Salut, am vazut O.Z.N.-uri cam de 3 ori in viata mea, totusi mai intai as vrea sa va povestesc ce a vazut un prieten bun de care sunt foarte sigur ca nu minte.Prietenul de care vreau sa va povestesc este in deplinatatea facultatilor mintale, plus ca nu era singur in momentul acela.Treaba sa petrecut in Popesti Leordeni in vara anului 2002, pe aici se obisnuieste ca oamenii sa stea in fata blocului sa barfeasca ce a mai facut primarul, ce masina si-a mai luat vecinul etc. Omul povesteste ca la un moment dat pe cer apare un obiect triunghiular, rotunjit in fiecare unghi, de culoare negru mat. In fiecare unghi rotunjit avea cate un spot alb, in centrul obiectului exista un spot de culoare rosie care la anumite intervale isi schimba culorile.Obiectul nu scotea nici un sunet si plutea pur si simplu in aer fara sa se deplaseze in vreo directie. Am investigat oarecum fenomenul incercand sa vorbesc si cu restul de oameni care au fost acolo, nu am avut noroc decat cu maica-sa. Ei spun ca obiectul avea dimensiunile unui bloc cu 3 etaje si ca a stat pe cer in jur de 7 minute, se putea vedea foarte clar deoarece cerul era foarte senin.Nu se auzea nici un sunet de frecare cu aerul, nu se simtea nici un fel de vibratie, absolut nimic.Dupa aprox. 7 minute fiecare spot al navei(mai putin cel din centru) se aprinde puternic si obiectul dispare ca bliztul unui aparat foto.Povestea este reala si impresionanta, distanta la care cred eu ca a fost vazuta nava este de pana in 100 m, ei povestesc ca "era mare cat un bloc cu 3 etaje si destul de aproape".Disparitia "ca un blitz" implica o viteza uriasa si totusi nici un sunet de frecare cu aerul sau vreo vibratie. Intamplator am prieteni apropiati care au avut experiente de tip O.Z.N. cat se poate de reale, culmea la distante foarte mici, intre 70-150m, pe parcurs daca va intereseaza o sa va relatez.
Acum o relatare de la mine.Octombrie 2011, am fost trimis in Timisoara in inspectie sa vad un punct de lucru de pe o platforma enorma.La un moment dat se ia curentul pe toata platforma, neavand nimic de lucru si avand obiceiul sa ma uit pe cer langa vestitul Luceafar la distanta foarte mica apar doua lumini lafel de stralucitoare.Aparitia a fost brusca dupa care au inceput sa straluceasca din ce in ce mai tare fara sa isi schimbe directia vreo secunda.Dupa 3 minute au disparut incet scazand in intesitate lumina.Avion? nu...satelit? nu...elicopter? nu...nici un fel de zgomot.
A doua relatare.Popesti Leordeni 2011, pe cer apar 7 lumini portocali una cate una, marimea lor cam de 5 ori mai mare decat planeta Venus.Au stat pe cer aprox 5 min avand o directie arcoidala si au disparut pe rand fara sa faca zgomot, fara sa simt vreo vibratie.Mai am cateva relatari, pe parcurs o sa mai postez.Stie cineva cazul UFO din Romania cu familia martor la o rapire E.T. cu tot cu autoturism? nu de altceva dar un amic sustine ca unchisu' e in cauza...ramane de vazut dupa ce investighez putin, atat cat pot si eu...acum nu-s agentul Mulder...Ciao