Rien ne va plus...

fiindca si intrebarile-s puse (inca din prima postare d-aici), dar si raspunsurile-s date, colega @Grifon.
Normal ca niste raspunsuri
prezumtive, ca astea incluse-ntr-un P.S. ramificat:
"P.S. 1 Apropo de criticarea teoriei presupusei densitati reduse a Lunii si implicit a falsei presupuneri despre gravitatia selenara de 1/6 din cea a Terrei, mi-am mai tocit degetele (degeaba se vede) pe paginile anterioare - bazat nu pe halucinatii proprii, ci chiar pe declaratiile paradoxale ale lui
Wernher von Braun din 1969. Nu mai intru nici in detaliile salturilor anemice ale astronautilor si altele, fiindca am ajuns la concluzia ca nu se merita efortul.
(L.E.: Adevaratii expeditionari lunatici au tzopait insa in draci p-acolo, spre deosebire de "actorii" din filmul necesar back-up-ului deja cert turnat de raposatul Stanley Kubrick.) P.S. 2 Ipoteza mineritului selenar nu exclude pe cea a Lunii ca fiind satelit....
artificial ADUS pe orbita Terrei (acum vreo 36.000 de ani dupa mine), chiar daca originea lui e
naturala - evident ca "prelucrata" pe ici-colea si anume in partile esentiale,

adica mai ales in subsol.
(alt L.E.: Regolith-ul si Heliul-3 lunar se mineresc... si manaresc
100% zic io chiar in clipa discutiei noastre - de catre NOI si EI, separat si impreuna.)P.S. 3 Despre presupusul "turn lunar cu rol de router al Corpurilor Spirituale umane" (despre care s-a mai discutat pe RUFOn) nici atit n-am de gind sa mai zic ceva - chiar daca ar putea fi un argument in contextul motivarii eventualei "interdictii ET" (evident ca
a altei rase ET decit aia care ne-a ajutat sa alunizam) de-a mai calca vreodata pe Selene.

"
...Are vreun rost sa mai speculam insa despre ce anume s-o fi intimplat
realmente pe traseul Pamint-Luna in astia 44 ani de suspendare inexplicabila (si doar aparenta oricum, ca TR-3B-urile fac naveta lunara

in ritm nu doar lunar

) a oricaror programe spatiale serioase "oficiale"?!...
Zic asta nu din "conspiratzionita acuta", ci fiindca SI problema "interdictiei" (CICAtelea) de-a mai calca pe Luna pare a fi o enorma manipulare a NAZA - una parshiva, clar, ca restul de 1001 deja confirmate.
Pina si
John Lear sustine pe buna dreptate ca problematica asta-i supusa unor tone de dezinformari - inclusiv unele din partea unor falsi
whistleblowers... chiar de la NASA, care par sa fi implementat cu succes ideea subversiva a interdictiei "stapinilor Lunii"

de-a ne mai lasa sa dam raite p-acolo.
Cu nea'
Lear nu le-a mers totusi, ca ex-CIA-istul a avut resursele necesare verificarii tipilor "demisionati de la Coana NAZA din indignare" care-l vizitasera repetat, taman ca sa-l stimuleze intru perpetuarea "teoriei interdictiei" pe diverse forumuri etc.
Rezultatul: i
nca lucrau la NASA, hi-ho-he.