Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 25 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SLEAH19

Azi 18 iulie un aeroport din Bulgaria închis din cauza unui atac terorist de tip Kamikaze cu morţi israelieni, un alt aeroport din Israel închis din cauză de alertă teroristă.
Pe un post Tv se transmite în timp real imaginea radar a  unei curse în alertă teroristă, Tel Aviv - Bucureşti iar pe un alt post se transmite filmul ,, Turbulenţe".

,,Coincidenţe ?"
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Tayka

Citat din: SLEAH19 din  18 Iulie 2012, 20:24:21
... Până şi pe prezentul forum , colegi care ştiu ce este şi cu ce se mănâncă manipularea când vine vorba de biserică sunt degrabă
apucători de pietre şi aruncători cu sete...
Stimate coleg,sânt ferm convins că la mine faci referire..pentru că într-adevăr sincer să fiu tare aş mai sparge capul cât mai multor popi. :lol: :lol: :lol:Şi asta pentru că m-am convins de faptul că ei nu cred ceiace propovăduiesc,şi ca atare sânt cei mai păcătoşi oameni de pe pământ,şi de aia zic eu că ar trebuii stârpiţi ca muştele.Mai sânt convins însă stimat coleg că nu mă vei crede, dar eu îţi reamintesc mărturisindu-ţi cu cea mai profundă sinceritate că în felul meu eu sânt de fapt...credincios.Cred cu tărie în existenţa unei fiinţe supreme,nu neapărat însă în cea descrisă de religia iudeo-creştină,ci într-un Dumnezeu cu mult mai superior şi mai înţelept,dar care spre deosebire de cel biblic,nu se vrea venerat slujit şi mărit,ci dimpotrivă se vrea neştiut de nimeni,şi asta pentru ca noi să ne simţim stăpâni şi nu stăpâniţi,mulţumiţi şi nu înfricoşaţi,liberi şi nu robi ai LUI.Aş mai avea multe să-ţi spun stimate coleg despre credinţa mea,a unui om simplu,trăitor însă al mileniului III şi nu sclav al dogmelor unor străbuni nenorociţi gen Constantin,care iată că a reuşit de două milenii şi jumătate să ţină cea mai mare parte a omenirii în negura dogmei,în întunericul primitiv,cu o atât de simplistă dar blestemată poveste,care face ca generaţii întregi de oameni oropsiţi să-şi trăiască întreaga viaţă cu teamă de pedeapsa finală şi de infern,iar pe propovăduitorii ei să trăiască din munca şi sudoarea bietului om neînţeles de credul.Desigur fiecare are dreptul să-şi trăiască viaţa aşa cum crede de cuviinţă , este bine însă de ştiut că ea (viaţa)e scurtă şi că are valoare,şi că ar trebuii să o trăim ca oameni şi nu ca oi.Aceasta este însă doar umila mea părere deşi nu sânt luteran. :wink:
,,Mie doctrina nu-mi aparţine, căci eu nu am fost crucificat
pentru nimeni." (Martin Luther)

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

SLEAH19

Citat din: Tayka din  18 Iulie 2012, 22:31:45
Aş mai avea multe să-ţi spun stimate coleg ......

Dragă Tayka sunt un bun ascultător şi mărturisesc că am multe subiecte  pe care aş dori să le discut particular cu dumneata , unele de pe vremea când discutam pe forum despre ,,forţele malefice" şi am fost surprins de unul din răspunsurile pe care le-ai dat .
Sunt convins că din vreme în vreme sunte-ţi nevoit să veniţi pe la Timişoara ,ba pe la casa de pensii, ba pe la doctori sau pe la nepoţi . Dacă nu inoportunez aş dori să corespondăm pe PM cu privire la o întâlnire . Eu şi colegul horia2008, ne-am dat acordul de principiu să avem o întâlnire la o bere dar nu am stabilit data ci doar locaţia, o terasă superbă ( la care am avut onoarea să fiu vecin de masă acum ceva vreme cu academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici ) din cartierul Dâmboviţa ,cartier în care aţi locuit  când eraţi la oraş şi în care locuieşte şi horia2008.

