Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 18 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SLEAH19

Citat din: mm din  05 Iulie 2012, 23:14:16
  Cred ca e o "mutare" cruciala in tot ce va urma pe-aici prin zona.

Era tare dacă îl puneau pe Wesley Clark  prim ministru în locul lui Ponta c/p.
Este un fel de General George Marshall?
Sau poate dovada ca în actualul context geopolitic pentru americani şi ce pregătesc ei în Iran este nevoie de linişte aici la noi , şi l-au trimis la repezeala pe fostul comandant NATO care era cel mai în temă cu balcanii de la ei din curte.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  06 Iulie 2012, 00:06:57
Era tare dacă îl puneau pe Wesley Clark  prim ministru în locul lui Ponta c/p.

Inclin sa cred ca Wesley Clark chiar este noul nostru prim-ministru. :-D
Imi plac oricum basmele astea cu intilnirea abrupta, "norocoasa si intimplatoare" 8-) a lui Victoras cu Clark -  povesti incropite la fel de rapid ca mutarea strategica-n Romanica a consilierului licurician nerenumerat. :lol:

Mai cred ca frictiunile Nethaniahu/Obama se reflecta si-n schimbarea nu chiar intimplatoare de marionete Ungureanu/Ponta.
Bibi a mai batut recent si surprinzator palma si c-un Putin suspect de zimbaretz, :wink: Iranu-si plimba si revopseste 65 de petroliere in strimtoarea Hormuz cu sperantza c-o mai apuca sa vinda ceva petrol... pina la urmatoarea Luna Plina, :fullmoon: sirienii si turcii se-ncurca in declaratii amenintatoare, primele uber-tancuri germane Leopard-2 din cele 800 contractate au ajuns deja la sauditi si-n toata agitatia asta nebuna doar chinejii tac milc.

Situatia-i tensionata si aparent de neinteles, dar om trai si-om vedea ce-o mai fi - poate la urmatoarea Luna Plina... :moon:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Citat din: Xanadron din  06 Iulie 2012, 11:59:53

Situatia-i tensionata si aparent de neinteles, dar om trai si-om vedea ce-o mai fi - poate la urmatoarea Luna Plina... :moon:
Eu aş zice că chiar şi mai de vreme vom asista la ceva exploziv,şi asta din cauză că pentru prima dată după 70 de ani sa rupt legea tăcerii...iar la urmă de tot va câştiga baciul...Ungurean(u)... :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

O alta confirmare ca situatia-i de neinteles: americanii au sprijinit chinezii cu tehnologie avansata pentru dezvoltarea noului lor elicopter de atac WZ-10:

http://www.businessinsider.com/an-american-defense-contractor-helped-illegally-export-the-software-that-china-used-to-build-its-z-10-attack-helicopters-2012-7#ixzz1zqiveMhM

fiulploii

Citat din: Xanadron din  06 Iulie 2012, 21:02:30
O alta confirmare ca situatia-i de neinteles: americanii au sprijinit chinezii cu tehnologie avansata pentru dezvoltarea noului lor elicopter de atac WZ-10:
Poate ca in schimb au primit acces la piramidele chinezesti sau/si poate ca se pune bazele unei flote aero-spatiale a Pamantului in vederea apararii - fatza de cine si pentru de ce  :roll:
Si iarasi ne intoarcem la NWO . Nu stiu cum se face dar indiferent despre ce discutam , la un nivel mai profund de disecare a problemei respective , volens-nolens sau willy-nilly - ca tot o dam pe engleza  :lol: - se ajunge la un numar mic si limitat de subiecte , vreo 5 dupa mine .
Parerea mea..

Siberia

Perrier rezolva probleme solare :-D

Perrier presents The Drop

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

horia2008

Citat din: Siberia din  07 Iulie 2012, 14:21:57

Perrier presents The Drop
Tayka, ce zici de-asta? :roll: :-D

fiulploii

Citat din: Siberia din  07 Iulie 2012, 14:21:57
Ca de obicei, Femeia rezolva problemele cu adevarat importante  :-D  exact atunci cand trebuie .
Din alt punct de vedere , clipul face apel la memoria ancestrala ascunsa prin subconstient , din vremea cand Soarele era zeul principal si preotesele Soarelui intermediau intre El si muritori .

Parerea mea..

