Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 42 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jean

Majoritatea colegilor au ramas blocati in Matrix daca nu mai e 2012 sau Nibiru, pamantul plat si altele. Ozn-uri?......In Romania nu se intampla mare lucru in acest domeniu. Totusi parca au apasut niste cercuri pe langa Bacau. Nu am auzit nimic legat de asta pe aici.
Sau o fi de vina Facebook-ul?.....E mai simplu sa scrii trei cuvinte la misto pe acolo de cat sa vii cu argumente.
Am uitat, cineva a zis pe aici ca s-a trecut la alt nivel. Se pare ca majoritatea dintre noi nu reusim sa ne ridicam la acel nivel  :lol:
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Vorba lu' Mark Twain (asta da maestru ! :lol:) - "Zvonurile despre moartea mea au fost un pic exagerate." :evil:

Letargia rufonica detectata vad si de colegul kandaon am comentat-o deja nu demult, dar parerile colegului Jean prefer sa nu le disec - nu doar fiindca nici n-am cont facebook.

...Posibil totusi ca micro-dronele tzantzaroide ale 'meriganilor sa fi dat o raita... anestezianta p-aici inainte de "marsul cavaleriei"?! 8-)
Serios acu': multe (si deloc marunte) s-au intimplat in ultima vreme - chiar prea multe ca sa ne mai pierdem vremea chibitzind despre semnificatii ocultate si/sau tragind concluzii care n-ar schimba nici macar c-o secunda de grad directia evo/involutiei noastre "macro". 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

Examen la politie, examinatorul trece primul subiect pe tabla:
- Ce capitala are Marea Britanie?
Din sala se aud murmure.
O voce din spate:
- Nu este corect, ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu capitale de mari!

fiulploii

Orice forum de nișă prezintă un anumit ciclu de activitate ce poate fi asemănat cu o sinusoida si nici Rufonul nu face excepție . Acuma este un timp de activitate minimă iar motivele....ei bine, motivele ar putea fi interesante dacă le-am cunoaște  :lol:

Ouzeneurile ce iegzistă ... Cercurile trasate ce apar numai in lanurile de grâu si musai desenul este intersectat de urmele lăsate de tractor .... Aglomerările de gâze la Soare...răspândaci ce ajuta la studii PSI , cu sau fără de voie, dezvăluiri despre lucruri descoperite mai demult....cereri urgente de reconcilieri religioase ....interziceri si politici ce depășesc politicile coloniale așa cum le știm...tot felul de experimente si mesaje in spațiul mental ....etc.

Apropo, piramida nu mai funcționează , la fel si stupa. Calea aceea e închisă fiindcă trebuie deschis alt drum . Nu știu care e acela dar e clar : cale de întoarcere nu mai exista fiindcă S-a trecut de punctul critic : in spate zid, in față negură . Ce frumos  :lol:

"...și George nu mai vine."
Părerea mea...

socrate

Letargiaaa... rufonicaaa....  :-D ..daaa.... cum asa?! ... "eterna relatie", orice cauza are un efect si viceversa... este in vigoare... se poate deduce cu necesitate.Premisele aduse in discutie sunt in masura sa duca la o "concluzie logica, valida" din p.d.v. Rational/Logic... numai ca... este acceptata,aici... cu predilectie doar "ratiunea religioasa"  :evil: ... adica "dogma/doctrina paterna"  :mrgreen: ... sucita si rasucita,(interpretabila prin definitie) ca sa para alceva decat ceea ce este,prostologie crasa,rezultat a inculturii crase....utila doar...pt.sist.social piramidal/patriarhal... pt. clasa dominanta clericala 'au mai nou... laic-o clericala.Spune, colegu jean:"Majoritatea colegilor au ramas blocati in Matrix"... asta nu ar fi o problema/napasta,este de inteles.. problema consta in faptul ca,multi se considera "iesiti din matrix"..... de unde rezulta cu necesitate... letargii si nostalgii cat se poate de "traumatizante".... amuzante, pt. RATIONALISTII ADEPTI A PRINCIPIILOR LOGICII, RESPECTATE.
"Apropo, piramida nu mai funcționează"..... functioneaza ... dar... HAOTIC...  :?  :evil: ...  :-D

P.S... pt. nostalgicii/letargicii, paterni... adepti si discipoli ai erei lui peste....  :fight:   ........ ERA VARSATORULUI/ERA RATIUNI ESTE IREVERSIBILA...... se discuta, mai deunazi... voi ce ziceti...?... vreau sa spun,ceva mai concludent decat argumentele valide puse in discutie..  :wink:

fiulploii

Adam avea pilozitate facială?   :lol:

Era rațiunii pure nu poate sa existe fiindcă duce rapid către autodistrugere .
Părerea mea.

