Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 41 Vizitatori vizualizează acest subiect.

romulus

CitatCe hal de armata si parada...mai bine lipsa.
Gresesti monser.
Ca si multi altii care acuza Armata ca e plina de prosti si prostie - alegatii rauvoitoare venite uneori de la profani mediocri, alteori de la idioti pretiosi ori de la inamici.
Armata este un organism special, care "traieste" dupa reguli specifice si este  DEPENDENTA  99,9 % de conducerea politica vremelnica. Asa ca, daca militarii merg la lupta cu puscoace din 916; umbla in zdrente ori in uniforme de parada stralucitoare, nu este vina ori meritul "Armatei"! Altundeva trebuia sa te uiti ca sa "vezi" ce si cum e cu Armata!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

panta_rh_ei

CitatAm impresia ca seamana izbitor de mult cu uniformele din Primul Razboi Mondial...

Ma uit acum la TV si...am impresia ca uniformele nu seamana deloc cu cele din primul razboi, dimpotriva. Nu stiu din ce an este fotografia pe care ai postat-o dar cred ca ai fost, cu scuzele de rigoare, un pic rautacios. :?
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Urban

Citat din: romulus din  01 Decembrie 2013, 11:07:16
Gresesti monser.
Ca si multi altii care acuza Armata ca e plina de prosti si prostie - alegatii rauvoitoare venite uneori de la profani mediocri, alteori de la idioti pretiosi ori de la inamici.
Armata este un organism special, care "traieste" dupa reguli specifice si este  DEPENDENTA  99,9 % de conducerea politica vremelnica. Asa ca, daca militarii merg la lupta cu puscoace din 916; umbla in zdrente ori in uniforme de parada stralucitoare, nu este vina ori meritul "Armatei"! Altundeva trebuia sa te uiti ca sa "vezi" ce si cum e cu Armata!
Am zis!

Normal ca buba e la varf...2 ani de marina mi-au ajuns sa imi dau seama cum se invart rotitele.
Dar ideea in sine mi se pare tampita...adica curg zeci de miliarde de euro dinspre UE catre Romania, se impart sute de milioane, se fac bugete si asa mai departe...si vine ziua paparadei si ii prezinti in zdrente.
Tu i-ai fi scos la parada in zdrentele alea?

Citat din: panta_rh_ei din  01 Decembrie 2013, 12:31:53
Ma uit acum la TV si...am impresia ca uniformele nu seamana deloc cu cele din primul razboi, dimpotriva. Nu stiu din ce an este fotografia pe care ai postat-o dar cred ca ai fost, cu scuzele de rigoare, un pic rautacios

Poza e de ieri din Mediafax

Urban

La Multi Ani Rromania, cred ca se intorc in mormant tampitii aia care au crapat in 89!

Xanadron

Nu c-as vrea sa apar milenara cirdasie criminala Stat-Armata-Biserica, :evil: da-n cazu' pozelor cu racani "in zdrentze" :-D e vorba de :

"Grupul de reenactment a fost si el prezent din nou, tot in uniforme din timpul Primului razboi Mondial si curios, tot la coada paradei. Din nefericire, o mare parte a publicului nu a inteles ce reprezenta acest grup imbracat mai curios, intrucat nu s-a sinchisit nimeni sa le explice."

Ete ca va iesplic io.

http://rezistenta.net/2012/12/1-decembrie-2012-fetita-catelul-si-drapelul-2.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

Citat din: horia2008 din  28 Noiembrie 2013, 21:14:12
Dupa ce a prestat si s-a carpit de o banare finalmente promitatoare, a promis (jurat) lui LOVENDAL ca nu va mai vorbi urat vreodata.  :D :D :D :D

Ghici ce potop s-a declansat..... :D :D :D
Laser >:D
In urma unui pont...anonim,am aruncat si eu acum o privire pe forumul de mai sus.Si adevarul e ca am ramas...mut. Nici nu stiu daca e de ras sau de plans.
Oricum,judecati si singuri:
...
Topic started by: LOVENDAL on December 01, 2013, 12:27:46 PM Title: Din cauza voastra, Google vrea sa ma sanctioneze. AJUNGE!
Post by: LOVENDAL on December 01, 2013, 12:27:46 PM
Voi va certati aici ca chiorii, unii ma suna la telefon, altii ma cauta pe Facebook sau pe Yahoo Messenger, iar eu trag toate ponoasele. Iata ce email de avertizare am primit azi de la Google, acum 10 minute. Redau o parte din el:

"Bună ziua,

Acest e-mail de avertizare v-a fost trimis pentru a vă înştiinţa că trebuie să luaţi măsuri astfel încât site-ul dvs.să fie în conformitate cu politicile Google.

