Autor Subiect: Traducere video - Bob Lazar  (Citit de 15769 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #15 : 31 Iulie 2006, 20:47:04 »
nene, ai toata admiratia mea pentru sudorile pe care le depui, dar n-ar fi mai simplu sa pui linkul cu video ? sau daca nu, era mult mai simplu sa faci o teleportare'site to site' a cuvintelor decat sa le mai si traduci. Majoritatea celor de aici stiu engleza.
Multi nu stiu!

Protector,
faci foarte bine cea ce faci.Tine-o tot asa te rog.Sunt citiri placute si interesante.La sfarsit cred ca vom avea si acel video cu Bob Lazar ca pe-o surpriza,sper din partea colegului nostru Protector  :wink:
In cazul in care se poate...daca nu, atunci, ne multumim si cu textele traduse.Trebuie sa avem rabdare,sa citim si sa ascultam.Dupa acea ne putem desena propriile noastre concluzii.
Dupa traducerea a 3a voi reveni cu cateva clipuri despre Bob Lazar.


Offline Protector

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 112
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1
 • Likes Given: 0
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #16 : 02 August 2006, 14:55:26 »
 Traducerea Video Bob Lazar
                                                                      de Protector

Eu mai am cateva explicatii la Elementul 115, ptr aceea dintre Dumneavoastra care sunt interesati. Multumita artei si metodei, cum reactorul se foloseste, produce foarte incet 223 grame din Elementul 115, ceea ce este mai putin ca o jumatate de pfund.Ai acest lucru pe o perioada de 20-30 de ani.Punctul de topire a Elementului 115 este la 1740 Grad Celsius.Aici trebuie sa apreciez nu am  nici eu posibilitatea sa asteptam 20-30 de ani cum Elementul 115 se topeste.Deci am inteles si invatat cum Spatiul-Timp prin Gravitarie se poate intinde,si am si invatat cum primeste aceasta putere.Acum a venit timpul ,ce am invatat pana acuma sa legam, si anume printr-o masina, care se poate folosi de aceasta tehnologie.Aceasta masinarie are forma de farfurie, unde de obicei o numim farburia zburatoare.
Vazusem 9 bucati  diferite de acest tip, in regiunea S-4. Doua dintre trei am avut posibilitatea sa le vad din interior.Si nu, din pacate nu am avut posibilitatea sa zbor cu ele.
Acest special OZN, era intr-o stare excelenta, si din cauza finitatii ei din exterior am numito
" Modelsport" ( org. Sportmodell). "Modelul Sport" era 16 picioare inalt si avea un diametru de 40 picioare.    ( un  picior= 30,48 cm)( deci treducere 4m inalt si 12m diametru)
Pielea de exterior a farfuriei era din metal, de culoarea nepolita a metalului,din metal fara rugina.Modelul sta pe burta , atunci cand nu functioneaza.Cum vedeti, se gaseste la jumatatea ai o deschizatura , de unde din partea de jos a ei este o usa.Interiorul farfuriei este impartit in 3 incaperi.- etaj
In primul etaj de jos se gaseste cel care conduce si regleaza Gravitatia A. ptr a intari sau sa o micsoreze.,asa cum am invatat in lectiunea noastra.
Reactorul plasa direct central deasupra celor 3 aparate de reglarea Gravitatiei si creaza un spatiu intre ele.Reactorul este exact la aceasi masura desenat. Elementul 115 este aplasat in aceste 3 camere si ""adus " in  reactor. Bucata Elementului 115 este combustibilul Gravitatiei A cat si folosit ca materia ptr Antimaterie fiind bombardat cu protoni.
 Etajul central are rolul de control si scaune.Toate erau cam mici si inguste ptr a putea sta comod oamenii .Peretii incaperii mijlocii erau acoperiti cu un materia in forma de sticla inchisa.Atunci cand se pornea nava, aceste sticle inchise se faceau transparente si putei privi afara din nava.Ca prin intr-un geam.Dupa cateva clipe ce s-a prefacut o parte din pereti de sticla in "geam "au aparut pe ele o scriere care nu semana a vreun alfabet sau numere matematice sau simboluri stiitifice care am vazut eu.
Nu mi sa dat voie sa merg la etajul 3 al navei.Stiu ca sunt ceva incaperi , dar ce si cum nu mi s-a relatat. Inaitea de-a va descrie nava va explic ce rol am avut eu si prin ce mijloace am vazut testul.
Meseria mea era sa fiu in Teamul "backengineering".Backengineering inseamna : se ia un product, se analizeaza exact si se cauta cum functioneaza.Tzelul acestui program era sa descoperim daca technologia farfuriei  functioneaza cu materialele de pe Pamant.
Cand mergeam la lucru , eram luat de la aeroportul Mac Carron in Las Vegas.De acolo zburam la zona 51. O baza foarte bine pazita in Nevada.Zona 51 se afla la 125 mile( 200km) de nordul Las vegasului. De la Area 51 am fost luat cu un Bus 15 mile (24 km)si dus la o baza S-4.
Acea baza S-4 se afla in muntele Papoose.Spatiul aerean este pazit de pilotii de Jet.Apoi mai sunt rakete de aparare aviatie si infanterie.Moralul povestirii: nu incercati sa patrundeti.Instalatia S-4 are 9 porti imense in munte, si au inclinare 60 grade.Portile sunt foarte bine camumflate si au straturi de nisip imprimat, incat nici la apropiere nu le vezi.
Cum puteti urmari in acesta reprezentatie a mea, vedeti cartela de identificare propie.Se vede 2 dungi , una slaba si alta mai tare linie albastra, diagonal pe colt.La acest colt se vad numere si litere cat si S-4.
 Hangarul unde se afla Modelul Sport era tipic ptr un hangar de avion., cu exceptia portilor.Inauntru se aflau aparate si unelte . Se afla si o masinarie care avea simbolul de Röntgen si o macara care putea ridica 10 tone.Instrumentele acestui hangar erau numerotate cu nr.41.Testele acetui model Sport le vazusem/urmarisem inafara hangarului.
Daca o farfurie zboara pe langa alta gravitatie, ca de exemplu unei planete, luni nu functioneaza asa cum am invatat pana acuma.Daca farfuria se afla in timp ce zboara in alta Gravitatie ca acea de pe Pamant,Gravitatia A care iese sin farfurie se transforma treptat in Gravitatia B. Si aceasta produce accelerare.Cele 3 aparate de Gravitatie ale navei pot lucra indepedent, poate sa functiuneze si ca impuls.