abyss

Cum sa nu mai funcționeze piramida ori Stupa? A dispărut planeta? Hai sa nu ne mai disociem aiurea. Fonctioneaza prea bine chiar.

fiulploii

Sa ne folosim rațiunea invocata cu ardoare de un anume filozof  :lol:

Atat piramida cat si stupa nu sunt aici de la începuturi, ele au apărut la anumite momente ca o necesitate pt a face ceva anume. Misiunea a fost îndeplinită iar esențialul a "dispărut" rămânând infrastructura cu care ne batem noi capul , ceva identic cu clopotul Die Bell-o-Glocke.
   Repet, e doar părerea mea . Si mai bănuiesc ca anumite temple antice făceau si ele parte din marele dispozitiv iar despre acest subiect a fost un început timid al lui Urban acum vreo ...câțiva ani.
   Rețeaua de cercuri si linii ori valuri de pământ -iar aici încadrez si valurile din Ro - bănuiesc ca materializau un anumit gen de cablaj necesar doar in anumite locuri .

Circuitele au fost lăsate in paragina, dispozitivele S-au "evaporat" si ce a ramas este doar un schelet incomplet pe care nici măcar nu il putem banui cum arată fiindca nu ne-am mai întâlnit cu așa ceva.
   Numai așa îmi pot explica eu anumite "complicațiuni"  :-D

Dar e foarte posibil sa fie de fapt așa cum zici . Bănuiesc ca de dovezi nu putem vorbi la nivelul acesta.

abyss

1) ''Marele dispozitiv''...ce intelegi prin asta?
2) ''Misiunea a fost îndeplinită''...cum? de ce crezi asa ceva si nu invers?
3) ''circuite'' - ''Rețeaua'' - ''cablaj'' - ''dispozitivele''.... termeni mult prea contemporani, zic eu, si care prea fac trimitere la o stiinta incompleta, masluita si care nu face altceva decat sa ne disocieze de continutul realitatii inconjuratoare prin crearea unei stari controlate, manipulate cu tente clare de neuro-psiho-pupu. Matrixul este in mintea noastra, este o realitate falsa introdusa voit asa.
  E mai rentabil sa ai mana de lucru specializata, obedienta, spalata pe creier adica programata sa creada si sa simta doar in anumiti parametri. Cine intelege si se prinde care e treaba cu energiile, qi-ul - magnetism - particule - etc si directa relatie a acestora cu nivelul de intelegere / perceptie / cunoastere-instantanee / etc si etc atunci este eliminat. De ce? cine intervine? care sunt acei oameni dresati cu un sistem infect de pedepse si recompense care sa vina si sa te bruieze / elimine / etc. ? Raspunsul e ca sunt tot unii programati/ spalati la creier. Chiar si cei care sunt cooptati ori influentati sa devina mari magnati si bilderbergi tot programati in acest sens sunt...
  Se vorbea candva de programul terra si sucuri elixirice de adn energetic etc si alte prostii... Pai un elixir presupune esenta unei esente distilata si redistilata. Ori aici pe terra tocmai asta nu se intampla!
   Si atunci ce e de facut din moment ce nu mai putem discuta deschis? Nu e clar? Arbeit macht frei... Adica munca te elibereaza...din Matrix!

Se poate atat banui cat si reface ceea ce ''faceau'' piramidele si alte constructii asemanatoare care captau, condensau si deviau/utilizau campurile magnetice plus particulele aferente acestora. Cred ca erau folosite la controlul climei, comunicatii, calatorii trans-etc., controlul tensiunii placilor tectonice, controlul axei planetare, ajustarea energiilor necesare proceselor creierului cat si al celor spirituale, crearea unei stari de comuniune sau de tip ''stup'' si cine mai stie pana unde se putea merge cu aceasta stiinta sau intelegere vizavi de ceea ce reprezinta campul magnetic terestru / +solar/+galactic / + cel universal si supa de particule pe care aceste campuri le tot plimba si interconecteaza simultan....  Mintea constienta a unei fiinte este cea mai puternica arma din toate lumile imaginabile, cu conditia sa fie controlata. Sau poate deveni cea mai utopica manifestare daca ar fi libera. Aici pe pamant liber nu e nici Dumnezeu...si nici dracul...asa ca ma las purtat de letargie in continuare si urzesc propriul meu plan in care sa prind cateva maimutze (de preferat din acelea fara iahturi) si sa le pun la treaba pentru uzul meu personal si egoist folosindu-ma de faptul ca nu sunt treze, si...nici nu ar trebui sa fie. Apoi , daca merge treaba, ma duc in vacanta pe undeva...prin Matrix.