Vă informăm că există pe site-ul dvs. pagini in care apar:
• limbaj grosolan sau un volum ridicat de termeni cu caracter profan.
• povești erotice sau descrieri de acte sexuale,
• glume cu caracter sexual,

Mod de soluţionare

Dacă aţi primit o notificare cu privire la conţinutul paginilor, eliminaţi conţinutul respectiv de pe site sau anunţurile din paginile care încalcă politica. Dacă aţi primit o notificare cu privire la modul în care anunţurile sunt implementate pe site, efectuaţi modificările necesare pentru implementare. Vom reexamina automat site-ul după 72 de ore. Nu este necesar să ne contactaţi dacă efectuaţi modificări.

Si nu doar forumul va fi afectat, ci intreg site-ul. ASADAR, PANA AICI A FOST. Tot site-ul imi este afectat din cauza limbajului vostru obscen (limbaj grosolan sau un volum ridicat de termeni cu caracter profan, cum spune Google). Trebuie sa pun punct acestui circ. Asadar:

1) Am rugamintea ca moderatorii forumului sa stearga definitiv toate topicurile sau postarile unde apar acest limbaj. Daca ei nu ma ajuta astazi, o voi face eu insumi maine.

2) DACA MAI VAD PE AICI, UN SINGUR POST SAU TOPIC IN CARE APARE VREUN LIMBAJ GROSOLAN, eu cu mana mea il voi bana pe acel user (fie ca-l cheama Calator Astral, klaire, Dacicus, Thorns sau Jokeru). Nu mai tin cont de rugaminti, amenintari, plansete, bocete si alte cele. Eu n-am muncit degeaba 5 ani ca niste copii sa-si bata joc de intreaga mea creatie, sa ma sanctioneze Google.

3) Daca lucrurile nu se potolesc si vad ca nici ban-urile nu au niciun efect, am sa inchid forumul definitiv sau il voi deschide dupa ce va maturizati putin.

...

Nu am cont pe acel forum,insa vad ca optiunea de a tipari/salva mesajele e activa si pentru vizitatori,astfel am reusit sa salvez,pentru posteritate,cateva exemple.Le gasiti in atasament.
   Avertisment: Cand cititi,sa aveti telefonul aproape.Daca e sa aveti nevoie de salvare,de la atata ras...sau plans... :D

Din pacate,astralu are acest efect pe unde trece...seamana anarhie,dezordine si instaureaza haosul.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

La Multi Ani ! mai hotarati si mai ...buni .

https://www.youtube.com/watch?v=WrUq5a7aeVQ

abyss

"povesti erotice sau descrieri de acte sexuale..." care îi distrug "intreaga sa CREATIE...".... Oh...mai preşăsss....mai preşăssss...
Nasol si e pe nasoale în fapt. Calatorul Astral nu e om, e o forţă a naturii. Este cel care indreaptă curbura pămîntului...si aduce la Lumina pe cei rataciţi. Pe unde trece nimic nu ramane cum a fost.

abyss

Evident draga Urban... Si ai dreptate! Ascultandu.l pe cerebel am trealizat si eu finalmente ca românii.s un popor de tâmpiţi foarte talentati si destepti dar cam neamuri proaste luaţi aşa mai groso.modo... Altfel cine dracu ar fi suportat atatea?

hanzo

Citat din: abyss din  02 Decembrie 2013, 01:21:14
"povesti erotice sau descrieri de acte sexuale..." care îi distrug "intreaga sa CREATIE...".... Oh...mai preşăsss....mai preşăssss...
Nasol si e pe nasoale în fapt. Calatorul Astral nu e om, e o forţă a naturii. Este cel care indreaptă curbura pămîntului...si aduce la Lumina pe cei rataciţi. Pe unde trece nimic nu ramane cum a fost.

