Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusvlad

Citat din: elena78 din  26 Iulie 2012, 23:51:40
cred ca domnul Shimon  a avut un motiv sa anuleze calatoria la jocurile olimpice!am mai pus aceasta informatie aici   ,, a fost facut public  in 2010 ,, Rockefeller Foundation e la Global Business Network.,  intrati si coborati  pe link, cititi cu atentie  va rog, dati va rog mai multa importanta incepand cu pagina 34.Acolo ne vorbeste si despre jocurile olimpice  de anul acesta  HACK ATTACK-An economically unstable  and  shock -prone  world in which  governments  weaken ,criminals  thrive ,and dangerous innovation emerge ..  ...Repet oameni buni duceti-va direct la pagina 34   cititi cu atentie ce scrie acolo ...

http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf


inca ceva   putin mai jos  este si o publicitate care se face la londra cu privire la aceste olimpiade.
este doar o coincidenta???
http://www.getaheadofthegames.com/documents/basketball-players-on-a-dlr-train.pdf
Sa mai discutat pe aceasta tema si cred ca @Siberia cand a facut referire la Shimon Peres exact la asta s-a gandit. Dar azi incepe olimpiada si hai sa ne bucuram de ea si sa nu fim dezamagiti daca singurele bubuituri vor fi cele ale artificiilor.

Xanadron

Pina si seriosul analist Joseph P. Farrell acorda atentie ipotezei ca "arma meteorologica" ar fi utilizata de unii (mai ales USA) pentru provocarea secetei:

http://gizadeathstar.com/2012/07/iran-accuses-us-of-causing-draught-weather-warfare/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

elena78

Citat din: horia2008 din  27 Iulie 2012, 00:55:28
Poti te rog sa reformulezi mai coerent si sa dezvolti daca se poate, te rog?

pot sa reformulez ,se poate dar cu o conditie :sa incetezi sa mai fii arogant!!  no-offence

elena78

Citat din: Xanadron din  27 Iulie 2012, 11:20:38
Pina si seriosul analist Joseph P. Farrell acorda atentie ipotezei ca "arma meteorologica" ar fi utilizata de unii (mai ales USA) pentru provocarea secetei:



asa este,,,arma meteorologica,,  poate fi utilizata si pentru  provocarea secetei , controlul mintii ,dar  si pentru a crea uraganuri ,inundatii ,cutremure , aurore boreale ,curcubeuri...

Tayka

Este posibil să existe aceste arme,ele desigur sânt folosite de militari în războaiele ,,moderne''.Există însă o ştiinţă(până nu de mult ţinută la secret) cu ajutorul căreia se poate schimba..clima ori şi unde pe glob.Ea poate aduce mari servicii omenirii,păcat însă că deocamdată o face doar..contra cost..şi costă enorm  :rocket:
Aceasta se cheamă GEOINGINERIA.
http://www.realitatea.net/o-noua-stiinta-geoingineria-ar-putea-rezolva-problemele-climatice_446337.html
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cer-alb-albastru-geoinginerie-sulfat-397714.html
http://flacaraiasului.info/international/geoingineria-ar-putea-aduce-solutii-impotriva-valurilor-de-caldura/   
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

lylyt_ice

Da ...Taikuta...cat imi esti tu de drag...Oricum trebuie sa zic;...Asta e ca aia cu mielu la m....za :lol:hai ca asTia cu mielu la gugelutza vad ca au cam rarit-o prin ...zona...noroc cu romanasii asia de s-au specializat pe gazetaria...aia cu manipularili, sunt mai cumintei; ha? Numai ma

nutza din fata a catelului... :wink: Puneti si voi pe tradus...ca eu dabea mai leg ceva cuvinte
Romanesti...cautati si voi ca sunt mai multe de capischat pe acest blog...

http://z-e-i-t-e-n-w-e-n-d-e.blogspot.de/
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tayka