Tayka

Citat din: horia2008 din  08 Iulie 2012, 00:41:01
Tayka, ce zici de-asta? :roll: :-D
Ce să mai zic..myşto pomperiţa Mie clipul îmi,, întăreşte''...(convingerea)... :-D că lumea cunoaşte foarte bine fenomenul încălzirii globale,dar ca de obicei nu îl  şi ia în serios.Eu în locul celor de-la..,,şpriţuri''le-aş oferii temperaturi şi mai convingătoare de peste 50* :cry:.Deocamdată am reuşit să scot ceapa din grădină cu..târnăcopul.. :-D,iar pentru cartofi va fi probabil necesară niscai dinamită.. :wink:
Acum mai vorbind şi serios,observ că soluţii de ameliorare artificială a climei ar exista,dar problema cea mare ar fi desigur finanţarea.Eu personal aş da 1/4din venitul meu lunar în contul Geo-Ing.convins fiind că altfel în scurt timp vom murii sufocaţi.Tăcem an de an în ideia că înclinaţia axei ne scapă de căldură 6 luni pe an ,fără să ne mai gândim şi la cei din emisfera sudică.Problema a devenit stringentă iar noi deocamdată vara ne răcorim cu instalaţii ce funcţionează în general doar cu arderea combustibililor fosili,mai facem şi plajă,iar iarna ardem din nou tot mai mult carburant..fosil. :|care e tot mai scump şi pe terminate.. :?Dar n-avem noi timp să ne gândim la ,,prostiile ''astea,ne gândim în schimb la lucruri mult mai interesante adică;cum să facem bani mai mulţi,şi cum să schilodim mai tare capra vecinului.. :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

SLEAH19

Citat din: Tayka din  08 Iulie 2012, 17:29:49
.....Tăcem an de an în ideia că înclinaţia axei ne scapă de căldură 6 luni pe an ,fără să ne mai gândim şi la cei din emisfera sudică.Problema a devenit stringentă iar noi deocamdată vara ne răcorim cu instalaţii ce funcţionează în general doar cu arderea combustibililor fosili,mai facem şi plajă,iar iarna ardem din nou tot mai mult carburant..fosil. :|care e tot mai scump şi pe terminate.. :?Dar n-avem noi timp să ne gândim la ,,prostiile ''astea,ne gândim în schimb la lucruri mult mai interesante adică;cum să facem bani mai mulţi,şi cum să schilodim mai tare capra vecinului.. :evil:

Tăcem an de an pentru că am fost aduşi la stadiu de turmă , acceptăm şi aşteptăm, logic ca cei care mână turma ( şi încasează banu) să facă ceva, să scoată de la sertar o soluţie  în măsură să înlocuiască la aceeaşi scară combustibilii fosili. Dar nimic deocamdată , doar speculăm că au şi nu vor s-o bage în teren până nu intrăm în stare de disperare şi vom accepta o dată cu soluţia la încălzirea globală o grămadă de alte mizerii globaliste.
Poate că nu au soluţii sau poate că le aşteaptă de la noi, turma.   Zic şi eu.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Siberia

Citat din: fiulploii din  08 Iulie 2012, 00:46:11
Ca de obicei, Femeia rezolva problemele cu adevarat importante  :-D  exact atunci cand trebuie .
Din alt punct de vedere , clipul face apel la memoria ancestrala ascunsa prin subconstient , din vremea cand Soarele era zeul principal si preotesele Soarelui intermediau intre El si muritori .

Parerea mea..

Si a mea.
Am postat clipul datorita simbolisticii aruncata direct "in fata", fara menajamente.
   Apropos, a observat cineva ca in reclama sunt doar persoane cu ranguri inalte , Nu prea vedeti vreun coate-goale in prim-plan :-D Ca sa nu vorbesc de toate legaturile care se fac, incepand cu simbolurile ancestrale si pana la problema soiara si ciudata eclipsa de la final.
   Ori cineva incearca sa dea "in afara" ceva informatii, ori unii stiu ca soarta ne e pecetluita si nu-i mai intereseaza sa ascunda anumite lucruri.

Si din pacate e vorba de mai mult decat o "incalzire globala"; Este un cumul de factori nu doar pamanteni, ci si astronomici care ne vor pune la incercare in curand...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

alx

Ma uitai la Tayka la profil si ce sa vezi?  Are FIX 666 like-uri... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

StarDust

No' ii bai!  :evil: :-D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

Citat din: alx din  08 Iulie 2012, 23:38:10
Ma uitai la Tayka la profil si ce sa vezi?  Are FIX 666 like-uri... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ultimul Like i l-am trintit eu :lol: - in fine, nici 606-ul tau nu-i departe, pe departamentul numerologic vorbind, in conexiune c-un alt zero. 8-)

Serios acum, merita recitita (pentru cine are o rabdare... luciferica :evil: zic asta) ultima postare a lui Toni Victor Moldovan pe atit de controversata tema a semnificatiei lui 666 - e pe undeva, dar nu dau acu-acu de ea.

Later edit - aici e:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2323.msg52769.html#msg52769

alx

Aoleu Xanadroane,ce facusi maica,de te facura astia ZEN ? Rau ai putut gresi,de te-au pedepsit in halul asta... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Si stii ce e culmea? Ca ai 2000 de mesaje si like-uri ai 21 12   >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."