Multe necunoscute in cazul analizat de tine,Ryn...
Si noi vrem sa aflam adevarul,dar asta e...
O conspiratie,"oamenii in negru",Karma,"urzeala" extraterestra...?
Un scenariu bun pentru un film serial...!
Daca ai epuizat toate mijloacele conventionale de cercetare ,nu ramine decit sa
apelam la mijloacele "neconventionale"...Sa intrebam un "clarvazator",
o sedinta de spiritism,sa citim in rune,carti de tarot,bobi...Ori sa
apelam la serviciile unui yoghin,saman,vrajitor...Sau experti in radiestezie...
Cred ca trebuie sa avem in vedere si faptul ca (inca...) nu am ajuns la un nivel
ridicat de spiritualitate,noi forumisti sau cititorii de pe RUFON...
Chestiuni "transcedentale","oculte",ferecate cu 7 peceti pentru ochii neinitiatului
sau profanului...
Deh,probleme de evolutie spirituala...Trebuie sa mai mincam verdeturi,sa mai rostim
incantatii ori sa aducem ofrande...Eu propun sa nu mai intrebam pe forum ,ci sa ne pocaim...Poate ET ne vor dezvalui marile mistere...Cu acesta ocazie fac un apel la cei care au ajuns la un nivel ridicat de spiritualitate,si-au deschis "al treilea ochi" ori se decorporalizeaza sa se miluiasca si de noi,"furnicile" ignorante de pe RUFON...Sa ne lumineze si pe noi,cei care salasluim prin "tenebre"...Please !

Am apelat si eu cindva la serviciile acestora,cu mult timp in urma,intr-o chestiune
personala...Cu OZN-uri...Chiar am dat un anunt in vreo doua ziare,acum multi ani...
Astept raspunsul si in ziua de azi...
Se pare ca multe pot face persoanele "dotate"...Gasesc obiecte disparute,leaga si dezleaga,vindeca,fac de "spor" sau de "faliment",vad la distanta,profetesc,misca obiecte... Si alte,alte minuni...
Insa,cind vine vorba de OZN-uri,o cam "scalda",nu stiu de ce...E "tabu" subiectul asta...
Ca si spatiul aerian,"dosarili","oamenii in negru" ,"pac-pac"...

Ryn,incearca si metodele enumerate de mine mai sus...Stii ce se spune,incercarea moarte n-are...
Si tine-ne la curent daca descoperi ceva,OK...?