#2106
Te salut şi eu cu mare drag lylyt_ice. Observ cu regret că mai treci foarte rar pe la Rufon..tu care erai cândva cea mai activă..erai profesorul şi mentorul meu de suflet..şi nu numai al meu,acum observ că scrii (şi probabil că şi gândeşti )tot mai greu în româneşte..ce să-i facem..so ist das Leben :cry:
Deşii acum pare de necrezut dar Geoingineria va devenii în viitor(şi nu unul prea îndepărtat)o tehnologie la fel de normală şi indispensabilă precum electricitatea,şi îţi va părea la fel de normal anunţarea unei ploi la data şi ora fixă,precum aprinderea iluminatului public la lăsarea serii.. :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

Buna Frau Lylyt_ice! multumesc/multumim pentru link. Asa mai exersez si eu un pic germana... ca prin romania nu prea mai ai cu cine.

horia2008

Citat din: elena78 din  27 Iulie 2012, 18:48:26
Citat din: elena78 din  26 Iulie 2012, 20:11:02
.... guvernul secret   are  baze pe luna si Marte  de acolo ataca  cu  tot felul de arme   plasma ,laser  ataca  extraterestrii care  vor sa i-a contact cu pamantenii (cand spun pamanteni ma refer  in sensul pamanteni  mai evoluati spiritual fata de ceilalti......)

pot sa reformulez ,se poate dar cu o conditie :sa incetezi sa mai fii arogant!!  no-offence
no-offence
Deci, reformulezi?

fiulploii

#2109
Citat din: Siberia din  27 Iulie 2012, 01:40:49
A vazut cinea serialul produs de BBC  - Code 9 ?
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00d33bt
Seria începe în 2012 (imediat după 2012 Jocurile Olimpice de vară ), atunci când Londra şi o parte din sud-est a fost evacuată în urma unui atac nuclear în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor. Guvernul s-a mutat la Manchester , etc

The series begins in 2012 (just after the 2012 Summer Olympics), when London and some of the south east has been evacuated in the wake of a nuclear attack during the opening ceremony of the Games. The government has relocated to Manchester; Thames House has been decommissioned, and MI5 is forced to set up offices across the UK in an attempt to help Britain avoid new attacks.

Pe de alta parte, in argou cod 9 inseamna ca cineva se uita si citeste la ceea ce vorbesti cu altcineva pe mess ori chat iar prin extrapolare , inseamna ca esti supravegheat  :-D
In cazul mess-ului , daca tastezi u9 inseamna cod 9 si ca cineva se uita la ceea ce vorbesti iar persoana de la capatul celalalt al chatului va trece la o discutie cuminte

Cat despre seria de 6 episoade , personal cred ca e doar o varianta de realitate, din varii motive nerealizabila desi se imbumba    cu clipul chinezesc discutat mai demult pe aici.
Exista totusi o ipoteza fantezista - nu stiu in ce masura insa - care zice ca ceea ce vedem in anumite filme, clipuri sau jocuri video sunt realitati traitoare , variante reale, care se intampla, pe alte coordonate . Realitati influentate intr-o masura mai mare sau mai mica de aici , din realitatea noastra.

