Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

O noua tema de subiect ... Negura Vremurilor ...

Mereu am avut impresia ca ... despre... istoria acestor zone strabune (tracice) lipsesc niste sute de ani din analele istoriei ...

http://ionileea.blogspot.ro/2010/03/mileniul-pierdut-florin-diacu.html

Mileniul Pierdut

http://www.youtube.com/user/florindiacu/videos
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

zana@M

:star:LA MULTI ANI  PENTRU TOTI CE POARTA NUMELE DE MARIA ,MARIN SAU DERIVATE .SANATATE ,BUCURII SI MULTE REALIZARI! :star: :star: :star:
Ricky Martin - María
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

fiulploii

Pentru curiosi, o mica lamurire ca sa doarma bine noaptea  :wink:

Intrebare: ,,Cati extraterestri traiesc, in acest moment, pe Pamant, deghizati in oameni?"
Raspuns:   "Toti, in afara de tine, suntem extraterestri; esti singurul om ramas, dar nu te teme, vom veni si dupa tine, curand".
:evil: :evil: :rainbow: :rainbow: :-) :-) :martiansmile: :martiansmile:

panta_rh_ei

Citat din: Arhanghelul din  13 August 2012, 20:08:47

Mereu am avut impresia ca ... despre... istoria acestor zone strabune (tracice) lipsesc niste sute de ani din analele istoriei ...

E posibil ca locuitorii(cei pe care-i numim stramosii nostri) acestor zone strabune sa fi lipsit  si atunci cine si despre ce sa consemneze? Din ce am mai citit eu pe ici pe colo se pare ca au cam fost...alungati.  Cand am citit intr-un articol semnat Z.Petre , despre continuitatea noastra ca urmasi ai dacilor si nu numai, ca-si exprima oarece indoieli vis-a-vis de protocronismul invocat de unii autori/istorici m-am infuriat. Ei bine, voua vi se pare ca noi mai avem ceva din acei " cei mai viteji dintre traci"? Ma bucur insa ca sunt din ce in ce mai multi cei care incearca sa aduca la lumina ceea ce multi credem ca ni s-a furat: trecutul, fara de care nu cred ca vom avea si vreun viitor.
E doar parerea mea.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Irwin

N-am stiut unde anume sa postez intrebarea mea, dar aceasta sectiune mi s-a parut cea mai potrivita: ati observat ca se inmultesc (cel putin, in Bucuresti...) automobilele ale caror placute de inmatriculare includ numarul "666"?

Ce fel de om sa fie cel ce ar circula cu o masina numerotata astfel?! De cate ori am observat, in miscare sau pe loc, un asemenea automobil, am incercat sa identific/definesc si posesorul acestuia. Surprinzator, niciodata pana in prezent nu a fost vorba de pustani teribilisti, manelisti etc. Ba, in cel mai straniu caz, am observat o limuzina decapotabila condusa de catre o doamna respectabila, avand langa ea copilul mic si mama in varsta!... Incepem sa asistam la un "Satan adoration coming out"?!?

Arhanghelul

Citat din: Irwin din  23 August 2012, 23:12:42
N-am stiut unde anume sa postez intrebarea mea, dar aceasta sectiune mi s-a parut cea mai potrivita: ati observat ca se inmultesc (cel putin, in Bucuresti...) automobilele ale caror placute de inmatriculare includ numarul "666"?

Ce fel de om sa fie cel ce ar circula cu o masina numerotata astfel?! De cate ori am observat, in miscare sau pe loc, un asemenea automobil, am incercat sa identific/definesc si posesorul acestuia. Surprinzator, niciodata pana in prezent nu a fost vorba de pustani teribilisti, manelisti etc. Ba, in cel mai straniu caz, am observat o limuzina decapotabila condusa de catre o doamna respectabila, avand langa ea copilul mic si mama in varsta!... Incepem sa asistam la un "Satan adoration coming out"?!?

Probabil DA ... probabil NU ... mai degraba este vorba de un ... EGO-u (nu ecou)  ...
Nu cred ... ca poti ... sa fi naiv ... si sa conduci (sa detii) ...  un car motorizat si ... sa alegi / sa vrei / sa doresti / ... un nr. de imatriculare ... ciudat ...

ESTE ALES / "cules" (este bataie mare pe aceste nr. cool) ...  DELIBERAT ... INTENTIONAT ... acest lucru este clar ...

Ca sunt rai ... sau buni ... nu pot sa fiu "clar" ... (nu gasesc cuvantul potrivit acum ... ) ...

