No hai sa intreb si io ceva ca-s curios

1. ce parere are observatorul despre fenomen
2. dungile/inelele erau stationare sau rotitoare ? Toate? daca se miscau , cate din ele si in ce sens? Cu ce viteza aproximativa?
3. primul gand al observatorului care a fost ?
4. a simtit ceva deosebit gen caldura, raceala, deplasare de aer, furmicaturi, etc. ?
5. nu ai zis daca are caine in curte

sau daca casa e izolata . Infine, ceva animale de curte ale lui sau ale vecinilor s-au agitat?
6. daca a putut sa numere inelele/dungile , le poate si descrie? Adica comparativ cu lungimea si grosimea obiectului cat de late erau , ma rog, textura sau mai stiu eu ce. Cum si-a dat seama ca sunt inele ( despartitoare-asta zic eu ) sau dungi

??
7. curentul electric a avut variatii pe unde trecea obiectul? Ma gandesc aici ca poate luminile stradale sa fi slabit in intensitate sau ceva de genul asta.
8. ai putea sa faci un desen pe care sa pui urmatoarele locuri : zinele, motoarele din noapte, observatiile ozn postate de tine azi si intamplarea asta? Sper sa spui
da ca m-am saturat de atata
nu
Nordul ar fi obligatoriu precum si traiectoria vazuta de subiectul de aici . Asa , si observatiile celelalte postate de tine. Cu respectarea distantelor la scara pe cat posibil. Vreau sa vad ce figura da si daca da cu rest ori nu
Ajunge deocamdata?