Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Suntem toti sclavi!?

Creat de burebista, 05 Iunie 2010, 23:09:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

extrateresru_ro

Statul e cel mai rece din toate dihaniile reci;minte cu raceala si iata minciuna care se scorneste din gura lui;"Eu statul,eu sunt norodul"
Statul e unde sinuciderea pe indelete a tuturora se numeste viata.

NIETZSCHE
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Guest

Nu faptul ca traim intr-un sistem este gresit, ci CUM este acel sistem.
Si eu cred ca putem deveni constienti de ce vrem, adica, daca nu eu imi dau seama de asta, cine sa-si dea seama pentru mine?

calator astral

GabyS

Mersi Calator Astral! sper intr-o zi sa stam de vorba... iti urmaresc filmuletele... good job!
Legat de acest subiect de aici si de comentariile de tot felul... nu va mai agitati atata sa va contraziceti, treaba e mai simpla decat banuiti si stiti foarte bine cine stie adevarul si poate decide pt voi... in primul rand Dumnezeu desigur si... CHIAR VOI INSIVA...incercati sa vedeti in interiorul vostru si veti descoperi totul. Toate lucrurile care sau intamplat si se intampla sunt cu scop bine determinat incat depaseste cu mult imaginatia noastra, dincolo de ce vedeti si este ... veti gasi o lume fara sfarsit si absolut deosebita. Nu este nevoie sa crezi ce spune Icke sau Jones, sunt si ei oameni cu interesele lor, oare voi nu puteti intelege mai mult decat ei si sa facem in asa fel incat sa ne unim fortele benefice si sa punem la punct ceva BUN!? si mai sunt atatea de spus... si as vrea sa aud si lucruri bune si sa apreciati ca unii fac ceva, chiar daca mai gresesc si nu sunt atotstiutori si nici nu vor fi :)
Doamne ajuta!

ReBorn

Credeti ca e vreo deosebire intre sistemul sclavagist si cel capitalist de azi ?
Eu nu prea cred. Ne explica si Mircea Badea in video-urile urmatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=4vrRWLBb7Dk
http://www.youtube.com/watch?v=_RfC7Yx9Sak
Romania e cel mai frumos lucru care li s-a putut intampla romanilor !
Man should be wath he was born to be .. free and independent ! - Jhon Fritzgerald Kennedy

Leonard

Platesti taxe si impozite ca statul sa plateasca bugetarii.Nu mai exista legea junglei.De aia s-au creat aceste sisteme.Noi nu traim ca in metrix aceasta este realitate.Si nu cred ca grupu bilderberg au control total asupra americanilor.Nu traim in jungla si nu vanam cu arcu.
Cei care stiu tac.

darksid3

Sistemul monetar e foarte simplu si nu se rezuma la bugetari. Bilderberg nu controleaza americanii ci politica globala. Dupa cum vezi, suntem si noi in aceeasi hora. FMI si UE ne dicteaza strategii generaliste care conteaza enorm. Am ajuns societate de consum si atat.
11.11

zamotrak

Citat din: darksid3 din  14 August 2010, 13:33:12
Am ajuns societate de consum si atat.

Nu chiar asa.Cineva mai trebuie sa si produca!

padme

Citat din: zamotrak din  16 August 2010, 08:38:05
Cineva mai trebuie sa si produca!
Pai da, chinezii! :)))))))))))

Xanadron

Citat din: Leonard din  14 August 2010, 10:39:30
Platesti taxe si impozite ca statul sa plateasca bugetarii.Nu mai exista legea junglei.De aia s-au creat aceste sisteme.Noi nu traim ca in metrix aceasta este realitate.Si nu cred ca grupu bilderberg au control total asupra americanilor.Nu traim in jungla si nu vanam cu arcu.
Bine, bine, Leonard... asa-i, ca tine!
Somn usor in continuare iti urez... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Citat din: zamotrak din  16 August 2010, 08:38:05
Nu chiar asa.Cineva mai trebuie sa si produca!
Da...Numai ca romanii care mai produc, produc pe afara, pt. altii, dupa aceea ajung la noi, le cumparam pe bani mai multi ca doar sunt de import. Sau le producem aici, le exportam, si le cumparam inapoi ca fiind de import.
  Suntem toti sclavi, dar avem posibilitatea sa ne alegem stapanul. Unii sunt sclavi pt. a putea trai dupa o zi pe alta, altii sunt sclavii banilor, altii sclavii propriei lor mentalitati, toata viata umbla sa faca avere (case mari si multe), distrug totul in calea lor, cand mor, copii lor risipesc totul. Unii copii incep chiar din cursul vietii parintilor. Pentru a scapa de sclavie ce putem face? Nu stiu, atata timp cat o parte din semenii nostrii, parazitii, sunt obisnuiti sa traiasca pe muca altora, nu vom scapa de sclavie. Si culmea, ei spun da daca nu ar fi ei sa ne dea bani, si de munca, am muri de foame. Mare greseala a facut omul cand a inventat banul, este un instrument al sclaviei. Dar m-am cam incins asa ca prefer sa inchei aici.
Adevarul este dincolo de noi

Guest

Citat din: jean din  27 August 2010, 12:16:47
  Da...Numai ca romanii care mai produc, produc pe afara, pt. altii, dupa aceea ajung la noi, le cumparam pe bani mai multi ca doar sunt de import. Sau le producem aici, le exportam, si le cumparam inapoi ca fiind de import.
  Suntem toti sclavi, dar avem posibilitatea sa ne alegem stapanul. Unii sunt sclavi pt. a putea trai dupa o zi pe alta, altii sunt sclavii banilor, altii sclavii propriei lor mentalitati, toata viata umbla sa faca avere (case mari si multe), distrug totul in calea lor, cand mor, copii lor risipesc totul. Unii copii incep chiar din cursul vietii parintilor. Pentru a scapa de sclavie ce putem face? Nu stiu, atata timp cat o parte din semenii nostrii, parazitii, sunt obisnuiti sa traiasca pe muca altora, nu vom scapa de sclavie. Si culmea, ei spun da daca nu ar fi ei sa ne dea bani, si de munca, am muri de foame. Mare greseala a facut omul cand a inventat banul, este un instrument al sclaviei. Dar m-am cam incins asa ca prefer sa inchei aici.

Perfect adevarat! Nu te-ai incins, asta e realitatea...si e bine ca stii.

Tayka

ªi eu sânt întrutotul de acord cu cele relatate de Jean;este revoltãtor cum iatã ne afundãm mereu în mocirla uneri vieþi mizerabile lãsându-ne inexplicabil conduºi de mereu aceleaºi non-valori,de ce oare preferãm sã dezertãm masiv în loc sã punem piciorul în prag?De fricã?!Atunci da ne meritãm soarta;sclavia.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

adrian75

Si eu sant intru totul de acord cu ce a spus Jean!

Nox

Ce revelație ați avut...pfff... stingeți repede lumina sã nu se trezeascã și restul.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee