Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cipuri in oameni? Cumva 666?

Creat de IONUT, 01 Septembrie 2006, 21:59:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Kymosabe

Citat din: extrateresru_ro din  10 Ianuarie 2008, 22:24:00
Ok sunt de acord si e bine pus la punct,dar sunt arab,sunt din afganistan,nu inteleg findca eu am citit doar coranul.(e doar o imaginare)
Cum ma poti ajuta?

Nu te pot ajuta , deoarece nu inteleg intrebarea ta .
Fii mai explicit.
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Serban M

Fr0styan

da..au aparut si noile carduri la toate bancile cu cip-uri noi....raspunsul cel mai comun in multe replici este: sacrificand libertate pentru securitate.

ReBorn

Am vazut asta vara un film foarte interesant despre aceasta mult discutata cipare a oamenilor, un film facut de sarbi, INGERUL DIGITAL se numea ... am incercat sa-l gasesc acum dar din pacate toate link-urile au fost sterse ...
Romania e cel mai frumos lucru care li s-a putut intampla romanilor !
Man should be wath he was born to be .. free and independent ! - Jhon Fritzgerald Kennedy

saver

Citat din: LupinThe3rd din  17 Februarie 2007, 20:59:15
Si vorba cuiva, sa extrapolam.
Deci cata cipul respectiv? Cate ganduri iti trec tie prin cap? Mie multe...Asa ca e o problema cu stocarea...Daca iti trec putine prin cap oricum nu e nevoie de cip. qed. Iar in cazul in care sunt ganduri= idei si alea fixe, atunci nici macar nu are nevoie de memorie cipu-ul...
Oricum inapoi la subiect: cate ganduri trec cuiva prin cap in intreaga viata? cate emotii? unde le stochezi? pentru ce?
Sunt 6 miliarde de oameni in acest moment. Fiecare din ei are in fiecare minut in medie 1 idee. Sa pp ca codam idea pe 8 bytes.
Deci 8*6.000.000.000.000*24h*60min* cati ani vrei tu.
Sa adaugam emotiile, ce vede, etc, ritmul cardiac, presiunea sangelui...ce vede, etc...
E o cantitate de data enorma care nu o poti prelucra...
Pe scurt... aici e e buba...
Apoi buba 2: cum citesti gandurile? cu procesorul?
Samd...
Teorie ca teoria consipratie, dar practica si pragmatismul ei unde e baietii...
Si utie asa incepe omul sa inteleaga unde e buba... dar nu vrea sa zica...

Si Ionutz:
1. cati bytes ai nevoie sa stocehzi un gand?
2. cati bytes ai nevoie sa stocehzi un gand despre gandul stocat?
3. daca te gandesti la gandul care l-ai avut cand te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit....samd
Adica
cu o recurenta de gandire poti sa umpli toata memoria existenta....daca sti ce e recurenta...

Concluzie: din nou: teoria ca teoria dar practica ne omoara si pe deasupra: bazele logico matematice ale calculatoarelor, bit, bytes, logica, fizica, legile frecarii, legile campului, manualul radioamatorului, recurenta, teorema lui Gödel, adunare, scaderea, inmultirea, impartirea, seriile, calculul integral , derivata lui e la x...

Deci domnilor: cati bytes ai nevoie sa stochezi un gand?... Si vorba cuiva: extrapolati, extrapolati numai aduceti un rezultat  :evil:

Daca as vrea sa il caut pe Paul Dorneanu, ce fac, intreb 20 de milioane de oameni unde e?
Intreb cateva milioane din Bucuresti?
Intreb cateva zeci de lucratori de la evidenta populatiei?
Ei bine pot ajunge la el in cateva minute daca stiu unde sa caut si nu trebuie sa intreb decat probabil 2-3 oameni.

La fel si in cazul citirii gandurilor. Nu e nimeni interesat sa citeasca sau sa stocheze tot.
Cu alte cuvinte nu o sa fie nimeni interesat de gandurile tale, cand ti-e foame, cand ti-e sete, cand mergi la munca, etc.
Asta inseamna cam 99,999(9)% din gandurile tale. Cu cat esti mai infractor acest procent scade.
Si in Biblie este discutat subiectul sub forma pacatului facut cu gandul!
Se cauta doar anumite ganduri. Se inregistreaza selectiv. E un soft care actioneaza ca un antivirus. Daca vrei sa arunci in aer un aeroport o anumita zona a creierului functioneaza si chiar te tradeaza. Nu poti ascunde de scanner chestia asta.

Tehnologia exista si de la anul vor s-o bage in aeroporturi:
http://www.antena3.ro/stiri/hightech/malintent-dispozitivul-care-detecteaza-intentiile-teroriste-prin-citirea-gandurilor_54458.html
In cazul de mai sus scanerul asta nu are niciun contact cu subiectul. Iti dai seama ca e mult mai simplu daca exista un contact sub forma unui cip.

alinutzu

ceva ce nu am vazut pe aici ...
cum se pot dezactiva aceste cipuri ? :)
cum se poate dezactiva un aparat electronic ce emite semnale continuu ?

nu de alta dar daca e sa-mi fac pasaport si imi baga cip dala nu stiu ce sa fac cu el ...
de fapt ma gandeam sa-l tratez cu microunde ca ii prajesc ala da se duce si plasticu ala de pe pasaport =))

alta metoda , daca pun un magnet puternic langa el, am vreo sansa sa-l stric ?
si daca ma intreaba aia cand trec granita ce are de nu merge le zic ca nu e vina mea, e facut prost =))  :lol:

alta intrebare:
cum il acceseaza aia la control la pasapoarte acolo
prin BT, IR , sau unde radio ?

nu de alta dar cum au aparut programe pe net sa decodezi telefoane de ultima generatie , presupun ca o sa apara si programe in care poti tu sa scrii linii de cod cu ce doresti si sa le transmiti la microcip ... ilegal desigur :)

can't stop the signal ...

jean

Esti tare speriat de aceste cipuri...nu?  :-D
In primul rand nu emit continu. Risipa mare de energie si este nevoie de o sursa de curent. Trebuie sa fie ceva in genul cartelelor de metrou sau cardurilor. Informatia o data scris se pastreaza pt mult timp. Citirea se face cu un aparat in genul celor de la bancomat sau merou. Este vorba de camp.
  Microundele nu strica materialul plastic. Nu cred ca poate fi stricat nici cu un magnet puternic, poate cu un camp magnetic variabil de intensitate mare asa cum se sterg benzile de magnetofon sau casetofon.
Daca ai reusit sa-l distrugi si ajungi la granita tot nu vei putea trece. Vor cauta datele tale in baza de date si tot vor afla cine esti sau te trimit sa refaci acel document, platind si o amenda pt. neglijenta sau distrugere  :-o
  Ei ce zici?  :?
Adevarul este dincolo de noi

Kbal

Parintele Arsenie Papacioc, categoric impotriva insemnarii electronice: "Nu trebuie acceptat sub nici un chip" (VIDEO) http://www.ziua.net/news.php?id=21778&data=2009-02-24
Only the best is good enough ...

Renovatio

rebelfire

Citat din: jean din  21 Februarie 2009, 18:00:58
Eu zic ca, Kbal are dreptate sa fie "speriat' asta inseamna pe romaneste,distrugerea libertatii si a intimitatii fiecarei persoane..o dictatura globala..nu e de dorit sa incepem sa luam ca firesc, in nici un caz asta :-o
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

rebelfire

Citat din 2006: Da, mai ales modificata, pentru a servi anumitor interese si scopuri!
Ionut, ce este Biblia? Nimic alteva decit istoria poporului everu! Cind a aparut Biblia in lumea euopeana? Acum 2000 de ani! Si, inainte ce am avut??? Istoria poporului grec, a poporului Romei???
Probabil "cipurile", intr-o forma sau alta, vor intra, defapt au intrat deja, in viata noasta, fie ca e vorba de localizare (militari, spioni, detinuti, raufacatori), ajutor (bolnavi de toate felurile) sau pur si simplu identitate! Dar de aici si pina la a generaliza folosirea lor, ba mai mult, de a le asocia cifrei 666, e cale lunga si ....aberanta! 

