@uforever
Trecand peste faptul ca postul meu continea 2 randuri de scuze,adresate anticipat tie in cazul in care eu interpretam gresit postul tau,hai si lamureste-ma exact ce ai vrut sa spui aici:
Lasa Luceafarul ca deja m-am lamurit, baietii au dreptate, asta daca nu cumva ma insel eu in privinta orelor observatiei.
Deci cand spui ”daca nu cumva ma insel” asta denota ca nu esti de loc sigur pe ora observatiei...am sau nu dreptate?
Sau cand spui asta:
In fine eu imi amintesc de orele 22:00, alta ora nu poate fi decat 19:00(deci fara Venus, apusese), dar banuiesc ca mi-as fi amintit.
Deci iti amintesti de ora 22,dar ar putea fi si ora 19? Sau cum sa interpretez spusele tale? Cum ca banuiesti ca ti-ai fi amintit...adica nu esti sigur?
Sau zici aici asa:
Nu prea sunt multe de spus, decat ca-l cautam pe cer si l-am observat pe al doilea(care banuiesc ca-i tot primul).
Deci raportezi 2 obiecte,despre care afirmi ca le-ai vazut simultan,dar acum nu mai esti sigur...eu ce sa mai zic?
Cum stiu ca n-ai sa-ti ceri scuze in viata ta,
Ai citit cu atentie postul meu:
â
Sincer,cand se raporteaza o observatie,de care o fi ea,eu plec de la premiza ca raportorul e om serios,si ca datele prezentate sunt corecte si in concordanta cu realitatea,ceea ce in cazul tau nu prea e...cazul!
Din punctul meu de vedere orice ai observat nu are relevanta de acum inainte,pentru ca nu putem discuta de ora 22,ca apoi sa ne gandim mai bine si sa poata fi si ora 19 in loc...daca esti distras,asta e...insa am pretentia ca timpul meu sa nu fie consumat aiurea din cauza a prea multa distractie cu iz de pruna...
Imi cer eu scuze de la tine pentru acest post,insa am rugamintea ca data viitoare cand mai raportezi ceva ciudat pe cer sa stii exact ora,directia,si orice alte informatii care pot ajuta.Apoi,e important cand spui ca ai vazut 2 obiecte simultan,ele sa fi fost acolo SIMULTAN...pentru ca acum te razgandesti,si nici tu nu mai stii daca au fost sau nu 2...
In final,daca vrei parerea mea,cred ca e vorba de o gluma de craciun,ca sa pui la incercare neuronu(cel putin al meu). Ma rog,daca nu e asa,accepta tu scuzele mele anticipate.
Sa ai o seara buna si cat mai multe obseervatii!
Deci ti-am cerut scuze sau nu?
Nu mai vorbesc de restul postului in care ma jignesti,desi eu nu te-am jignit...am interpretat doar ceea ce ai scris tu pe forum...atata tot.Si pentru asta trebuia sa incepi tu sa ma jignesti? Sau sa te legi de 2 topicuri ale mele? Hai sa-ti raspund cum e cu alea: La Motoare in Noapte am dat TOATE informatiile pe care aveam,mai putin localizarea exacta(deci nu mai aveam ce sa completez acolo) iar la facaletz...sa ma scuzi,dar am facut eu un raport ozn acolo,sau am afirmat ceva ce nu am demonstrat? Din cate imi amintesc,am creat topicul ala indrebandu-va daca ati vazut vreodata asa ceva...unde am spus eu ca e obiect extraterestru sau altceva? Eu doar am intrebat...nu vad de unde ai vrut tu sa-ti postez o relatare...am primit raspunsuri la intrebare,insa nici unul nu...corespundea,asa ca topicul respectiv,deschis la Cafenea,sau Diverse,nici nu mai stiu exact,e stand-by...
