Pentru Jean
Apreciez interesul pentru discutia de fata. Se pare ca aveti ceva in comun cu Dr Steven Greer si anume, nici unul nu ati citit PT. Si eu as fi putut avea un punct de vedere apropiat de al dv daca nu mi-as fi bagat nasul in textele vechi. Ori aceste texte vin direct de la cei care se ocupa de noi.
Activitatile extraterestre enumerate de Dv mai sus ( sau de Dr Steven Greer) sunt de bun simt, este adevarat, dar intentia din spatele acestor actiuni este pur si simplu o presupunere. Nu stiu cand a scris domnia sa cartea, dar in orice caz, in ultimii 10 ani informatia din domeniul UFO s-a imbogatit enorm. Ascultati numai interviurile din Proiectul Camelot sau din Disclosure Project ca sa vedeti la ce nivel se discuta in acest moment in domeniul UFO. Evenimentele au dupa parerea mea o turnura alerta in primul rand datorita cascadei de informatii. Apoi, priviti filmele facute de NASA si de rusi pe orbita unde se pot vedea roiuri de sute de OZN-uri - care ... sunt acasa aici, ca si noi sau poate ca mai mult decat noi. Intr-o anume perioada si eu am fost pasionat de studiul UFO, dar citint textele vechi am decis in ceea ce ma priveste ca nu aceasta este calea spre informatie ci drumul este invers- din trecut catre viitor, dinspre textele vechi spre decodarea lor tehnica.
Imi este si mie foarte clar ca suntem vizitati de o multime de civilizatii mai apropiate sau mai departate de noi din punct de vedere genetic, dar dintre acestea numai o mica parte (cred eu sunt implicate cu adavarat in ceea ce se intampla aici, cu alte cuvinte - ne sunt proprietari. Unii insa picati din cer pe nepusa masa sunt cu adevarat poate in "cercetari generale a Pamantului si a societati sale;" sau in " studiul si observarii sociale si psihologice a oamenilor;" "-documentari si cercetari asupra ecologiei Pamantului, a sistemelor de viata de pe Pamant;
-observari tehnologiei umane si dezvoltari acesteia;" etc, dar,
CEI ce ne-au inginerat si au baze permanente aici si se joaca cu istoria noastra, nu au nevoie de astfel de activitati, pentru ca stiu exact ce au produs, cine suntem, ce putem face si ce facem. In privinta a ceea ce putem face, fiti sigur ca nu vom putea face prea multe... Spre exemplu nu putem sa iesim in spatiu mai dincolo de orbita Terrei, iar daca o vom face , va fi cu un fel de aprobare. In mod sigur nu vom construi baze pe Luna sau pe Marte. In mod sigur nu vom declansa un razboi nuclear masiv, caci Ei nu vor permite asta ( tocmai de aceea sunt interesati de instalatii nucleare pe care de fapt le pot dezafecta oricand). Nu sta in sarcina noastra sa ne ocupam de asteroizi care ar cadea pe Terra sau alte cataclisme extreme, caci EI se ocupa de asta. Sper de exemplu ca ati citit articolele lui Valery Uvarov privind instalatia din Siberia si catastrofa Tunguska. Nu in ultimul rand, nu incerc sa intoxic pe nimeni cu teoria mea. Informatia gasita in textele vechi este doar sintetizata si prezentata tehnic, in limbajul tehnic al timpului pe care-l traim. Actiunile zeilor descrise in textele vechi sunt atat de clare... credeti ca am scos din buzunar sute de versete care descriu recoltele umane? In sfarsit, ...asa mi s-au parut mie lucrurile legate logic. Mi s-au parut insa atat de interesante, incat m-am gandit sa le comunic si altora. Nici mie nu-mi convin... dar nici nu sunt resemnat, nici bucuros pentru asta, ci le iau ca atare . Este adevarat ca tipul acesta de raspuns nu convine...

este ca si cum i-ai spune pacientului verde-n fata ca are cancer si ca mai are atat ... de trait sau este de fapt cu mult mai rau decat atat. Cand am scris PT m-am pus mereu in locul LOR si am incercat sa judec din punctul LOR de vedere. Va asigur sa au dreptate (din punctul LOR de vedere) si ca fac o treaba excelenta.

Acesta este punctul meu de vedere si nu-l impun nimanui caci doar traim in societati democratice?!?
Sa nu credeti ca eu nu mai am intrebari... oho, o gramada, dar de alt nivel, in parte de detaliu , in parte de anumite nuante...
Pentru Rayden.
Stilul Zoharului este pe undeva asemanator celui al Bibliei in sensul ca Creatorul se prezinta bineinteles ca fiind cel mai mare, cel mai tare din parcare - "Master of the world" . Nici vorba de altii mai mari si mai tari. Ei bine, cand vezi ceea ce creaza de fapt: tot sistemul tandem PV - serii genetice vezi ca de fapt este un creator mai mic, iar apoi, citind de exemplu Cartea legii lui Manu vezi ca exista si alti creatori asemanatori de acelasi nivel ... asa cum scriam ceva mai sus: unii fac BMW, altii fac Toyota - programe asemanatoare cu calitati diferite, desfasurate de civilizatii aflate pe trepte apropiate de dezvoltare. Imi este foarte clar ca au tehnologii cu mult superioare, si daca va veti gandi mai mult veti ajunge poate la aceeasi concluzie si anume aceea ca modalitatea lor de inmultire si de evolutie genetica este extrem de ingenioasa, rapida, eficienta. Sunt convins ca mai toti au probleme de securitate, probleme concurentiale cu CEILALTI aflat mai sus sau mai jos tehnologic fata de EI. Problemele lor sunt de nivel - zona de galaxie sau poate chiar de galaxie, adica sunt un fel de sefi de creanga (galactica) Au aliati si dusmani. Mai toate textele vechi povestesc despre asta si mi se pare logic, credibil. Si inca o data, nici o carte nu prezinta zeul respectiv ca fiind vasal unui zeu mai mare, si in toate textele vechi Creatorul este seful suprem, atotputernic.
Doua precizari vreau sa fac:
1 - Sunt obisnuit cu critici dure (uneori adevarate corectii verbale) din partea celor care nu au citit cartea sau din partea celor care nu au putut sa o parcurga. Este de inteles tipul acesta de informatie care demonstreaza ca mai tot ceea ce ai invatat in scoala e gresit, nu e usor de digerat si de acceptat. Este de inteles...
2 - Mai exista situatia celor care au citit cartea cu atentie si care ajung sa fie de acord in principiu cu cea mai mare parte a ei, dar sentimentul puternic religios pe care l-au avut inainte de a o citi-o ii face sa declare: " trebuie sa existe un alt Dumnezeu peste creatorul Biblic, caci asta e cam de doi bani... " Drept urmare isi remodeleaza credinta dupa un nou concept, dar Dumnezeu isi are locul sau respectat, intangibil, atotputernic, fara legatura de data asta cu Creatorul Biblic sau indian s.a.m.d. Si asta este de inteles, caci suntem oameni si avem nevoie de optimism ca sa putem functiona la capacitate maxima...
Si acum va spun la toti,
NOAPTE BUNA, VISE PLACUTE!
TVM