Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Tayka

Salut Alex 2012-Ţi-am dat like pentru că te-ai chinuit (asta dacă nu cumva ai plagiat.. :-D) să extragi versete din Apocalipsa lui Ioan..Sânt interesante şi logice comparaţiile făcute de tine,deşii e posibil să fi exitat şi alte cauze aşa cum spune şi StarDust..sau aşa cum zici e posibil ca totul să fie doar o altă sperietoare dată lumii de Constantin.. :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

alex 2012

Citat din: Tayka din  21 Iulie 2012, 23:30:14
Salut Alex 2012-Ţi-am dat like pentru că te-ai chinuit (asta dacă nu cumva ai plagiat.. :-D) să extragi versete din Apocalipsa lui Ioan..Sânt interesante şi logice comparaţiile făcute de tine,deşii e posibil să fi exitat şi alte cauze aşa cum spune şi StarDust..sau aşa cum zici e posibil ca totul să fie doar o altă sperietoare dată lumii de Constantin.. :evil:

Si eu cred ca e doar o evanghelie gnostica acceptata si integrata in Biblie de Constantin  ca sa mentina controlul asupra crestinilor.



Dar pe mine ma sperie faptul ca un pustnic antic ar putea sa descrie detaliat efectele unei explozii atomice sau impactul unui meteorit (iar din antichitate nu prea avem scrieri despre meteoriti) :
Citat"Si m-am uitat cand a deschis pecetea a sasea si s-a facut cutremur mare, soarele s-a facut negru ca un sac de par si luna intreaga s-a facut ca sangele;"
"Si stelele cerului au cazut pe pamant, precum smochinul isi leapada smochinele sale verzi,cand este zguduit de vijelie."
"Iar cerul s-a dat in laturi, ca o carte de piele pe care o faci sul si toti muntii si toate insuleles-au miscat din locurile lor."
"Si imparatii pamantului si domnii si capeteniile ostilor si bogatii si cei puternici si toti robiisi toti slobozii s-au ascuns in pesteri si in stancile muntilor."
Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?




Spre deosebire de raelieni sau annunakisti,eu nu prea sunt sigur de interpretarea asta.
Am scris-o sa vad ce parere au altii despre aceasta interpretare moderna.Desi n-ar trebui sa luam ad-literam orice scrie in Biblie.

Altfel am ajunge sa credem ca si Legendele Olimpului sunt adevarate.

mariusvlad

De acord cu tot ce spui @Tayka dar cu o conditie: trecem in categoria s.f. orice referire la annunaki, nefilimi, Enki, reptilieni, luptele aeriene din mahabharata, rasa nordica, illuminati si multe alte legaturi intre fiintele din alte lumi si agresivitatea cu care s-au implicat in istoria acestei planete.

alx

Topicul deschis de Alex 2012,Apocalipsa lui Ioan, a fost mutat aici.la Chat. Nu vad relevanta lui in sectiunea 2012,si nu am dorit sa fiu acuzat de despotism,stergandu-i DE TOT topicul...
     
