Obisnuiesc sa <rasfoiesc> si prin topicuri mai vechi, cum e acesta. Fiind un pic indignat de aceste Fake-uri m-am gandit sa postez o parere personala, nu cred ca are rost sa deschid un nou subiect pentru asta.Mi sa parut foarte dragut cand mi-a aparut <ATENȚIE: în acest subiect nu s-a mai postat de cel puțin 120 zile>, <Dacă nu sunteți sigur că e bine să răspundeți aici, vă rugăm luați în considerare deschiderea unui nou subiect>(haios, nu e prima oara).N-as vrea sa deschid alt subiect, mi se pare ca sunt unde trebuie, la topicul cu fake-uri.In cazul in care cineva va citi acest post si i se va parea interesant, am sa deschid un nou subiect, pana atunci iata parerea mea, pe scurt ,despre <facaturi>.Sunt oameni care o fac din pur amuzament, au descoperit ca pot folosi computerul mai mai mult decat messenger, facebook si filme xxx.Exista si amatorii de S.F. care gasesc amuzant acest lucru, nu-i poti invinovatii.Cei mai perversi sunt cei care o fac pentru a discredita fenomenul, astia sunt de 2 tipuri: cei care o fac din prostie si cei care o fac dupa un program bine stabilit.Cand o persoana vede un fake, cu siguranta ia in deradere fenomenul, asta e si scopul lor pana la urma, <nu cred ba ca exista OZN-uri, e vrajala>, spune-mi ca nu ai auzit asa ceva? E o incercare foarte nasoala, mai ales pentru cei care nu au vazut in viata lor un OZN real.Daca e interesant pentru cineva acest subiect propun sa deschidem un topic.
Sa traiti bine! Ufo si Rever!