_______________________________________________________________________________________
http://translate.google.ro/translate?sl=de&tl=ro&js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FEgo
http://en.wikipedia.org/wiki/Ego
http://www.daciaclub.ro/Cele-mai-tari-numere-de-inmatriculare-page-21-t8115-s600.html
... ETC ... ETC ... ETC ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Citat din: Irwin din  23 August 2012, 23:12:42

O anumita conditionare religioasa din marele joc al manipularii planetare , observabila atat la cei care au astfel de numere cat si la cei care    sunt prinsi in capcana simbolismului actual - total rasturnat in intelesuri si valori pentru consumatorii planetari .
Analog a fost o vreme cu numere gen SIE , DIE, CIA, FSB, BOS , etc.
Ar fi interesant de recitit
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2323.0.html

Cat despre simbolistica actuala a cifrei 666  :lol: singura si unica fiara veritabila poate fi Omul . Si tot el, Omul, poate fi si Inger . Functie de situatie si/sau interese.

Tamerlan

Citat din: zamotrak din  23 August 2012, 15:31:27
Anonymus,ne da solutia invizibilitatii individuale...pe camerele de supraveghere!

Anonymous releases how-to instructions on fooling facial recognition
În ce constă dispozitivul acela creat din "câteva fire şi o baterie de nouă volţi" ? E chiar interesant. Pe ce principiu se bazează?  :?

Mutat la "Chat". StarDust.
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

zamotrak

Bateria de 9 v,alimenteaza LED-urile ce ce emit in IR(infrarosu),din interiorul shepcii,care ""orbesc""camerele de supraveghere.
Asta as in doua vorbe.
Un ""melanj"" de LED-uri,IR/UV/Laser ,cred eu ,ca ar face o treaba mult mai buna .8-) :-o

alx

Citat din: zamotrak din  24 August 2012, 18:24:07
Bateria de 9 v,alimenteaza LED-urile ce ce emit in IR(infrarosu),din interiorul shepcii,care ""orbesc""camerele de supraveghere.
Asta as in doua vorbe.
Un ""melanj"" de LED-uri,IR/UV/Laser ,cred eu ,ca ar face o treaba mult mai buna . 8) :o

Imi pare rau sa te dezamagesc,dar NICI un fel de melanj de orice fel de led-uri nu te va mai putea proteja mult timp! Si spun asta deoarece acum incep sa se foloseasca pt supaveghere camere cu termoviziune,plus softurile aferente...si alea pot face recunoastere faciala in ORICE fel de conditii...
    Sigur,daca ne referim la camerele din sistemele de supraveghere "domestice",acolo va tine figura cu led-urile...dar NUMAI acolo,si NUMAI atat!

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

acme

Citat din: alx din  24 August 2012, 21:26:54
Si spun asta deoarece acum incep sa se foloseasca pt supaveghere camere cu termoviziune,plus softurile aferente...si alea pot face recunoastere faciala in ORICE fel de conditii...
Poti sa ne dai un exemplu de camera cu termoviziune ce face recunoastere faciala in orice conditii?
Eu nu vad cum pot recunoaste o semnatura termica a unei persoane aflate linga o alta sursa de caldura.
We're born alone, we live alone, we die alone.

alx

@acme
   As putea sa-ti dau multe exemple,o sa dau doar unul,il gasesti in atasament.
Daca vrei mai multe informatii,cauta pe net dupa facial recognition with thermal camera.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

zamotrak

Citat din: alx din  24 August 2012, 22:19:47
@acme
   As putea sa-ti dau multe exemple,o sa dau doar unul,il gasesti in atasament.
Daca vrei mai multe informatii,cauta pe net dupa facial recognition with thermal camera.

Nu pun la indoiala @alx,ceea ce afirmi si documentezi ,dar orice masura are o contramasura .
Nici nu stiu daca mai e cazul sa vorbim acum si aici ,despre acest lucru.
Se simte in aer o anumita teama?
Brrrrrr.......
V-om murii dar v-om fii liberi!
Oare !?

Cautatorul

Iata aici o contramasura:   :-D :-D :-D

fiulploii

Ma poate ajuta cineva cu urmatoarele informatii?
- cati zei au fost in Olimp ?
- cati zei au fost in Valhala?
- cati zei au fost in Mesopotamia, Babilon?
- cati zei au avut mayasii?
- cati zei au avut aztecii?
- cati zei au (avut) hindusii?

Si daca se poate si numele, functia si eventual cate o imagine.
Stie cineva cand a fost vopsita fatza lui Osiris in verde? Adica cand a aparut prima imagine astfel. Si de ce?

Multumesc.