Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 41 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Ce sa-i faci taica, fiecare cu nivelul lui intelectual. Cristian ne aduce glumele pe care le gaseste ...tu ne trimiti la site-uri parolate sa radem ca prostii la poarta noua (ca vb aia, de criticat sti sa o faci, sa aduci ceva nou aici scris de manutza matale nu poti, ca-i lenea mare).Macar un copy/paste, a' la Ponta, puteai sa faci. Asa ca te credem pe "cuvantul de pionier" ca acolo-s glumele mai bune... da' le citim p'astea d'aci.

P.S. Eu stiam ca valsul se danseaza in trei timpi, in trei pasi ... vad ca la noi se danseaza si in "trei" dansatori, fiecare cu repertoriul lui (admini vor pricepe ce si cum...).

Aseneth

Atata vorbarie doar ca sa ne spuna ca sta in Bucuresti.... poate vrea si un premiu pentru asta?

Mmma scuzati... gandeam cu voce tare... continuati, va rog!

Godak

Dragul meu @Ganditor rautacios, nu e nimic parolat pe site-ul ala. Dintr-un motiv care-mi scapa, cand bag link-ul prin casuta dedicata, site-ul sursa intra in mod admin. Si la harti am patit la fel. I-am sesizat problema lui @alx, nu stiu daca e de la mine sau de la Forum.  A remediat, dar nu mi-a oferit vreo explicatie tehnica care sa-mi permita sa nu mai fac gafe de-astea pe viitor.

De altfel, daca nu te gabeai sa fii atat de (tendentios), bagai singur www.jurnal.dzr.org.ro si aveai sansa sa te distrezi. Asa, ai avuit doar ocazia sa arati cat de vigilent esti. Felicitari!  :mrgreen:

Cristian 1

@Godak,imi cer scuze ca nu ma ridic la nivelul intelectual de umor sugerat de matale,daa' noi astia,ardelenii,suntem mai inceti...la toate.

Cristian 1

Am uitat sa te intreb:te incalzeste cu ceva ca locuiesc la 1,5 km in linie dreapta de Poiana Rotunda din Padurea Baciu,acolo unde a aterizat ozenelul acela in 1968?Poate de acolo sa mi se traga lipsurile ce le am... :ufo:

alx

Citat din: Cristian 1 din  06 Noiembrie 2016, 19:48:18
Poiana Rotunda din Padurea Baciu,acolo unde a aterizat ozenelul acela in 1968?

Ha hahahahahahahahaha...asta e cea mai buna gluma a ta de pana acum...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Cristian 1

Vrei si-o poza?
Daca da,maine ca acum e noapte si a ramas ozenelul fara baterie.... :-)

Cristian 1

sunnyboy

Oare Cristian1 locuieste in Donat(h) Residence? E un micro-cartier aparut de vreo doi ani "sub" padurea Baciu. Exista si un drum cvasi-asfaltat care ocoleste pe acolo aglomeratul Cluj-Floresti, motiv pentru care il utilizez cand ma dau cu bicicleta.

Cristian 1

Citat din: sunnyboy din  06 Noiembrie 2016, 23:21:37
Oare Cristian1 locuieste in Donat(h) Residence? E un micro-cartier aparut de vreo doi ani "sub" padurea Baciu. Exista si un drum cvasi-asfaltat care ocoleste pe acolo aglomeratul Cluj-Floresti, motiv pentru care il utilizez cand ma dau cu bicicleta.
Nu,nu,Cristian locuieste fix pe partea cealalta a dealului cu Padurea Hoia,in ansamblul acela de dupa Petrom Baciu.Am obiceiul sa ma dau cu motocicleta de enduro prin toata zona,inclusiv pe-acolo. :-D
O poza fix de 2 minute in urma:

Cristian 1

Samsung returning phones back to factory! :lol:

http://9gag.com/gag/aNddo9A

Grifon

La Mulți Ani ! - membrilor RUFOn ce poartă numele Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela. In primul rând sănătate (fiind, desigur, mai bună decât toate), iar complementar succese și impliniri.
Și, de ce nu, inspirație și fler in elucidarea misterelor / enigmelor (nu doar cele dezbătute ocazional pe forum, ci și a celor - mai importante poate - ce apar, vrând- nevrând, in viața fiecăruia)
Petrecere frumoasă !

Cristian 1

Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare.
Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa.
El se uita la ea,respira adanc si spuse :
-E bine,macar ai incercat !

Cristian 1

Un tata ingrijorat isi asteapta fiul acasa. Intr-un tarziu soseste si este luat la intrebari:
- Unde ai stat pana la ora aceasta?
- Tata, azi mi-am pierdut virginitatea.
- Extraordinar! Aseaza-te sa bem un pahar pentru acest eveniment.
- Putem sa bem, dar nu pot sa ma asez...

fiulploii