Amândoi sunteţi invitaţii mei!

PS : În cel priveşte pe Martin Luther

Din perioade în perioade (istorice), masele inculte, nespiritualizate se desteaptă, motiv pentru care reteaua neagră trebuie să-si redreseze întregul arsenal de metode si de mijloace prin care masele reactive să fie supuse în continuare. Exemple de astfel de perioade (praguri) pot fi date: Renasterea, Iluminismul (francez), Reformele crestinismului (Luther, Calvin), „Evenimentul Gutenberg" (Toate „redesteptări" iudaice ! Drumul spre Iad pavat cu intentii (aparent) bune...La capătul tunelului asteaptă Globalizarea, Noua Ordine Mondială......

Alexandru Dobos

La asta mă refer când spun să ne ferim , ,,Să nu fim parte a manipulării".   Inconştient desigur.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Ba, eu cred ca la mine (si postarea asta, dar nu numai) se referea onorabilul nostru coleg SLEAH19, venerabile Tayka...
Citat din: Xanadron din  18 Iulie 2012, 19:05:12
Interesant e ca popii n-o iau la sanatoasa si-atunci cind ii fugareste "ochiu' dracului":  :evil:

http://www.gandul.info/financiar/banii-bisericii-patriarhia-romana-profit-mai-mare-decat-baietii-destepti-din-energie-regii-asfaltului-sau-mcdonald-s-ce-spune-bor-ca-face-cu-excedentul-9875497

...Pe cind deci impozite si pentru BOR? :roll:
Fiindca as vrea sa cred ca mult-prea-fericitii n-ar vrea sa fie inclusi (dar sint, si inca legal... eu cred insa ca guvernu' i-a fortzat de fapt la statutul asta :lol:) in tagma balabustelor vrajitoare si manelistilor cocalari.
Ca sa raspund macar relativ convingator amicalului repros, ar trebui sa tastez insa p-aici pina dimineatza, si nu doar argumente colaterale (unic exemplu: manipularea prin statistica - fiindca-n ruptul capului n-o sa inteleg vreodata nebuloasa notiune a "procentelor de incredere" - egal daca-n Armata, Biserica sau RATB - incredere... sa ce adica? sa-mi lustruiasca pantofii cel mai bine? :-D sa nu-mi infiga vreun cutit in spate? etc etc).

Ce sa mai zic despre inexistentza vreunui semn de egalitate intre Biserica (="simpla" institutie formata din oameni imperfecti si ea, ocupati indeosebi cu spunerea de parabole vetuste si criptic-intortocheate, continind pe linga unele precepte morale utile si muuulta Dogma-Anchilozanta, Pupat-Moaste, Intolerantza-Ignoranta, Promisiuni-Aberant-Conditionate, Vinzare-de-Frica, Ritual-Gaunos, Superstitie-Instinctuala etc) si Credintza (= alta mincare de guvide)? 8-)

