Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Infruntarea Jidovilor (Manuscris de la 1803)

Creat de Urban, 15 Mai 2008, 21:06:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

contemplatorul

Romulus,

Ma asteptam sa nu-mi ceri DOVEZI, pentru ca nici eu nu v-am cerut voua (in privinta interventiei EXTRATERESTRE).

Stii vorba aia romaneasca: " Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face ! "

Voi incerca sa scriu doar cu caractere mici, desi, nu cred ca: MAJORITATEA va mai putea surprinde astfel ESENTA !

Si parca: TOCMAI ASTA ERA IDEEA, NOUA PARADIGMA CE TREBUIE IMPLEMENTATA, nu ???

Ai zis !

romulus

CitatMa asteptam sa nu-mi ceri DOVEZI, pentru ca nici eu nu v-am cerut voua (in privinta interventiei EXTRATERESTRE).

---Nu dovezi, ci doar cateva repere...Eu refaceam apoi scenariul !
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

contemplatorul

Romulus,

Pai, din ceea ce am citit scris de tine, am vazut ca reperele le stii si tu deja.
Eu nu am altele noi.

Intradevar, daca te lasi sedus de morbul TALIONULUI te transformi, ti se INTUNECA constiinta in mod complet, si intreaga viata ti se schimba din rau in mai rau, si nu stiu daca mai poti ca sa te LUMINEZI ulterior, in privinta faptului ca:

RAZBUNAREA E DOAR ARMA PROFANULUI !

Si ca ar fi cea mai mare ratare a vietii tale, ca sa nu faci altceva mai bun cu viata ta, decat sa urmaresti ca sa platesti altcuiva o polita, cu varf, si indesat  !

romulus

----Interesent  zice undeva mai sus ca vorbim despre "clisee" ......
----O fi , nu zic, dar "cliseele" astea au preocupat si pe altii dinaintea noastra.
---- Nu zic nici ca sunt bune, nici rele....Voi cititorii decideti ...........
---Am zis !
Vasile Conta: "Noi, daca nu vom lupta in contra elementului jidovesc, vom pieri ca natiune".
Vasile Alecsandri: "Cine sunt navalitori, de unde vin si ce vreau? [...] sunt cei mai exclusivisti din toti locuitorii pamantului [...] dorind a face din tara intreaga o proprietate izraelita?" (din discursul rostit in Senatul Romaaniei, pe 10 octombrie 1879).
Mihail Kogalniceanu: "In Romania, cestiunea jidovilor nu este religioasa; ea este o cestiune nationala si economica. [...] De aceea, nu de astazi, ci de pururea, in tot timpul si sub toate regimurile, toti domnii, toti barbatii de stat ai Romaniei [...] s-au preocupat de a opri exploatarea poporului roman prin alt popor strain lui, prin jidovi". (Din comunicarea ministrului de Externe M. Kogalniceanu, privitor la chestiunea evreiasca. Publicata de M. Bujoreanu 1873, sub titlul Dispozitiuni si circulare).
Mihail Eminescu: "Noi, din nefericire, suntem convinsi ca Europa oficiala stie intreaga stare de lucruri de la noi [...]ca agentii consulari au date statistice mai exacte decat noi insine, ca diplomatia europeana stie ca noi suntem cei amenintati si persecutati si evreii cei amenintatori si persecutori..." ( Timpul, 25 mai 1879). "De cate ori se discuta cestiunea israelita, scriitorul roman are teama de a vedea vorbele sale interpretandu-se ca ura de rasa, ca prejuditiu national ori religios. Intrebam acum de ce folos, de ce necesitate pot fi evreii, economic si politic, pentru o tara a carei populatie se stinge din momentul in care ei intra in contact cu ea?". (sublinierea mea)
Bogdan Petriceicu Hasdeu: "Asa dara, Talmudul prevede pentru jidani purtare impotriva noastra: <<Daca sunteti mai puternici decat crestinii, exterminati-i" [...]. (Studii asupra iudaismului, Bucuresti 1866, Tipografia Th. Vaidescu).
Costache Negri: "Jidovimea, adica 1/7 parte din poporatiunea noastra totala, este cea mai trista lepra cu care ne-au osandit slabiciunea si venalitatea noastra". (Scrisoarea catre Lupascu din 12 Iianuarie 1869).
A.D. Xenopol : "...Romanii nu sunt primiti in casele jidovesti decat ca slugi sau hamali". "Jidanii practica fata de Romani exclusivismul economic cel mai riguros si nu pot renunta la el caci le este prescris de insasi religia lor". (La question israelite en Roumanie, Paris).
Vasile Parvan: "...Caci noi, oamenii foarte constienti [...] n-avem vreme acum sa ne ocupam cu astfel de nimicuri, precum e cancerul evreesc care distruge tara Moldovei"... (Despre Evrei, reeditare 1981).
Nicolae Iorga: "Confundati politic cu noi, care am facut si marit Statul, ei, Evreii, aveau datoria de a iesi din ghetto. Au facut-o? Nu. Traiesc mai departe intre ei, ca natie navalitoare [...] ei ne dau, pur si simplu afara din tara noastra. Dandu-si seama de puterea lor in crestere, ei ne sugruma [...] si, ce e mai pierzator, ne falsifica sufletul, ne degradeaza moralitatea prin opiul ziaristic si literar..." (Iudaica). 
N.C.Paulescu: "Un scriitor al vostru evreu: Bernard Lazare, spune in cartea sa Antisemitismul , aparuta la Paris in 1894: <<Pretutindeni unde jidovii s-au stabilit, s-a dezvoltat antisemitismul>>. Si, dupa ce face aceasta trista constatare, el adauga: <<Cauzele generale ale antisemitismului trebuie sa se afle in insusi Israel, iar nu in cei ce il combat>>".
Octavian Goga: "...Emigratia continua, nepotolita, metodica, ca dirijata de-un bine chibzuit plan strategic. Daca a schita un gest de aparare impotriva ei inseamna a ne lipi pe frunte pecetea de "antisemiti"...si denuntati Europei ca huligani..."(Mustul care fierbe, Ed. Scripca, 1992).
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Legionar

