Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN în Vâlcea ? Poate...

Creat de calator astral, 20 Mai 2010, 13:34:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

calator astral

Ce credeti ? Un scurt film amator, autorii doi pustani vâlceni, se poate observa un obiect zburator care-si schimba culoarea, exclus satelit ori avion, elicopter sau pasare, meteorit sau stea/planeta...:

http://www.youtube.com/user/octogonarul#p/f/6/YNhbhigTCoo

Xanadron

Cu regret (fiind inca un "believer"  8-)) tre'sa spun ca-i 100% un... avion care zboara cu viteza constanta - si tipica pentru aeronave -, iar "schimbarile de culoare" sint doar luminile de semnalizare regulamentare ale unui banal AVION.
Evident ca influentzate cromatic de distantza mare fata de privitori a "OZI"-ului respectiv si de limitele obiectivului.

Asta nu inseamna ca nu astept si eu, ca multi altii, o "aTerrizare" pe bune a veghetorilor nostri (sau chiar a reptoizilor :-P) - preferabil chiar in curtea casei mele.  :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

mersi xanadron pt punctul de vedere exprimat, împreuna vom gasi Adevarul.

Xanadron

Asa-i, calator-astral: doar impreuna, si doar analizind (fara parti-pris-uri) fie si fenomenele mai putin "evident relevante" putem ajunge la un anume adevar - fiindca ala cu "A" mare nu cred sa ne fie tocmai la indemina in decursul trecerii asteia fizice...  :roll:
E bine oricum ca ai adaugat cuvintul "poate?" in titlul topicului... :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

:wink:
nu ma risc xanadron, eu propun si astept reactiile unora,dar am apreciat entuziasmul pustanilor,am rîs cu lacrimi de uimirea lor, ei sînt forta mea, ei si numai ei vor da peste cap Ordinea prestabilita si vor darîma cenzura.

spooky

@calator_astral

subscriu cu Xanadron... e un avion, si calatorule... se pare ca nu ai citit ce s-a tot scris aici, despre fenomenele optice, despre aparate foto si camere video... sau daca ai citit, nu ai inteles nimic.

iti recomand cu caldura posturile lui DepthOfField in mod special si expres.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

calator astral

mersi pt informatie spooky,voi verifica la sînge postarile semnate depth of field,foarte simplu îti raspund ca si eu,la rîndul meu, am unele notiuni bazice despre fenomene optice, si chiar tin sa te contrazic: ba da! am înteles totusi ceva mai mult decît "nimic".

TERRAZOR

Salut!
Sferele luminoase "standard" (nu ma refer la fulgerele globulare) au culoarea stelelor (argintiu deschis), si chiar daca se deplaseaza pe o traiectorie rectilinie nu pot fi confundate cu vreun avion, satelit sau balon meteo pentru ca nu produc zgomot, nu emit lumini de semnalizare si indiferent de unghiul din care sunt privite au aceeasi intensitate luminoasa(sau pulseaza cu o lumina prea ciudata pentru a i se atribui o explicatie conventionala).
Prin urmare, in imagini cred ca se vede un avion sau chiar o sfera de lumina dar ale carei caracteristici cromatice sunt redate eronat datorita limitarilor tehnice ale aparatului de inregistrare.