Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Serban M

Citat din: LupinThe3rd din  25 Iulie 2008, 16:17:53
Eeee. Uite problema asta nu am studiat-o. Eu m-am ocupat de partea geometrica a lucrurilor... Da' poate zice wikipedia ceva  :-D

wikipedia zice tot opinii.

extrateresru_ro

Dezbatem,ce dezbatem?Sa vedem cum sa-u facut ?Sau sa descoperim ce inseamna!Eu zic ca sunt cercetatori adevarati, care se deplaseaza la fata locului si vad daca e "calcata iarba".Drar omul tinde spre neintelegere decat spre intelegere,spre a descoperi,doarme.Am vazut pe forum si nu numai o gramada de filmulete,cum au incercat sa culce "graul" si dupa ce au terminat erau arsi de soare si declarau ca a fost greu si a doua oara nu ar mai incerca.Jaime Maussan,un cercetator Mexican,radea cu gura pana la urechi,asa fac si eu in fata scepticilor si asa zisilor descoperitori ai adevarului mintit.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

extrateresru_ro

Citat din: LupinThe3rd din  25 Iulie 2008, 15:52:32
Eu ma zis de un cerc de 5m.
Referitor la desene primul si al doilea se pot face si fara o "viziune de sus". Si matematica iti da o mana de ajutor.
Incep cu al doilea: alegi un centru in care infingi "acul" compasului (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/49/Zirkel.jpg). Apoi dupa ce trasezi primul cerc nu schimbi centrul maresti raza cu o valoare r si desenezi din nou. Apoi maresti inca odata cu r si desenezi din nou.
In primul caz punctele de tangenta formeaza ale cercurilor mici formeaza un heptagon. Asta insemna ca raza mica a cercului si raza  mare este intr-o relatie foarte precisa din punct de vedere matematic. Asta insemna ca daca vrei sa faci un cerc mare cu diametrul de 5 m atunci raza cercului mic are valoarea de .... m. Prin urmare meotda de a desena chiar si de jos fara sa vezi de sus este in felul urmator:
1. alegi centrul
2. desenezi cercul mare.
3. alegi un punct de pe cerc si acesta va fi punctul in care primul cerc mic va fi tangent la cercul mare iar raza (varful compasului)trebuie sa indice catre cercul mare. Astfel obtii centrul si trasezi cercul mic.
4. Urmatorul cerc trebuie sa fie tangent atat cu cercul mare cat si cu cercul mic samd. Repeti pana se fac 7 cercuri
5. Mai ramane de desenat cercul din interior care are raza egala cu raza cercului mare minus raza cercului mic iar centrul fiind acelasi cu al cercului mare

Daca se lucreaza cu grija si fara graba se poate face si pe intuneric cu lanterna. Iar daca mai exista iar cum acum exista niste magazine de constructii unde gasesti nivele cu laser viata e mai usoara decat daca ai avea doar sfoara si o bucata de lemn cu un cui in capat.

Urmatoarele doua modele e posibil sa fie gasit un mod de a construi. De ex. cazul 3 poate fi inteles ca niste cercuri tangente in diverse puncte.

cauta o explicatie si la asta!

DepthOfField

eu zic ca extraterestrii rad cu gura pana la urechi si se distreaza pe seama noastra cat de prosti suntem, ca nu ne prindem de subtilitatile lor. Ei vor sa ni se arate, dar numai celor care cred in ei si in ce fac ei, adica celor deschisi la minte. Celor care cauta explicatii si mai si tin cont ca pe lume sunt o gramada de excroci, artisti si pacalici, nu li se arata, pentru ca probabil nu sunt suficient evoluati spiritual. Eu cred ca cercurile si varietatile complicate sunt doar atat: un alt fel de arta moderna, graffitti prin lanuri. ipioteza extraterestra este doar atat: o explicatie de ultima varianta, la ceva aparent misterios. Cum am mai spus de multe ori: cererea de mister genereaza oferta.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

StarDust

@DepthOfField

Mai sus, mi-am exprimat si eu opinia, poti de asemenea sa vezi si reactiile... Culmea e ca tot eu am fost acuzat ca sunt "necivilizat" Dar fiecare e liber sa creada ce vrea pana la urma. Cineva a afirmat pe acest thread "e usor sa gandesti"... nu e chiar atat de usor.
Acum, ma retrag de aici... astept si eu cu interes aparitia a cat mai multor cercuri "artistice".
Va salut! ;)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

extrateresru_ro

Un portret robot in 10 randuri a unui artist "graffitti prin lanuri"
1. are peste 1.80 si mai mult de 80 kg
2. este un foarte bun atlet deoarece trebuie sa se deplaseze zeci de km.pe jos (fermierii fac panda si le rup picioarele)
3. cunoate artele plastice.
4.cunoaste geometria.
5. cunoaste astronomia,istorie, misticism,civilizatii disparute precum maya
6. in dotatie.infrarosu de ultima generatie,sfoara, scanduri, etc.(pe care treb.sa le care in spate)
7. pe timp de zi e invizibil deoarece nu sunt vazuti de cei care survoleaza zonele in avioane,deltaplanuri.
8. sunt foarte usor in ciuda kg.pe care le are,deoarece graul nu se rupe cand il calca.asa cum sa dovedit.
9. e foarte energetic,deoarece locurile respective,contin o foarte mare concentratie de energie.
10. are contact cu c.i.a  m16, si cu alte agentii guvernamentale sau neguvernamentale.

lylyt_ice

mai spu-se cineva inainte ca "extraterestrii rid cu gurile pina la urechi"...asta cred si eu...cind vad cit de usor de dus de nas suntem, de catre cei care vor sa ascunda adevarul despre existenta si mesajele lor...Este chiar PENIBIL ...sun unii care o tin intr-o veselie in incercarea de a arunca sare in ochi chiar si acum in ultimul ceas cand oamenii nu mai accepta sa fie prostiti in fata.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

extrateresru_ro

extrateresru_ro

extrateresru_ro

pe 08..08..08..apare un gigantesc crop circle 8 ....va pun pagina cu fotografiile,se pare ca meditatiile au fost auzite.

http://www.cropcircleconnector.com/2008/080808/080808.html

Serban M

Citat din: extrateresru_ro din  09 August 2008, 15:20:49
pe 08..08..08..apare un gigantesc crop circle 8 ....va pun pagina cu fotografiile,se pare ca meditatiile au fost auzite.

http://www.cropcircleconnector.com/2008/080808/080808.html

superb....

jean

Cele doua cercuri sub forma de 8 se afla pe un camp, langa o colina, pe care se afla desenul unui cal alb. Sa fie numai o coincidenta?
  Desenul calului, este de dimensiuni destul de mari. Am vazut acest desen in una din cartile citite mai de mult.
  Vezi poza atasata. Parerea mea este ca peste 80% dintre cercuri sunt facute de oamenii.
Adevarul este dincolo de noi

contemplatorul

Voi nu v-ati plictisit de serialul " Elodia "=de "Misterele" cercurilor din lanul de grau ???

parere

omule..tu strici chiat toate topicurile?