Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Criza financiara globala

Creat de Urban, 01 Februarie 2009, 22:40:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Simplu , esti in zona de influenta a statului , respiri aerul statului , consumi apa de ploaie a statului ( apropo, pe factura de servicii scrie x metri cubi apa - dupa contor si y metri cubi apa canalizare - dupa pierderile din sistem care trebuie acoperite  :lol: Si intr-o vara cand a fost seceta si am avut 4mc apa canalizare am intrebat ca pentru ce atata , de unde , ca doar nu a plouat .
Stii raspunsul ? Cica or calculat ei cata ...apa reziduala  :lol: face un om la toillette si de aici uzura conductelor , etc. Si eu  , care nu prea am astampar cateodata , am intrebat ca de unde se cunoaste cu ce aciditate fac eu fatza de vecinu ? Poate ca el uzeaza mai mult .  :lol: Asta a fost revolta mea fatza de ..balaur .

Daca vrei sa nu platesti impozit de genul asta, sa fii independenta iti propun sa cumperi o insula , cea mai apropiata este pe Dunare si apartine deocamdata Bulgariei si au facut si reducere de pret - serios vorbesc.

angellla29

Citat din: fiulploii din  20 Octombrie 2011, 18:48:53
Simplu , esti in zona de influenta a statului , respiri aerul statului , consumi apa de ploaie a statului ( apropo, pe factura de servicii scrie x metri cubi apa - dupa contor si y metri cubi apa canalizare - dupa pierderile din sistem care trebuie acoperite  :lol: Si intr-o vara cand a fost seceta si am avut 4mc apa canalizare am intrebat ca pentru ce atata , de unde , ca doar nu a plouat .
Stii raspunsul ? Cica or calculat ei cata ...apa reziduala  :lol: face un om la toillette si de aici uzura conductelor , etc. Si eu  , care nu prea am astampar cateodata , am intrebat ca de unde se cunoaste cu ce aciditate fac eu fatza de vecinu ? Poate ca el uzeaza mai mult .  :lol: Asta a fost revolta mea fatza de ..balaur .

Daca vrei sa nu platesti impozit de genul asta, sa fii independenta iti propun sa cumperi o insula , cea mai apropiata este pe Dunare si apartine deocamdata Bulgariei si au facut si reducere de pret - serios vorbesc.

Ca sa iti permiti sa iti cumperi o insula esti bogat nene. DAR imi e teama ca de SISTEM tot nu ai scapat...NTZ!!!!! Din pacate,,,,ca nu vei trai izolat ca Noe....tot vei avea conexiuni cu "lumea exterioara"...Deci nu exista scapare...doar daca ASTIA CRAPA....dar singuri nu vor crapa niciodata ...ca lor le merge bine..noua nu....Deci ideea ta...mai in gluma mai in serios... PICA!! Asta e revolta ta fata de balaur? Ai grija sa nu te ia de picioare.....sau de ....daca esti la toillete :evil: Apropo o veste de la balaur...Se scumpeste again benzina....Cheers!!!!

andrei

Citat din: angellla29 din  20 Octombrie 2011, 09:25:21

Ia-o si traieste-o tu ca eu sincera sa fiu m-am saturat!!!!!!!! Chiar asa de las sa fi devenit Romanul inca sa se lase calcat in picioare de niste bestii ???? Sa fie grecii mult mai curajosi decat noi...si italienii si englezii...noi care am luptat impotriva raului tot timpul sa fim adormiti chiar in halul asta de niste fanarioti nenorociti ca astia??? Chiar romani....dragi romani....vreti sa cadem ca mustele de foame si frig??? Asta va doriti?? Daca nu pentru noi....macar pentru copii nostri sa facem un altfel de viitor....Vreti sa traiasca si ei ca si noi? Cu grija zilei de maine...ca nu are ce manca sau ca nu il mai primeste patronul la servici???? Asta viata vrei tu ....mandre popor roman???