P.S. incetarea supravegherii se anunta prin codul 99

mm

CitatExista totusi o ipoteza fantezista - nu stiu in ce masura insa - care zice ca ceea ce vedem in anumite filme, clipuri sau jocuri video sunt realitati traitoare , variante reale, care se intampla, pe alte coordonate . Realitati influentate intr-o masura mai mare sau mai mica de aici , din realitatea noastra.
Si eu credeam ca sunt fantezii. Dar realitatea bate filmul! Ma refer aici la relatarile lui Grebennikov - pe care nu am motive sa nu-l cred din pdv. tehnic - asupra zborurilor pe care le-a facut cu platforma sa zburatoare. Intrucat nu cred ca are nevoie de prezentare, fiind f. cunoscut, trec direct la subiect:
"In treacat fie spus, in afara de aparatul de fotografiat, am avut probleme si cu ceasul meu si se pare ca si cu calendarul meu: coborand intr-o poenita bine cunoscuta, o gaseam uneori usor in afara sezonului, decalajul fiind de cca. 2 saptamani aprox., dar nu am avut cum sa verific acest lucru. Astfel, e posibil sa zbori nu numai in spatiu dar si in timp. Nu pot garanta 100% aceasta ultima afirmatie, decat poate cu observatia ca in timpul zborului - si in mod special la inceputul lui - ceasul functioneaza prea lent apoi prea repede, dar, la sfarsitul turului, el reincepe sa functioneze cu precizie. De aceea ma si tin departe de oameni in timpul calatoriilor mele. In caz ca manipularea de timp se intampla concomitent cu manipularea de gravitatie, as putea provoca - poate - in mod accidental o ruptura in relatiile cauza-efect si cineva ar putea fi ranit."
  Din acest pasaj rezulta f. clar ca entomologul, care zbura spre niste poienite in care isi derula cercetarile in natura, le gasea "in viitor" - aprox. 2 saptamani. Eu ma bazez in rationamentele mele pe aceste relatari deoarece sunt experimente realizate. Deci, asa precum el "zbura in spatiu-timp" si ajungea in viitorul locatiei vizate, este perfect logic sa consideram ca si din viitor se poate ajunge in prezent. Atunci incepem sa intelegem si ca o serie de "ET" vin aici la noi, in prezentul nostru, pentru a modifica unele chestii din mersul lucrurilor de la noi (care de regula nu prea ne plac caci ne dau suferinte, lipsuri, ne cer sa ne comportam intr-un anume fel, etc.) deoarece acest prezent le "modifica" si lor viitorul (de fapt prezentul lor).

  Pasajul de mai sus poate fi accesat la:
http://www.keelynet.com/greb/greb.htm
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t41-efectul-cavitar-efectul-de-forma-efect-grebennikov
(unde studiez cateva aspecte legate de efectul de forma)
si in multe alte locuri/saituri, dat fiind interesul public de care se bucura acest efect de forma din partea userilor de pe internet.

  Putem merge si mai departe cu rationamentele si sa ne imaginam ca si "in viitor" mai exista partide sau urmasi de dinastii, cu interese "materiale", foarte dornici in a-si pastra privilegiile. Dar privilegiile lor din viitor depind de privilegiile lor din acest prezent, asa ca... mai intervin cu mici protectii (pentru cei bogati si puternici), vin din viitor sa mai dirijeze un anume mers al politicii de pe-aici, sa corecteze niste destine, sa mai oculteze niste inventii "periculoase" (pentru ei, odata aflate in mainile noastre), mai corecteaza "concurenta", etc.
  Par fantezii toate aceste lucruri? Or fi parand dar sunt mult mai realistice decat ne convine sa recunoastem.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Siberia

#2111
Citat din: fiulploii din  30 Iulie 2012, 23:02:31
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00d33bt
Seria începe în 2012 (imediat după 2012 Jocurile Olimpice de vară ), atunci când Londra şi o parte din sud-est a fost evacuată în urma unui atac nuclear în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor. Guvernul s-a mutat la Manchester , etc

The series begins in 2012 (just after the 2012 Summer Olympics), when London and some of the south east has been evacuated in the wake of a nuclear attack during the opening ceremony of the Games. The government has relocated to Manchester; Thames House has been decommissioned, and MI5 is forced to set up offices across the UK in an attempt to help Britain avoid new attacks.

Ei uite partea aia cu ceremonia de deschidere m-a bagat in ceata.

M-am uitat la trailer... si daca asculti partea sonora cu atentie, acolo se aude un meci de fotbal in derulare si o galerie care scandeaza - sau inceputul unui meci de fotbal... nu stiu exact. La un moment dat, concomitent cu detonarea bombei la ora 12.00, se aude un fluier (de final al partidei?)
http://www-youtube-com/watch?v=LOffyyBtHTY (-/.)

De asta intrebam daca a vazut cineva serialul, sa ma lamureasca daca era vorba de fapt despre ceremonia de deschidere (fiindca n-am auzit pana acum de un meci de fotbal in deschiderea JO :-D ) sau de +7 zile.

Multumesc @fiulploii si pentru informatiile cu privire la codul 99. Interesant  :wink:

   Btw: nu vreau sa fac o legatura intre Code 9 - Raportul Rockefeller - Telegraph BlackJack , dar pentru o alta realitate construita din stiri si imagini, peisajul in care apare bomba este cam asemanator in Code 9 si-n  21 , la fel si ideea de "in the pipe"...
   Pe de alta parte, se pare ca si rusii de la RT au intrat intr-o perioada de umor mai ... ciudat  :-D
http://www-youtube-com/watch?feature=player_embedded&v=aPmJr-aEBHU (-/.)