Ma acuzi apoi ca din cauza mea au plecat colegi de pe forum...asa o fi...dar din cauza alora care zici tu ca au plecat din cauza mea stii cati altii s-au retras? Nu cred...si poate ca nici nu e treaba ta. In mod cert,am incercat din toate puterile mele sa fac forumul asta sa fie ce ar trebui sa fie...niciodata nu am afirmat ca eu as fi perfect,sau ca nu fac greseli...din contra...insa eu am facut tot ce am putut.Sigur ca nu e destul...sigur ca unii se simt lezati,pentru ca nu e stilul meu sa port manusi...si am taiat de multe ori in carne vie,lucru care,sincer,nu e usor de facut.Dar tot nu ma crezi cand iti spun asta...asta e. Mi-as dori ca fiecare dintre cei nemultumiti sa fie macar pentru o zi in locul meu...sa fie pusi in situatia de a lua decizii...nepopulare,dar necesare...nu cred ca ar mai fi atatea...discutii de acest gen pe forum dupa treaba asta.
Chiar nu mai am chef sa continui o polemica cu tine...e decizia ta ce vei face in continuare...insa nici eu nu mai am chef sa cunosc personal un user care se comporta in acest fel,si ma jigneste asa cum ai facut-o tu,fara ca sa aiba motive pentru asta.Puteai,simplu,sa citesti si sa intelegi ce ai postat tu,ce am postat eu,si sa vezi cine si unde a gresit,iar apoi sa rezolvam elegant situatia...ai preferat calea cealalta...asta e. Sa ai sarbatori fericite!
Nu cred ca ai inteles clar totusi ce a spus uforever,
Si tu ai inteles? Esti sigur?
Pentru ca numai cu cateva posturi inainte afirmai asta:
Da, asa este, relatarea lui uforever pare sa dureze mai mult de 2 secunde, la 3 dimineata cand am scris mesajul cred ca se comprimase/dilatase timpul
Deci nici tu nu ai inteles ce a spus uforever la un moment dat,dar acum ti-ai gasit sa arunci cu pietre,si asta pentru ca ai tu o problema cu mine...
Cu alx am avut si eu niste discutii mai acide, nu s-au dus pana unde au ajuns ieri, dar eu unu i-am trimis mail in care mi-am cerut scuze si am propus sa ne vedem, dar pot sa confim 100% ca alx nu mi-a raspuns niciodata, cu toata binevointa mea de a rezolva conflictul (ingropa securea).
Unde s-a ajuns,mai exact? Am jignit eu afirmand ca e posibil sa fie doar o pacaleala de Craciun,dar ca imi cer scuze daca nu e asa? In plus,de ce ai tu senzatia ca eu sunt in conflict cu tine,ca sa am motive sa ingrop nu stiu ce secure? Din punctul meu de vedere,esti un user ca oricare altul,ai postat anumite lucruri pe forum,atata cat m-am priceput am incercat sa vin cu raspunsuri,insa la un moment dat am constatat ca tu nu asculti vocea ratiunii,ci doar vrei sa ai confirmarea ca ce ai filmat tu sunt ozeneuri...chair daca exista posibilitati reale si multiple ca ele sa fie man-made.Asa ca m-am abtinut sa mai postez pe topicul tau,ceea ce se poate interpreta ca si un gest de...respect fata de tine si convingerile tale. Iar raspunsul la invitatia ta de a ne intalni la o sedinta asfan e si mai simplu:eu sunt din nordul tarii,asa ca nu am de gand sa fac 600km doar pentru o sedinta asfan...asa ca se exclude si berea de dupa.Dar totusi iti multumesc public pentru invitatie.
Cam asta e...
PS @StarDust
Consider ca din vina mea
uforever a avut aceasta reactie necontrolata,asa ca o sa-i sterg punctele de penalizare pe care i le-ai dat tu,si te rog sa mi le treci mie...pentru ca eu nu ma pot penaliza singur.
O zi buna tuturor!