Mai bine continui de maine completarea unor topicuri lasate-n suspans (arhonti aliati teocratiilor patriarhale, Lilith, Prometeu/Lucifer, Small Greys :-) etc), atingind doar ca o adiere :lol: tema asta sensibila a religiei.
Care altfel (atacata frontal adicatelea) l-ar aduce pe alx intr-un picaj urgent, c-o Sfinta Moderare-n gheare... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Citat din: SLEAH19 din  18 Iulie 2012, 23:16:22
  Dragă Tayka sunt un bun ascultător şi mărturisesc că am multe subiecte  pe care aş dori să le discut particular cu dumneata , unele de pe vremea când discutam pe forum despre ,,forţele malefice" şi am fost surprins de unul din răspunsurile pe care le-ai dat .
Invitaţia D-tale mă onorează,şi deşii ai intuit perfect că mai vin periodic prin Tim.întradevăr mai vin deşii nu prea mai sânt încântat,m-am obişnuit cu ..,,sihăstria'':lol:Mai iubesc însă şi acum străvechea Timişoară;Începând cu cofetăria aceia rotundă din Iozefin(no că nu-i mai ştiu numele.. :x),Piaţul de pe Prayer(strada Reşiţa) pe unde mergea cândva tramvaiul 7...Gacicile dela..Şhary-Neny  :evil:Cinematografele alb-negru şi mai târziu color...şi ecran lat  :-D Piaţa Ociko din Mehala,fetele şi balurile dela Ilsa,Ciorapi,Fructus,Bere,Casa Armatei,dar şi bulevardele libere pe care trecea la jumătate de oră câte o maşină Molotov ,Moskovici,Volga,Wartburg,Trabant,...sau motociclete Yawa,CZ,IJ,Carpaţi, :-D,Timişorenii care vorbeau cursiv (şi câte odată simultan) cele 3 limbi, :wink:Parcul Rozelor,Pădurea Verde,Piaţa Traian,..amintiri,amintiri..
Mai ziceai că vin pe la nepoţi,şi pe la doctori;Întradevăr mai trec pe la ei deşii ei vin mai mult în vacanţe pe la mine.Cât despre doctori ferească sfântul,mă tratez singur cu ..buruieni.. :lol:,aşa că mă simt încă pe val,iar la ,,Oraş'' vin cu un Malaguti-Madison..http://www.google.ro/search?q=malaguti+madison+150+specifications&hl=ro&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6TUHUI_cGMqXsgapqcGqAw&ved=0CC0Q_AUoAQ&biw=786&bih=414
Desigur ne putem da şi o întâlnire la o limonadă,dar acum am treierat grâul,şi sânt cam prins,până atunci însă putem comunica prin MP,nu de alta dar ,,regheţănii''ăştia din Bucureşti nu ne prea înţeleg givanul.. :-D

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

ariel

Citat din: dab270277 din  28 Iunie 2012, 19:32:14

Pot spune ca si eu am avut desii nu tin minte prea bine detaliile. Oricum nu erau "Grey" Erau sa zicem "shapeshifters". In functie de starea lor emotionala se schimbau din batranei simpatici cu barba si mantie alba in monstrii. Era pe vremea cand nu stiam nimic despre grey sau reptilieni. Sau poate ca subconstientul meu stia.... Se intampla la varstra de 6 ani.

Te rog vrei sa dezvolti un pic ....pustiul meu care are acum 6 ani intr-o discutie cu el ,unde a folosit cuvinte pe care nu ar fi avut de unde sa le cunosca intelesul in amanunt, intrebat de mine de unde stie atat de multe mi-a dat un raspuns care m-a lasat fara replica..." Mami stiu de la "energie..."adica cum de la energie ? l-am intrebat..."pai nu stiu cum sa-ti spun ca sa-ntelegi ...e ca o "chestie" moarta demult care atunci cand eu nu stiu ce-nseamna un cuvant imi explica ea ce-nseamna ".......
M-am blocat si nu l-am mai intrebat nimic de-atunci....
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Xanadron

Cred ca n-ar fi rau sa te... deblochezi si sa-i ceri (cu tact, normal) sa-ti spuna mai multe.

Nu de alta, dar nici ai mei parintzi nu m-au intrebat acum o juma' de secol de ce vorbesc cu prieteni nevazuti (citeodata si-n limbi necunoscute, serios), alerg dupa luminite invizibile si multe alte dracovenii - lucruri aflate abia peste decenii.
Chestii de care nu-mi amintesc absolut nimic, desi continui sa incerc rememorari macar vagi.

...Si uite-asa ajunsei acum, om batrin, sa postez pe RUFOn in loc sa joc table-n parc... :-D

ariel

Citat din: Xanadron din  19 Iulie 2012, 16:21:17
Cred ca n-ar fi rau sa te... deblochezi si sa-i ceri (cu tact, normal) sa-ti spuna mai multe.

