Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Moºu - Piteºti: România are nevoie de "Uriaºi în gândire"

Creat de adipop, 02 Martie 2008, 18:25:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Florin Croitoru

d-le Adipop, ma-þi fãcut sã tot caut pe acest topic ºi pe altele  vreo lucrare a lui Tudor Diaconu despre tãbliþele de plumb,mai precis un text despãrþit de el. Nu am gãsit nimic. Nu mai scrieþi despre acest lucru dacã nu aveþi nimic de arãtat.
Mã numesc Florin Croitoru ºi am despãrþit textul plachetei nr 16
În 5 pagine de laudã a d-lui Tudor Diaconu precum ºi pe alte topicuri nu am vãzut nimic altceva decît afirmaþii.

adipop

Citat din: Florin Croitoru din  17 Decembrie 2008, 17:32:27
d-le Adipop, ma-þi fãcut sã tot caut pe acest topic ºi pe altele  vreo lucrare a lui Tudor Diaconu despre tãbliþele de plumb,mai precis un text despãrþit de el. Nu am gãsit nimic. Nu mai scrieþi despre acest lucru dacã nu aveþi nimic de arãtat.
Mã numesc Florin Croitoru ºi am despãrþit textul plachetei nr 16
În 5 pagine de laudã a d-lui Tudor Diaconu precum ºi pe alte topicuri nu am vãzut nimic altceva decît afirmaþii.

Mai cautati...si nu este obligatoriu sa gasiti...
La editura Obiectiv magazin din Craiova, se geseste cate ceva de la acest domn, publicat. Eu am citit, intr-o carte luata de la Mosu.
adi

Florin Croitoru

Adipop,tu l-ai lãudat me Moºu ºi ai afirmat cã a despãrþit corect în cuvinte textele dacice. Nu ai pus nici un text aici dar faci reclamã la o carte publicatã de Moºu. L-ai lãudat degeaba; nu ai arãtat nimic ºi nu risc sã arunc banii pe maculaturã.

adipop

Citat din: Florin Croitoru din  08 Aprilie 2009, 21:13:00
Adipop,tu l-ai lãudat me Moºu ºi ai afirmat cã a despãrþit corect în cuvinte textele dacice. Nu ai pus nici un text aici dar faci reclamã la o carte publicatã de Moºu. L-ai lãudat degeaba; nu ai arãtat nimic ºi nu risc sã arunc banii pe maculaturã.

O sa caut cartea si o sa indic si paginile unde este publicat.
Caut frecventele de rezonanta ale organelor corpului omenesc.
adi

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Florin Croitoru

Citat din: adipop din  09 Aprilie 2009, 00:54:25
O sa caut cartea si o sa indic si paginile unde este publicat.
Caut frecventele de rezonanta ale organelor corpului omenesc.
adi
Domnule,vãd cã nu înþelegi ce am scris eu deºi am scris corect româneºte.Nu am nevoie sã-mi spui la ce paginã din cartea lui Moºu sînt despãrþiri de texte dacice ºi nu are nimeni nevoie de asta.Am nevoie sã vãd texte despãrþite de acest moºu. Eu am despãrþit textul de pe placheta nr 016. Am arãtat aici placheta, despãrþitrea textului,traducerea ºi aþi putut auzi textul citit de mine.Eu m-am ocupat cu cifrãri ºi vãd imediat dacã un text de acest tip e corect despãrþit sau nu.Pune ,te rog textul lui Moºu la placheta 016 sau la altape care literele sînt  vizibile.
Frecvenþele de rezonanþã ale corpului omenesc nu mã intereseazã nici cît negru sub unghie; asta nu are vreo legãturã cu plachetele dacice ºi te rog nu mai amesteca chestiuni diferite într-o postare.

adipop

Citat din: lylyt_ice din  09 Aprilie 2009, 02:21:37
Cauta...!  :-(

Istoria universala - Vol II - Diodor din Sicilia
Editura Obiectiv Magazin

ANEXA III
CODUL GETIC SI TABLITELE DE LA SINAIA
de prof. Tudor Diaconu - Mosu
- pag. 155 - 181
adi

Florin Croitoru

Adipop,visezi cu ochii deschiºi ºi vorbeºti despre lucruri diferite într-o postare de parcã ar fi legate între ele.Diodor din Sicilia s-a ocupat de înscrisuri ale dacilor?
Mersi cã îi faci reclamã lui Moºu,doar-doar va mai cumpãra cineva un exemplar din producþia lui mare din care nu ai arãtat aici nimic.Dupã ce fel de împerecheri de idei colporteazã acest moº eu cred cã are nevoie de asistenþã medicalã specializatã (psihiatricã); codul genetic ºi tãbliþele de la Sinaia.......Ce legãturã sã aibã codul genetic al cuiva(persoanã,grup ,popor) cu înscrisurile de pe plãcile de plumb? Legãtura dintre coada vacii ºi ºtampila primãriei!