Rebelfire 2009: Da, biblia e modificata, dar in mare parte e neatinsa, biblia, daca nu stii, nu mai vorbi..nu e NUMAI istoria poporului evreu, mai e si Noul Testament si Apocalipsa...plus alte pilde f bune,care pare sa se adevereasca...acum, in 2009, in plina "criza' creata special..sow,666 - recomand printre altele, cartile lui Vasile Constantinescu- 666 "Misterul numarului apocaliptic" editura Aldo press- dar nu numai, e un simbol...ptr ceva anume, de ce trebuie voi sa ganditi limitat si sa luati Biblia doar AD litteram, adica exact cum scrie?De fapt, mare parte din ea, e "codata"... in ea de fapt sunt multe simboluri si alegorii...dar ia luati voi mai bine un cititor de carduri si o sa vedeti ce numere va da daca scanati orice cod de bare...ma refer la barele de la inceput, mijloc si sfarsit...spun unii pe aici ca nu sta nimeni sa consume energie si timp ptr a urmari..pai nici nu e nevoie, astea sunt facute ptr a "selecta'  prin anumiti termeni- vorbim intre noi, la mobil, ce vorbesc 2 persoane se poate acum auzi DIN SATELIT, ati auzit de ECHELON? prin satelit s epoate orice, se poate si vedea ce e sub bucegi ca de aia au descoperit..ma rog, intru in alte alea..ideea e dea selecta cei ce vor fi contra sistemului, cei care vor tine mai mult la libertatea de opinie, cei care nu vor inghiti minciunile oficiale..as spune mai multe, dar...turmele de vite mari ale fermierilor americani sunt urmarite prin elicopter si au cip-uri implantate ca sa nu se amestece cu alte turme..vom fi..niste turme din pacate
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

Kbal

Sfantul Sinod al BOR dezbate problema pasapoartelor biometrice (25 februarie, 12:20) Ziua.net

Membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se vor intalni, miercuri si joi, in sedinta de iarna, pentr a dezbate problema pasapoartelor biometrice, relateaza Antena 3.
Recent, Patriarhia Romana a cerut lamuriri Directiei Pasapoarte din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor cu privire la pasapoartele biometrice. Reprezentantii Patriarhiei au vrut sa stie in ce masura datele cuprinse in aceste documente aduc atingere libertatii si demnitatii persoanelor.
Dupa ce va evalua informatiilor primite, Patriarhia va formula un punct de vedere in cadrul sedintei Sfantului Sinod.
In cadrul sedintei, Sfantul Sinod va discuta despre gestionarea fondului Filantropia pe anul trecut, va prezenta propuneri pentru acest an si va elabora schema si textul manuscris al calendarului bisericesc pe anul 2010. Sectorul teologic educational al Patriarhiei Romane va prezenta si referatul cu privire la lucrarile celui de-al III-lea Congres National al Facultatilor de Teologie Ortodoxa.
Pasaportul va contine un cip in care sunt incorporate datele biometrice ale posesorului (amprente digitale, distanta interpupilara, amprenta retinala etc.), pentru a-l putea identifica fara eroare si pentru a reduce riscul de contrafacere sau utilizare frauduloasa a documentului. Pe langa datele de identificare, toate cip-urile din pasapoarte vor contine un cod comun: 666.
Aceasta e spaima crestinilor habotnici, care spun ca introducerea cipurilor in noile tipuri de pasapoarte este ultimul pas inainte de introducerea unor astfel de cipuri in corpul uman.