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Tayka

#2089
Citat din: mariusvlad din  22 Iulie 2012, 00:12:17
De acord cu tot ce spui @Tayka dar cu o conditie: trecem in categoria s.f. orice referire la annunaki, nefilimi, Enki, reptilieni, luptele aeriene din mahabharata, rasa nordica, illuminati si multe alte legaturi intre fiintele din alte lumi si agresivitatea cu care s-au implicat in istoria acestei planete.
Eu cred că toate aceste denumiri pe care le-ai enumerat mai sus sânt diferite doar pentru că ele au fost create în timpuri istorice diferite,dar toate fac referire de fapt la aceiaşi EI,căci alţii ca EI nu mai sânt (cel puţin prin zonă),şi cu atât mai puţin aş crede că la nivelul lor de supercivilizaţie ar mai exista măcar gânduri de războaie,dominare,sclavie,etc.Toate aceste atribute primitive le-au fost date de-a lungul vremii de către oameni,care iată acum un pic mai evoluaţi fiind,introduc alte atribute mai sofisticate ca;Reptilieni,Draconieni,Marii Blonzi,Grey,etc.etc...Tuturor acestora li se dau statutul de E.T.(extratereştrii),şi toţi fără excepţie sânt caracterizaţi ca fiind ..foarte răi,iar marii noştrii savanţi ne sfătuiesc să nu cumva să intrăm în legătură cu ei căci vom păţii precum vechile popoare ameridiene cu conchistadorii.,,Uitând'' însă de faptul că atunci şi acolo s-au întâlnit de fapt doar..oameni cu oameni,(reprezentanţi ai aceleiaşi lumi)şi unde conform firii umane,cei mai evoluaţi i-au supus pe cei mai involuaţi. :wink:,(De parcă acum ar fi altfel.. :|).Ei bine o întâlnire între reprezentanţi a două lumi diferite după părerea mea nu poate avea decât consecinţe nefaste pentru lumea inferioară,care luînd cunoştinţă despre calităţile lumii superioare,va refuza categoric să mai trăiască în mizeria lumii lor,cerşind şi bătând mereu la ,,poarta''dintre lumi.. :cry:,şi astfel se va alege praful din cele mai nobile şi măreţe idealuri şi concepte de viaţă.De aceia se ascund EI atât de categoric de noi. :planet:.Pentru că nu sântem încă suficient de evoluaţi pentru a le putea înţelege logica LOR.Şi de aceia cred eu că neînţelegându-i,unii dintre noi(din păcate marea majoritate) îi ponegresc atribuindu-le tot felul de calităţi negative.
Credeţi oare că dacă ar fi răi ne-ar mai fi lăsat în viaţă? ne-ar mai fi asigurat un geo-sistem atât de minunat pe această planetă..pe care ni l-au oferit necondiţionat,lăsându-ne şi liberul arbitru asupra vieţii noastre şi a creaţiei LOR.Dar noi oamenii deşii ne naştem frumoşi şi buni,nu ştiu cum se face dar devenim de-a lungul vieţii urâţi şi răi.Şi de această situaţie doar noi sântem vinovaţi,refuzăm însă să acceptăm această realitate dând vina pe EI,făcându-i demoni,draci,vârcolaci,sau îngeri,sfinţi,arhangeli,îi scindăm şi pe ei în buni şi răi,apoi ne închinăm şi unora şi altora,atribuindu-le tot felul de mituri,legende,şi poveşti,autoflagelându-ne şi preferând să trăim în întunericul unor dogme decât să încercăm a ne deştepta.Într-adevăr este f. greu să scapi din ghearele obiceiurilor străbune,a a tabiet-urilor şi normelor de viaţă impuse dintr-o generaţie în alta.E greu să te ridici deasupra binecuvântărilor dar şi a blestemelor acestei lumi,şi să cauţi de unul singur cărarea..dar şi mai greu e să şi apuci să mergi pe ea...,,căci atunci te vor hulii,scuipa şi blestema şi părinţii şi fraţii,şi cu toţii se vor ferii de tine'',şi nimeni nu îţi va putea garanta că mergi pe drumul cel bun..Tu şti însă că EI au ales acest sistem de a tria omenirea,testând pe fiecare om în parte..şi asta cred eu pentru că nu sântem consideraţi ca o..turmă. :planet:
-Este însă doar o părere.. :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Arhanghelul

#2091
Cu un ochi pe vreme ... sau din vreme ...  :evil:

De ceva zile acest titirez nu-si mai schimba locul ... nu tu un "nou"front de "aer" ... din Oc. Atlantic si/sau M.Mediterana si/sau chiar M.Tracica ...

Oare cat de normal este ... sa te invarti ... atatea zile ... pe un diametru de 1000km (cu centrul in punctul de intersectie al granitelor apartinand Slovaciei, Ungariei si Ucrainei) ... asa mai era si-n urma ... prin 2010 ...

Citat din: Arhanghelul din  24 Ianuarie 2012, 10:49:47
Nu cred ca este suficient cu "dara" ... e nevoie si de statie/i de ionizat aerul(gen haarp/scalar tesla) si atmosferei plus particule metalice (ioduri de argint ) ... si bineinteles umiditate suficienta sa condenseze pentru formarea picaturilor de apa ...

Ca mi-ai adus aminte de ploaia cu orar ... dar ce ziceti de faza cu inundatiile din 2010 ...de erau sa bage sub ape orasul Galatiul  (si uni betivi ai sai ... deh nu vroiau sa-l salveze impreuna cu soldatii) ... pe harta radar meteorologic a persistat peste o luna de zile ... o celula atmosferica ce se rotea in sens invers acelor de ceasornic ... ce acoperea vestul Ukrainei,nord-centrul Romaniei ,nord-centrul Moldovei ,Slovacia si sudul Cehiei ,sudul Belarus si vestul Ungariei (diametru de peste 1200Km) ... aceasta localizare acopera majoritatea izvoarele importante din munti Carpati si subCarpati (Nistru,Prutl,Tisa,Mures,Olt,Siret,Somes,etc.)...