Enz

Ma gandesc sa formam o ... alianta (suna prost)...  un cerc (suna la fel de prost)... o structura in care sa conlucram si sa folosim intr-un mod eficient toate informatiile pe care le detinem. Pentru ca ele pot fi folosite (!) in ciuda tuturor "intemperiilor"...  sau chiar in defavoarea lor.

Si nu pe ascuns cum au facut masonii si EVIDENT au esuat. Pe fata...  cine se poate imbarca in "calatoria" asta ii rog sa se prezinte:

... Eu - am 30 de ani - si nu am de gand sa mor ca prostul si sa las tot ce stiu sa se duca la caini. Evident, de unul singur nu poti face mare lucru si nici nu exista motivatie,  ca nu ai de ce si pentru ce. Si ca baraj, mai intervine si fenomenul trikster - desi cu perseverenta el vine depasit, dar intr-o formatie se poate ajunge la rezultate. Sunt convins.

Se inscrie cineva ? Ca altfel e degeaba topicul...

fiulploii

1. Planeta.
2. Nu știu cum a fost îndeplinită fiindca dupa părerea mea , așa cum am mai zis , lipsește "cipul" din mașină  :-D
    Tot dupa părerea mea , rolul sau misiunea a fost de a "solidifica" materia diafană sau eterică, un fel de "încarnare" in materie Solida, grosieră exact pe intervalul de lumina vizibila azi. Apropo, e un Exercițiu bun sa ne imaginam ca omul ar vedea realitatea in alt interval sau spectru electromagnetic .
3. Înclin sa cred ca nu ți se pare o aberație ipoteza ce postulează existența unor oameni Creați de matrice in anumite scopuri si apoi reciclați dupa cum a decodat TVM - oare ce mai face Master  al Zoharului ?

Pe aceeași linie ipotetică cred ca a apărut o complicație pe care nu o pot defini exact , in acest moment. Mai am si eu destule de studiat. Iar Vălul lui Isis face parte din programul de funcționare - vrem , nu vrem, folosim concepte actuale pt a înțelege mai bine 'optica' functiunilor sau a funcționarii .
   Cred ca înainte aveam o inteligenta si o conexiune de grup sau de stup . Si posibil sa fi existat mai mulți stupi din aceștia iar dărâmarea turnului Babel si apariția diferitelor limbi vorbite ar putea semnifica spargerea conștiinței de grup si apariția individualității .
   Care este "cel mai cel" simbol al materialismului si al materiei? Banul !
Prin obligarea treptata a renunțării la banii fizici ce crezi my friend ca se întâmplă?
Prin Forțarea traiului in comun in lagăre gen femea , ce crezi ca se urmărește?
INTR-un stup exista o matca, slujitoarele ei, casta războinicilor si casta muncitoarelor sau a lucrătorilor . Nașterile sunt controlate iar numărul de masculi sau femele ori războinici sau lucrători este strict controlat prin diverse mijloace. De obicei, trântorii sunt folosiți pt o anumită perioada apoi fiind nerentabili, li se desface contractul de chirie  :lol:
    Exista si situații cand trântorii sunt păstrați in număr redus pt prăsilă  :wink:

Așadar? Renunța cineva de buna voie la dezavantajele individualității ? Ma îndoiesc. Obișnuim sa visăm o "înălțare " spirituală însă tot ca individualitate Si cred ca asta e o glumă tristă  :evil:
  Nu zic ca asta e adevarul, însă deocamdată anumite priviri de ansamblu ma fac sa iau in calcul tot mai serios varianta ce am expus-o mai sus.

PS. Evident ca încă se mai poate face ceva de unul singur  :-)

kandaon

Nu cred ca piramidele si "stupele" nu ar mai fi folosite (in sensul pe care l-am mai zis inainte, de dispozitive de conectare la un fel de "pod cosmic" pe care sunt trimise corpuri astrale si suflete, un fel de antene sau capete de ancorare, stiu insa ca e doar o teorie).

Cred ca au fost completate cu niste constructii mai moderne (un fel de update cu un design usor diferit, trecand din Coreea de Nord in tarile arabe, China, Europa si America de Nord) odata cu cresterea exploziva a populatiei la nivel global. Cu cat creste la scara istoriei populatia cu atat zgarie norii si turnurile alea devin mai mari, probabil piramidele si stupele alea vechi nu mai fac fata (repet, e doar o teorie)

Piramida moderna din Coreea de Nord

Britania (cred)

Japonia, turnul numit "copacul cerului"

