Așa, într-o doară, observ că acest subiect a strâns, într-o lună, peste 10.000 de vizualizări (mai mult ca alte subiecte într-un an, sau mai mulți).
Tot într-o doară zic : măcar de dragul acestor privitori, atrași pesemne de promisiunea unui caz, ce-ar fi să revenim la concretul speței ? Nu de alta, dar acest gen de "răfuieli" devin agasante - mai ales pentru persoanele (în uriașă pondere) ce nu au vreo legătură cu "împricinații".
Mai mult de dragul logicii argumentative, aștept și eu o susținere (fundamentată) că la Chiraleș chiar a fost ceva.. Un minim argument, dar nu din gama "tre' să fi fost ceva, că eu sunt pasionat, cred și îmi doresc".
Să presupunem că miile de curioși ce au accesat pagina nu sunt nici "adepți", nici sceptici. Sunt doar curioși, chiar și la nivelul minimului "simț comun".
Păreri "contra" au fost, inclusiv ale mele. N-ar strica să auzim câte ceva și de la partea "pro", măcar ptr.contrabalansarea de care vorbeam zilele trecute.
Altfel, tocmai cei dornici a consolida ufologia contribuie, din ce citesc, la decredibilizarea ei, ba chiar la aruncarea ei, zdravăn, în desuet.
E chiar hilar că eu (sceptic, cel puțin în această poveste) susțin totuși revenirea la o dezbatere serioasă. Păi, cu astfel de "promovări", până și debunk-erii ajung să ofteze...
Deci, la Chiraleș a fost...ce ?