Iata ce fac jidanii cand au puterea absoluta: http://www.youtube.com/watch?v=IBa-dFdrJ7Y daca in continuare unii dintre voi va mai intrebati de ce inca exista antisemitism si nationalism iata: http://www.youtube.com/watch?v=wr2oyODxyKo&feature=related .Iata cum sunt infruntati jidanii:
http://www.youtube.com/watch?v=irasiWn19vI ce face hamas si hezbollah este AUTOAPARARE iar presa mondiala condusa de evrei spune ca sunt teroristi.

LupinThe3rd

Legionaru' tu nu ai inteles ceva sau nu ai citit forumul sau l-ai citit doar unde te intereseaza si ai o imagine gresita. Hai sa fac pomana sa te lamuresc ca sa ramana amintire dupa ce mor.
1. Daca erai atent la inceput si te uitai sus pe pagina vedeai ca scrie RUFON= Romanian UFO Network. UFO  nu e antisionist. Sper ca e clar pana aici. Dacau nu e clar e semn de scleroza si la varsta ta e foarte grav asa ca iti recomand sa bagi un ReMeNe. Oricum e bine sa raspunzi la intrebarile: iti tremura mainile? consumi alcool? tigari? cafea? Despre femei nu intrebam ca raspunsul e nu. Daca raspunsurie sunt afirmative iti recomand sa discuti cu un doctor ca altfel e posibil sa discuti cu Capitanul in Rai. Sau, in fine, in Iad ca eu nu bag mana in foc unde merg eu apoi Capitanul Si oricum am impresia ca mari suprize vor fi la Judecata.
2. Daca ai citit forumul ai fi remarcat ca aici lumea lupta a la Caragiale, adica cu vorbe, cu propozitii, cu fraze, cu poze (fara femei dezbracate), samd. Lumea vine, discuta, se cearta si apoi pleaca. Se duc la mama, la nevasta, la gagica, la amanta, samd.
3. Nu prea are chef nici unul sa lupte. Daca esti atent si "luptatul" tau e tot un fel de Si lupta si dai. Ca la 48.
Daca ai inteles punctele de mai sus probabil ai inteles si de ce nu a sarit lumea cu adeziune la lupta ta. Plus ca din punctul meu de vedere esti genul care sta pe tusa si indeamna pe altii la lupta nationalista, genul trompeta, si care ar trebui sa dea exemplu dar ii e frica de gabori si de ma-sa. Asa ca sincer daca vrei lupta, mars la lupta anti-cevreitu nu la stat pe formuri. Mai era la un moment dat o caricatura de specimen care interpreta partea cu jihadul din Coran in felul urmator: participi la jihda cu arma in mana sau facand site-uri fundamentaliste care sustin jihadul. Cam asa esti tu. Un site, un forum, o camasa verde, una neagra la gat, samd... Nationalist de trompeta.

antoniu

ai perfecta dreptate lupin  in acest caz...te sustin pana in panzele albe.

rebelfire

Citat din: LupinThe3rd din  25 Iulie 2008, 09:28:57
Legionaru' tu nu ai inteles ceva sau nu ai citit forumul sau l-ai citit doar unde te intereseaza si ai o imagine gresita. Hai sa fac pomana sa te lamuresc ca sa ramana amintire dupa ce mor.
1. Daca erai atent la inceput si te uitai sus pe pagina vedeai ca scrie RUFON= Romanian UFO Network. UFO  nu e antisionist. Sper ca e clar pana aici. Dacau nu e clar e semn de scleroza si la varsta ta e foarte grav asa ca iti recomand sa bagi un ReMeNe. Oricum e bine sa raspunzi la intrebarile: iti tremura mainile? consumi alcool? tigari? cafea? Despre femei nu intrebam ca raspunsul e nu. Daca raspunsurie sunt afirmative iti recomand sa discuti cu un doctor ca altfel e posibil sa discuti cu Capitanul in Rai. Sau, in fine, in Iad ca eu nu bag mana in foc unde merg eu apoi Capitanul Si oricum am impresia ca mari suprize vor fi la Judecata.
2. Daca ai citit forumul ai fi remarcat ca aici lumea lupta a la Caragiale, adica cu vorbe, cu propozitii, cu fraze, cu poze (fara femei dezbracate), samd. Lumea vine, discuta, se cearta si apoi pleaca. Se duc la mama, la nevasta, la gagica, la amanta, samd.
3. Nu prea are chef nici unul sa lupte. Daca esti atent si "luptatul" tau e tot un fel de Si lupta si dai. Ca la 48.
Daca ai inteles punctele de mai sus probabil ai inteles si de ce nu a sarit lumea cu adeziune la lupta ta. Plus ca din punctul meu de vedere esti genul care sta pe tusa si indeamna pe altii la lupta nationalista, genul trompeta, si care ar trebui sa dea exemplu dar ii e frica de gabori si de ma-sa. Asa ca sincer daca vrei lupta, mars la lupta anti-cevreitu nu la stat pe formuri. Mai era la un moment dat o caricatura de specimen care interpreta partea cu jihadul din Coran in felul urmator: participi la jihda cu arma in mana sau facand site-uri fundamentaliste care sustin jihadul. Cam asa esti tu. Un site, un forum, o camasa verde, una neagra la gat, samd... Nationalist de trompeta.
De unde stii tu Lupin cum e omul?ce mor eu pe astia care se cred mari atoatestiutori..si au sentimentul ca in suficienta lor, dau cu "sutul in fund " oricaruia care nu e de acord cu parerea lui...mai stiu unul care  te-a sustinut imediat dupa ce ai postat...hai sa nu emitem judecati asupra unor oameni care vad dreptatea si morala acolo unde tu vezi bascalie...omul, a raspuns prin niste exemplificari si tu l-ai facut cum l-ai facut...de unde stii ce face el?din ce organizatie face parte? cine te indreptateste sa judeci?Iisus a spus 'cine e fara "pata' sa ridice piatra...intamplator...ceea ce a postat mai sus Romulus, nu poate fi contestat nici macar de Istorie, daramite de unul Lupin de pe Rufon..da, mari personalitati, au fost antisemite, Eliade, Noica, Cioran, paulescu, Goga..mai vrei? si scuze, dar cred ca au facut-o in cunostiinta de cauza, din motive bine intemeiete, in deplinatatea facultatilor mentale si riscandu-si atunci pozitia in societatea conformista...lucrurile sunt mult mai serioase decat crezi tu, iar eu vorbesc din ceea ce mi s-a transmis direct de catre parintii si bunicii mei..asa ca, daca Codreanu a avut o doctrina non violenta si a vrut sa inlature specula facuta de evrei la acea perioada in tara si multe altele,
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

LupinThe3rd

Citat din: rebelfire din  12 Septembrie 2008, 22:53:51
mari personalitati, au fost antisemite, Eliade, Noica, Cioran, paulescu, Goga..mai vrei?
Unde e desteptaciune multa e si prostie multa.
Citat din: rebelfire din  12 Septembrie 2008, 22:53:51
ca, daca Codreanu a avut o doctrina non violenta si a vrut sa inlature specula facuta de evrei la acea perioada in tara si multe altele,
Doctrina non-violentei a avut ca rezultat o gramada de asasinate pe care legionarii le-au considerat a fi un raspuns la abuzurile regelui fata de legiune, iar crimele din timpul lui Horia Sima nu erau responsabilitatea Miscarii Legionare, ci a unor elemente marginale liniei principale ale ML, samd.
Iar cand au pierdut puterea, dupa tentativa ratata de lovitura de stat, s-au certat ca chiorii pe cine a fost vinovat, Horia Sima fiind contestat. Dar doar dupa pierderea puterii. Nimeni nu a contestat in timpul in care ML era la putere.
Nu stiu altii cum sunt dar din punctul meu de vedere ideologia, indiferent de culoare, e paravanul dupa care prostii mor pentru ideile celor destepti. Aia stau bine mersi si dau ordine: Horia Sima statea bine mersi in Spania cand aia se parasutau in Romania sa lupte impotriva comunismului. El nu a sarit niciodata, samd. 