Piramida din Astana, Kazahstan

Desene ale unor zgarie nori (si turnuri) existenti ori planificati pentru viitor (in general din America de Nord si tarile arabe, parca si Malaezia)

kandaon

Citat din: kandaon din  17 Mai 2015, 09:48:51
Cred ca au fost completate cu niste constructii mai moderne (un fel de update cu un design usor diferit, trecand din Coreea de Nord in tarile arabe, China, Europa si America de Nord) odata cu cresterea exploziva a populatiei la nivel global. Cu cat creste la scara istoriei populatia cu atat zgarie norii si turnurile alea devin mai mari, probabil piramidele si stupele alea vechi nu mai fac fata (repet, e doar o teorie)

La inceputul sec XIX populatia Terrei era in jur de 1 miliard. Un secol mai tarziu (inceputul sec XX) atingea 2 miliarde si  a ajuns pe la 7 miliarde acum, la inceputul sec XXI.

Constructiile alea moderne de ziceam mai sus au inceput sa apara exact la inceputul secolului XX cand a inceput si cresterea explozia a populatiei umane si sa ajunga azi sa apara peste tot in numar si la dimensiuni tot mai mari, urmand parca trendul cresterii populatiei.
Tot spre mijlocul sec XX a avut loc si un salt tehnologic si de dezvoltare aproape fara precedent ce a permis atat cresterea popualtiei cat si realizarea unor astfel de constructii.

fiulploii

Perfect.
Si de ce crezi ca nu ar fi invers ?  :roll: Adica turnurile au impulsionat creșterea numerica S populației si Avântul tehnologic si științific ? E prea ... tulburător?

Ar funcționa deci in sensul spus mai sus, de materializare in universul fizic al nostru  :wink:

kandaon

Citat din: fiulploii din  17 Mai 2015, 10:55:33
Perfect.
Si de ce crezi ca nu ar fi invers ?  :roll: Adica turnurile au impulsionat creșterea numerica S populației si Avântul tehnologic si științific ? E prea ... tulburător?

Ar funcționa deci in sensul spus mai sus, de materializare in universul fizic al nostru  :wink:

Sigur ca noi speculam acum (si poate ne imaginam diverse chestii mai mult sau mai putin realiste) si orice e posibil, de la teoriile astea pana la ceva banal.

E posibil si cum zici tu, ca turnurile (alaturi de piramide, zigurate, stupe etc) sa aduca sau atraga aici (de undeva) suflete pentru a se materializa. E posibil sa lucreze in doua moduri, sa atraga aici dar si sa trimita de aici. Ori doar sa trimita.

Daca teoria (care recunosc ca e cam SF) e ca sunt in principal pentru a trimite atunci e de vazut daca turnurile au aparut planificat, dupa ce s-a planificat de la inceput o crestere exploziva a populatiei care in doua secole a crescut de la unu la sapte miliarde. Asta in timp ce mare parte din istorie, sa ziceam incepand cu antichitatea, s-a miscat de la zeci pana pe la cateva sute de milioane urcand incet incet spre un miliard abia spre sec XIX.

Ori daca au aparut de nevoie ca si o consecinta a faptului ca populatia a crescut brusc si necontrolat (semn ca acel control al sistemului nu functioneaza intotdeauna ori cineva il mai hackereste din cand in cand si atunci se intampla chestii neprevazute).

Pentru ca in sec XIX si mai ales XX eu zic ca au fost niste tentative serioase de stopare a cresterii populatiei terestre. Au fost cateva perioade de foamete majora mai ales in India, dar si in China sau Africa, au fost doua razboaie mondiale plus zeci de milioane de morti ucisi separat din diferite motive de catre regimuri totalitare (unele imperii coloniale, bolsevicii mai ales sub Stalin, nazistii lui Hitler, Mao, Pol Pot, genociduri prin Africa etc etc).

Mai mult, la sfarsitul primului razboi mondial a aparut nu se stie de unde sau din ce cauze  asanumita gripa spaniola care apoi a cuprins intreaga planeta si a ucis pana intr-o suta de milioane de oameni. In mod ciudat boala ii afecta in principal pe tineri si adulti (deja rariti de razboi, pentru ca astia au fost si in prima linie) si mai putin pe batrani sau copii (ceva cu sistemul imunitar, se dezvolta mai bine la cei cu sistemul imunitar mai puternic, iarasi cam ciudat).

Daca adunam cifrele victimelor dezastrelor din sec XIX si XX (foamete de multe ori indusa artificial, dezastre naturale, seceta, inundatii, musonii etc) cu cele ale celor ucisi in cele doua razboaie mondiale, cu cei ucisi de diverse regimuri (sovietici, nazisti, comunisti, imperiile coloniale) si cu cele produse de gripa spaniola vedem ca intr-un singur secol (secol jumate) avem un numar imens de victime. Probabil cam un sfert din populatia lumii la data aia (daca nu mai mult)