Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce filosofie si ce religii au la baza extraterestrii ?

Creat de adipop, 20 Mai 2008, 23:40:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

contemplatorul

bluemoon8520,

N-o sa-ti dau satisfactia de a flecari cu tine la infinit, si inchei intrebandu-te:

Daca nu ma re_cunosti pe mine ca fiind extraterestru, inseamna ca pur si simplu nu stii cum se manifesta un extraterestru.

Atunci din ce motiv ai tu totusi pretentia, ca sa-i inveti pe altii despre cum arata si cum se manifesta un extraterestru ???

Aaaaa, am ghicit acum din ce motiv ma negi pe mine=ca n-as fi extraterestru, ci as fi mai repede doar un alien(at):

Ti-e frica de "concurenta", si vrei sa le fii tu singurul lor extraterestru !

Eh, re_cunosti acum amprenta unui alien(at)  - rezident terestru intradevar - insa cu domiciliul incontestabil extraterestru ???

noua

Citat din: StarDust din  11 Iunie 2008, 15:53:35
Iar care erau dovediti ca mincinosi... Pac, capul jos. :D

pac, capul jos pentru cei a caror profetii se abateau de la linia oficiala
iar mai tarziu, pac, spitalul de nebuni

someone_creator

Citat din: contemplatorul din  11 Iunie 2008, 15:30:06

ce te faci, daca si ei vor nega ca esti istet, tot asa cum negi tu ca eu as fi extraterestru ?

P.S.
Acum, fie vorba intre noi, cu ideile=conceptiile pe care le am, chiar nu aduc nici macar nitel a alien(at) ?

Risc sa par si eu la fel de gol=iluzoriu ca orice profan ?

ESTI mai,cum sa nu fii?
Nu-ti amintesti ca ne-am intalnit pe Sirius? TU erai ocupat sa le desparti,alora,conceptiile ,cu cratime...EU ma ocupam de Creatie...
Si TU ai zis,atunci,ca o sa vii pe Terra,deghizandu-te in corp uman;Eu am preferat sa ma nasc uman ca sa verific pe pielea mea cum e sa fii om pe Terra!
Ti-a placut acest "exercitiu" sf?

PS....oups!...cred ca am baut prea mult lapte!...

StarDust

Ca sa fiu On-topic, Cred ca filosofiile si religiile "extraterestrilor" sunt sigur departe de ale noastre, total diferite, sau mai apropiate, in functie de nivelul de civilizatie, conditiile de viata specifice fiecarei rase, etc. Nu vreu sa ma gandesc ce ar iesi dintr-o confruntare a religiilor lor cu ale noastre. S-a vazut doar aici pe pamant, ce a rezultat din confruntarea religiilor, si asta in cadrul aceleiasi "rase".
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nox

Bun, exerciþiu:

presupunem prin absurd cã eºti extraterestru (deci din afara Terrei):

1. Cine eºti?

2. De unde vii?

3. Cum ai ajuns aici?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

contemplatorul

someone_creator,

io zic ca nu e deloc greu de dovedit, care dintre noi doi e mai om=mai uman, si care este pre_facutul,
indiferent de natura=geneza noastra !

StarDust

@someone_

Ai grija, te pasc "focurile Gheenei" eu am patit-o. Din fericire sunt imun, sunt ateu. :D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

LupinThe3rd

Citat din: bluemoon8520 din  11 Iunie 2008, 16:06:39
Bun, exerciþiu:

presupunem prin absurd cã eºti extraterestru (deci din afara Terrei):

1. Cine eºti?

2. De unde vii?

3. Cum ai ajuns aici?

Stiu io!Stiu io! Cu calusu!
http://www.trilulilu.ro/Adicalina/92422b857de8ad  :evil:

someone_creator

Lumeeeeee! Sa capiez de ras!

:lol: :lol:

StarDust,non ti preoccupare!
Nu mi-e teama de fratele meu,Contemplatorul....asa ne jucam noi,intergalactic!

contemplatorul

Citat din: LupinThe3rd din  11 Iunie 2008, 16:10:17
Stiu io!Stiu io! Cu calusu!
http://www.trilulilu.ro/Adicalina/92422b857de8ad  :evil:

Crezi ca sunt prost ca sa spun ? Si dupa aia sa ma invadati=profanati voi pe mine ?

Ce, bluemoon8520 v-a spus ? Nu, ci s-a apucat imediat ca sa-l caute in alta parte, si sa vi-l arate !

contemplatorul

Lupin,

Multumesc pentru dedicatie.

Uite iti fac si eu una, pe care atunci cand o ascult, plang intr-una de fericire, deoarece imi aduce aminte de planeta natala !

http://www.trilulilu.ro/Cezara/38fc200d020c2d

Serban M

Citat din: contemplatorul din  11 Iunie 2008, 16:29:21
Lupin,

Multumesc pentru dedicatie.

Uite iti fac si eu una, pe care atunci cand o ascult, plang intr-una de fericire, deoarece imi aduce aminte de planeta natala !

http://www.trilulilu.ro/Cezara/38fc200d020c2d

care este numele planetei?