Angellla 29, ceea ce spui tu,gandeste 80% din omenire la ora asta.De inteles din perspectiva omului confruntat cu grijile si necazurile lui de fiecare zi,haituit si adus la disperare,mai pe scurt din punctul de vedere al nostru,al celor multi.Dureros.. de fapt,dar asta se si urmareste.E chiar straniu! Daca reusesti sa stai cumva detasat.. sa incerci sa  gandesti la rece,sa observi mersul lucrurilor,nu se poate sa nu iti,, sara in ochi" felul in care planurile de control asupra omenirii se deruleaza implacabil.Dupa mine.. inevitabil.Cred ca in cel mai scurt timp, situatia actuala, de nesuportat pentru mare majoritate a omenirii,va duce la revolte masive si anarhie.Va urma probabil, represiunea si instaurarea legii martiale in majoritatea statelor lumii.Asta va genera necesitatea controalelor ,,la sange"asupra populatiei si va da probabil pretextul pentru inocularea mult disputatelor cipuri.Va urma bineinteles :lol: un congres al liderilor mondiali unde se vor ,,cauta solutii" :-D,, Solutia gasita"?Cred ca o stim dinainte, cel putin noi cei ce frecventam acest forum:- Guvernul mondial cu un singur,, lider" :evil:. Sper sa ma insel...daca nu Dumnezeu sa ne ajute!
-P.S.- Nu cred ca refuzul de a folosii ,,uneltele sistemului" poate fi o solutie.Dupa mine, mai degraba o modalitate de a le intoarce impotriva celor care le genereaza poate da rezultate.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

angellla29

Citat din: andrei din  20 Octombrie 2011, 19:50:25
   Angellla 29, ceea ce spui tu,gandeste 80% din omenire la ora asta.De inteles din perspectiva omului confruntat cu grijile si necazurile lui de fiecare zi,haituit si adus la disperare,mai pe scurt din punctul de vedere al nostru,al celor multi.Dureros.. de fapt,dar asta se si urmareste.E chiar straniu! Daca reusesti sa stai cumva detasat.. sa incerci sa  gandesti la rece,sa observi mersul lucrurilor,nu se poate sa nu iti,, sara in ochi" felul in care planurile de control asupra omenirii se deruleaza implacabil.Dupa mine.. inevitabil.Cred ca in cel mai scurt timp, situatia actuala, de nesuportat pentru mare majoritate a omenirii,va duce la revolte masive si anarhie.Va urma probabil, represiunea si instaurarea legii martiale in majoritatea statelor lumii.Asta va genera necesitatea controalelor ,,la sange"asupra populatiei si va da probabil pretextul pentru inocularea mult disputatelor cipuri.Va urma bineinteles :lol: un congres al liderilor mondiali unde se vor ,,cauta solutii" :-D,, Solutia gasita"?Cred ca o stim dinainte, cel putin noi cei ce frecventam acest forum:- Guvernul mondial cu un singur,, lider" :evil:. Sper sa ma insel...daca nu Dumnezeu sa ne ajute!
-P.S.- Nu cred ca refuzul de a folosii ,,uneltele sistemului" poate fi o solutie.Dupa mine, mai degraba o modalitate de a le intoarce impotriva celor care le genereaza poate da rezultate.

Problema este ca NU trebuie sa se intample ceea ce ai spus tu...Guvern Mondial, microcipuri.....ASTEA CLAR NU!!!!!!!!!Milogii astia de conducatori actuali ai lumii trebuie distrusi....incepand cu FMI, UE,tarile manipulatoare....si aici ma refer la guvernele tarilor respective nu la populatie.....Nemernicii astia trebuie scosi din"functiune"Ati vazut ce s-a intamplat cu Gadaffi, cat se bucurau libienii ca au scapat de el? Sa vedeti ce o sa mai planga dupa nici u an.....Ca si noi...cand ne bucuram ca am scapat de Ceausescu....Eu cred ca daca nu ar mai exista UE, NATO, FMI...mama dracu ce alte organisme de astea internationale de jaf....de fapt ale stim noi cui....lumea asta ar fi mult mai buna.... Mult mai exact fara capitalism ...scarbos....De ce sa plateasca romanul ce a furat Occidentul? Sau ca sa ii sustina pe cei din NATO cu biruri grele pentru Romania???? Pentru ca noi am fost si "batuti" si F***ti si cu banii luati... Economie 0%, protectie sociala 0%, agricultura 0%....etc .Adica  ce suntem noi? niste PROSTI.....Dar stai ca ne mandrim ca suntem in UE si in schimb primim .....**UE....asta meritam fratilor....Si ne place ....ca vad ca ii sustinem...prin lasitatea noastra ca popor!!!!!!!