rebelfire

Citat din: LupinThe3rd din  15 Septembrie 2008, 14:40:49
Unde e desteptaciune multa e si prostie multa. Doctrina non-violentei a avut ca rezultat o gramada de asasinate pe care legionarii le-au considerat a fi un raspuns la abuzurile regelui fata de legiune, iar crimele din timpul lui Horia Sima nu erau responsabilitatea Miscarii Legionare, ci a unor elemente marginale liniei principale ale ML, samd.
Iar cand au pierdut puterea, dupa tentativa ratata de lovitura de stat, s-au certat ca chiorii pe cine a fost vinovat, Horia Sima fiind contestat. Dar doar dupa pierderea puterii. Nimeni nu a contestat in timpul in care ML era la putere.
Nu stiu altii cum sunt dar din punctul meu de vedere ideologia, indiferent de culoare, e paravanul dupa care prostii mor pentru ideile celor destepti. Aia stau bine mersi si dau ordine: Horia Sima statea bine mersi in Spania cand aia se parasutau in Romania sa lupte impotriva comunismului. El nu a sarit niciodata, samd. 

1) Si ce n-ai da tu sa ai atta "prostie " cat au avut ei..sa auda lumea de tine :lol:
2)Da, vad ca stii istorie, asa e cum spui, Horia SIMA se pare ca a fost un tradator mai mult sau mai putin..e controversat
"Un intelept daca nu poate face ceva constructiv mediteaza, un prost insa, arunca cu piatra" doamne, da-mi mereu puterea de a fi cu mintea lucida si a realiza cat sunt de limitat fata de tine.." Rebelfire

MAGDALENA1948

DRAGII MEI,IN PRIMUL RIND M-AM CUTREMURAT CIND AM CITIT PARERILE VOASTRE....
DACA SUNTEM CRESTINI TREBUIE SA-I IERTAM........NU ASA A FACUT Iisus??????? JIDOVI SUNT EVREII FARA TARA(DECI CEI PLECATI,.....ALUNGATI  DE DUMNEZEU) SA-I LASAM CA AU PATIMIT ,DESTUL CU LAGARELE.....SUNT OAMENI SI NU POTI ACUZA UN POPOR PENTRU NISTE INTERESE SA LE ZICEM POLITICE....AM PRIETENI EVREI SI SUNT OAMENI  DE TOATA ISPRAVA....CE VA GASIT  CU  TEMA ASTA?????SI ARABII......CE VINA ARE UN POPOR???? SCRIE SAU NU IN CORAN ASA... DAR STIU SIGUR CA SCRIE F FRUMOS DE FECIORA MARIA DE IISUS ,MOHAMED FIIND SINGURUL MARTOR CARE L-A VAZUT PE IISUS LA DREAPTA TATALUI........CE SA AVEM CU EI???? 

Sidney

Unde  zice  asta  ?  Ma  refer  la  Mohamed  si  Iisus...da  un  link  pls...

MAGDALENA1948

In biblie despre Iisus  si in coran despre Mohamed.....daca vrei capitolele...pot sa le caut.  Cu bine Magda

LupinThe3rd

Citat din: loreley din  15 Septembrie 2008, 18:26:31
     Unde  zice  asta  ?  Ma  refer  la  Mohamed  si  Iisus...da  un  link  pls...
http://en.wikipedia.org/wiki/Prophets_of_Islam
CitatMuslims regard Adam as the first prophet and Muhammad as the last prophet; hence Muhammad's title Seal of the Prophets. In Islam, Jesus is regarded as a nabi and a rasul because he received wahi (revelation) from God, through which God revealed the Injil (Gospel) to him.[1] Muslims believe that God has sent over 124,000 messengers all over the world as mentioned in the Sahih Hadith. Five (sometimes known as Ulul Azmi or the Imams — i.e. leaders — of the Rasuls) are accorded the highest reverence for their perseverance and unusually strong commitment to God in the face of great suffering. These five are Nuh (Noah), Ibrahim (Abraham), Musa (Moses), Isa (Jesus), and Muhammad.

rebelfire

Citat din: rebelfire din  15 Septembrie 2008, 17:38:20
1) Si ce n-ai da tu sa ai atta "prostie " cat au avut ei..sa auda lumea de tine :lol:
2)Da, vad ca stii istorie, asa e cum spui, Horia SIMA se pare ca a fost un tradator mai mult sau mai putin..e controversat
Si nu uitati, lasand la o parte faptul ca a fost capitanul, Codreanu a fost asasinat viclean si miseleste, in padure, la tancabesti...ca ultimul ucigas, desi nu era vinovat,departe de toti ai lui si de popor, asa ca, cine e mai moral?cei care omoara pe la spate si care i-au luat ca din oala sa-i duca undeva departe sa-i impuste sau...?hai sa vedem REAL morala...dincolo de prejudecati