Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Traducere video - Bob Lazar

Creat de Protector, 30 Iulie 2006, 04:16:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Protector

Traducerea videolui  Bob Lazar               de Protector

Hallo, eu sunt Bob Lazar.

Pe la sfarsitului 1988 pana la inceputul 1989 ma preocupam cu lucrul desprea Systemul de propulsie extraterestra ptr.regimul American. Hardwerul si tehnologia care mi s-a prezentat ,trebuia sa ajunga in mainile oamenilor de stiinta, si asta este dreptul oricarui persoane pe pamant , sa stie ca exista viata undeva in Univers si cel putin una dintre acestia sunt aici.
Pentru acei care nu ma cunosc pe acest video am sa ma prezint. Sunt fizician.Sunt savant in fizica si in elektrotechnica. Lucram la diferita proiecte de stiinta care erau TOP SECRET, deci inainte de anii 80 aici in Los Alamos Meson FAcultatea de Physisca ( New Mexico)
Intre 88-aprilie 89 lucrasem ca sef de fizicieni la o chestiune secreta.Localitatea unde lucrasem , era o facultate in regiunea S-4 la BAza aviatica miitara Nellis, in Nevada centrala.Regiunea se afla la 15 km de Area 51( unde se proiectase Avioanele de spionaj U2 si SR71). Pe acest timp am fost platit de US Navy.
  Ptr. a ma intelege pe acest video, am sa impart informatiunile in 2 capitole.
- Primul capitol va fii despre informatia unde preluasem experiente.Cu alte cuvinte eu nu am citit dosarele secrete si nu invatasem numai tehnologie si teorie, ci mi sau dovedit , stiind ca sunt adevarate si actuale.Cateva puncte sunt:
- cum se poate stapani puterea Gravitatiei atunci cand distanta in Univers este imensa
- cum se produce aceasta Gravitatie
- de unde se alimenteaza ea si de unde provine
- informatiuni generale despre Farfurii si despre proiectul S-4
Cand o sa revenim la capitolul 2 , ne va fii clar de ce nu putem, la o parte de informatii sa aducem dovezi.
Cateva puncte in Partea a doua vor fii acoperite cu : informatiidespre fiinte, care ne-au dat aceasta tehnologie si dealungul istoriei ei au lucra impreuna cu oamenii.

Eu sunt foarte constient ce reau si cred ca  cateva informatii nu sunt date public.Aceste vesti va redau , cum mi sa redat si mie, in cateva cazuri am simplificat explicatiile de stiinta ptr a va fii mai usor.Deci sa incepem:

La inceputul acestei parti , am sa va prezint 3 mici lectiuni de stiinta.Daca ati invatat aceste,nu o sa stiti numai despre calatoriile interstelare, ci o sa cunoasteti metoda adevarata, care este folosita de alte civilizatii de-a se deplasa de la un Sistem la Planeta noastra.
Deci, cand am sa va dau lectii / informatii care le-am primit si eu si am sa zic si eu " noi", afirm ca noi oamnenii de stiinta.Va rog si chiar puteti si aveti si libertatea sa consultati chiar fizicieni sau savanti  experti in domeniul lor ptr sa intelegeti mai bine ceea ce redau.
Una din intrabarile dese este,cum este posibil ca aceste distante sa fie parcusse, fara sa depaseasca viteza luminii.Sau cum se poate in timp regulamentar intre 2 puncte care au distantaa de anii lumina ,sa se calatoreasa ?

Deci, sa ne reamintim ca viteza lumini este de 186.000 meile (300.000) km / secunda.
Ptr o ora ar insemna 699 milioane de Meile( 1,1 miliard de km). Un an lumina este distanta
de vitaza a luminii.Ca sa parcurgem pana la Centauri ( care este cel mai apropiat sistem solar) , avem nevoie de 4 ani lumina. Chiar sa presupunem ca am avea posibilitatea , am avea proble cu motorul,cu navigatia  sau cu capacitatea combustibului. Si daca nu ar aceste problema , tot ar aparea alte efecte , cum a  fii accelerarea, efectul timpului, cresterea masei si a altor..Adevarul este ca inca nu detinem nici  aceasta tehnica .Dar nu este vorba de-a parcurge drumul cu viteza luminii ca pe o traiectorie lineala.
Stiim ca distanta cea mai mica intre 2 puncte este o linie.Deci pana acum am tot crezut ca distanta cea ma irapida de la puctul A pana la punctul B este cu viteza luminii pe o linie dreapta. Dar adevarul  este ca drumul cel mai rapid este atunci cand indoim in sus sau in jos gravitatia.Atunci suntem mult mai aproape de aceste 2 puncte.
Cu cat este mai mult centrul de greutate indoit cu atat mai scurt este distanta intre punctele A si B.
Majoritatea cred ca Spatiu- timp este compus din gol sau nimic. Nu de mult timp , omul a crezut ca Aerul in Atmosfera este "nimica" Acuma stim ca este compus din elemente.
Spatiul si timp este flexibil.Stim ca gravitatia  poate sa indoaie, sau sa intinda spatiu, timp si lumina, deoarece adevarul este ca vedem Stelele datorita razelor de lumina care sunt atrase de magnetismul acestora.
Aceasta grafica ne arata pozitia unuei stele care sta in spatele soarelui.Linia pinctuata arata pozitia ei care se vede de pe Pamant.Acest lucru este posibil ca Gravitatia soarelui Spatiu-timp si lumina sunt atarse de soare, ceea ce ne permite sa vedem stelele, care nu ar fii trebuit sa le vedem.
Noi stim ca Gravitatia rupe timpul.Daca luam 2 ceasuri atomice de aceeasi forma si le punem, una intr-o inantime deasupra marii si cealalta o punem la o alta inaltime , ele arata diferite timpuri , atunci cand le luam.