am ras de am lesinat!!!!!! m-am logat doar sa pot spune asta !!!!!
abysssssss hahahaha

chuck norris.... au! nu mai pot de ras!

alx

Citat din: hanzo din  02 Decembrie 2013, 02:23:46
am ras de am lesinat!!!!!! m-am logat doar sa pot spune asta !!!!!
abysssssss hahahaha

chuck norris.... au! nu mai pot de ras!
E...atunci e grav.Pentru ca daca ai lesinat de ras la alea,ce zici de urmatoarele: astralu MODERATOR GLOBAL pe lovendal!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D >:D >:D >:D

Post by: calator astral on December 02, 2013, 16:04:18 PM
  Deci voi : thorns/klaire/jokeru criticati pe fata Noul Regulament, il numiti , citez pe thorns :"MIZERIE", va OPUNETI FATIS deciziei luate de ADMINISTRATORUL ACESTUI FORUM, IL JIGNITI SI IL IRONIZATI FACETI BASCALIE DE LOVENDAL.

L o v e n d a l e : depun oficial CEREREA mea de a ocupa postul de MODERATOR al acestui Forum .

Sa plece gasca asta de trafmdatori, ai tinut S E R P I VENINOSI la sanul tau , sa se carabaneasca, Forum NOU, Regulament NOU, Moderatori NOI Obligatoriu !

Vor veni ei foarte rapid si USERII NOI.

TREBUIE SPART BUBOIUL CU PUROI LOVENDALE, DAT CU SPIRT SI DEZINFECTAT LA URGENTA!
GATA, SA SE CARABANEASCA CLICA ASTA DE VIERMI CARE SE LAFAIE PE CORPUL PUTREZIT AL CADAVRULUI FOSTULUI FORUM !
E O OCAZIE SA INCEPI UN NOU PROIECT CU OAMENI NOI.
CARE SA ITI IMPARTASEASCA IDEILE, PASIINILE SI MAI ALES CARE SA FIE DE PARTEA TA SI SA TE RESPECTE.

KLAIRE SI JOKERU : DATI-VA IMEDIAT D E M I S I A !
ACUM PE LOC. NU VA CONVINE DECI, FACETI MISTO, IRONIZATI ADMINISTRATORUL ?
ATINCI LUATI-VA BOCCELUTZA SI TAIATI-O!

calator astral!"
[/i][/u]

Si daca asta nu e de ajuns...abysse...AI PUS-O!

"Title: Re: Noul proiect de regulament al forumului
Post by: calator astral on December 02, 2013, 17:28:18 PM Nimeni...cine iti imprumuta in zilele noastre un ban ?!...

Ah ce fericit sunt....se cara gasca satanista...vin timpuri noi, endere, deschide ochii...si foarte serios as face treaba buna de-as fi moderator, vezi cum moderez oameni din lumea-ntreaga pe octogonarul, am deci experienta necesara.

Si energia, bineinteles, vointa de a face ceva bun, ceva nou, aici...il depasesc realmente si pe chuck norris, com atit de bine a scris ieri fostul meu coleg abyss devenit acum moderator global pe RUFON, il citez : "calatoru e capabil sa indrepte si curbura Pamantului !"  :D
Sincer moderator au ba prea putin conteaza...idealu meu e , cand intru pe acest forum sa vad OAMENI NOI, masionati de paranormal, oameni care intradevar au ceva de invatat sau de impartasit din straniile lor experiente personale din sfera Stiintelor de Frontiera / paranormalului.

Restu prea putin conteaza.
Da dispara clica de draci cu tot cu tartoru lor, jokeru !

O seara buna tuturor, sint de noapte si  in mijlocu marii nu e retea internet .
Voi vedea maine cat de decis e lovendal sa aduca SCHIMBAREA aia multasteptata."

"Title: Re: Noul proiect de regulament al forumului
Post by: jokeru on December 02, 2013, 18:40:15 PM

Sa zicem ca de ender nu sunt suta la suna sigur, dar de "fiul ploii"...nu are importanta ce si cum, important este ca deja am spus, am ajuns pe pagina comica a rufonului. Noi ce vrem sa demonstram, rufonistilor, sunteti niste idioti, hai sa va aratam noi ce imbecili suntem.
Suntem la pagina comica, voi chiar nu realizati? :? ??

