Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Aseneth

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2013/26mar_marscomet/

Cica sunt sanse sa vina apocalipsa la martieni inainte de a veni la noi.  :-D

Aseneth

Si a aparut si biografia papei.
http://communio.stblogs.org/2013/03/francis-pope-of-a-new-world-by.html
Subtitlul spune totul : pope of a new world.
Lipseste cuvantul order. Vine imediat, a ramas blocat in trafic.

fiulploii

Cine a vazut asa ceva ? ; Zanele, mit si realitate ...; Umbra cui ? ; Motoare in noapte ...  :planet: Am vrea sa stim mai multe insa multe sunt tainute .
Citat din: Xanadron din  27 Martie 2013, 23:54:29
Iar unul ca P. Tutea zicea ceva de genul asta:
Un mister care se leagă şi se dezleagă devine o problemă şi nu mai e mister. Misterele sînt supranaturale şi sînt singurele mijloace de ieşire din înlănţuirea cosmică, din limitele comunităţii şi din mărginirea personală. În orice caz, dacă un mister este comentat şi i se găseşte un răspuns, atunci misterul se cheamă problemă şi răspunsul, soluţie.

Catre colegul @Ilie de la scularie
  Am o rugaminte . Daca ai putea sa ne spui parerea ta despre ce se vede aici?
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4163.0.html

Multumesc anticipat. Respecte pentru raspunsul de la  Tinta neidentificata de approachul otopeniului

fiulploii

@StarDust
n-ai facut nimic daca nu si stergi postarile . Este doar o modalitate de a zice ca se respecta regulamentul  :evil:
Evident , parerea mea ..europeana  :lol:

StarDust

Acolo le e locul, pentru o vreme.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fiulploii

Citat din: StarDust din  29 Martie 2013, 14:29:06
Acolo le e locul, pentru o vreme.
Evident , stimate coleg . Insa nu pot sa nu ma intreb, aruncand o ocheada prin istorie , ce se intampla de fapt de s-a aprins aceasta flacara din nou .  :roll: Si continua sa fie intretinuta cu sarg. Si de unii si de altii de zici ca toti jucatorii au de fapt acelasi interes. Excludem masa de manevra din aceasta ecuatie.
  Sunt curios cum va arata harta Europei peste vreo 15 ani . O varianta ar fi o centura de mici statuletze pe post de no-man's-land intre Russia si asa zis Europa iar forumul asta va deveni un forum international  :evil: unde se va scrie in familia de limbi romanesti .
E doar un veritabil SF ca sa poata culegatorii de suflete ai lui TVM sa recolteze mai cu sarg?
Zic si eu ... :-D

StarDust

Citat din: fiulploii din  29 Martie 2013, 14:43:56
Evident , stimate coleg . Insa nu pot sa nu ma intreb, aruncand o ocheada prin istorie , ce se intampla de fapt de s-a aprins aceasta flacara din nou . .......

Stimate coleg, din pacate motivele pentru cele scrise mai sus nu fac obiect de studiu pe acest forum. Poate doar daca au legatura cu ET, UFO, NWO, sau ...S.F. Cand intram in detalii referitoare la cele expuse mai sus inseamna ca facem politica. Eu zic sa prezentam tabloul general, conexiuni, etc, aflate dincolo de ambitii si orgolii personale. Cred (sper) ca m-am facut bine inteles. :)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alx

Citat din: fiulploii din  29 Martie 2013, 01:14:00
Cine a vazut asa ceva ? ; Zanele, mit si realitate ...; Umbra cui ? ; Motoare in noapte ...  :planet: Am vrea sa stim mai multe insa multe sunt tainute .
Mai...fiu al ploii...stii tu ca nemultumitului i se ia...darul?
   Ai cumva senzatia ca daca as fi stiut sau,dupa caz,as fi putut,nu as fi spus mai multe?  Am mai spus-o...uneori ceea ce nu stii,nu te omoara! ;D Nici nu te face mai puternic,ce-i drept,dar cui ii pasa?
  Adevarul e,si aici nu ma refer numai la mine sau la subiectele mai sus mentionate,ca unele chestii nu sunt facute sa fie...mentionate pe net,si nici discutate aici...se trag mult mai multe concluzii/invataminte daca respectivele cestiuni se discuta cu un pahar de vin/bere in fata(even si palinca),la umbra focului(de tabara),si in intimatatea Padurii Baciu,sa zicem... :D daca ma intelegi unde bat... :P
   In rest,un subiect foarte bun pentru Chat...tine=o tot asa!  :D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

