atat timp cat Dr Greer nu e invitat la un fel de congres si sa tina un discurs / prezentare, evident ca toate costurile, cel putin cele legate deplasare si cazare, sa ii fie platite, nu cred ca va veni prin Romania...
cu atat mai mult nu am vazut ca el sa participe la alte conferinte/congrese din Europa...
eu unul, personal, il urmaresc cu atentie pe acest doctor (medical) Greer... si am o parere oarecum pozitiva despre el. cred ca, prin ceea ce incearca el sa faca, fenomenul OZN are de castigat. Spre deosebire de altii, cred intiativele dansului sunt de apreciat. Acum ceva timp in urma, intr-o emisiune radio, el declara niste lucruri destul de interesante... cum ca ar fi si in contact cu niste lideri al unor tari importante, nu le-a numit, pentru a forta sa fie cat mai multe dezvaluiri facute vis-a-vis de fenomenul OZN si prezenta extraterestra pe Pamant.
Cert e ca exista un anumit, poate si interes, trend de a face dezvaluiri... vedem ca avem cateva tari care si-au facut, intr-o masura mai mica sau mai mare, arhiva lor cu privire la fenomenul OZN.
Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor si cred ca initiativele lui sunt, pana la proba contrarie, de sustinut.
Ne-am facut un obicei prost, din pacate, ca sa vedem in totul si orice o teorie a conspiratiei sau numai oameni dornici de a scamatorii... ce-i drept, e plina lumea de ei, dar... ceea ce vreau sa zic, ca inclusiv eu si ceilalti colegi care incercam sa facem ceva, sunt atacati cu diverse acuze cum ca am fi platiti de X sau de Y, cum ca defapt incercam sa manipulam si sa ascundem adevarul... uneori e demoralizant. Si atunci te intrebi daca are rost sa te chinui sa faci asta pentru restul sau sa faci asta doar pentru tine.
In ciuda faptului ca sunt multi pasionati si doritori de cunoastere a fenomenului OZN... cand e vorba de a ajuta intr-un fel sau altul, dau bir cu fugitii... putini, foarte putini sunt cei care, de-a lungul timpului au ramas interesati si dornici de a face ceva si a ajuta intr-un fel sau altul. In rest, fiecare trage pentru el, si nu vorbesc numai de mine sau de RUFOn.
O zi excelenta si insorita tuturor.