Stam deunazi si ma gandeam la criza asta care,vezi-doamne,ne afecteaza negativ pe toti...si mi-am dat seama ca,dintr-un punct de vedere,criza aduce si beneficii...
O sa ma intrebati cum de imi permit sa afirm asa ceva...pai e destul de simplu:beneficiile aduse de criza vor fi curand vizibile pentru cei pasionati de studiul OZN-urilor(pardon,al cazurilor OZN

).De ce spun asta? Simplu!
Trebuie sa ne intrebam care sunt efectele crizei...primul efect vizibil este reducerea activitatii economice.Ce inseamna asta?Pai asta inseamna ca in curand vor fi mai putini calatori in aeroporturi,adica mai putine zboruri,adica mai putine rapoarte false despre OZN-uri...

mai putine avioane ale armatei se vor plimba fara treaba...iar alea super secrete vor fi consemnate la sol,din lipsa de combustibil...

Al doilea efect vizibil va fi somajul...asta inseamna ca peste cateva luni(de la 6 la 15,ca s-a marit perioada de stat acasa si de nu facut nimica) o sa avem o gramada de oameni(observatori

) care se vor uita la cer,asteptand de acolo o minune...avantaj noi!
Al treilea efect,mai putin vizibil deocamdata,dar foarte important in viitor,va fi faptul ca cei care,ipotetic vorbiind,stiu ceva despre ipoteticele OZN-uri o sa inceapa sa vanda informatiile,eventual si dovezile,din criza de bani...

Al patrulea efect al crizei va fi neatentia:neatentia politicienilor,ocupati sa adune cat mai multe ''oase'' in cotetul personal;neatentia militarilor,nemultumiti de scaderea salariilor;neatentia politistilor,nemultumiti de scaderea pensiilor

;toate astea se vor concretiza in rapoarte OZN "scapate" din neatentie pe piata...avantaj tot noi!

Al cincilea efect al crizei este reducerea bugetelor pe la primarii...asta inseamna ca in curand,nu vom mai beneficia de iluminat stradal noaptea,orasele se vor cufunda in bezna,fabricile nu vor mai fi luminate,stadioanele isi vor pune nocturna in cui...cu ce ne ajuta asta? Pai daca exista unii care observa planeta asta de sus,nu credeti ca schimbarile astea ii vor face curiosi? Si nestiind unde e sau nu oras,unde e sau nu populatie,poate se mai ratacesc,sa ii vedem si noi...

Al saptelea efect...Noua Ordine Mondiala trebuie sa se ocupe de dezordinea creata...si toata lumea stie ca in haos e greu sa tii lucrurile sub control...avantaj iarasi noi!

Al optulea efect,unul foarte important,va fi reducerea incalzirii globale

...bicicletele,martoagele sau mersul pe jos nu produc monoxid de carbon...

...va scadea cererea de frigidere,nemaiavand ce pune in ele

...deci va scadea si poluarea cu freon...

Mai sunt si alte avantaje,pe care nu le mai enumar aici...o sa amintesc insa un dezavantaj major:de foame,multi vor vedea cai verzi pe pereti

,asa ca propun ca in orice chestionar al investigatorului OZN sa se regaseasca si urmatoarea intrebare:
CE ATI MANCAT IN ULTIMELE 24 DE ORE?
asadar,tinand cont de toate aceste beneficii aduse,
EU RESPECT CRIZA! Dumneavoastra?