Aceasta diferenta de timp se datoreste faptului ca gravitatia este mai slaba daca este luata de la cenrul / focarul ei.Deci ceasul atomic ( care a fost dus in alta inatime, a fost ataca mai putin de gravitatie, fata de ceasul ca se afla ceva mai jos.
Pana in zilele de azi, Massa unei Stele, Planete sau Luni a fost singura dovada de gravitatie de unde am stiut de ea.Si tot asa se poate efectua gravitatia pe baza stiintifica.- adica artificiala.Una din cele mai avantajoase  probleme ar fii daca a putea stiinge Gravitatia.Deci daca o purem efectua, vom putea sa manipulam si distantele intre Planete.Pe acest principiu am putea depasi Spatiul- timp prin reducerea distantei.

Partea 2 de tradus pe duminica 29.07.06.

jackie28t

8-) Protector,
multumesc foarte mult pentru expunerea acestei traduceri.Stiu ca ti-ai luat din timp pentru a impartasi cu noi toti acest material informativ.Am auzit,vazut si citit foarte mult despre Bob Lazar dar este pentru prima data cand citesc in romaneste despre el.Am citit cu pasiune traducerea si-i indemn si pe altii sa citeasca deoarece sunt multe lucruri importante de invatat.Sincer sati spun eu i-l cred pe Bob lazar ca spune adevarul si ca intr-adevar a lucrat in S-4 Area51.Chiar dupa unele informatii de la un ex-insider,un bun prieten de-al meu discutand despre Lazar am ajuns la concluzia ca este o persoana care si-a expus riscuri pentru a spune adevarul.Un om breav ce merita respect...numai ca din nefericire a fost pus de sus ca Bob Lazar sa nu fie luat in serios de acea a pierdut din credibilitate pentru o parte din masa publicului.Sunt inca multe de spus.....

Dar este o vorba buna depsre el / by The Voice
From the shadows he lurks, ever watchful, The British Bob Lazar, only THIS guy has a trackable history!

udar

Daca e atat de sincer de ce a picat la testul cu detectorul de minciuni acest Bob Lazar? Apropo nu mi-a raspuns nimeni daca are origini romane... Lazar nu e un nume chiar american...

Protector, multumim pentur traducere... Eu unul am tradus foarte multe texte la viata mea si sunt constient de efortul pe care il implica aceste traduceri. Ai toata aprecierea mea...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

jackie28t

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 16:34:42
Daca e atat de sincer de ce a picat la testul cu detectorul de minciuni acest Bob Lazar? Apropo nu mi-a raspuns nimeni daca are origini romane... Lazar nu e un nume chiar american...

Citat din: jackie28t din  30 Iulie 2006, 12:09:22From the shadows he lurks, ever watchful, The British Bob Lazar, only THIS guy has a trackable history!

Boby e British udar 8-)

jackie28t

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 16:34:42
Daca e atat de sincer de ce a picat la testul cu detectorul de minciuni acest Bob Lazar?

Unde scrie asta?Poti sa ne arati? :roll:
Iar finalul testului poate sa fie declarat ca unul fals(sanchi Bob a picat la detectorul de minciuni) doar pentru a lasa instiintat publicul in general ca Bob a mintit.Poate foarte simplu sa fie o acoperire,mai ales ca este vorba despre secrete guvernamentale. :wink:

udar

Stiu ca e britanic dar numele nu e, ar putea avea origini romane. Oricum, ma gandeam ca stiti mai multe, nu mai conteaza...

