Forum RUFOn
31 Iulie 2010, 23:50:46 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutați: Inregistrarea pe acest forum se face doar cu aprobarea administratorului. S-au sters sute de utilizatori. Daca din greseala contul v-a fost sters, va rog sa sesizati acest lucru la administrator. Motivul acestor schimbari are legatura cu invadarea forumului de catre robotii de spam.

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Subiecte recente Gallery Lista personal Media Center Autentificare Creează un cont Chat  
InfoCon.ro
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Raspandeste acest topic cu AskRaspandeste acest topic cu Del.icio.usRaspandeste acest topic cu DiggRaspandeste acest topic cu FacebookRaspandeste acest topic cu FurlRaspandeste acest topic cu GoogleRaspandeste acest topic cu LiveRaspandeste acest topic cu MagnoliaRaspandeste acest topic cu MySpaceRaspandeste acest topic cu RedditRaspandeste acest topic cu SpurlRaspandeste acest topic cu StumbleUponRaspandeste acest topic cu TechnoratiRaspandeste acest topic cu TwitterRaspandeste acest topic cu YahooRaspandeste acest topic cu Google buzz
Autor Subiect: adevarat sau fals?  (Citit de 1583 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
ozeneu
Observator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de mail
« : 02 Iunie 2009, 01:16:43 »

am sa vad dau un link sa vedem ce parere aveti grin           
  http://www.youtube.com/watch?v=jgHjwNH3scc
  merita comentat, dar inainte de toate atent analizat
Memorat
maiami
despre existenta
Senior

Deconectat Deconectat

Sexul: Bărbat

eu la serviciu

voicamarian30
« Răspunde #1 : 02 Iunie 2009, 11:54:46 »

e clar extraterestrii sunt pe pamant
Memorat

VOICA MARIAN tel. 0755183081
va invit la cunoasterea prin stiinta
Kymosabe
Echipa Zero
Senior
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : 02 Iunie 2009, 12:59:32 »

Nu trebuie să fii un expert să observi că luminile filmate nu apar pe cer, ci sunt proiectate pe sticla geamului din fața camerei.
Până și youtube-iștii (cei care postează frecvent comentarii) au sesizat acest lucuru cheesy.

unfortunately,is just another fake video...in front of camera is a glas window,and the lights what you see is a reflection of a light source from the room...in fact,this video was maked specialy to look like an ufo apearance...
Memorat

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)
Fr0styan
ǝʇɐʇıuɹǝʇǝ uı ɐʇɐ1ıxǝ ǝɹɐoɹǝ o ǝʇsǝ 1nɹɐʌǝpɐ
Senior

Deconectat Deconectat

Can I axe you a question?

pgl_frosty
Vezi Profilul
« Răspunde #3 : 02 Iunie 2009, 13:31:47 »

e clar extraterestrii sunt pe pamant

cheesy e fals videoul Tongue sau probabil ca el a vazut luminile dinainte, intre timp a luat camera, a inceput sa filmeze si a prins o reaparitie..asta in cazul in care nu este o reflexie a luminilor..
totusi fara prea multe informatii videoul pare a fi un fals
« Ultima modificare: 02 Iunie 2009, 13:34:38 de către Fr0styan » Memorat

The bizarre myths of modern academic physics are pretended knowledge.
ozeneu
Observator

Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : 02 Iunie 2009, 14:51:40 »

poate ca e adevarat ce ziceti voi despre filmarea aia...numai ca luminile din casa(reflectiile) nu se misca.cam ciudat ,nu credeti?am stat si eu si mam tot uitat ,inclin sa va cred.numai ca faza buna e ca mai sunt filmari cu aceasta filmare si pe o alta camera.din fericire eu am inregistrat fenomenul din camera mea si de fapt fenomenul a durat cam jumatate de ora,iar ceea ce ati vazut voi e cam pe la sfarsitul aparitiei cand intrun final mia dat si mie in minte sa iau o camera video ce o aveam prin casa.mias fi dorit sa las si sunetul original,dar nu sa putut din cauza reactiilor.e mai rau ca nul pot pot uploada in marimea originala.

Numai bine pana data aviatoare! smiley
Memorat
ReBorn
Scepticu de Serviciu
Junior

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : 03 Iunie 2009, 23:22:30 »

mi se pare un mic fake ... acele lumini pot fi reflexia in geam a unor lanterne sau alte surse, oricum nici filmarea nu ajuta foarte mult (vezi imaginea tremuranda) .. 
Memorat

Romania e cel mai frumos lucru care li s-a putut intampla romanilor !
ozeneu
Observator

Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : 05 Iunie 2009, 17:58:25 »

de regula imaginile tremurate apar din cauza zoomului puternic.de aia nici nu a durat prea mult zoomingul dupa care am retras obiectivul pentru a se vedea fara tremuraturi.ar fi bine de vizionat in HQ
Memorat
ozeneu
Observator

Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : 09 Iunie 2009, 16:59:03 »

m-am tot uitat la ce am filmat si mi-am pus urmatoarea intrebare:
-Unde as putea sa trimit filmarile astea ?ca sa se analizeze mai pe indelete si sa intelegm odata pentru totdeauana ca nu suntem singuri.
nu am gasit nici o sectiune pe forum care sa se ocupe mai pe indelete de genul acesta de situatii
Memorat
alexbr
Junior

Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : 09 Iunie 2009, 18:55:22 »

Sunt imagini mult mai concludente analizate si certificate ca nu sunt fake-uri chiar si filme.
Se vede clar ca e fake in dreapta mai jos apare iar a doua lanterna si nu e pe cer Smiley.
« Ultima modificare: 09 Iunie 2009, 18:58:00 de către alexbr » Memorat
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Mergi la:  

Titlul Creat de Răspunsuri Vizite Ultimul mesaj
Tobias si saltul cuantic din 18 septembrie 2007 « 1 2 » loreley 15 2033 Ultimul mesaj 15 Noiembrie 2007, 19:48:48
de către romergan
Cine a creat Islamul si de ce ???!! « 1 2 3 4 » Ronin 59 6262 Ultimul mesaj 08 Noiembrie 2009, 21:44:20
de către adelinn
Philadelphia Experiment (Reloaded) « 1 2 » Urban 27 4341 Ultimul mesaj 22 Iulie 2010, 14:30:05
de către rontzo
Programul Terra Urban 8 1532 Ultimul mesaj 13 Iulie 2010, 17:08:18
de către padme
TOP 300 filme si documentare netraduse inca « 1 2 3 » FreeYourMind 36 20371 Ultimul mesaj 25 Iulie 2010, 20:08:19
de către OzN_HunteR
NOTA: Persoanele inregistrate pe acest forum nu reprezinta RUFOn decat daca se specifica in mod expres. Opiniile exprimate pe acest forum sunt strict personale, chiar daca utilizatorii acestui forum sunt si membri RUFOn.

Membrii raspund personal si juridic pentru informatia publicata pe acest forum. Administratorii sau moderatorii acestui forum nu sunt raspunzatori pentru informatiile publicate de membri, dar pot retrage la cerere orice informatie care nu respecta legea dreptului de autor si a drepturilor conexe, nr.8 din 14 martie 1996.
Lo-Fi Version (Archive)
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagina creată în 0.644 secunde cu 26 cereri.

Google visited last this page 19 Iulie 2010, 23:47:18