Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

fenomen ciudat 4 iulie 2009

Creat de daniel sofia, 05 Iulie 2009, 00:03:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daniel sofia

eram pe balcon la 11 noaptea si dintr-o data sotia mea imi spune ca sunt pasari pe cer la o inaltime foarte mare.tind sa o cred si ma uit si eu. intr-adevar era ceva care semana a stol de pasari dar inaltimea si felul cum se miscau si aratau mi-au alungat gandul de la pasari. era ceva ireal. o aglomerare de forme aproape sferice, dupa care a aparut din senin un aparat de zbor care emitea diverse semnale luminoase si se misca haotic si foarte repede. apoi au inceput sa apara alte forme aproape sferice care din departare se inaltau spre cerr si apoi ajunse in cer luau traiectoria aparatului neidentificat si dispareau. dupa aia a mai aparut acelasi aparat de zbor din alter parti ale cerului si a disparut la scurt timp. am filmat toata chestia. am sa incerc sa postez maine rezultatele. cine a mai vazut asa ceva va rog email la danielionutsimion@yahoo.com

daniel sofia

am mai vazut inca ceva....de data asta chiar ne-a speriat rau...inca o chestie zburatoare sferica si stralucitoare care s-a desprins de la sol, a mers pana la vreo 500 de metri si a disparut brusc. astept comentarii si sper ca si altcineva a vazut...

lylyt_ice

Fi mai explicit; in ce localitate (zona) s-a petrecut acesta vizualizare de obiecte ciudate? Daca spui ca acel obiect, (din cea de-a doua relatare) s-a ridicat de la sol, cam ce se afla in acel perimetru de unde s-ar fi ridicat? Acel loc este la mare departare de locul unde te aflai tu, nu poti merge acolo sa faci o analiza mai amanuntita (urme pe sol), sau poate pur si simplu un loc unde a avut loc o petrecere, de unde s-au lansat baloane, sau lanterne luminoase?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

Citat din: daniel sofia din  05 Iulie 2009, 00:40:24
am mai vazut inca ceva....de data asta chiar ne-a speriat rau...inca o chestie zburatoare sferica si stralucitoare care s-a desprins de la sol, a mers pana la vreo 500 de metri si a disparut brusc. astept comentarii si sper ca si altcineva a vazut...

Asta chiar e ceva! Poti da mai multe detalii? Zona de observatie, marimea aparenta a sferei distanta de la care a inceput sa fie vizibila, viteza, directie,culoare... Daca consideri necesar poti completa si un formular de observatie detaliat pe pag. principala a forumului. Sunt curios de filmarea facuta, daca o poti posta ar fi excelent.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

daniel sofia

orasul este bucuresti, zona este piata ramncu sarat colt cu strada liviu rebreanu, de la dristor putin mai sus. distanta a fost relativ mica, la inceput, cum am mai spus, am crezut ca sunt niste pasari, dar uitandu-ne mai bine ne-am dat seama ca erau niste 'chestii' nemaivazute de noi pana atunci, primele erau albe, s-au ridicat de la o distanta relativ mica de sol, au zburat impreuna pana la o anumita distanta si apoi s-au oprit, au stat acolo sus pana s-au ridicat si restul apoi au disparut. inainte sa dispara a aparut alta 'chestie' de data asta mult mai sus, se misca la fel de haotic si pana sa dispara din raza noastra vizuala au disparut si sferele. la o ora dupa asta s-a mai ridicat o sfera, mult mai inchisa la culoare si cu ceva rosiatic stralucind in interiorul ei, s-a ridicat in acelasi loc ca precedentele sfere, a aparut iar acel obiect zburator si a disparut. acum mai uit pe filmulete si daca e ceva relevant am sa le incarc undeva pe net.

lylyt_ice

Cum a ramas cu...filmuletele? Nu-i nimic relevant? Sau le-ai postat, pe undeva pe NET?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

daniel sofia

Nu se vede nimic ca lumea si...ca sa vezi, dvd-ul s-a stricat in ultima parte. Coincidenta sau nu...nu am reusit sa scot materialul de pe dvd. Promit ca atunci cand o sa rezolv, o sa postez insa nu promit ca e ceva spectaculos. Am fost azi in recunoastere si in locul de unde pareau ca se ridica este un camp, langa parcul I.O.R. Nu este nicio constructie ridicata acolo, este un perimetru imprejmuit cu un gard de tabla, in paragina.

StarDust

Daca poti face niste marcaje cu locatia respectiva, pe o harta ca asta ar fi excelent. Banuiesc ca e posibil sa te referi la campul liber din partea dreapta a hartii dar asta tu stii exact...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16