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ganditorul

Draga colega Angelina, nu vreau sa fiu gresit inteles. Ai mare dreptate in tot ceea ce spui, foarte mare dreptate.
Dar sunt cel putin 2 paliere de pe care se poate aborda problema
- un palier de nevoi imediate, de aspecte din imediata noastra vecinatate - si aici trebuie sa actionam individual sau in colaborare de grupuri mici
- un palier de nevoi generale - si aici vb de ceea ce poate face colaborarea dintre grupurile sociale mici pentru a face presiune pe mecanismele de autoreglare ale STATULUI.

Eu asta am vrut sa delimitez clar - ce putem face noi in imediata noastra sfera de interes de ceea ce se poate face in sfera de interes generala. Noi amestecam cele 2 sfere de interes si dorim o solutie unitara rezolvabila prin actiuni de strada.
Nu intelegem ca nu exista disfunctie sociala mare care sa nu aiba la baza una mica, perpetua si acceptata, ca nu exista infractor mare care sa nu fi fost intai mic. Noi acceptam senini ca individul negativ N sa fac o fapta antisociala o data, de 10 ori, de 1000 de ori pt ca apoi cand N a ajuns sef de craca mafiota sa ne miram ca STATUL nu face nimic impotriva lui N.
In realitate noi acceptam si crestem germenii infractiunii si nedreptatii sociale pana la nivelul in care aceasta nedreptate devine insuportabila - dar in acelasi timp si f greu de dovedit si de eliminat din viata sociala.
Nu pot sa cred ca ne lamentam inca - dupa 22 de ani - ca mafia comunista/securista conduce Romania. Practic aia sunt de mult oale si ulcele ... iar cei care azi ne asupresc nu sunt decat proiectia in timp a nepasarii noastre, a dezinteresului nostru pentru o viata sociala normala, a apatiei noastre de a ne implica in viata sociala (si pot sa-ti dau zeci de exemple de acest fel )
Sunt solutii - dar vrem sa discutam cu adevarat despre aceste solutii sau vrem sa ne lamentam si sa iesim in anonimatul strazii creand haos crezand ca astfel se va rezolva ceva ??

fiulploii

Citat din: Ganditorul din  20 Octombrie 2011, 21:30:07
Draga colega Angelina, nu vreau sa fiu gresit inteles. Ai mare dreptate in tot ceea ce spui, foarte mare dreptate.
Dar sunt cel putin 2 paliere de pe care se poate aborda problema
- un palier de nevoi imediate, de aspecte din imediata noastra vecinatate - si aici trebuie sa actionam individual sau in colaborare de grupuri mici
- un palier de nevoi generale - si aici vb de ceea ce poate face colaborarea dintre grupurile sociale mici pentru a face presiune pe mecanismele de autoreglare ale STATULUI.

Eu asta am vrut sa delimitez clar - ce putem face noi in imediata noastra sfera de interes de ceea ce se poate face in sfera de interes generala. Noi amestecam cele 2 sfere de interes si dorim o solutie unitara rezolvabila prin actiuni de strada.
Parerea mea e ca a sosit vremea lupilor singuratici :fullmoon: 

Statul roman va elimina impozitul pe venit.
In doua etape:
In prima etapa se va elimina venitul...

Tot ce trebuie sǎ ştiu despre viaţǎ am învǎţat de la Arca lui Noe

Unu : Nu pierde barca.
Doi : Aminteşte-ţi  cǎ toţi  suntem în aceeaşi barcǎ.
Trei : Fǎ-ţi planuri în avans. Nu ploua când  Noe şi-a  construit arca.
Patru : Fii pregǎtit. Când vei avea  600 de ani , e posibil ca cineva sǎ-ţi cearǎ sǎ faci ceva cu adevǎrat important.
Cinci : Nu  asculta criticile ; mergi  înainte cu treaba care trebuie fǎcutǎ.
Sase : Construieşte-ţi  viitorul pe premise înalte.
Sapte : De  dragul  siguranţei , cǎlǎtoreşte  în  pereche.
Opt : Viteza  nu  e totdeauna  un avantaj. Şerpii erau pe arcǎ împreunǎ cu gheparzii.
Nouǎ : Când eşti  stresat , pluteşte pe apǎ  o perioadǎ.
Zece : Aminteşte-ţi  , Arca  a fost  construitǎ     de amatori ; Titanicul de profesionişti.     - asa presupunem  :-D

DECEBAL CATRE POPOR

-de George Cosbuc...