99  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

O chestie interesanta :
  - dand click pe link-urile postate de colega @Siberia   in forma in care au fost postate , mi-a aparut un mesaj de genul Atentie , urmeaza sa intrati pe Intranet care nu este la fel de sigur . Sunteti sigur ? Da sau Nu .
  Dupa o clipa de uimire am apasat pe Da, normal  :lol: , fiind curios din fire.
  Insa, asta a fost tot . Acest lucru s-a intamplat de cateva ori .
Apoi, am accesat linkurile schimband liniutele cu punctele corespunzatoare.
Intrebare: A mai patit cineva asta? Si daca da, a reusit sa intre pe acel Intranet ?  :roll:

Cat despre emergency code 9 : inseamna tacere radio pentru orice transmisie non-urgenta si emiterea unui beep la cateva secunde . Mai multe aici :
http://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_service_response_codes
Referitor la film , primul gand te duce la tacerea radio care urmeaza oricarei declansari atomice .
Insa, cred ca nu e doar atat ...

mr

#2113
1. Exista marele tam-tam cu anul 2012, facut de ceva vreme.
2. Exista foarte mult material manipulator (filme, desene animate, reclame, articole pe net, aluzii politice, miscari economice etc) care ne conduc, mental, spre un anumit gen de finalitate (dorita....dar inca nedefinita).
3. Exista un eveniment major, chiar daca sportiv, gazduit de centrul de control al lumii, care are menirea sa acapareze din toate punctele de vedere, atentia maselor.
4. Exista o intesare simbolistica, fara precedent as spune, in tot ceea ce inseamna aceasta olimpiada. Si ca prim exemplu sigla exprima numele de Zion, mult prea evident. Iar numele Zion reprezinta ceva, un si scop in sine al unora de pe planeta asta. Un scop nu tocmai in regula. In al doilea rand priviti mascotele. Un pic hidoase (de la ochii imensi) si una cu un varf de piramida stralucitor in crestet (altceva mai sportiv n-au gasit?).
5. Exista cateva clipuri facute anul acesta majoritatea, cel putin ciudate, care fac legatura sau au ca obiect principal acest eveniment. Clipul de prezentare al olimpiadei din 2008, prezentat/regasit de neobositul coleg Arhanghelul, clipul de promovare in China al Euro2012, clipul "I pet Goat II"). Toate acestea impreuna parca incerca sa spuna "ceva" in legatura cu acest eveniment.
6. Exista o "sugestie" in legatura cu caderea/distrugerea Big-Ben-ului. Sa fie doar o intamplare sau o viziune morbida a unor "artisti"?

Nu vreau sa prezint doar o latura conspirativa a ceea ce se intampla cu JO de la Londra. Dar nici nu pot trece cu vederea anumite parti care se pot uni intr-un puzzle urias, din perspectiva unei imagini de ansamblu. Cautand pe Youtube anumite informatii despre olimpiada am dat peste cateva filmulete (7 parti la numar), care m-au pus o tzara pe ganduri. Cred ca ar trebui sa le vedeti si voi.
Sunt multe "ciudatenii" pe care aproape toti dintre noi le-am vazut. De ex, filmul "Knowing" cu Nicolas Cage. Urmariti in filmul de mai jos de ce scapa paharul din mana (min 9:15)
Part 6: Olympic Adverts predicting an attack on London? NWO Zion Illuminati WW3 2012
Daca vreti sa vedeti si restul partilor, le gasiti usor pe Youtube.

O alta abordare, ufologica, cu un posibil contact pe 4 august 2012  :rainbow: :star::
http://aim.edu.tc/?a=articles&p=641

 
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

mariusvlad

In urma cu putin timp am avut placerea sa urmaresc live un ozn pe Live_ISS_Stream dar prin amabilitatea celor de la NASA a fost taiata legatura cu ISS si ne-a lasat cu buza umflata.