Citat din: fiulploii din  29 Martie 2013, 14:21:21
@StarDust
n-ai facut nimic daca nu si stergi postarile . Este doar o modalitate de a zice ca se respecta regulamentul  >:D
Evident , parerea mea ..europeana  :D
done
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  29 Martie 2013, 14:58:03
   Ai cumva senzatia ca daca as fi stiut sau,dupa caz,as fi putut,nu as fi spus mai multe?
.....
  Adevarul e,si aici nu ma refer numai la mine sau la subiectele mai sus mentionate,ca unele chestii nu sunt facute sa fie...mentionate pe net,si nici discutate aici...

se trag mult mai multe concluzii/invataminte daca respectivele cestiuni se discuta cu un pahar de vin/bere in fata(even si palinca),la umbra focului(de tabara),si in intimatatea Padurii Baciu,sa zicem... :D daca ma intelegi unde bat... :P
   In rest,un subiect foarte bun pentru Chat...tine=o tot asa!  :D

Mai...mai ... sa fie !  :lol:
Da, nu am senzatia ci certitudinea , de exemplu la chestia cu facalwetzul .  Si nu mai caut acum raspunsurile tale ca nu are rost. Insa nu e bai, m-am temut doar ca ai vrea sa mai spui ceva si ai uitat.

Daca unele chestii sau subiecte nu sunt facute sa fie mentionate pe net atunci cum se face ca ele apar totusi pe net ? Si nu ma refer doar la cei 4 stalpi ai destinului mentionati . Dupa principiul asta , cum am mai spus pe altundeva nu mai ramane sa discutam decat despre filme , fetele bune din flota stelara  , baietii rai din oculta mondiala si florile si vegetatia ascunsa de nasa din fotografiile de pe Marte.  8-)

Uite , te invit in zona asta daca iti convine
http://www.european-pyramids.eu/wb/pages/european-pyramids/great-britain/malvern-hills.php?lang=DE

:wink:

Arhanghelul

Sunt de acord cu decizia (corecta conform regulamentului si "domeniului/liniei " general/e ... abordat/a pe forum ) ... moderatorilor ... doar suntem pe rUFOn ...

Recunosc ca inima mea zice altceva ... dar neuronul "blond" im' spune clar ca ...
CE ESTE CORECT ... ESTEm corect

Moderatori au dreptate ... daca nu ne convine ... vorbim ... d-astea pe alte bloguri si forumuri ...

P.S. Am fost luat de valul "cald" ...  trimis din inima MEA ... promit (miau ... angajamentul ca o pisica   :mrgreen: ) ca o sa fiu rece ca ...  "o inima impietrita" ...

"9.    Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.
10.    Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.
11.    Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
12.    Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
13.    Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui. "

Matei: 24. 9-13

Am zis.

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ilie de la scularie

Citat din: fiulploii din  29 Martie 2013, 01:14:00
Catre colegul @Ilie de la scularie
  Am o rugaminte . Daca ai putea sa ne spui parerea ta despre ce se vede aici?
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4163.0.html

Multumesc anticipat. Respecte pentru raspunsul de la  Tinta neidentificata de approachul otopeniului

Buna ziua,
Parerea mea personala e ca martorul a vazut un avion. Inainte sa vad ca nu s-a mai scris nimic pe subiect din August 2012, si inainte de a citi in intregime thread-ul, am scris mai pe larg pe tema asta (poate prea pe larg), dar nu stiu daca isi are rostul sa postez "analiza cazului" acolo. Daca se doreste, o sa o fac cu placere.
Multumesc de aprecieri.

alx

Citat din: Ilie de la scularie din  29 Martie 2013, 18:10:29
Parerea mea personala e ca martorul a vazut un avion.
Salve.Inainte de a publica analiza cazului respectiv,arunca o privire si aici> http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1639.105.html unde am pus careva fotografii facute de mine,cu tot cu descrierea situatiei,si cum eu cred ca intr-un fel sau altul observatiile au elemente in comun,poate imi raspunzi si mie...
  Multam anticipat!

alx

Urmatorul clip e din ciclul: "Ce pot face 2 maini dibace!"
www.youtube.com/watch?v=QrgTtZXuj4w

pri3st3ss

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre
                                HRISTOS A INVIAT!

Fratii Wagner - Hristos a inviat din morti

iubire si lumina va doresc!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.