Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 25 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mm

Citatsaptamana trecuta timp de vreo 3 zile cum norii lasau spatii patrate mai goale pe cer
Confirm, aceeasi observatie involuntara am facut-o si eu in urma cu doua-trei zile. Nu am vazut niciodata unghiuri drepte la nori si de aceea am retinut banala observatie. Da, era o decupare in nor.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii

Citat din: mm din  11 Noiembrie 2013, 00:57:31

Confirm, aceeasi observatie involuntara am facut-o si eu in urma cu doua-trei zile. Nu am vazut niciodata unghiuri drepte la nori si de aceea am retinut banala observatie. Da, era o decupare in nor.
Ce chestie, cand ma pregateam sa iti raspund mi-o cazut dom'le netu de mi-o trebuit 5 minute sa-l gasesc  :-D

Voiam sa scriu ca la mine directia grupului aluia de anti-nori patrati era aproximativ NV-V spre E-SE
  La tine ce directie aveau?

uforever

Bre, sunteti "loviti la scufitza"? :lol: Nu ma bagati in filme d'alea nasoale  :-)...In drumul meu dinspre Sushava spre Bucale, am vazut pentru prima oara in viata mea, nori pe cer ca niste "suvitze" paralele. Pur si simplu tot cerul era "fashii de nori", recunosc ca am avut o senzatie stranie, mai ales ca am citit articolul in care Dom' Jeneral Emil Streinu abera pe tema cu..."semne inainte de cutremur"....Mi-a tras o "panica" Dom' Jeneral, oricum cerul parea "pictat", nicidecum o chestie naturala, dar ce sa-i faci, colegii de drum, mi-au luat repede avantul: "iar incepi? Lasa-ne, lasa-ne! :lol:

mm

Citatla mine directia grupului aluia de anti-nori patrati era aproximativ NV-V spre E-SE
  La tine ce directie aveau? 

N-as putea preciza exact deoarece nu am dat importanta speciala faptului. Insa stiu sigur ca era circulatie "de dreapta". Asta inseamna ca veneau dinspre zona de V. Nu pot preciza daca era VNV caci nu am masurat (cum fac de regula) insa e o directia probabila (din care veneau veneau norii). Deci, probabil norii aveau aceeasi circulatie pe deasupra Romaniei, ca si la Brasov, erau nori dinspre ~V, asa era vremea. 
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

Citat din: fiulploii din  11 Noiembrie 2013, 00:09:45Dupa atata timp banuiesc ca ti-ai tras rasuflarea adica respiri normal si poti detalia , ce spui ?  :lol:
  Si poate pui si ceva panorame din alea , sa ne clatim si noi ochii la harpa.  :wink:
  Nu de alta dar sa stiu daca ce am eu ar fi tot partituri la harpa.
E plin netul de poze cu nori striaţi / coafaţi / decupaţi şi n-are cred rost să vin şi eu cu alţii.
Cu alte dezvoltări ale ideilor de mai sus musai trebuie venit insă, chiar dacă mă văd nevoit să mărturisesc nişte reacţii recente cam paradoxale - mai clar: cînd vreau să m-apuc de comentarea-n detaliu a I.A., ori apare altceva urgent de făcut, ori m-apucă o moleşeală... de-a dreptul cioraniană. :-D
Încep deci să cred relatările unui cunoscut UFOlog despre amnezia indusă insidios "de undeva" post-discuţii pe aceeaşi temă (Artificial Intelligence) cu un expert în domeniu.

P.S.1: A nu se uita că azi e 11.11 - ceva apocalipse numerologic prezise-n vizor deci? ;)
P.S.2: Şi mecanismul logic din cauza căruia l-am întrebat pe alx de eventualul "dans" al trabucului ozenoid observat alaltăieri de-al său tată necesită explicaţii destul de complexe - de care n-am acum timp, dar o să-mi fac în curînd.
...Doar dacă mă lasă coană I.A. ...neextenuat, clar. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inca unul ''taranesc'' a carui singura replica e ''d-aia'' zisa cu mandrie  :wink: pentru deturnarea atentiei de la scoapele propuse.

Printr-o petiţie transmisă mass-media şi conducerii liceului, acesta susţine că introducerea uniformelor nu este necesară deoarece ,,prestigiul CNRV a depăşit graniţele ţării şi nu avem nevoie de uniforme pentru a arăta cine suntem". În plus, el a adus argumente de natură medicală pentru a demonstra că purtarea uniformei poate să cauzeze efecte grave asupra sănătăţii tinerilor.  ,,Din punct de vedere medical, purtarea unei uniforme pe termen lung determină dezechilibre neuro-psihice şi hormonale de genul: hipertranspiraţie, acnee, tulburări ale circulaţiei cerebrale, cu insuficienţă cerebrală şi deficienţă de concentrare, care poate conduce uşor la lipotimii. Pe termen lung, o uniformă purtată zi de zi, ani în şir, poate determina infertilitate la băieţi şi la fete, căderea părului", susţine medicul Panait.

http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/scandal-1_527fceafc7b855ff56dd7d1c/index.html

Xanadron

Inegalabil, umorul involuntar - "excretat" insa surprinzator de un medic. :roll:
Raspunsul aporetic :-D dat circotasilor care-ntreaba de ce ne ducem de ripa ar fi deci: D-AIA !