 Daca toaste cele 3 lucreaza se formeaza in configuratia de forma Delta. Daca se foloseste numai una, atunci au configuratia de Omicron.
  Cand in jurul farfuriei, Masa Campului Magnetic scade in intensitate, atunci se micsoreaza si Spatiul-timp.Si daca ar fii putut sa se vada aceasta micsorare ar fii asa:

Daca intarim output-ul campului Magnetic prin intensivitate, atunci forma spatiu- timp  nu s-ar indoi numai in jurul farfuriei ci s-ar deschidela intinderea maximala ca in form ade inima.Daca va amintiti : intinderea Spatiu-timp are loc la 360 grade in juril farfuriei.Daca s-ar putea sa se vada acolo de sus pe farfurie,forma Spatiului ar avea forma de... ( nu gasesc cuvantul se refera la  forma de clatita ) . Daca campul magnetic ar fii atat de intensiv - adica maximal in jurul farfuriei, nu pot urmari farfuria din nici un punct, deci ar fii invizibila.Tot ce s-ar vedea ar fii cerul din prejurul ei.
Programul Area S-4 avea 3 proiecte:             

Proiectul Galileo,

Proiectul Sidekick

Proiectul Looking Glass.


Proiectul Galileo se ocupa cu motorul Gravitatiei, si am fost Informatorul unde v-am dus la cunostiinta. 
Proiectul Sidekick se ocupa cu arma-laser care arunca neutronii in motorul gravitational. Si se ocupa si cu lupa  care arunca campul magnetica fara.
Proiectul Looking Glass se ocupa cu stiinta timpului inapoi.
Eu nu va pot da hardware-ul de la proiectele Sidekick si Looking Glass.