Viaţa asta-i bun pierdut
Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
.....
Că zeii sunt departe, sus,
Duşmanii lângă noi!

Siberia

Astea sunt niste discutii interminabile. Atata timp cat nu vedem solutia de-a schimba ceva.
Iar solutia nu sta in miscari de strada, sau cel putin nu in miscari de genul asta. Inainte de-a schimba sistemul, ar trebui sa facem o schimbare in noi: schimbarea care sa ne aduca din nou IMPREUNA.
Cand vom reinvata sa gandim IMPREUNA pentru binele TUTUROR si nu doar al nostru sau al unui mic grup din care facem parte, vom sti si cum sa schimbam sistemul. Cand vom reinvata ce inseamna SOLIDARITATEA si INTRAJUTORAREA, vom sti si cum sa schimbam sistemul. Cand vom invata sa lasam egoul deoparte si sa ne ascultam reciproc pentru a invata unii de la altii si a gasi cele mai bune solutii pentru noi TOTI, atunci vom sti cum sa schimbam sistemul.
Pana atunci, putem sa continuam sa ne lamentam, sa ne revoltam, sa ne dezgustam, sa ne suparam si in final sa ne traim viata construita de altii pe care singuri o acceptam.
Fara suparare, cand o sa vad 1000 de romani acceptand sa se revolte renuntand la o zi de salariu, gandind mai departe decat strict despre ziua in care nu sunt platiti, cand voi vedea cei 1000 de romani cum isi impart sandwichuri intre ei si raman pe pozitii manifestandu-si nemultumirea si nu se duc la plimbarica si la o berica in timpul mitingului, cand voi vedea 1000 de romani strigand din proprie initiativa la o manifestare si nu platiti de sindicate, partide, institutii, etc., cand cei 1000 de romani vor avea gandita si o solutie pentru zilele ce vor urma in cazul in care revolta lor va schimba ceva, atunci cu draga inima ii voi sustine.
Elita stie ce inseamna IMPREUNA si teama lor cea mare este ca intr-o zi ne vom reaminti si noi ce inseamna asta.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Europa declară război Americii: Nu mai vrem ratingurile voastre!
http://www.money.ro/europa-declara-razboi-americii--nu-mai-vrem-ratingurile-voastre_1130596.html

fiulploii

Citat din: angellla29 din  20 Octombrie 2011, 20:06:43
Problema este ca NU trebuie sa se intample ceea ce ai spus tu...Guvern Mondial, microcipuri.....ASTEA CLAR NU!!!!!!!!!Milogii astia de conducatori actuali ai lumii trebuie distrusi....incepand cu FMI, UE,tarile manipulatoare....si aici ma refer la guvernele tarilor respective nu la populatie.....Nemernicii astia trebuie scosi din"functiune"Ati vazut ce s-a intamplat cu Gadaffi, cat se bucurau libienii ca au scapat de el? Sa vedeti ce o sa mai planga dupa nici u an.....Ca si noi...cand ne bucuram ca am scapat de Ceausescu....Eu cred ca daca nu ar mai exista UE, NATO, FMI...mama dracu ce alte organisme de astea internationale de jaf....de fapt ale stim noi cui....lumea asta ar fi mult mai buna.... Mult mai exact fara capitalism ...scarbos....De ce sa plateasca romanul ce a furat Occidentul? Sau ca sa ii sustina pe cei din NATO cu biruri grele pentru Romania???? Pentru ca noi am fost si "batuti" si F***ti si cu banii luati... Economie 0%, protectie sociala 0%, agricultura 0%....etc .Adica  ce suntem noi? niste PROSTI.....Dar stai ca ne mandrim ca suntem in UE si in schimb primim .....**UE....asta meritam fratilor....Si ne place ....ca vad ca ii sustinem...prin lasitatea noastra ca popor!!!!!!!
Raspuns
Citat din: Ganditorul din  20 Octombrie 2011, 22:54:25
Mai putem adauga
- Sa nu uitam ca in vremuri de restriste pentru neamul romanesc ... romanii isi duceau averea si femeile in pesteri, pentru a le feri din calea dusmanului.
- Sa nu uitam ca in vremuri de rrestriste pentru neamul romanesc ... romanii otraveau apa din fantani si dadeau foc recoltelor.
(pana la urma cred ca asta e explicatia miilor de hectare nelucrate, a apei infectate de gunoaie si PET-uri, a padurilor taiate, a femeilor cu broboada in cap etc etc ... cred ca asa ne aparam glia fata de dusman si facem fata crizei )  :martiansmile:

