Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

extrateresru_ro

am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Quicksilver

Citat din: The Pyramid Power din  19 Ianuarie 2010, 03:34:51
Bun. Si sa presupunem ca anumite guverne au dobandit aceasta tehnologie; de ce ar trebuii sa deseneze cercuri in lanuri de porumb ?
Pentru caaaa ... sunt frumoase si se mai plictisesc si ei??? Glumeam, desigur. E trist sa crezi ca guvernele umane fac asa ceva, din moment ce unui numar mare de cercuri li s-a dat de capat, aflandu-se lucruri care pana inainte de aceste fenomene erau, poate, peste perceptia noastra. Lucruri care au potentialul de a schimba radical felul nostru de a gandi, de a privi faptele, universul si creatia in sine. Cu alte cuvinte s-ar da singuri de gol ... nu? Cert este ca omul trebuie sa inceteze sa mai speculeze. Fenomenul OZN in sine e o neintelegere ... Litera N vine de la NEIDENTIFICAT. Cum poti sa spui de un OZN ca e nava extraterestra daca tu din start spui ca e neidentificat, implicit habar n-ai ce o fi? Sper ca nu am deviat prea tare de la subiect ...
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

abyss

mulder

Foarte interesant subiectul...problematica cercurilor din lanurile de grau apare din cele mai vechi timpuri, oamenii crezand ca sunt facute de anumite creaturi "fantastice"...desenele care sunt considerate autentice sunt foarte foarte complexe si foarte greu de realizat, mai ales intr-un timp atat de scurt, martorii vazand deseori lumini si neauzind nimic! Strange :-)
Voi citii in continuare topicul, ma mai interesez si revin cu noutati care merita citite! :-D
Adevarul este dincolo de noi!

padme

Aseara urmaream o emisiune pe rai 2, se numeste Voyager si are ca principal scop, printre altele, scoaterea in evidenta a fenomenelor deosebite cum ar fi si cercurile din lanuri.  Cert este ca am vazut si ascultat marturiile unui grup de persoane, italieni, englezi si americani, care se ocupa cu studiul acestui... fenomen, daca-l pot numi asa. O ziarista italiana sustine ca prin anii '80 in timp ce aduna informatii de la fata locului intr-un asemenea cerc, s-a apropiat de ea si grupul ei o persoana, care fara sa se prezinte (??!) le spune ca din anii '70 CIA se ocupa cu catalogarea si studierea acestor pictograme cu scopul de a descifra mesajul lor.
Un alt cercetator, american cred, din pacate nu i-am retinut numele, spune ca aceasta pictograma

a fost facuta in timpul unei ploi si nu s-a gasit nici un fel de urma la fata locului, sustine de altfel si ca nu ar fi putut fi facuta de oameni. El si altii care studiaza aceste cercuri/pictograme, sustin ca este o diferenta intre cele facute de oameni si restul. Mai sustine si ca 90% sunt facute de oameni dar 10% cu certitudine nu! In opinia lui chiar si existenta doar unui asemenea cerc ar fi suficienta. Au prezentat filmuletul cu cele 2 sfere care par a modela un cerc si pe care unii il considera fake, precum si alte 2 asemanatoare.
Parerea mea este ca a poate sa fie o amestecatura de adevar si... imaginatia la desen a unora astfel incat sa nu mai poata fi facuta diferenta. Vorba aia, o minciuna credibila e pe jumatate adevarata! :)))))))

padme

Alan Foster - scriitor, cercetator englez, se ocupa de studiul ufo si crop circle de 35 ani - vorbeste doar despre cercurile din Anglia, dar oricum este interesant- este si fotografia unei nave de plasma -

http://www.youtube.com/watch?v=qbpy9on3hhc

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Shadowman

Cum se formeaza cercurile in lanul de grau... :-)