Cat despre detector, la un moment dat un post de televiziune (cred ca discovery, ca numai acesta este prezent si pe ecranele noastre de mult timp) i-a facut cateva teste cu poligraful si le-a cam picat. Acu sa spui ca toate actiunile sunt cover-ups si falsitati ale guvernului deja e paranoia... Omul daca ar fi spus "adevarul cel adevarat" nu ar fi avut probleme in a-l trece, mai ales la backgroud-ul sau (desigur ca unii dintre noi am avea emotii la un astfel de test. Dar un om care a lucrat cu extraterestri nu cred ca poate sa aiba emotii la un simplu test cu poligraful.) De asemenea in acelasi documentar se vorbea despre faptul ca el nu a fost niciodata student la colegiul in care spunea. Iar cei din documentar spuneau ca intr-adevar, daca ar fi fost vorba de un cover up, guvernul ar fi putut sterge din evidentele colegiului informatiile legate de el. Ceea ce nu ar fi putut face ar fi fost sa-i stearga poza din albumele de clasa (in america se obisnuieste sa se faca un album cu toti studentii unei clase la absolvire), si totusi el nu figura in analele respective.

Imi pare rau ca nu am linkuri sau alte evidente legate de subiect, am citat mai mult din memorie. Si eu am fost impresionat de povestea sa, dar exista foarte multe inadvertente in ea... Se pare ca el intr-adevar ar fi lucrat la baza aceea dar nu ar fi avut atat de mare autoritate aoclo precum spunea. Si in plus de asta Jackie, pentru ca tu intotdeauna spui ca un om nu ar putea minti in halul acesta. Ei bine Jackie, si o spun din proprie experienta si contact direct cu oameni bolnavi cu capul, unii oameni cu tulburari mentale pot spune o minciuna pana cand ei insisi incep sa creada in ea. Si toti cei cu care intra in contact sunt convinsi ca acea minciuna este de fapt adevarul, pentru ca cei cu tulburari le prezinta intr-un mod cat mai real. Sa nu se inteleaga ca generalizez sau ca ar sugera ca Bob Lazar este nebun. Spun doar ca este o foarte mare posibilitate ca anumiti asa zisi lucratori in aceste baze secrete, sa fie pur si simplu oameni simpli cu tulburari mentale care ajung sa-si creeze lumi proprii in mintile lor. Daca ai curiozitatea sa mergi vreodata pe la o institutie de pastrare a nebunilor cred ca ai fi surprins sa vezi cat de real pot juca unii oameni rolurile lui Napoleon sau a unei balerine rusoaice din secolul al XVIII-lea, incat ai spune ca ei chiar sunt ceea ce spun ca sunt...

jackie28t

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 18:46:19Si in plus de asta Jackie, pentru ca tu intotdeauna spui ca un om nu ar putea minti in halul acesta.
Udar,ia-o usor te rog.Si sa ia grija cum articulezi cuvintele.
Unde ma rog:intotdeauna am spus ca un om nu ar putea minti in halul asta?Vezi ca cam te folosesti de minciuni pentru a-ti spune parerea ta.Sa nu se mai repete te rog.Sau cel putin sa dai citat ca sa stiu la ce te referi.
Da,am vizitat un spital de nebuni(o singura data,ocazional) si stiu cum sunt.In nici un caz nu se comporta ca oameni seriosi inteligenti.Tu iti spui parerea ca Bob ar fi un om nebun sau paranoid.Ei bine,din toate interviurile vazute cu el pot spune ca Bob Lazar este un om inteligent,chiar calm,cu o minte deschisa.Sie ce spune cand vorbeste si cea ce a redat sunt lucruri pe care tu nici nu le poti pricepe ca sunt prea complicate pentru inteligenta ta cand e vorba de gravitatie artificiala si altele.Deci parerea ta ca Bob Lazar ar putea fi nebun cum ar putea fi si altii este o parere total eronata.Stiu ca este doar o parere imaginabila de tine dar hei,deschideti ochii la realitate.
Daca esti paranoid asta nu inseamna ca cineva nu te urmareste!

jackie28t

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 18:46:19si o spun din proprie experienta si contact direct cu oameni bolnavi cu capul, unii oameni cu tulburari mentale pot spune o minciuna pana cand ei insisi incep sa creada in ea. Si toti cei cu care intra in contact sunt convinsi ca acea minciuna este de fapt adevarul, pentru ca cei cu tulburari le prezinta intr-un mod cat mai real.

Pana nu arati evidentele ca nebunul intradevar a inventat povestea si fiind doar o minciuna,acea poveste poate fi una reala la fel de bine ca si o minciuna.

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 18:46:19Spun doar ca este o foarte mare posibilitate ca anumiti asa zisi lucratori in aceste baze secrete, sa fie pur si simplu oameni simpli cu tulburari mentale care ajung sa-si creeze lumi proprii in mintile lor.