Nu de alta, dar nici ai mei parintzi nu m-au intrebat acum o juma' de secol de ce vorbesc cu prieteni nevazuti (citeodata si-n limbi necunoscute, serios), alerg dupa luminite invizibile si multe alte dracovenii - lucruri aflate abia peste decenii.
Chestii de care nu-mi amintesc absolut nimic, desi continui sa incerc rememorari macar vagi.

...Si uite-asa ajunsei acum, om batrin, sa postez pe RUFOn in loc sa joc table-n parc... :-D

Ai dreptate....n-am insistat  pentru ca am simtit, dupa ce mi-a spus, ca nu imi va spune mai multe...nu parea prea entuziast in a-mi impartasi mai multe...tocmai din acest motiv v-am povestit...pentru a-mi da voi o idee despre cum ar trebui abordata o astfel de....ciudatenie...sau poate e normala...povestindu-i mamei mele aceasta intamplare mi-a spus ca si eu in copilarie aveam..."micile mele ciudatenii" ( pe care insa nu mi le-a povestit , oare de ce ?)...bag de seama din ce-ai scris ca nu-s singurul copil care a avut "ciudatenii"
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Arhanghelul

Citat din: Xanadron din  17 Iulie 2012, 09:02:22
Ca sa mai resuscitam RUFONu-n coma (chiar inexplicabile cele doar 5-6 postari in cite-o zi zi, zau asa): poate nu iepurele, ci capra baphometica :-D a lasat cacarezele-n loc de link, Nox!

Fara linkuri si miliardari alogeni diabolici acum, iata alte exemple de simbolistica stranie legata de J.O. londoneze (insotite de MAN-DEVIL = Mandeville, :evil: mascota copitata, plus dragutzele medalii de aur cu piramide allover):

To quote from the Thames Gateway development:

"With 4,000 homes in the Olympic village, 40,000 being built on former Brownfield sites, and another 100,000 in the Thames Gateway, London is being promised at least 144,000 new homes in total."

The £80m regeneration project will provide a range of town centre uses including 144,000 sq ft of new retail.

"If these plans succeed, this new housing will be an investment that will certainly benefit the region years after the games have ended."

Mai bagat in priza ... neuronul meu a intrat intr-o frenezie (placuta/fomista) ... o avalansa de informati si ideei ... sau descatusat ...

http://ro.wikipedia.org/wiki/144000_%28num%C4%83r%29

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Desi s-aude prin tirg ca simbolistica-n exces dauneaza grav Adormirii Sanatoase, :-D ma bucur si eu c-ai gasit linkul asta destul de cuprinzator ca informatie condensata - link de care nu stiam nici eu pina acum, colega Arhanghelul.

Din care se pot deduce unele conexiuni alarmante (care sper in continuare sa nu se confirme totusi) dintre zvonurile privind oarece evenimente tip "false-flag" proiectate zice-se a fi regizate cu ocazia J.O. londoneze si "12 x 12.000"-ul simbolizind in unele traditii chiar... Israelul. 8-)

Tayka

Citat din: Xanadron din  19 Iulie 2012, 16:21:17
...nici ai mei parintzi nu m-au intrebat acum o juma' de secol de ce vorbesc cu prieteni nevazuti (citeodata si-n limbi necunoscute, serios),....