JOHN F. KENNEDY

jean

Privind imaginile acestor cercuri si locul unde au aparut, am doua observatii de facut:
1) marea majoritate a lor sunt in apropierea unui drum sau intersectie de drumuri ( undeva pe coltul lanului), nu am observat cercuri si in mislocul unui lan. De ce? Ar fi mult mai greu de falsificat in mislocul lanului?
2) aceste formatiuni apar cu o frecventa mult mai mare in anumite locuri, tari, si in altele cu clima similara nu. De ce? In locurile unde nu apar nu sunt oameni interesati sa faca asemenea falsuri? Sau marea majoritate au alte probleme, nu la arde de cercuri si din aceasta cauza creatorii lor nu le fac aici.
Citat din mesjul lui padme:
Citatin anii '70 CIA se ocupa cu catalogarea si studierea acestor pictograme cu scopul de a descifra mesajul lor.
Citat din articolul de pe http://www.hellosm.ro/2010/05/26/cerc-misterios-in-lanul-de-rapita-ascunde-o-frumoasa-formula-matematica/ postat de Shadowman:
CitatUn alt expert în descifrarea cercurilor din lanuri spune cã fiecare poate sã deseneze propriile concluzii din cercuri, adãugând : "Legãtura dintre matematicã ºi cercuri este cã avem de a face cu ceva care nu e tocmai o ºtiinþã exactã, astfel cã o persoanã poate decodifica cercul ca având scãri diatonice, altul poate gãsi semnificaþie în coduri binare sau cicluri astrologice."
padme mai spune:
CitatAlan Foster - scriitor, cercetator englez, se ocupa de studiul ufo si crop circle de 35 ani - vorbeste doar despre cercurile din Anglia
Pai bine mai oameni buni, daca atatea somitati si institutii (CIA) se ocupa de descifrarea acestor cercuri de atatea ani, cum de nu au reusit pana acum sa le inteleaga?...Suntem noi oamenii atat de inapoiati si inculti? Sau este cum am spus eu in alta parte ca, simbolurile, desenele respective nu reprezinta nimic, mesajul conteaza. De ce folosesc acele desene complicate si unele cunoscute din vechime? Pentru a fi mai atractive pt. noi. Daca ar fi un simplu cerc, probabil ar scapa neobservat, daca ar fi patrat, dreptungi, ar fi confundat cu o zona de pe care s-a strans recolta. Atunci trebuie sa atraga atentia si se ajunge la un desen complex. Pe aceste aspecte ma bazez cand spun ca nu desenul ci mesajul conteaza.
CitatEl si altii care studiaza aceste cercuri/pictograme, sustin ca este o diferenta intre cele facute de oameni si restul. Mai sustine si ca 90% sunt facute de oameni dar 10% cu certitudine nu! In opinia lui chiar si existenta doar unui asemenea cerc ar fi suficienta.
Cred ca, citatul de mai sus se apropie cel mai mult de adevar.
Citatarerea mea este ca a poate sa fie o amestecatura de adevar si... imaginatia la desen a unora astfel incat sa nu mai poata fi facuta diferenta.
Sunt de aceasi parere.
O seara buna.

Adevarul este dincolo de noi

padme

Citat din: jean din  02 Iunie 2010, 22:32:16
   Privind imaginile acestor cercuri si locul unde au aparut, am doua observatii de facut:
1) marea majoritate a lor sunt in apropierea unui drum sau intersectie de drumuri ( undeva pe coltul lanului), nu am observat cercuri si in mislocul unui lan. De ce? Ar fi mult mai greu de falsificat in mislocul lanului?
2) aceste formatiuni apar cu o frecventa mult mai mare in anumite locuri, tari, si in altele cu clima similara nu. De ce? In locurile unde nu apar nu sunt oameni interesati sa faca asemenea falsuri? Sau marea majoritate au alte probleme, nu la arde de cercuri si din aceasta cauza creatorii lor nu le fac aici.

Intrebari si observatii pertinente! De fapt am gasit unul care, zic ei - circlemakers.org- se vede doar din avion pt ca e in mijlocul campului!
Nu a zis nimeni ca CIA n-ar sti ce reprezinta, au zis doar ca se ocupa de studiul lor... daca e adevarat... atentie!

