Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 24 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SLEAH19

Citat din: mr din  19 Septembrie 2012, 20:22:58
Din cate am aflat intamplator, de la cineva din RoEdu, graficele de trafic stau dunga pe o rata de transfer de ordinul gigabitilor intre Magurele si CERN, prin aceasta retea. Si sursa e de incredere.

Large Hadron Collider-ul de la CERN va ,,relationa ,, simultan probabil si cu cele din Cehia si Ungaria.
Antimateria poate deveni din fictiune realitate.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

Citat din: fiulploii din  17 Septembrie 2012, 21:12:52
A observat cineva azi 3 avioane zburand la altitudine mica in formatie delta , varful fiind un avion alb mai mare in dimensiuni decat cele doua insotitoare de culoare kaki .
  Directia de zbor aproximativ de la vest catre est .
  Locatia observarii : centrul tarii  :lol: in coordonate alx . Scuze colega insa am apreciat motivul.
  Mai precis , judetele Hunedoara, Alba, Sibiu.
  Durata observatiei : cca. 3 secunde , observandu-le tarziu , zgomotul lor fiind acoperit de zgomote de trafic auto.
  Impresie personala : modele care urmeaza sa participe la vreun miting aviatic.
  Stie cineva daca a fost sau e vreun asemenea spectacol in zona?
  Merci !

Pe 16.09.2012 ~ ora 10:00 ... Miting Aviatic Carasebes ...  :mrgreen:

http://romanian-spotters.forumer.ro/t6877-caransebes-aviatic-show-2012

http://romanian-spotters.forumer.ro/t6848-miting-aviatic-caransebes

Pentru bucuresteni ... show de zile mari la/pe Lacul Morii( Ciurel - Crangasi) ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

Citat din: kefren din  20 Septembrie 2012, 19:24:45
    Pentru toti cei aceia care doresc sa supravietuiasca Armaghedonului le recomand acest site

http://www.escapeearth2012.com/
    Sa existe atat de multi naivi care sa faca acest lucru,sa fie lumea atat de putin pregatita din punct de vedere mental incat sa cada prada unor astfel de anunturi inselatoare?
:lol: :lol: :lol: ce delicat esti in exprimare.... :lol: :lol: :lol:

super-tare, de pe site: :lol: :lol: :lol: :lol:
CitatFrequently Asked Questions
.......
What is your 100% money back guarantee?
If the world ends on December 21, 2012, we guarantee your survival and placement on a new Earth-like planet via first class space travel aboard the USS Ark 2012™. If you don't survive, you get your money back. This guarantee is only good if there is an apocalypse on planet Earth.
...........................
Do you provide refunds?
Sorry, we do not provide refunds once the ticket has been booked. We can only refund your money if there is an apocalypse on December 21, 2012 and you do not survive.
...............

kefren

Citat din: horia2008 din  20 Septembrie 2012, 19:44:58
:lol: :lol: :lol: ce delicat esti in exprimare.... :lol: :lol: :lol:

super-tare, de pe site: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am ramas siderat  de atata prostie,sunt sigur ca vor exista numerosi doritori ai acestor bilete,pe relatia dus :lol:,fara intors!
          Ca sa cumperi asa ceva trebuie sa fii,si aici nu mai sunt delicat in exprimare :-D,cel putin retardat!

horia2008

Citat din: kefren din  20 Septembrie 2012, 19:56:53

Am ramas siderat  de atata prostie,sunt sigur ca vor exista numerosi doritori ai acestor bilete,pe relatia dus :lol:,fara intors!
          Ca sa cumperi asa ceva trebuie sa fii,si aici nu mai sunt delicat in exprimare :-D,cel putin retardat!

Cred ca au dat dumele alea de la FAQ ca sa se asigure ca cine se baga e complet idiot, sa nu aibe probleme cu ei, si ca in cazul asta merita jecmaniti la maximum

mariusvlad

In sfarsit a aparut o companie care scapa Terra de prosti. In decembrie se vor imbarca toti pe o arca si dusi au fost.  :-D

Fr0styan

Fr0styan

oare asa se fac caile ferate si la noi?