Kbal

"In urma introducerii de la 1 ianuarie a obligativitatii aplicarii pe documentele romanilor a unui cip care contine detalii personale biometrice precum si alte date, ca si a codului de bare care poarta reprezentarea numarului 666, considerate acte premergatoare pecetluirii cu semnul Fiarei, conform profetiei, Parintele Iustin Parvu, Duhovnicul Ortodoxiei Romane, alaturi de obstea monahala si dreptcredinciosii carora le pasa de soarta actuala a acestui neam, mantuirea si invierea sa, se opun prin prezenta forma de actiune: strangerea de semnaturi destinate autoritatilor bisericesti si ale statului roman. Protest la nivel national pentru a fi schimbata aceasta lege - acesta este, momentan, primul pas al actiunii noastre! Urmariti forumurile autentic ortodoxe pentru a stii ce trebuie sa faceti in viitor."
http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html

Nu as fi crezut, ca vom ajunge la nivelul in care sa fim prostiti pe fata in halul asta.Se pare ca pentru aceste "fiare" inducerea planetei spre "NWO" nici macar nu e reprezinta un efort, suntem jucati pe degete in ultimul hal, fara posibilitatea de alternative de "evadare" .

Candva spunea cineva ca nu se stie inca de unde venim (noi ca civilizatie) si incotro ne indreptam, uite ca incotro ne indreptam am aflat, mai ramane de vazut si de unde venim si totul va fi clar  :-D !

Kbal

Cred ca ar trebui sa ne focalizam toti atentia acestor subiecte si sa mai lasam putin deoparte ufologistica si paranormalul.

Ce putem face ? daca ceva se poate face, atunci ACUM e momentul sa actionam, altfel va fi prea tarziu !

alx

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 14:56:28
Sfantul Sinod al BOR dezbate problema pasapoartelor biometrice (25 februarie, 12:20) Ziua.net

Membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se vor intalni, miercuri si joi, in sedinta de iarna, pentr a dezbate problema pasapoartelor biometrice,
Recent, Patriarhia Romana a cerut lamuriri Directiei Pasapoarte din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor cu privire la pasapoartele biometrice.

Pasaportul va contine un cip in care sunt incorporate datele biometrice ale posesorului (amprente digitale, distanta interpupilara, amprenta retinala etc.), pentru a-l putea identifica fara eroare si pentru a reduce riscul de contrafacere sau utilizare frauduloasa a documentului. Pe langa datele de identificare, toate cip-urile din pasapoarte vor contine un cod comun: 666.

am subliniat un cuvant in tot citatul asta: pasapoarte
   acum problema se pune in felul urmator:CINE TE OBLIGA SA ITI FACI PASAPORT? mai ales ca pentru a te plimba prin curtea Comunitatii Europene,nu ai nevoie decat de BULETIN !   SI ATUNCI CE SA FACI CU PASAPORTUL?
   Sunt putini cei care au nevoie acum de pasaport...in general oamenii de afaceri,care calatoresc in afara CE...iar astia deja sunt obisnuiti cu carduri cu cip si alte alea...omul obisnuit,repet,nu prea are motiv sa-si mai faca pasaport...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 15:07:13
Cred ca ar trebui sa ne focalizam toti atentia acestor subiecte si sa mai lasam putin deoparte ufologistica si paranormalul.

Ce putem face ? daca ceva se poate face, atunci ACUM e momentul sa actionam, altfel va fi prea tarziu !
eu nu prea sunt de acord cu tine...sunt aici,pe Rufon,tocmai pentru ufologie si paranormal... zic ca daca vrei sa faci ceva in sensul impiedicarii introducerii acestor cipuri pe PASAPOARTE,nu te afli in locul potrivit...
  In plus,povestea asta cu cipurile mi se pare praf in ochi....cand tara arde,si avem probleme foarte mari,ni se da un subiect de ''meditatie''...cum de nu ati sarit asa si cand s-a dat legea care permite ascultarea si inregistrarea comunicatiilor electronice?  ca daca ma gandesc bine,aia e de un milion de ori mai rea decat faza asta cu cipul pe pasaport,pentru ca atinge,direct sau indirect,TOTI locuitorii acestei tari!
    PAREREA MEA,bineinteles
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."