jean

Un medium prezice formatiunile din lanuri  
Robbert van den Broekke, in varsta de 30 de ani, un ,,medium" care sustine ca este in legatura cu spirite si vizitatori de pe alte taramuri, poate, de pilda, sa prevada aparitia cercurilor in lanurile de cereale, chiar momentul in care acestea vor fi realizate.
Inca din adolescenta, Robbert a avut ,,viziuni", cu sentimentul ca stia cu cateva zile inainte locatia, infatisarea si momentul aparitiei noilor formatiuni, de obicei langa satul olandez Hoeven, in care traieste. El a afirmat ca primeste comunicatii telepatice de la entitati supranaturale .
Chiar daca implicarea unui astfel de personaj nu pare sa promoveze seriozitatea investigarii nici a fenomenului OZN, nici a formatiunilor din lanurile de cereale, merita sa vorbim despre el cel putin din doua motive: primul pentru a intelege mai bine impactul social al unui asemenea caz, al doilea, deoarece nu poti sti niciodata ce se afla in spatele unui fenomen pe care suntem obisnuiti sa-l maturam sub covorul stiintei.
Spunea ca a observat, miscandu-se deasupra campului (foarte des cel din spatele casei sale), sfere unice sau multiple de lumina alba sau galbuie. Concomitent, dedesubt plantele se aplatizau instantaneu, in interiorul unor cercuri sau al altor forme. Intr-un alt caz, in iulie 1999, s-a trezit noaptea pe la 12.30, s-a uitat pe geam si a vazut cum ceva, ca o minge de fotbal roz-purpurie, zbura cam la 3-4 metri deasupra campului, la vreo 50 de metri in spatele casei sale. Apoi globul s-a oprit si s-a latit intr-o forma discoidala, cu diametrul de circa 10 metri, din care descarcari electrice sau o ,,energie" vizibila au coborat pe suprafata campului, timp de maximum 10 secunde. Majoritatea acestor formatiuni sunt simple cercuri, dar exista si unele foarte elaborate.
Informatiile sunt luate din Revista Magazin, articolul este scris de Dan Farcas.  http://www.revistamagazin.ro/content/view/7914/4/
Interesant nu? Pentru mine articolul vine ca o confirmare a celor ce am sustinut in posturile mele anterioare, si anume:
-Cercurile adevarate sunt creatia anumitor sfere energetice ce par a avea o comportare inteligenta. Nu se vorbeste de extraterestri, se spune ,,entitati supranaturale";
-Majoritatea acestor formatiuni sunt simple cercuri, dar exista si unele foarte elaborate. Sferele respective produc de regula cercuri simple, rezulta ca multe din cele elaborate sunt falsuri;
-Exista o legatura intre fenomenul OZN si aceste sfere ,,Apoi globul s-a oprit si s-a latit intr-o forma discoidala";
-Exista o legatura cu paranormalul, simte ,,energia OZN" (o senzatie vibranta, intensa), ori ,,energia Maria"  (tot intensa dar blanda si plina de compasiune).
Stiu cum este sa simti acest tip de energie  ,,energia Maria", am avut o asemenea experienta in cadrul unui vis.

jean

Uite aici un citat dintr-un articol aparut in rvista magazin:
CitatDoug Bower, autor (impreuna cu Dave Chorley, acum decedat) al primelor formatiuni contrafacute si date apoi in vileag. Doug a recunoscut ca nu mai are aceasta preocupare, dar si-a reamintit doua ciudatenii.
Si mai straniu este ca ei proiectau, cu catva timp inainte, pe hartie, desenele pe care apoi le realizau in camp, or aceste desene au fost ulterior recunoscute drept simboluri traditionale ale indienilor Hopi sau ale unor aborigeni, fapt despre care cei doi nu aveau nicio cunostinta. Dough nu-si mai poate explica azi de unde ii veneau aceste imagini, adaugand: ,,E un pic de mister atasat la toate acestea... asta ma face sa ma simt ca si cum ar exista ceva ascuns pentru noi, ceva despre care nu avem nicio cunostinta".
http://www.revistamagazin.ro/content/view/7930/4/
Cele din citat ma pune pe ganduri....Sa fie posibil asa ceva? Sau este doar o farsa ca multe altele. Si totusi daca asa s-a intamplat? Daca este adevarat? Ar fi posibil ca mintea anumitor semeni de-ai nostrii, alesi, sa fie receptiva la informatii primite de la anumite spirite sau entitati care exista in acelasi spatiu dar int-o lume paralela cu a noastra? Poate circula cumva informatia, energia intre cele doua lumi? Daca informatiile din citat sunt corecte se pare ca DA, este posibil . Am mai citit undeva ca, mari muzicieni, inventatori, savanti, etc, de fapt, nu sunt ei asa destepti, ei sunt alesi, sunt compatibili pt. a primi anumite informatii in domeniile care se pricep cel mai bine. Mintea lor se lumineaza cumva si pun in practica informatia primita fara a fi constienti de acest fapt. Acele spirite sau entitati ne pot trimite anumite simboluri din timpul in care au trait pe Pamant, tocmai pt. a fi cunoscuta prezenta lor si a ne ajuta in dezvoltarea noastra. Pictogramele respective fiind de fapt simboluri  inportante din viata lor pamanteasca. Multe desene avand o semnificate importanta pt.ei. Foarte greu de lamurit aceasta problema... :?

lylyt_ice

...pentru a ne ajuta in directia...!!!??? E clar ca omul nu poate sti "NIMIC", fara a primii o anumita "INFORMATIE" ...! Intrebarea este...; de unde si cu ce scop.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?