Railroad thermite welding

fiulploii

Poate ca asa arata Arka low-cost  :-D

fiulploii

Zone montane si trasee turistice din Romania
http://gis.modulo.ro/hiking2_0/zoneMontane.html
Ghidul este http://gis.modulo.ro/hiking/definireaTraseelorMontane.html
Colecției de hărți îi lipsește majoritatea traseelor din Orientali și Occidentali, în special zona Apusenilor.
Poate fi completata de doritori  la adresa trasee@modulo.ro , alături de următoarele informații: marcajul traseului, punctul de plecare și cel de sosire.
Poate fi folosita pe telefoane smart cu aplicatiile OSMtracker sau MyTracks (pentru Android) și MotionsX GPS (pentru iPhone).

zamotrak

Citat din: fiulploii din  21 Septembrie 2012, 13:30:14
Poate ca asa arata Arka low-cost  :-D

Iar in a doua poza se observa si cealalta,de la clasa VIP.

fiulploii

Salutare Tayka !

Ce mai faci ? Nimic nou pe cerul Banatului?
Ce parere ai de stirile alea cum ca 'meriganii si cu chinejii se lupta cot la cot impotriva unei civilizatii ostile pe undeva prin Pacific? Sau despre altele , scrise pe aici pe forum .
Alea bune , cate mai sunt disponibile, ca auzi , le iau aia de pleaca cu arka salvarii low-cost  :-D

SLEAH19

Daca esti user/jucător pe platforma PokerStars, cînd te bagi în joc eşti aşezat aleatoriu  la masa de poker cu jucători din toate ţările. Ai ocazia să stai la aceeaşi masă cu japonezi, brazilieni, ruşi, americani , români din Italia etc. Când pui mausul pe numele colegilor de masă, platforma redă automat ţara din care sunt  conectaţi.  Nimic ieşit din comun.
Doar că zilele trecute am avut surpriza de a sta la masă cu un jucător conectat din ....Antarctica!  Cum masa de joc este prevăzută cu posibilitatea de chat online , unde jucătorii se salută, discută , se felicită, se persiflează după o cacealma , am profitat de chat când eram pe fold , l-am salutat şi în buna tradiţie românească l-am întrebat cum mai e vremea la Polul Sud.  A spus că e neschimbată . Eu i-am spus că glumeşte , că eu am simţul afacerilor de nişă şi am în România o firmă care se pregăteşte să vândă frigidere la eschimoşi , datorită încălzirii globale.
A spus că sfatul lui este să nu mă bazez pe Antarctica , pentru că acolo populaţia este contorizată la maxim 1800 de persoane şi doar în lunile de ,,vară,,  sunt mai mulţi datorită turiştilor, şi la final a recunoscut fără alte detalii modificarea climei în zona lui în ultimii 15 ani. Nu a spus ce naţionalitate are , am scris în franceză , dar am simţit că nu era francez.

Atasez un print screen cu masa de joc (pe bani virtuali , a se observa) Si acolo am numele de user sleah19 .
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Pentru doritori , coordonatele bazei romane din Antarctica:
69*22'15.79 S
76*22'06.28 E
:-D  Nu e nimeni acolo asa ca se poate folosi .

Arhanghelul

Citat din: fiulploii din  24 Septembrie 2012, 13:40:31
Pentru doritori , coordonatele bazei romane din Antarctica:
69*22'15.79 S
76*22'06.28 E
:-D  Nu e nimeni acolo asa ca se poate folosi .

Ca ... sa fim mai exacti ... fost baza australiana donata rumanilor ...

http://ro.wikipedia.org/wiki/Sta%C8%9Bia_Law-Racovi%C8%9B%C4%83

http://www.polar-institute.ro/polar/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05