Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Frumusetea Naturii!

Creat de jackie28t, 18 Iunie 2006, 15:07:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

prosecco

ma bucur ca am putut sa-ti fiu de ajutor jackie :grin:

eu poza o aveam in calculator intr-un folder "cinci poze tari",dar nu stiu de cine e facuta

nu am mai lasat nici un comentariu asupra ei...am zis ca nu mai are nevoie

abia astept sa vad GALERIA :grin:

AdiM

Citat din: Skywalker din  26 Iunie 2006, 22:05:28
Sa va dau si eu acum niste poze din natura:

Poza asta a insemnat mult pentru mine acum vreo 10 ani, si inca mai inseamna.
E superba.

paleoastronaut

prosecco...sigur ca m-a impresionat valul acela negru si amenintator de nori de furtuna....parca atacand cargoul....eu am fost pilot sportiv planorist si daca prindeam un asemenea nor eram un om mort..pentru planoare norii acestia inseamna masa de aer descendent....adica dezastru.....norii albi de tip cumulus in formare sunt bucuria planoristilor..aia inseamna mase de aer ascendente..adica zbor lin in termica cum ii spunem noi.....plutire in cercuri largi  alaturi de vulturi,ulii si soimi....pure bliss....

prosecco

super, paleoastronaut....tre sa fi trait clipe de neuitat....din totdeauna mi-am dorit sa zbor....pana acum nu am avut ocazia :(.....eh sunt tanar,am toata viata in fata :)

ps:faina poza pusa de tine :grin:

maya

jackie28t

Foarte reusite imaginile Maya,multumim si chiar te rog sa mai revii cu asemenea imagini placute.Natura este foarte importanta pentru intreaga omenire.Ea este oxigenul nostru.Sa privesti frumusetea naturii este ca si cum ai inspira aer curat :wink:

AdiM

Citat din: paleoastronaut din  13 August 2006, 19:52:07
eu am fost pilot sportiv planorist

Apropo de asta, l-ai citit pe Antoine de Saint-Exupery?
Si el a fost pilot, pe avioane de cursa lunga, chiar intercontinentala, in anii de inceput ai aviatiei, din prima jumatate a secolului XX.
Dar avea si o filozofie uimitoare in el, si a devenit un scriitor de exceptie.
Citeste "Micul Print" si "Pamint al Oamenilor", chiar si "Citadela" (care e o scriere mai grea), te vor uimi ce poate gindi un pilot din experientele sale aviatice.

pri3st3ss

"citadela" e chiar superba; macar paleoastronaut a zburat...as vrea si eu sa simt vantul inaltimii pe fata si in par.... :roll:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

maya

Mie imi place zapada, dar sa fie doar 30 de zile pe an si in rest sa fie primavara.

maya

maya

pri3st3ss

"Cat de frumoasa este natura..pacat ca e locuita..de oameni!" -spunea paleoastronaut.
da,natura e superba,dar nu e pacat ca e locuita de oameni,e pacat ca oamenii nu o respecta, nu vad frumusetea ei, nu o intretin...

maya

Norocul nostru ca macar putem recepta cateva frecvante ale Naturii..si nenorocul nostru ca nu putem percepe aspectele subtile ale acestei Naturi...
un ceai verde?

pri3st3ss

nu,ms,deja am baut o plantatie intreaga :lol:
are cineva niste lotusi va rog?