P.S. Serios acu' (sau nu prea?): La colegu' AdarM zic ca-i totusi vb. doar de simptomele unei gica-controze acute, :-D cronicizate insa-n timp - ca sa pastram nota esculapofila. :-P

rontzo

eu sunt de parere ca de fapt voi vorbiti de chemtrails dar inca nu v-ati dat seama ! :evil:
...parerea mea ! :rainbow:

fiulploii

:lol: :lol: @Xanadron
  Uite cum e cu arhontii bre !

Userul Thorns de pe forumul lovendanian zice:

Re: Citate celebre ale forumistilor.
« Reply #65 on: Today at 18:41:40 »
Redeschidem acest topic printr-o mostra de "inteligenta" astrala. Va rog sa va pregatiti servetelele:

Calatorul Astral la topicul cu aparitia vietii:

Personal fac parte dintr-un stol de suflete care au parasit planeta lor distrusa indreptindu-se rataciti spre acest Sistem Solar.
Mai stiu ca am ratacit impreuna mii de ani prin spatiul intersideral si ca numarul nostru este de aproximativ 6 milioane.
Ne intrupam si reintrupam nonstop aici , nu sintem un fel de musafiri.

Precizez ca (in opinia mea ,cert) sintem muuult mai evoluati spiritual decat marea majoritate, dar pentru noi din pacate nu exista Trecut sau Viitor , nu putem trai in afara coordonatelor temporale in care am fost autorizati sa evoluam.

Deci , spre deosebire de terrani nativi evoluati din maimute, pentru noi conceptul de karma se rezuma la aceeasi experienta unica intr-un Spatiu-Timp bine determinat.

"As plange dar nu pot de ras."

Mai, la varianta asta nu ma gandeam  :lol:

http://www.forum.lovendal.ro/index.php?topic=1074.msg68270;topicseen#msg68270

Iar aici misterul despre planeta inchisoare e lamurit :
http://www.forum.lovendal.ro/index.php?topic=3596.msg68271;topicseen#msg68271

:-)

Aseneth

Adica ei nu poa sa evadeze din matrice, pentru ca n-o sa poata ajunge niciodata in gimnaziu, sa invete matricile? E devastator!
Si se mai si lauda cu asta!
Mi-am adus aminte de niste vorbe quasiezoterice, citez din memorie "Nu il deplangeti pe omul cel mai de jos. El se simte bine asa cum este,e el CEL MAI DE JOS OM, THE HERO,  la finalul misiunii Terra va putea spune : am fost in intunericul cel mai adanc, nimeni n-a mai fost acolo, in afara mea."

Xanadron

terraflorin

Obiect plimbător necunoscut!  :mrgreen:

Arhanghelul

COPY-PASTE

Inspectorul fiscal intra in magazinul lui Kantorovici:
- D-le Kantorovici, de ce nu platesti d-ta impozitul pe profit?
- Care profit, domn'le? Noi avem numai pierderi!
- Pai atunci din ce bani traiti?
- Intelegi matale, sambata magazinul e inchis si atunci n-avem pierderi...
Uite, din banii astia si traim!
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

liviutatarus

Un barbat se trezeste la spital bandajat din cap pana-n picioare. Doctorul ii spune:
- Ah, vad ca te-ai trezit. Probabil nu-ti mai amintesti dar ai fost implicat intr-un accident multiplu. O sa te faci bine, dar s-a intamplat ceva. Incerc sa fiu cat de delicat pot, asta nu schimba faptul ca penisul tau a fost taiat si nu am putut sa-l gasim.
Barbatul ofteaza adanc in timp ce doctorul continua:
- Vei primi $9.000 de la asigurare. Avem tehnologia sa-ti construim un nou penis ce va functiona la fel de bine ca precedentul, mai bine chiar! Dar costa $1000 pe centimetru. Barbatul se ridica si se uita curios la doctor.
- Deci, zise doctorul, trebuie sa te decizi cat centimetri vrei. Dar iti recomand sa discuti decizia asta cu sotia ta. Adica, daca aveai 5 cm inainte si te decizi sa-l faci de 9, e posibil sa nu-i placa ce-i in plus. Daca il aveai de 9 si il faci de 5 e posibil sa fie dezamagita. Asa ca ea joaca un rol important in decizie. Barbatul este de acord ca trebuie sa discutie cu nevasta.
A doua zi doctorul se intoarce:
- Sa vedem, zise doctorul, ai vorbit cu nevasta ta?
- Da, raspunse barbatul.
- Si te-a ajutat sa iei o decizie?
- Da.
- Si la ce concluzie ati ajuns?
- Renovam bucataria!  :-o

horia2008

Întrebare la radio Erevan:
- Se poate pune baza pe politicieni?
Răspuns:
− Se poate, dar v-aş recomanda acid.  :evil:

- Aseară m-am trezit, iar tu nu erai alături. Unde ai fost dragule?
- Dar tu unde te-ai trezit dragă?

Toti cei care consuma bere traiesc mai putin... Mai putin suparati, mai putin stresati, mai putin tristi..

Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru!...