Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1

JFK a mintit.
Obama n-a mintit,la fel nici Trump.
Iar Putin o sa le-o put in dupa cum reiese din poza.Soon!:)

fiulploii

Citat din: Cristian 1 din  10 Noiembrie 2016, 16:54:53
JFK a mintit.
Obama n-a mintit,la fel nici Trump.
Iar Putin o sa le-o put in dupa cum reiese din poza.Soon!:)

Pe ce bazezi cand esti așa de categoric?

Cristian 1

fiulploii

Citat din: Cristian 1 din  10 Noiembrie 2016, 17:34:31
La care dintre ele?
Nu te mai încleșta cu disperare  :lol:
Ca nu-i o suprema confruntare in fiecare zi  :lol: :lol:

Cristian 1

Apreciez grija ta pentru mine. :-)

fiulploii

"Apreciază, apreciază si iar apreciază " -parafrazare dupa un alt truism .

Cristian 1

Ok,mersi de sugestie.Am sa tin cont de ea. :wink:

O tânără la spovedanie:
- Părinte, eu... ăăă.......
- Ştiu fiica mea ce ai făcut, că suntem prieteni pe Facebook, am văzut poze, am citit ce ai scris pe wall... mi- a fost îndeajuns ...
- Şi ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte?
- Să dai like la 15 mănăstiri..

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Citat din: Cristian 1 din  11 Noiembrie 2016, 08:58:37
Ok,mersi de sugestie.Am sa tin cont de ea. :wink:

O tânără la spovedanie:
- Părinte, eu... ăăă.......
- Ştiu fiica mea ce ai făcut, că suntem prieteni pe Facebook, am văzut poze, am citit ce ai scris pe wall... mi- a fost îndeajuns ...
- Şi ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte?
- Să dai like la 15 mănăstiri..
Ba, cred ca i-a recomandat sa bage si niste acatiste online :lol: - platite, evident, chiar daca Visa ori Pay-Pal nu chiar din Ceruri :evil: par sa fi aparut... da' mai stii?!

http://www.mediafax.ro/social/acatiste-si-pomelnice-online-biserica-face-pact-cu-internetul-1-euro-acatistul-24-de-euro-abonamentul-pe-o-luna-8339983
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Dacă tot vorbiràm de nemți atâta in subiectele din ultima vreme (cu "vril" și "die Glocke"), un banc relevant:

Trei europeni la bere : un francez, un spaniol si un neamț.
Francezul (cam ciudos pe neamț, pesemne din amintirea WW2), zice:
- Măi, voi nemții sunteți OK, așa...harnici, muncitori, mașini bune...da' n-aveți mă nici un fir de poezie in voi, niciun farmec...
Neamțul, mirat:
- De ce zici asta ?
-Păi, uite, cred că vi se trage de la limbă. Fii atent exemplu:cuvântul "fluture". Noi, francezii, zicem "papillon". Ei, vezi ? Pa-piiiii-on ! Ce frumos sună !
Spaniolul, intărind:
-Așa e. La noi, "mariposa". Eheeee, ce muzică...maaa-ri- pooosa !
Neamțul, total confuz:
- Să mor de pricep ce-i in neregulă cu..."schmetterlink"!

(Haaahah ! Chiar cã sună ca o piesă obscură de mașină !)

Xanadron

Bun bancul, cu minora observatie ca-i vb. de Schmetter_linG si nu _linK - subconstientul colegului Grifon a cautat si el poate prea multe linkuri in ultima vreme, :-D da' si io-s prea carcotas ce-i drept, avind ochi si-n ceafa (precum frumuselul fluture atasat... care-i de fapt o fluturoaica-soacra.)

Mai putin comic paginat acu', ar merita poate un topic si discutarea presupunerii [unora] cf. careia limba anunnakilor :-) ar fi fost similara lb. germane actuale - chestie care la prima vedere suna cam tembelo-dragos-anunnaku-ian, dar la o a doua bunghire ridica semne de-ntrebare fie si doar prin prisma celor +1.000 cercetatori germani aflati in Irak prin muzee, situri arheo- + eventual Stargates  :star: - si evacuati in pripa la declansarea tragicei farse 'merigane "Desert Storm" (1991.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Asta cu link-urile cam așa e...cred c-o s-o las puțin mai moale cu cercetatu', să-mi mai văd azi și de altele. Prea mult net poate strică, ca-n gluma cu :

Trei puștani pun de-un chef, și-și impart sarcinile:
Primu': "Băi, eu aduc băutura !". Ceilalți: "Cât ?" "Zece kile".
Al doilea : "Eu văd de haleală" . Ceilalți : "Câte fleici ?" "Șase kile"
Ultimu': "Eu aduc gagici !" Ceilați, fericiți: "Câte ?!". Ăla: "Zece giga"!

Cristian 1

Ardelenii,reacție promptă după alegerile din SUA: "Mno,ni ma la americani,c-au ales un negru!"

Aseneth

alx

Doriti sa eliminati elementele oculte din viata dumneavoastra? Avem solutia!   ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."