Cam asta e ce am găsit şi eu pe net, mă interesează mai mult experienţe personale deşi ştiu că nu s-ar încumeta prea mulţi să povestească aici.
Hai ca-ti spun eu experienta personala.
Acum 2 ani de zile i-am descoperit pe atacatorii mei. Eu sunt din Rm Valcea dar am stat vreo 10 ani si prin Bucuresti.
Am realizat ca mi s-a facut atac PSI de cand eram mica, au inceput de cand eram copila si au continuat in timp.
De remarcat ca-i aud. Asa mi-am dat seama de cand au facut tot ce au facut si am pus cap la cap tot ce s-a intamplat. Ii si cunosc acum. Dar stii ce e mai tare au stat chiar in blocul meu si vor mai sta la 2 etaje sub mine. Au avut contact cu cei de la et 2, 3 si chiar si 4 in fata mea.Desi i-am descoperit pe nesimtiti nu se lasa si vor sa ma faca cu ou si cu otet acum pt ca i-am injurat si pt ca am refacut traseul lor in atatia ani de zile.
Va spun eu tuturor ce se intampla la atacurile PSI:
-ii aud ......cand isi dau tehnologiile mai incet cand mai tare......cand le dau incet ei au impresia ca nu-i mai aud.....dar daca imi incordez auzul tot aud ceva
-vede cea mai mica imagine pe care o emiti, amintire sau imaginatie
-aude totul, soapta sau gand vorbit
-datorita faptului ca creierul nostru emite imagini in timpul somnului.....vede ce visezi
-comunica cu tine in vis, auzindu-i vocea sau vocile...ei se pot transforma in visul tau sub orice fel de forma, dar influenta exista, iti influenteaza cum vor ei visul....de aceea sunt si foarte periculosi, pt ca capul lor si-a pus in minte sa demonstreze el ca eu as face si as drege, si atunci se foloseste de ce apare prin vis si vine si minte.
-ochii devin foarte obositi, corpul la fel
-pot transmite dureri in cap......eu acum stiu cand umbla prin capul meu depinde de fiecare durere ascutita pe care o simt. Nu e o durere normala, pt ca e foarte scurta ca o sageata, iar una normala ar trebui sa te tina nu numai 1-2 secunde.
-apar dureri si la inima dar nu ca cele normale, se simt ca niste vibratii usor dureroase.........apropo una dintre ei tocmai a zis:"Am mai aflat si noi ceva cu ea"...ca de...daca ei fac experimente......
-pot intr-adevar sa te influenteze sub orice aspect, schimbandu-ti si comportamentul......eu una nu ma mai recunosc, iar sotul meu si familia mea la fel....
-transmiti miros, chiar daca nu-l ai in nari....sa zicem te gandesti la ceva..un miros anume
-transmiti tot ce vezi ca imagine....adica daca te duci la WC si te uiti la tine ai surpriza sa te gasesti intr-o situatie nu tocmai placuta...ca a mea de ex. in care indivizii si individele care ma scaneaza mental pe mine s-au uitat si la intimitatea mea feminina.......
asta ca sa fiu finutaSi dupa ce a facut ce a facut.. tot injurandu-i si zicandu-le de dulce s-au apucat sa ma vorbeasca in toate felurile.
Am apelat la o paranormala si ea mi-a spus ca ei folosesc tehnologia indicata de mine adica S-quad, dar si prin satelit ca sa mareasca raza de actiune. De asta mi se parea anormal, daca eu sunt in strainate sa ma scaneze de la distante atat de mari.
Paranormala aceea a mai spus ca astia lucreaza cu un paranormal PSI caruia ii mai fac protectie energetica inca 2. Si ca vazut raza de actiune foarte mare. Ce a mai vazut ea ...ei incearca si reusesc sa trimita entitati ...adica ganduri malefice etc care devin de sine statatoare si se leaga la sinele superior al persoanei ca sa traga energie si pt cutiile pe care le folosesc ei. Mie ea mi-a desfacut 3 corzi legate de mine. Tot paranormala aceea a mai spus ca la ea a mai ajuns un caz din Anglia. Si a concluzionat ca se face pe scara larga in lume. Suntem de fapt baterii pt ei si vor sa-si experimenteze tehnologiile pe langa alte dorinte si razbunari proprii ale lor.
Dar acum.......hai sa fim seriosi, sa te iei de un copil....ca eu aveam un max 11 ani cand au inceput....mi se pare iesit peste granitele nesimtirii si anormalului. Iar daca ati stii ce fac astia cu mine acum...nu va vine sa credeti.
Mi se uita in patul conjugal, se uita cand fac baie, se uita la WC, s-au uitat la mine si cand ma epilam jos si nu -i stiam.Si pe vremea aia nu-i mai injura nimeni. Iar eu auzeam si nu stiam ce e. Numai ca i-am prins ca au fost prosti si acum din razbunare incearca sa dea pe mine verzi si uscate. Cand am sa vinacasa am sa mai incerc odata la politie. Apropo, am dat mail catre ei......si ce credeti ca mi-a raspuns politia.......nu se confirma o astfel de tehnologie. Ori ca nu vor s-o dea la iveala....si mi se pare normal pana la un punct, ori habar nu au......dar asta eu nu prea o cred.
Deci cam asa stau lucrurile.