Gresesti amarnic udar.Pana acum nu s-a aratat ca exista posibilitate ca lucratori in baze militare secrete ar putea fi doar  simpli oameni cu tulburari mentale.
La fel de bine si un vanzator de la aprozar poate de veni un nebun dintr-o data si sa-si formeze o lume proprie.Asta in seamna ca ´lucratorii de la aprozar sunt doar simpli oameni cu tulburari metale?Se poate intampla oricui si oriunde.Dar pana in prezent nu sunt dovezi si informatii sigure ca cei cei ce au lucrat la baze militare secrete ar putea fi simpli oameni cu tulburari mentale.Ipoteza ta pica pentru ca nu sunt cazuri de acest fel deci nu are rost sa ne pierdem timpul cu ipoteze de non-sens.Iar te asigur eu Udar ca Bob Lazar este un om inteligent cu cap si care cunoaste lucruri ce noi oameni de rand nu le putem pricepe.Adica el este un mic savant! :wink:

jackie28t

Si in plus de asta udar,eu am un bun prieten,care a fost un ex-insider care a lucrat ca securist o anumita perioada itr-o baza militara secreta ascunsa sub pamant si deoarece a fost un ufologist cu experienta tocmai din anii 1960 a fost luat sa lucreze si cu MILABS.Forte militare inteligente ce se ocupa cu high-tehnologie avansata in anumite proiecte secrete cu extraterestrii.Inca mai tin legatura cu el si inca il mai intreb multe lucruri pentru a intelege si invata.Este pensionar acum dar este un om foarte inteligent care raspunde direct si precaut.Este un om ce cunoaste foarte mult cand e vorba de ufologie si guvernul din umbra sau NOM,deci este un om care merita respect ca un bun ex-insider si ca prieten.Sunt multe informatii sa redau numai ca nu-i timpul potrivit inca.Poate ca am sa spun cate ceva la un rasarit de soare mai favorit. 8-)

udar

Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067
Unde ma rog:intotdeauna am spus ca un om nu ar putea minti in halul asta?Vezi ca cam te folosesti de minciuni pentru a-ti spune parerea ta.Sa nu se mai repete te rog.Sau cel putin sa dai citat ca sa stiu la ce te referi.

Citat din: JackieDaca crezi ca te poti duce cu un pumnulet de sare pe un asa strat subtire de gheata si sa calculezi cercul dupa care sa scrii un rapot adica SA MINTI si sa-l pui pe internet cu numele satului si numele tau adevarat asa cum precizeaza toate rapoartele si dupa aia ce?
Te simti fericit pentru 10 minute ca ti-ai aratat cateva poze pe internet?  LOL
Este doar idiotenie! C-am schioapata assiris...

La asta ma refer. Esti cam credul si ai un comportament inocent. Nu te-ai gandit ca oamenii aia care au pozat acele cercuri le-ar fi putut crea ei singuri doar pentru pura lor delectare sadica. Si nu te mai aprinde aiurea ca eram cu mult departe de a ma certa cu tine...

Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067Da,am vizitat un spital de nebuni(o singura data,ocazional) si stiu cum sunt.In nici un caz nu se comporta ca oameni seriosi inteligenti.

Si oamenii nebuni sunt foarte inteligenti. Pentru simplul fapt ca nu poti impersona un anumit personaj istoric daca nu ii cunosti foarte atent viata. Si asta e dovada de inteligenta. Nu m-am referit la acei nebuni care se dau cu capuld e pereti si nu stiu scoate doua vorbe coerente. Sunt multe tipuri de tulburari mentale...

Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067Tu iti spui parerea ca Bob ar fi un om nebun sau paranoid.

De ce rastalmacesti vorbele? Am afirmat exact contrariul, mai citeste atent mesajul meu...

Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067Ei bine,din toate interviurile vazute cu el pot spune ca Bob Lazar este un om inteligent,chiar calm,cu o minte deschisa.Sie ce spune cand vorbeste si cea ce a redat sunt lucruri pe care tu nici nu le poti pricepe ca sunt prea complicate pentru inteligenta ta cand e vorba de gravitatie artificiala si altele.

NU cred ca esti in masura sa faci judecati de valoare asupra inteligentei mele sau asupra capacitatii mele de comprehensiune a unor fenomene fizice pentru simplul fapt ca nu ma cunosti. Deci ai si tu grija cum "articulezi cuvintele".

Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067Deci parerea ta ca Bob Lazar ar putea fi nebun cum ar putea fi si altii este o parere total eronata. Stiu ca este doar o parere imaginabila de tine dar hei,deschideti ochii la realitate.

Ai un certificat medico legal prin care sa-mi dovedesti ca Bob Lazar este intreg la cap? Daca da, atunci te voi crede. Si repet, nu am afirmat ca e nebun nu stiu de unde inventezi chestiile acestea...

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 18:46:19
Sa nu se inteleaga ca generalizez sau ca as sugera ca Bob Lazar este nebun. Spun doar ca este o foarte mare posibilitate ca anumiti asa zisi lucratori in aceste baze secrete, sa fie pur si simplu oameni simpli cu tulburari mentale care ajung sa-si creeze lumi proprii in mintile lor.

Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067Daca esti paranoid asta nu inseamna ca cineva nu te urmareste!

Daca esti paranoid incepi sa crezi ca cineva care de fapt nu te urmareste, chiar te urmareste in realitate...

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 18:46:19Gresesti amarnic udar.Pana acum nu s-a aratat ca exista posibilitate ca lucratori in baze militare secrete ar putea fi doar  simpli oameni cu tulburari mentale.
La fel de bine si un vanzator de la aprozar poate de veni un nebun dintr-o data si sa-si formeze o lume proprie.Asta in seamna ca ´lucratorii de la aprozar sunt doar simpli oameni cu tulburari metale?Se poate intampla oricui si oriunde.Dar pana in prezent nu sunt dovezi si informatii sigure ca cei cei ce au lucrat la baze militare secrete ar putea fi simpli oameni cu tulburari mentale.Ipoteza ta pica pentru ca nu sunt cazuri de acest fel deci nu are rost sa ne pierdem timpul cu ipoteze de non-sens.Iar te asigur eu Udar ca Bob Lazar este un om inteligent cu cap si care cunoaste lucruri ce noi oameni de rand nu le putem pricepe.Adica el este un mic savant!

1. Cati lucratori la aprozar ai vazut sa spuna ca ii urmareste guvernul si ca sunt sub contanta monitorizare? UNU, adica cel nebun (presupunem). Cati dintre asa zisii oameni care au afirmat ca au lucrat in aceste baze spun aceleasi lucruri? Toti...

2. Nu sunt cazuri de acest fel. Pai ca sa aflam cate cazuri de acest fel sunt, ar trebui sa stim cati dintre cei care afirma lucrurile astea au fost la un examen psihiatric... Sa stii ca nebunii nu merg niciodata la examene psihiatrice... Iar cu forta nu te poate duce nimeni, decat eventual cineva din familia ta impreuna cu organele abilitate, in cazul in care se constata ca esti violent, etc.

3. Spui ca nu trebuie sa ne pierdem timpul cu ipoteze non-sens. Pai nu ti-l mai pierde si nu mai posta... ignora pur si simplu mesajele ce ti se par non-sensuri...

Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067Si in plus de asta udar,eu am un bun prieten,care a fost un ex-insider care a lucrat ca securist o anumita perioada itr-o baza militara secreta ascunsa sub pamant si deoarece a fost un ufologist cu experienta tocmai din anii 1960 a fost luat sa lucreze si cu MILABS.Forte militare inteligente ce se ocupa cu high-tehnologie avansata in anumite proiecte secrete cu extraterestrii.Inca mai tin legatura cu el si inca il mai intreb multe lucruri pentru a intelege si invata.Este pensionar acum dar este un om foarte inteligent care raspunde direct si precaut.Este un om ce cunoaste foarte mult cand e vorba de ufologie si guvernul din umbra sau NOM,deci este un om care merita respect ca un bun ex-insider si ca prieten.Sunt multe informatii sa redau numai ca nu-i timpul potrivit inca.Poate ca am sa spun cate ceva la un rasarit de soare mai favorit.

Nu am afirmat ca toti sunt nebuni, pentru numele lui Dumnezeu! Am afirmat ca multi dintre ei POT FI NEBUNI si ca asta este o posibilitate plauzibila. Este asa de greu de inteles? Hai noroc!

jackie28t

Citat din: udar din  30 Iulie 2006, 19:34:48
Citat din: jackie28t link=topic=567.msg6832#msg6 832 date=1154275067

Citat din: JackieDaca crezi ca te poti duce cu un pumnulet de sare pe un asa strat subtire de gheata si sa calculezi cercul dupa care sa scrii un rapot adica SA MINTI si sa-l pui pe internet cu numele satului si numele tau adevarat asa cum precizeaza toate rapoartele si dupa aia ce?
Te simti fericit pentru 10 minute ca ti-ai aratat cateva poze pe internet?  LOL
Este doar idiotenie! C-am schioapata assiris...

La asta ma refer.
Das M-am lamurit.Nu vad nimic acolo unde am spus ca un om nu ar putea minti in halul asta?
Si sa stii si tu ca cercurile pe gheata sunt defapt fenomene naturale produse de unele procese naturale.Sunt evidente.Deci nicidecum sunt facute de oameni...chiar daca pot fi exceptii.Tocmai le-am descoperit si le voi expune pe internet in viitor.
Si,
Nici tu nu ai evidente ca Bob Lazar ar putea fi nebun deci i-mi pierd timpul degeaba cu niste ipoteze imaginabile de non-sens.Timp pierdut.pacat :|

udar

Se pare ca ceea ce era mai important in tot mesajul am lasat deoparte...  :cry:

Ceea ce vroiam sa spun este ca nu, nu mi se pare ca Lazar este un om nebun, ci un om care minte. L-am vazut, in acelasi documentar, in timp ce era testat cu poligraful... Ei bine parea un om incoltit, era foarte emotionat, de parca cineva l-ar testa pentru lucruri invatate, si nu traite... Nu sunt expert in testari cu poligraful insa acele linii haotice care se miscau dintr-o parte in alta violent nu cred ca puteau reprezenta faptul ca Lazar spunea adevarul...

Nu mai lua totul asa personal Jackie... Am inteles de ce te-ai aprins asa, pentru ca ai incercat sa-i iei apararea prietenului tau. Eu nu am afirmat ca toti cei care declara ca sunt urmariti au probleme pishice. Dar este o foarte mare posibilitate ca ei sa aiba. De ce nu vrei sa accepti ca, pe langa posibilitatea ca ei sa spuna adevarul, pe langa posibilitatea ca ei sa minta, exista si posibilitatea de mijloc in care ei, sub influenta unor dereglari mentale, sa creada ca spun adevarul, cand de fapt toate sunt minciuni?

CitatDas M-am lamurit.Nu vad nimic unde am spus ca un om nu ar putea minti in halul asta?
Nici tu nu ai evidente ca Bob Lazar ar putea fi nebun deci i-mi pierd timpul degeaba cu niste ipoteze imaginabile de non-sens.Timp pierdut.pacat

Pai ai spus acolo ca ti se pare o idiotenie ca un om sa faca un raport, deci sa MINTA (ai scris chiar cu majuscule acest cuvant - de altfel de-aia mi-a si ramas in memorie atat de bine). The End.

jackie28t

Protector,
astept cu nerabdare partea doua acelei traduceri. :wink:

Protector

Dar acuma inapoi la intrebarea : Cum este posibil, sa calatorim interstelar,fara de-a depasi viteza luminii ? Aceasta este posibil prin producerea gravitatiei, care te poate deplasa in timp scurt, distante de ani lumina fara a se folosi de o traiectorie dreapta.

Urmatoarea intrebare: Cum se produce gravitatia?Pentru a ne da seama cum putem produce,trebuie sa intelegem ce este ea.
Exista doua teorii:
1.Gravitaia este o undä ,ea este de majoritatea acceptatä,ca undä-este vorba de subatomare ,particule.
2. Gravitatia este o undä compusa din douä pärti:gravitatia A si gravitatia B.
Gravitatia A este compusa din mikro si gravitatia B este compusa din makro(aceasta tine  planetele,soarele,luna,satelitii ,etc.)Gravitatia  A nu ne este cunoscutä,stim doar ca ea are puterea de a tine Masa,care produce neutronii,stim ca ea are puterea mai mare ca puterea nuclearä(strong nuclear force).Ea este unda care se poate produce si se poate dezvolta pentru deplasarea interstelarä.Ca sa fiu mai explicit:vä amintiti ca gravitatia A care functionea´zä pe baza atom si gravitatia B este o undä grea care tine si lucreaza cu stelele si planete.Pinä acum se credea ca gravitaia B este puternicä cu toate ca realitatea este ca gravitatia A este cu mult mai puternicä. Gravitatia B este micä se poate cuceri scurt pe Pämint atunci cind sare in aer ,deci nu este o gravitatie intensivä.Gravitatia A  nu are aceasta problemä deoarece in miezul fiecärui atom egal de ce fel se poate gasi  oriunde in Univers.
Intradevär este o mare problemä,ca gravitatia A sä existe pe Pamant. In acest moment,aceasta gravitatie nu este posibila sa fie reprodusa pe Pamant. Problema este ca invatasem cu totii ca Gravitatia A ( tine Masa compusa din Proton si Neutron).Asta ar insemna ca Gravitatia A pe care o incercam sa o facem , practic nu este posibil, deoarece ea este inconjurata de Materie sau cel putin se afla in Materia care se afla pe Pamant. Reamintesc ca Pamantul nu reprezinta toata Materia din Univers. Resturile de Materie cara raman dupa crearea unui Sistem Solar, este indepedenta de factorii care au existat inaintea Creerii. Acesta este adevarul ,egal daca se crede ca Universul provine din creatiune sau din Big Bang. Doi factori principali care raman ca Rest-materie dupa crearea unui Sistem,sunt multimea de Energie Elektromagnetica si Masa de la creere.Sistemul nostru solar are un Soare. Dar majoritatea Sistemelor din Calea Lacteei sunt Sisteme Solare binare si multiple.
Intradevar avem multe O-Stea-Sistem Stele , care in comparatie cu ele, Soarele nostru ar parea ca un pitic.
Daca s-ar lua aceste impreuna, trebuie sa ne fie clar ca O-Stea-Sistem, Stele Sistem binar sau Stele sistem multiplu in timpul creerii, mai mult din Masa si Energie elektromagnetica au.
In acest/aceste Sisteme exista Elemete care nu exista pe Pamant.
Oamenii de stiinta au teorii ca : o combinatie potentiala de Protoni si Neutroni care sunt inzestrati cu numarul de Atomi, sunt cu mult mai inalti ca Sistemul Periodic -cu toate ca nici unul din aceste Elemente nu sunt pe Pamant.
Elementele 88 si 89 din Sistemul Periodic apar pe Pamant. Cateva elemente apar si ele in mici forme, dar in mare parte apar artificial in laboratoare. 

Vorbind in general stabilitatea acestor  Elemente sintetice isi pierd masa, in timp ce numarul atomilor creste.Dar experientele in Laboaratoarele de Stiinta din Germania care se ocupau cu Ionii grei (heavy-ion research) au aratat ca este posibil pana intr-un anumit punct sa se reduca pe jumatate timpul de asteptare al Elementului 109, care este mai lunga ca Elementul 108.
Intradevar studierea si teoriile nostre sunt exacte.Si intradevar este ca :exista elementele grele ,stabile cu numarul mare de Atomi cu mai multi protoni,neutroni si electroni care exista pe Pamant.
Atributul principal acestor elemente grele si feste este " Gravitatia A " este ata de imensa, incat se extinde inafara atomului. Aceste elemente grele si stabile au campul lor de gravitatie A, unde campul de gravitatie B sunt de gen natural.
Nici un Element pe Pamant nu are destule protoni si neutroni ca undele de Gravitatie A, sa se extinda atat de mult incat sa apara.Cu toate ca campul magnetic A care se intinde,are si el o lungime de unda,amplituda ?!?!-intraductibil si o frecventa, ca toate undele electromagnetice Spectografice.
Este posibil ca cu deschiderea undelor de Gravitatie A,este posibil si intarirea ei cum se poate intari orice unda magnetica.Ca sa demonstram cum o unda se poate intari, putem folosi osscilocopul,care va arata ca o grafica aceasta unda.Daca majoram tonul, observam ca marimea sau amplitudele scad, ceea ce ne da versiunea ca aceasi unda identica isi schimba sunetul mai tare.Acelasi sistem se foloseste ptr. Gravitatia A ptr. a se deplasa in calatorii interstelare.

Aceasta Gravitatie A este atat de mare,incat este singura forma naturala de gravitatie care poate sa aduca -Spatiu-Timp in forma de Gaura Neagra.Acest lucru  ne readuce la intrebarea : Cum putem crea un Camp Magnetic ?
Avem nevoie de o intrare intr-un element care este destul de greu ca gravitatia A din atom sa o extinda cat sa o controleze prin accelerare.
Si untima intrebare : care este puterea ptr. una din aceste calatorii ?

Deci va puteti imagina poate puterea nespusa de mare ptr. ca calatoria  Spatiul-Timp sa fie scurta.Pe scurt intarim o unda care nu isi depaseste atomul pana ce este destul de mare sa impunga Spatiul si Timpul.Apoi imaginativa  ca aceasta tehnica trebuie sa va fie la bordul navei.
Va amintiti ca noi majoritatea elementelor grele le producem in Accelarator de particole sau le sintetizam si stabilitatea lor se pierde in masa, unde masa de atom scade. Ce inseamana aceasta ?

Deci,sinstetizam aceste elemente , unde stabilim ca tzel sa le folosim ca acelerator. Bombardam aceste elemente cu diferite particule atomare si subatomare. In acest punct apare producerea unul element diferit si greu.
Acest element are un numar mai mare de atomi , unde numarul de atomi arata numai protonii din miezul acestuia.
Asta afirm eu cand zic ca numarul de atomi este mai mare.Ce inseamna ca stabilitatea lor scade ?Timpul in care un element exista inaninte ca acesta sa se descompuna asigura stabilitatea. Atomii a cateva elemente sa descompun mai repede ca altii,deci un element este atat de instabil pana  cat de repede se descompune.Deci daca un atom se descompune,se elibereaza si radiaza din el particole subatomare si energie. Radiatia se poate verifica cu masurarea prin aparat.. .
Cum se poate observa, aparatul de masurat radiatia uranului, indica prin scala treptele subatomarea particolelor care le indentifica.Acestea se descompun si sunt recunoscute de aparat in timp de uranul se descompune.Aceste elemente sunt radioactive.Aceste elemente grele (unde le sintetizam in accelerator) apartin catre cele radioactive si se descompun foartte repede. Ptr. ca suntem in stare numai cateva elemente de acest fel sa le producem si se descompun foarte repede, nu este posibil sa aflam multe lucruri despre ele.Asta afirm eu cand zic " stabilitatea lor scade". Totusi exista elemente cu numarul de atomi mari care sunt stabili, cu toate ca nu apar pe cale naturala pe Pamant si nu le putem sintetiza in Accelerator (acelerator de particole se refera)
Aceste sunt elemente in zona 114-115, unde nu apar in sistemul periodic.Elementul 115 nu seste stabi si se descompune in secunde ca si elementul 116.l

