Da!
Doar că ... eu nu cred in ideea ca de sus vine răul., invidia etc asa cum e de parere Xanadron. Si nu voi crede niciodată. Cine stăpânește călătoria interstelara are cheile abundenței, nemuririi și creației.
E parerea ta, compadre - posibil sa fie si corecta, ca nici macar eu nu-s infailibil.

Rezist insa si nu-ti replic cu dizertatii ample de genu' "de ce nu fac gainile oua cubice",

fiindca
hermeneutica pacatului originar (adica prevazut
din proiectul elohimic... sau nu tocmai) a ajuns sa ma plictiseasca si pe mine-ma.
Scurtissim totusi ca sa nu par ca m-as da mai ermetic-cunoscator decit sint,
unele 
din entitatile implicate-n hibridizarile / recoltarile atitor feluri de energii contzinute-n "containerele" noastre inca-s rapace... energetic p-o anumita felie, si daca ignoram teoriile TVM-istico-genomice a manglitorilor de CS-uri.
...Ba par sa fie chiar
addicted de hai sa-i zic "inhalarea" a 1001 frecventze (?! - discutie lunga si-aici) emise de noi in bulibaseala jocului LOR - desi
au intr-adevar demult cheile abundentzei, materialiceste vorbind.
L.E. / P.S., ca altfel sint neclar de concis: Cheile Nemuririi si-ale Creatiei zic io ca NU le au ai' despre care barfeam mai devreme, ci o cu totul alta Sursa,

care la rindul EI lasa
pin' la un punct oaresce
liber-arbitru executantilor-servitori de tip elohimic.
Punct de inflexiune spre alte metode excluzind
"eradicarea Raului tot prin Rau" - metode care nu par sa fie considerate insa utile evolutiei noastre-n tzarcu' scolii de corectie Terra.
Deocamdata...