Eu zic ca am depasit momentele alea, ca suntem in anul 2011, ....... Sa nu amestecam lucrurile de dragul amintirilor din alte veacuri si alte oranduiri sociale.
...........

Eu zic ca unirea e necesara insa pe alte baze decat cele care se observa . Nu mai suntem pe vremea oraselor-cetati, nu putem trai singuri , unirea statelor e necesara insa cum am mai zis, pe alte baze .
Parerea mea ...

Siberia

Isi mai aduce cineva aminte de discursul lui Brezinsky de la conferinta CFR din Montreal ?

Zbigniew Brezinsky Fears Global Awakening

Cum reuseste Elita sa se mentina mereu la putere ? Anticipand fiecare rezultat al actiunilor , gandind ramificat pe mai multe planuri, analizand din timp fiecare directie atat politica cat si economica sau sociala.
Cand stii ca majoritatea lumii se Trezeste, cum contracarezi acest fenomen ? Foarte simplu: manipulandu-l ! Ajutandu-l sa creasca in directia pe care o doresti - fiindca ai anticipat acest fenomen si ai deja solutii pentru el in momentul in care incepe sa se formeze.
Ar fi o uimire totala pentru Elita daca am mima cu totii Netrezirea sau Adormirea...  :-D  :evil:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Cred ca lucrurile stau un pic mai simplu ...
Cum faci 1000 de oameni sa mearga pe o anumita strada cand ei sunt la o intersectie si au 4 variante de ales ?
Simplu - INDUCI FRICA, TEAMA, NESIGURANTA.
Pe prima strada afirmi ca s-a spart o conducta cu gaz si e pericol de explozie ... si cei 1000 n-o vor lua pe acolo
Pe a doua strada afirmi ca din cauza cetii s-a produs un accident intre 2 cisterne cu produse chimice si ca exista pericolul intoxicarii mortale ... si cei 1000 n-o vor lua pe acolo
Pe a treia  strada chemi 4 din gorilele tale sa se bata cu sabii, topoare, pistoale ... si cei 1000 n-o vor lua pe acolo pt ca vor sa-si traiasca viata in liniste
Mai ramane strada a 4-a ... iar aici, undeva pe la mijloc,  pui bariera cu taxe si impozite. E singurul drum pe care cei 1000 au plecatt si efortul tau de a mentine aceasta strada "in siguranta" merita platit ... si cei 1000 vor plati.
Vor plati pana in momentul in care un "nealiniat", un tip independent si care gandeste liber (asa cum e romanul/Romania)  iti va demasca afacerea si o va lua pe oricare dintre cele 3 strazi si va duce vorba ca si pe acolo e liniste ... si mai ales nu sunt taxe.
Se va intampla asta la o intersectie, la doua si la a treia... Elita, caci despree ea vb, va izola "independentul", ii va da mai putina apa si mai putina mancare ca celorlalti, il va improsca cu noroi si-l va da exemplu de disociere, de jeg si "nealiniere" la politicile comune, va pune 5 - 6 indivizi mai bine hraniti si mai putin insetati sa "judece" si sa dezavueze exemplul dat de "independent" , sa infiereze faptul ca din cauza gandirii diferite ... sufera toti ceilalti 1000 care s-au luat dupa el in loc sa mearga pe strazile cu taxe... mai sigure, mai curate.
"Independentul" a mers insa pe drumul lui, indiferent de directia pe care au luat-o ceilalti, dovedindu-si capacitatea de a gandi liber, de a fi OM, bucurandu-se de fiecare alt OM care i-a urmat exemplul.
..........................