Problema cu,,ciudăţeniile copiilor '' are o explicaţie,ea a mai fost dezbătută pe forum,(nu am timp acum să scotocesc dar sânt sigur că există.)Şi eu până pe la 6 ani îmi amintesc perfect că eram convins de faptul că nu sânt om la fel ca şi ceilalţi,nici măcar ca şi ceilalţi membrii ai familiei mele,şi era groaznic căci parcă cineva îmi comanda în gând să nu spun nimănui această constatare.Îmi amintesc de asemeni că tot cam pe la aceiaşi vârstă,o cunoştinţă de familie a venit în vizită şi cum avea şi o vioară la el a început să cânte câteva melodii,după care lăsând-o pe masă eu am luat-o şi spre uimirea şi consternarea tuturor am reprodus aproape identic câteva refrene deşii sânt ..stângaci şi am mânuit arcuşul cu mâna stângă pe o vioară pentru dreapta... :lol:Din spusele mamei mele,care m-a născut acasă,fără asistenţă(lucru obişnuit de altfel pe atunci,ţara fiind încă în război),se pare că la câteva luni de-la naştere eram aproape să dau colţul,m-am colorat foarte tare,am intrat în comă,nimeni nu mai nutrea vreo speranţă,atunci au  chemat pe un frate de-al străbunicului meu,care după cum spunea mama,cunoştea ceva leacuri,acesta a  muşcat dintr-un fel de animal mic (se pare că era peşte),la morfolit îndelung în gură,după care mi la pus mie în gură,şi din ziua următoare zicea că am început să-mi revin.Tot mama îmi spunea că mai târziu atunci când mă vedea moşul acela începea să plângă,îşi amintea probabil de fata lui decedată de tânără..sau probabil de bucurie că a reuşit să mă salveze.Unul din nepoţeii mei,în frageda copilărie c-am până pe la 3 anişori avea şi el un prieten..nevăzut. :| cu care vorbea şi se juca,şi cu care băga spaima-n noi ceilalţi care nu vedeam nimic.Se pare că toţi copilaşii trăiesc mai mult sau mai puţin episoade asemănătoare,şi care având vederea astrală încă ne alterată,şi toate chakre-le active,îşi pot vedea o vreme Sinele (CS-ul,Îngerul păzitor,etc),şi care probabil încântat fiind de frumuseţea operei sale,mai iasă din legile sacre,şi i se arată pentru o scurtă vreme înainte de a intra în standby pentru tot restul vieţii creaţiei sale.
Atunci însă când baby începe să-ţi vorbească în limbi străine(de obicei limbi antice),el nu mai este..el ci o altă entitate care vrea astfel probabil să comunice ceva important.Dacă părinţii sau cei care asistă pot intra rapid în starea alfa,pot vedea uneori şi ei aceste entităţi angelice,dar omul adult în mod normal având Energia Kundaliny blocată în zona Muladhara el nu mai poate şi comunica.  8-)
Părerea mea...

abyss

Apropos de cei 144000 si cele 40 (x3600ani) de treceri ale lui Nibiru prin sistemul solar.

Sitchin a prezentat aceasta imagine, intrebarea mea fiind - stie cineva unde e reprezentarea originala?

Tayka

Citat din: @biss din  19 Iulie 2012, 18:58:45
Apropos de cei 144000 si cele 40 (x3600ani) de treceri ale lui Nibiru prin sistemul solar.
Sitchin a prezentat aceasta imagine, intrebarea mea fiind - stie cineva unde e reprezentarea originala?
Nu ştiu eu pe unde o fi originalul,dar presimt că unul din cei 144000 de aleşi se ascunde sub semnul..@biss-ului.. :wink: :planet:

Urban

Citat din: @biss din  19 Iulie 2012, 18:58:45

http://ancientvisitors.blogspot.ro/2011/01/toprakkale-shuttle-ancient-spaceship.html

dab270277

Citat din: ariel din  19 Iulie 2012, 16:42:42
Ai dreptate....n-am insistat  pentru ca am simtit, dupa ce mi-a spus, ca nu imi va spune mai multe...nu parea prea entuziast in a-mi impartasi mai multe...tocmai din acest motiv v-am povestit...pentru a-mi da voi o idee despre cum ar trebui abordata o astfel de....ciudatenie...sau poate e normala...povestindu-i mamei mele aceasta intamplare mi-a spus ca si eu in copilarie aveam..."micile mele ciudatenii" ( pe care insa nu mi le-a povestit , oare de ce ?)...bag de seama din ce-ai scris ca nu-s singurul copil care a avut "ciudatenii"

Ai PM ariel
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain