Ma gandesc ca sunt multi care ar vrea sa isi dezvaluie secretele experientelor paranormale, well topicu asta e dedicat subiectului.
Well, io am facut topicu' deci io incep.
In primu rand, or sa existe tot felu de copii imaturi, care or sa imi zica lucruri de genul " Pai citeste-mi ganduriile acum ", pur si simplu va ignor
De mic aveam puterea sa vad lucruri care majoritatea oameniilor nu le vedeam, am avut un spirit protector, am citit o carte ca cei nascuti vineri spre sambata dimineata ( sunt nascut vineri spre sambata ) au unele daruri (inafara de telekinezie, telepatie, etc.), au puterea de a vedea care alti oameni nu le vad.
Nu ma iau dupa carti, si chestii de genu, pur si simplu nu cred in superstitii.
Deobcei cand sunt intr-o stare de relaxare, cand rad, sunt fericit, imi eliberez toata energia si incep sa citesc ganduri, asta mi se intampla aproape zilnic.
Toti oamenii au puteri paranormale, numai ca majoritatea nu sunt interesati, nu stiu sa le foloseasca, le ignora sau pur si simplu isi irosesc energiile aiurea.
Si chestia ca le ignora e un mare pacat ( in niciun caz nu ma refer la religie, ma refer ca ignora o putere atat de mare )
Well, de multe ori am premonitii, mi s-a intamplat de multe ori, sa visez viitoru, sau pur si simplu sa am viziuni.
Am parte de multa energie, pot lua energie, o pot da.Tot timpu am fost foarte diferit de ceilalti.Chestia asta se numeste Vampirisim Energetic.
Sa va povestesc o mica intamplare, acum cam 2 luni, cunoscusem ( parca a fost ca un magnet ) pe un tip cu puteri paranormale, a avut foarte multe experiente, cand incepusem sa ne dezvaluim secretele, nici io nu prea il credeam pe el, nici el pe mine.El imi povestea ca bea foarte multa apa, Bea chiar si 12 l de apa pe zi, sub apa isi poate tine respiratia 1 minut.
Am stat cam pana la 4 dimineata cu el de vorba, ca pleca la mare si mai vorbeam cateceva inainte sa plece, dupa ce a plecat, pur si simplu m-am simtit schimbat, diferit, simteam cum sunt inconjurat de energie.Am crezut ca e o stare oarecare, io care de felu meu nici nu ma ating de apa, beau decat suc, in noaptea aia am baut vreo 6 l de apa fara sa imi dau seama, si cand ma apucam sa beau terminam chiar si juma' de sticla, mi-am dat seama tarziu.Dupa ce a venit de la mare, asta a fost peste 1 saptamana, mi-a povestit ca a doua zi abia a putut sa se trezeasca, s-a sculat pe la ora 2 si ca atunci cand s-a sculat era foarte slabit
Va astept pe voi, ps : am avut mult mai multe experiente paranormale, pentru mine, experientele paranormale e un subiect ca fapt divers, chiar daca unii ma ignora sau isi bat joc de mine ...