Asa va fi si acum ...
Vom merge pe drumul nostru fara sa urmam exemplul general de haos dat de "curajosii"  greci, libieni, italieni sau egipteni.
Fara sa plangem dupa "regi si regine" sau dupa solutii medievale (asta pe 25 octombrie 2011  :evil:) .
Si am credinta ca vom razbi si vom da un exemplu bun si celorlalti membrii ai U.E. - asa cum a fost si in trecut in criza de autoritate si sistem de la sfarsitul anilor 50, cum a fost crizza din 68, cum a fost relansarea economica din anii 70... asa va fi si acum.
Dupa ce vom izbandi si vom dovedi ca se poate si fara violenta stradala ... vom fi respectati, adulati, aplaudati ca romani.
Asta pana la urmatoarea intersectie unde ciclul se reia de la capat...

mm

CitatCand vom reinvata ce inseamna SOLIDARITATEA si INTRAJUTORAREA, vom sti si cum sa schimbam sistemul. Cand vom invata sa lasam egoul deoparte si sa ne ascultam reciproc pentru a invata unii de la altii si a gasi cele mai bune solutii pentru noi TOTI, atunci vom sti cum sa schimbam sistemul.
Corect! Dar insuficient. As adauga si: cand vom invata ce inseamna ORGANIZAREA de grup mic.
  De ce de grup mic? Adica a acelui grup mic de persoane pe care le cunosti direct. Vecini apropiati, familii prietene, rude. Adica acel grup in centrul caruia te afli si care e micul tau univers, dar unde trebuie sa faci pe organizatorul, alergand de la unul la altul, inghitind tot felul de hachite de la ei, consumandu-te pentru grup. Nu cred ca se va intampla la români, poate nici la altii. Scopul organizarii de grup (mic) este ca in cadrul acestuia deciziile sa apartina membrilor vizibili si sefului ales vizibil si sa nu fie atributul "centrului" (de putere invizibila si neales de nimeni).

Puterea "Elitei" constă tocmai in aceasta plictisitoare organizare si in coeziunea implicita. A conduce implică obligatoriu a organiza. Iesirea in strada, demonstratiile, etc. sunt puternic limitate si controlate de putere deci cu totul ineficiente, inutile.
  Pe vremea copilariei mele taranii isi vindeau produsele lor in piata, pe mese, tarabe sau pe jos. Nu exista nici o interdictie, nici o taxa, nici o norma pentru calitatea (ca doar cumparatorii nu erau cretini) sau cantitatea ori felul produselor lor si nici macar obligativitatea sa vânda numai in piata. Acum toate astea sunt interdictii (sub forma mascata de limitari, din "grija" si de "dragul" cretinilor de cumparatori).
  Dupa parerea mea, ne indreptam incet si sigur catre o lunga sclavie electronica in care limitarile vor fi infinite si libertatea microscopica. Daca ne uitam cu atentie constatam ca exact aceasta organizare de grup e "interzisa" (tot pe tehnica limitarilor) si oficial se face chiar totul pentru a-i izola pe oameni unul de altul. Cred ca ne batem capul degeaba (inclusiv pe acest topic) gandind inteligent ce decizii trebuie luate pe toate etajele superioare de putere in loc sa mergem pana la usa vecinului de langa noi si sa vedem ce putem face in mica noastra lume.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

cassius

Ca sa raman in palierele pe care le-a definit Ganditorul. Cred ca solutie exista doar pentru prima problematica, adica strict de ceea ce tin de individ si coeziunea imediata a acestuia, interactiunea cu cei din imediata apropiere...etc
Cat priveste al doilea palier. Si aici ma refer la o solutie generala, nu pentru constrangerile statului si ceea ce deriva de aici , ci la una care sa stopeze planul general al Elitelor, eu sunt convins ca o astfel de solutie nu s-a nascut (nu exisista) poate va interveni ca intamplare sau sub o forma pe care nu o putem percepe, dimensiona, previzualiza astazi.

Pentru a o produce trebuie sa cunosti exact planul, sistemele care le implementeaza, oamenii care le controleaza samd. Si prin absurd, dupa ce le cunosti trebuie conceput un plan care la un moment dat trebuie pus in aplicare. Iar componentele/ingredientele punerii in aplicare prezinta atat de multe variabile incat pot fi considerate infinite.

abyss