Acum incepem cu partea a doua, cu capitolul "informatii din biblia regimului". Eu numesc asa deaorece dupa cum stiti acuma, este numai o bucata mica din Regimul American care hotaresc despre lucrul stiintific si tehnologia ei, si bineinteles opresc publicarea lor.
 Cand intrasem in acest proiect, in S-4 ,am fost dus intr.o incapere mica unde se afla un scaun  o masa si un regal cu 120 de dosare albastre.Acolo am fost dus de diferite ori si lasat sa ma documentez ca. de obicei  o jumatate de ora.
Aceste informatii contineau informatii si instructii de tehnologie extraterestra.Aceste dosare aveau rolul de lexicon ptr savantii acestor proiecte.Teoria mea asupra Proiectului Galileo era exacta. Erau si informatii ca alti experti reusisera anumite proiecte, dar au personal nu le am putut urmari, asa ca ptr mine erau numai cuvinte pe hartie.
Deci va redau mai departe asa cum stiu eu:
- Tehnologia , pe care o cunoasteti este  redata de niste extraterestii , fiinte din Systemul Ceta Reticuli 1 si 2. Aceste Stele se gasesc in Steaua Reticulum, care se pot vedea numai in Hemisfera sudica.Ceta Reticulum este un System de stele binar, ceea ce inseaman ca au 2 sori si se afla circa la 30 ani lumina de Pamant.Aaceste fiinte vin de pe Reticulum 4 care este planete a patra de la Ceta Teticuli 2.Aceasta este modalitatea de-a vorbi.Ei numesc soarele si numarul de planete.De exempli numele nostru este : Sol  ( de la soare) si despre Pamant se zice SOL-3, deaorece suntem a treia planeta. O zi pe Reticulum-4 este de 90 ore. Fiintele sunt 3-4 picioare inalte.(1 picior= 30,4 cm deci 1,22m inalti.). Si au 25-50 pfund greutate.(12,5-25 kg). Ei au o piele gri , capuri mari in forma de sambure, ochi mari.Au nasul, gura si urechile subtiri mici,si nu sunt parosi.Toate aceste informatii erau cu cifrele 1623 inscrise, dar ce insemna nu stiu.Ptr nu am avut nici o informatie despre aceste cifre nu aveam posibilitatea sa aflu cand acestia au venit la " noi".

Cel putin aceste fiinte afirma ca au vizitat des Pamantul si aveau  dovezi fotograficeca care erau peste 10.000 de ani vechi.Pana in 1979  avea loc schimburi de infrmatii in Nevada Centrala, pana ce se ajunsera la un conflict care oprise acest proiect ( se refera la schimb de informatii).
Aceste fiinte au parasit dupa aceea Pamantul, dar vor veni intr-o data care incepe cu 1623. Dar nu stiu ce inseamana acest lucru.

Cu informatiile si cu Hardwerul pe care il avea regimul SUA, incepuse un program " Back-Engineering". In mai 1987 cativa oameni de stiinta au construit un reactor de Antimaterie cu control subteran in Nevada.Din pacate din cauza experimentelor  reaktorul s-a taiat si astfel au murit cativa. Oficial , se anuntase un experiment subteran atomic.IN decembrie 1988 am inlocuit unul dintre acest savanti.
Aceste fiinte extraterestre, ne informau ca exista posibilitatea sa ne manipuleze si ne puteu "amorti" ca prin anestezie., fara vreun kontact fizic,ci prin un fel de hipnotizare , cu conditia de-a fii relaxat si izolat de orice galagie.Aceste fiinte afirmau ca OMUL este productullor de evolutie.Ei afirma ca omenirea a fost de 65 de ori genetic schimbata ca sa ajunga aici.Ei ii vedeau pe oameni ca "pahare". Dar bnu stiu ce insemna acest lucru.Si nu stiu ptr ce sa fim " pahare".
Eu sunt sigur , de ce nu imi era posibil sa va spun de la inceput toate acestea,incepusem cu teoria nukleara ptr a va face clar despre ce este .
 Inainte de-a termina doresc sa va explic cum de am ajuns eu aici, la acest program., Intimp ce eu in 1982 in Los alamos Natuinal Lab lucram,ziarele din in oras  documentau despre "Jet Car" care am construit.Intamplator tinu Dr. Teller in aceasi zi un referat in Los Alamos.L-am intalnit (dar dupa acea nu l-am mai vazut)si in 1988 am intrat la dorinta lui din nou in Cercul stiintific (scientific community) . Dr. Teller imi raspunse telefonic la dorinta mea de-a avea un Job, imi afirmasera ca nu era activ dar primisem un Nr de telefon si sa sun in Las Vegas.De-a acolo stiti unde lucram.
A doua intrebare este, daca tot ce v-am prezentat , adevarat este si regimul USA tine secret cum pot sa fac eu video despre aceasta tema ?Principiul meu este : tot ce este pe acest video este adevarat.  Ce incepeti dumneavoastra cu aceste informatii este treaba voastra.
Ganditiva : nu oricine ce vede pe cer un OZN este nebun.Fiti cu ochii pe cer, mai ales in Nevada.
Va multumesc ptr ascultare.

Webgestaltung:  © 2001 by
http://www.science-explorer.de/reports/boblazar.htm Tradus din limba Germana.