Resurse:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/racheta-antigrindina-isi-face-harakiri-la-10000-de-metri-935605.html
http://ro.wikipedia.org/wiki/Tun_sonic
http://www.cuttingedge.org/News/n2155.cfm
http://www.cheniere.org/books/part1/teslaweapons.htm
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/romania-detine-arma-cutremurului-304976.html

________________________________________________________________

L.E. Personal folosesc in browser pe bara de suplimente aceasta aplicatie ...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/forecastfox-weather/

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3900.msg69776.html#msg69776
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

http://www.meteoprog.ro/ro/satellite/

Ambele imagini sunt facute in spectrul infraroşu. Ora de pe imagini este ora Greenwich ( adica pentru a obtine ora Bucureşti, adaugati la acest timp 2 ore iarna si 3 ore vara ).
Imaginile au fost amplasate pe site-ul Meteoprog.ua prin amabilitatea serviciului meteo a Fortelor Militare Aeriene SUA si a Universitatii Libere din Berlin.
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

padme

Din ciclul "cand lumea o ia razna" sau rezultatele "efectului de turma" - cineva se pare ca a vazut in scoarta acestui copac aparitia nici mai mult, nici mai putin decat a Madonnei!(Maria si nu regina pop-ului cum am crezut eu initial, holband putin ochisorii :)))) "Aparitia" are loc in New York - m-a frapat multimea de "new york-ezi" sadea participanti la agitatie, pardon "aparitie". 

http://it.notizie.yahoo.com/foto/madonna-apparsa-tronco-albero-new-york-slideshow/people-gather-near-tree-scar-residents-claim-looks-photo-032610188.html




elena78

Citat din: Siberia din  17 Iulie 2012, 11:47:07
   Spuneam doar ca actorii din piesa "9/11" sunt din nou pe scena...

Pacat ca domnul Shimon Peres si-a anulat calatoria la Jocurile Olimpice  :-(

cred ca domnul Shimon  a avut un motiv sa anuleze calatoria la jocurile olimpice!am mai pus aceasta informatie aici   ,, a fost facut public  in 2010 ,, Rockefeller Foundation e la Global Business Network.,  intrati si coborati  pe link, cititi cu atentie  va rog, dati va rog mai multa importanta incepand cu pagina 34.Acolo ne vorbeste si despre jocurile olimpice  de anul acesta  HACK ATTACK-An economically unstable  and  shock -prone  world in which  governments  weaken ,criminals  thrive ,and dangerous innovation emerge ..  ...Repet oameni buni duceti-va direct la pagina 34   cititi cu atentie ce scrie acolo ...

http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf


inca ceva   putin mai jos  este si o publicitate care se face la londra cu privire la aceste olimpiade.
este doar o coincidenta???
http://www.getaheadofthegames.com/documents/basketball-players-on-a-dlr-train.pdf

horia2008


abyss

Citat din: padme din  26 Iulie 2012, 22:23:49
Din ciclul "cand lumea o ia razna" sau rezultatele "efectului de turma" - cineva se pare ca a vazut in scoarta acestui copac aparitia nici mai mult, nici mai putin decat a Madonnei!(Maria si nu regina pop-ului cum am crezut eu initial, holband putin ochisorii :) ))) "Aparitia" are loc in New York - m-a frapat multimea de "new york-ezi" sadea participanti la agitatie, pardon "aparitie". 

http://it.notizie.yahoo.com/foto/madonna-apparsa-tronco-albero-new-york-slideshow/people-gather-near-tree-scar-residents-claim-looks-photo-032610188.html

Vai de capul lor de oameni si vai de capul meu de om!

Eu vad numai prostii in asemenea cazuri...
Ma limitez doar la una :)

horia2008

Citat din: elena78 din  26 Iulie 2012, 20:11:02
...din cate se pare guvernul secret   are  baze pe luna si Marte  de acolo ataca  cu  tot felul de arme   plasma ,laser  ataca  extraterestrii care  vor sa i-a contact cu pamantenii (cand spun pamanteni ma refer  in sensul pamanteni  mai evoluati spiritual fata de ceilalti......)
Poti te rog sa reformulezi mai coerent si sa dezvolti daca se poate, te rog?




Siberia

A vazut cinea serialul produs de BBC  - Code 9 ?


"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

alx

Citat din: Arhanghelul din  26 Iulie 2012, 20:36:32
Imaginile au fost amplasate pe site-ul Meteoprog.ua prin amabilitatea serviciului meteo a Fortelor Militare Aeriene SUA si a Universitatii Libere din Berlin.

Uite aici : http://www.echipot.ro/Imagini_Satelit_27.html    imagini zilnice de la satelitul NOAA,postate pe net prin amabilitatea baietilor de la Echipot Oradea...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."