Io ala atot contra conspiratiilor si religiilor si a contra tot, fac conspiratie.
Eeee.ia stati asa, fac propria mea conspiratie, clatorul a fost expluzat la misto de pe rufon sa destrabaleze lovendalu...(astept contestatii, inclusiv de la cei dupa rufon, sa-mi demonstreze ca nu e adevarat, hai rufonisti ca va provoc)

Alx, Axl,// nu prea te stiu, inteleg ca ai incercat sa te loghezi aici, nmeni a fost impotriva ta, probabil a fost o eraoare de server...esti oricand bine venit"

Acum doresc sa dau si 3 raspunsuri moderatorului Jokeru:
1.Asa cum am scris deja aici,eu sunt cel care a salvat mesajele,in urma unui...pont,bineinteles...si tot eu le-am si postat pe rufon.Nimeni nu te-a tradat,Jokere...
2.Ne-ai...prins.Astralu e a(r)sul nostru din maneca...elementul surpriza cu ajutorul caruia vom domina lumea internetului si a forumurilor paranormale...il trimitem peste tot,under cover ;D ,adica sub capac,si el isi face treaba perfect,ca si un virus extraterestru(ceea ce si este...un mic...muc!)
3  Da,la un moment dat,atunci cand astralu se dadea mare pe lovendal cat a fost el de tare pe rufon,si ma denigra non-stop,am incercat sa-mi fac un cont,pentru a-i da niste...raspunsuri.Si desi am primit mesajul de confirmare cum ca cererea mea a fost inregistrata,pe adresa de mail  alx@rufon.org,niciodata nu am primit acces pe forum.O fi fost o...eroare? Poate da,poate nu...cine poate sti?
   Si daca am postat mesajele astea la pagina comica,am specificat inainte ca nu stiu daca sa rad sau sa plang...pentru ca am avut si noi probleme cu astralu,si stiu cum e sa vina unu si sa-si bage picioarele in ceea ce tu faci din pasiune.

Insa sa nu va suparati,lovendal-istilor,daca de mesajele de astazi o sa rad in hohot...daca astralu ajunge moderator la voi,sunteti de rasul curcilor! 

Vorba unui coleg: Am zis!
   O seara buna si multe hohote de ras.   alx

PS in atasament,tot topicul,prin amabilitatea sistemului care permite printarea fara a avea cont ;D
PS2  poate prin amabilitatea unui...coleg,reusesc cele 3 raspunsuri ale mele sa ajunga la colegul de...suferinta Jokeru. ;D   Dau o bere... :D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

uforever

Ii trimit eu un mp imediat ce-mi recuperez parola, n-am mai intrat de foarte mult timp acolo, dar se rezolva. Vrei sa postez raspunsurile public?  :lol: Ar fi interesant, pe mine nu ma doare mana.

later edit: E rezolvata chiar pe topicul in cauza, mesaj trimis.

abyss

RECOMANDARE
Il recomand pe fostul coleg C.ASTRAL pentru functia de moderator universal. E un om care are meritele necesare executiei tuturor ideilor prezente pe un forum.

Abyss

alx

Citat din: abyss din  02 Decembrie 2013, 23:20:30
RECOMANDARE
Il recomand pe fostul coleg C.ASTRAL pentru functia de moderator universal. E un om care are meritele necesare executiei tuturor ideilor prezente pe un forum.

Abyss
N-ai gresit cumva? Parca se chema...C ASTRAT?

abyss

Si ca sa nu stric recomandarea postez la dubla...

Prin urmare am râs de am crezut ca mor. Rad de legiunea Blestematilor Satanisti care au pus.o cu un soi de Popă Extraterestru Exorcizor... Hahaha...HAHAHA...HAAAAHAAAHAAAAAOOLEOOO ca mor de ras. Deci ori i.a luat dracu ori popa extraterestru o sa.i mermelească la piţigoaleeee.....HAAA-HAAA HAAAAAAAAA.