Offline Protector

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 112
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1
 • Likes Given: 0
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #17 : 02 August 2006, 15:11:10 »

Necunoscutul

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #18 : 02 August 2006, 16:18:46 »
La aceste link-uri imi trebuie parola...  :|


 8-)

Offline Protector

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 112
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1
 • Likes Given: 0
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #19 : 02 August 2006, 17:25:40 »
La aceste link-uri imi trebuie parola...  :|


 8-)

 Hy
 
User: papoose
Password: sector

Offline Protector

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 112
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1
 • Likes Given: 0
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #20 : 06 August 2006, 01:37:42 »
Ce parere aveti de relatarile lui Bob Lazar ?

jackie28t

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #21 : 06 August 2006, 14:12:07 »
protector,
inca odata multe multumiri pentru timpul acordat traducerii acelui text din limba Germana in Romana.
Pot spune ca a fost o citire placuta.Dupa cum se vede Bob Lazar nu este cineva care vorbeste non-sensuri ci din contra lucruri foarte stiintifice incluse si date care pot fi si verificate.
Dupa cate vad in acest citat:

Citat
Cand mergeam la lucru , eram luat de la aeroportul Mac Carron in Las Vegas.De acolo zburam la zona 51. O baza foarte bine pazita in Nevada.Zona 51 se afla la 125 mile( 200km) de nordul Las vegasului. De la Area 51 am fost luat cu un Bus 15 mile (24 km)si dus la o baza S-4.
Acea baza S-4 se afla in muntele Papoose.Spatiul aerean este pazit de pilotii de Jet.Apoi mai sunt rakete de aparare aviatie si infanterie.Moralul povestirii: nu incercati sa patrundeti.Instalatia S-4 are 9 porti imense in munte, si au inclinare 60 grade.Portile sunt foarte bine camumflate si au straturi de nisip imprimat, incat nici la apropiere nu le vezi.
Cum puteti urmari in acesta reprezentatie a mea, vedeti cartela de identificare propie.Se vede 2 dungi , una slaba si alta mai tare linie albastra, diagonal pe colt.La acest colt se vad numere si litere cat si S-4.
 Hangarul unde se afla Modelul Sport era tipic ptr un hangar de avion., cu exceptia portilor.Inauntru se aflau aparate si unelte . Se afla si o masinarie care avea simbolul de Röntgen si o macara care putea ridica 10 tone.Instrumentele acestui hangar erau numerotate cu nr.41.Testele acetui model Sport le vazusem/urmarisem inafara hangarului.

Eu personal a-i dau credibilitate deoarece cunosc si alte surse unde sustin aceste precizari.
Daca urmariti filmul documentar care este cam de o ora despre AREA51 acel video smuls de anonimus ''Victor'' din asa spus AREA51,veti vedea foarte multe detalii despre cum sunt introdusi angajatii in acea baza.
Area 51 = First Footage of an Alien
http://video.google.com/videoplay?docid=3464284902235432927&q=Area+51&pl=true

Asa cum am promis voi lasa cateva legaturi ce duc la unele clipuri despre Bob Lazar.Am mai postat aceste materiale in topicul ''Zona51''  dar pentru cei care inca nu le-au vazut le voi prezenta si aici deoarece suntem in topicul cu subiectul potrivit:UFO Lazar report about area 51
http://video.google.com/videoplay?docid=6333415969019301394&q=UFO+Lazar+report+about+area+51&pl=true

Inca doua filme despre Bob Lazar referitor la AREA 51http://video.google.com/videoplay?docid=-6036506137604221187&q=UFO+Lazar+3&pl=true

http://video.google.com/videoplay?docid=3577525867554216814&q=Robert+Lazar&pl=true

Sper sa fie de folos :wink:

Offline Protector

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 112
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1
 • Likes Given: 0
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #22 : 07 August 2006, 00:02:54 »
 Un lucru nu prea pricep,si nu mi se pare logic:
1 ) Bob Lazar afirma ca noi suntem de 10.000 de ani vizitati de acestia , si ei aveau dovezi cu fotografii de atuncea...
  - Omenirea incurs de 80 ani a fost in stare de la avion cu panze pana la aterizarea pe luna. Ok daca mai punem si schitzele lui Leonadro Davinci avem peste 500 de ani.
 Si "indivizii" tot aceasi tehnica o au  avut si acum 10.000 de ani,( ceea ce priveste functionarea OZN.-lui) apoi incat si oamenii de stiinta in zilele noastre cam pricep cel putin teoretic cum functioneaza.
Intrebarea este: - insemana ca tehnica lor nu a mai evoluat, sau in zilele noastre se plimba cu "jafuri ireparabile " prin Univers..?