Acestea ne aduc in miezul puterii.Miezul puterii este un reactor, unde se foloseste de elementul 115 ca combustibil.
In acest reactor ,elementul 115  este folosit ca tzintä si este bombardat cu protoni intr-un Accelerator.Daca un proton in miezul unui atom intra, se mareste numarul de atomi si devine un atom de elemetul 116, care dupa cum ne reamintim acesta cade prin descompunere.
Ce elementul 116 degaza, intimp ce se descompune sau ce radiaza este Antimateria. Ce este Antimateria ?
Antimateria este exact opusul Materiei- care incarcatura si directia de mers este contrariu Materiei. Daca o materie in Univers se rupe (sens de distrugere), reactioneaza Antimateria si se formeaza o energie.Si ganditiva, cand transformarea  rapida a Materiei in energie se face, apare explozia.Ptr. a demonstra explozia de antimaterie , sa cautam o zona , o regiune unde sa explodeze bomba atomica.Sa spunem, Irak. Ptr. caz de demonstratie spunem Bagdad. Daca una dintrer bombele vechi atomice in Bagdad ar axploda, ar fii o distrugere totala, unde pe harta ar fii cu un punct rosu, circa 2 meile.
Aceasta are loc dintro reactie unde mai putin de un procent unde materia atomica se preface in energie.Majoritatea dintre voi sunteti cunoscuti cu bombele ion al doilea razboi Mondial asupra Japoniei. Aceasta este aceasi bomba unde in 9 august 1945 de deasupra Nagasaky se aruncase.In acelasi timp socotise Dr. Edward teller, tatal bombei ca o bomba cu hidrogen este posibila cand are loc o fuziune,unde miezul se topeste mai rapid.Asta ar insemna mai multa energie, mai mare putere de explozie cu aceasi multime de materie nucleara.Japonezii decapitulasera si Dr. teller deatuncea avea o stare de nemultumire.Daca s-a fii aruncat atuncea explozia ar fii fost de 20 mile.Restul de 99 % din Materia nucleara la acel tip de bomba nu a fost folosita ca atomar.
Daca aceasi cantitate de materie ce sa aruncat la Nagasaky  si materia ar fii fost Antimaterie  si aceasta bomba ar fii explodat in Bagdad, atuncea ar fii fost o explozie totala, unde cateva regiuni din Africa, euripa si Asia ar fii fost radiate de pe Pamant.Aici Reactia de distrugere este imensa deaorece Materia se folosea 100 % ca materia nucleara.Dar deocamdata nu avem posibilitatea sa creem aceasta bomba compusa din Antimaterie.Putem doar Antimateria intr-un Accelerator sa isolam si ptr cateva clipe sa o avem.
Ea ne uimeste cata putere are daca fa vii data liber, atuncea cand Materia se transforma in Antimaterie.
In reactor elementul 115 este bombardat cu un proton, care acesta intra in miezul atomului 115, si asa apare elemtul 116, care se descompune imediat si apar mici cantitati si radiatii de antimateria.Antimateria se introduce intr-un "tub" ( tune-tube)care are rolul de-a pri, proteja sa reactioneze cu Materia.Ea va fii in forma de materie-gas
la sfarsit indreptat catre sfarsitul tubului. Materia si Antimateria se lovesc deodata, se distrug si apare Energia. Caldura care vine din acesta reactie, este 100% eficienta, apoi generatorul thermo il transforma in energie. Aceasta este o metoda unde caldura se transforma direct in energie.Multe sateliti folosesc generatoare thermice , dar capacitatea este foarte mica. Toate actiunile si reactiunile functioneaza pefect cau balet in harmonie si se produce energii. 
Dar inapoi l aintrebarea noastra: Care este puterea care produce calatoria ?
Puterea este un reaktor care are ca combustibil element 115. Si acesta produce o reactie nemaipomenita, sa produca caldura,care se transforma in energie.Energia fiind usoara si puternica " combustibil" la bordul unei nave.

Traducerea partii nr 3 va apare in 2 .08.06.
Camarazi ufologi, credeti-ma ... este mult de lucru

Elvin

nene, ai toata admiratia mea pentru sudorile pe care le depui, dar n-ar fi mai simplu sa pui linkul cu video ? sau daca nu, era mult mai simplu sa faci o teleportare'site to site' a cuvintelor decat sa le mai si traduci. Majoritatea celor de aici stiu engleza.