baaron

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #23 : 11 Februarie 2007, 19:47:59 »
Buna intrebare Protector... :-D
Chiar asa....e mai mult decat ciudat ca formele si abilitatile tehnice ale OZN urilor se upgradeaza odata cu progresul tehnologic al omenirii... :-D :-D

Parerea mea...
Bob Lazar e un mitoman care probabil a ocupat vreo functie pe acolo pe unde zice el insa la un moment dat a fost dat afara sau a parasit de buna voie si nesilit de nimeni postul ...si ajuns pe strada a fost pus in situatia de a supravietui....de aici interviurile si restul faptelor expuse de el...

De ce?....De ce nu e inca in groapa?...De ce nu s-a "ocupat" nimeni de el?...Pai pentru simplul fapt ca "gogosile" pe care le toarna sunt in tandem cu scopurile "sortuletelor" (pt cunoscatori)..

Atat...

jackie28t

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #24 : 11 Februarie 2007, 20:01:49 »
Fiecare a-si spune parerea libera in acest forum dar asta nu inseamna ca cea ce se spune este si adevarat.  :-D
Pana a se arata evidente solide si ''adevar''  i-o cale atat de lunga incat mii de ani i-au trebui luminii sa ajunga.A verificat cineva cele spuse de Bob Lazar sa vedem daca sunt gogosi?  :lol: :ufo:
Daca Bob Lazar nu este inca in groapa sau ca nu la omorat nimeni pana acum asta nu inseamna ca cea ce a spus el sunt gogosi.Astea este pura speculatie.Este pentru ca a stiut ce sa spuna cum sa spuna si cat sa spuna.Face parte din protectie.A redat ce-a vrut atat cat a trebui ca unele informatii sa fie scoase afara si s-a oprit in a reda mai multe informatii acolo unde stia ca-i poate fi fatal.Baiat destept. :wink:
« Ultima Modificare: 11 Februarie 2007, 20:06:53 de jackie28t »

baaron

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #25 : 11 Februarie 2007, 20:07:55 »
Demonstreaza-mi atunci ca tot ce zice este adevarat.... :-D

jackie28t

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #26 : 11 Februarie 2007, 20:18:38 »
Pai nu pot....la fel ca si tine ca nu poti demonstra ca nu este adevarat. :-D
Deci el spune si noi ascultam....mai departe depinde de investigatiile si credinta fiecaruia.Prin urmare noi speculam si spunem gogosi despre el cat vrem si cat dorim. :-D

baaron

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #27 : 11 Februarie 2007, 20:22:56 »
Pai eu pot sa iti demonstrez ca tot ce zice el este fals...sau mare parte din ce afirma el acolo... :-D


jackie28t

 • Vizitator
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #28 : 11 Februarie 2007, 20:23:49 »
Te cred  :-D LOL
« Ultima Modificare: 11 Februarie 2007, 20:28:13 de jackie28t »

Offline romulus

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,160
 • Gen: Bărbat
 • Adevarul este relativ...
  • Vezi Profilul
 • Liked: 141
 • Likes Given: 142
Raspuns: Traducere video - Bob Lazar
« Răspuns #29 : 25 Noiembrie 2007, 19:30:55 »
Citat
Pai nu pot....la fel ca si tine ca nu poti demonstra ca nu este adevarat. :-D
Deci el spune si noi ascultam....mai departe depinde de investigatiile si credinta fiecaruia.Prin urmare noi speculam si spunem gogosi despre el cat vrem si cat dorim. :-D
-----Cred ca nu conteaza faptul ca  dialogul de mai sus (din care am reprodus o parte)s-a purtat acum 120 de zile - cum ma avertizeaza mesajul automat de pe acest topic ! Cine are discernamant poate trage si de aici o concluizie pentru sine.
----L-am urmarit (dialogul ) si apreciez ca nici nu este relevant care are dreptate: jackie28t ori baaron . De ce?
----Pai simplu: pentru un tip cu creier propriu, care este interesat de subiect, care a mai urmarit si alte relatari, din zone diverse, ale unor oameni diversi, poate gandi si aprecia cu capu' propriu cum sta treaba. Corect ?
---Pai daca e correct, atunci se pare ca ce spune acest BOB Lazar , parca se integreaza intr-un ansamblu ! Parca are o logica! Parca e din acelasi film ! Nu ?
----Parerea mea .
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David