Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

“The Vatican’s Holocaust”

Creat de Ronin, 11 Aprilie 2008, 16:27:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cyberdog

Domnule Croitoru, apropos de raspunsuri, as avea si eu nevoie de cateva la intrebarile pe care, in necunostinta de cauza, v-i le-am adresat......

Florin Croitoru

Dv Cyber dog aveþi prea mult umor.Reformulaþi serios ºi vã rãspund.

Kymosabe

Citat din: Florin Croitoru din  07 Mai 2008, 17:43:22
Eu am  scris Birkenau, nu la Auschwitz.Dupã cîte ºtiu acesta din urmã a rãmas  ca lagãr de exterminare.Bateþi pe Google holocaust hoax http://www.biblebelievers.org.au/holohoax.htm               
            http://www.angelfire.com/space2/carti/detalii/0905.htm              apãsaþi download cu IE  sau alt browser cã altfel nu vine.
Nu mai am adresele acelea ,dar o sã le caut.
La mesajul cu schema nu aveþi nimic de zis ?

Citat din: Florin Croitoru din  01 Mai 2008, 15:55:44
1,1 milioane de evrei uciºi este cifra pe care o avanseazã azi organizaþiile evreieºti, nu eu ºi nici vreun negaþionist al holocaustului.Pînã acum aceste organizaþii scriau de 6 milioane.

Citat din: Florin Croitoru din  04 Mai 2008, 18:28:24
De ce crezi cã organizaþiile evreieºti au renunþat sã mai scrie de alte camere de gazare ºi acum o þin cu 1,1 milioane la Auschwitz doar ?

Citat din: Florin Croitoru din  07 Mai 2008, 09:58:32
Ce scrii tu despre Birkenau nu mai e actual demult.Org evreieºti au renunþat (plus SUA) OFICIAL sã mai acuze pe cineva de gazare în alte locuri decît la AUSCHWITZ.Poate faci un mic efort sã pricepi asta.Cifra oficialã e azi de 1,1 milioane la Auschwitz; în rest nimic.Aºa cã nu mai veni tu mai catolic decît papa cu "dovezi " expirate care nu mai sînt susþinute nici mãcar de SUA ºi org evreieºti de acolo.
La Birkenau (azi muzeu) nu mai scrie nimic de gazãri.

D-le Florin , vã citez ,,nu faceþi pe nebunul cu mine''. V-am cerut un site , raport , comunicat de presã oficial (cred cã ºtiþi semnificaþia acestui termen) în care SUA ºi Israelul recunosc faptul cã nu au existat camere de gazare la  (rectific) Birkenau , ºi cã cifra realã a Holocaustului este de 1,1 milioane. 
Deci vã rog, fãrã site-uri ºi cãrþi scrise de revizioniºti sau neo-naziºti .  :lol:
Dacã dv. credeþi cã site-ul pe care l-aþi dat sau Raportul Leuchter reprezintã punctul de vedere al Israelului ºi SUA , atunci sunteþi penibil sau cã sã folosesc o expresie cacofonicã a dv. ,, sunteþi tare la logicã ca fularul'' .
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Cyberdog

Citat din: Florin Croitoru din  07 Mai 2008, 18:43:49
Dv Cyber dog aveþi prea mult umor.Reformulaþi serios ºi vã rãspund.

Inteleg ca ar trebui sa va mai dau si dumneavoastra un pic din prea multul umor pe care il posed.
Sincer, nu cred ca trebuie sa reformulez nimic pentru a primi un raspuns la intrebarile mele, extrem de serioase dealtfel.  Dar nici nu am sa cershesc raspuns de la dumneavoastra, pentru ca nu imi sta in fire.  Doream doar sa stiu exact ce doriti sa evidentiati prin teoriile expuse, pentru ca nu le inteleg intrutotul ( si va asigur, nu sint vreun greu de cap ).

Dupa ultima dumneavoastra , pot sa va informez ca am inteles faptul ca evitati sa raspundeti direct la cateva intrebari ce m-ar lamuri ( si, permiteti-mi va rog sa cred ca ar lamuri si pe altii ), asupra subiectului pe care dumneavoastra l-ati propus in acest topic si despre care binevoiesc a crede ca aveti informatii concrete, la obiect, doveditoare.

Cyberdog

Imi cer scuze, rog a se citi "Dupa ultima dumneavoastra interventie..." .

Florin Croitoru

pãi dacã sînt penibil eu zic cã nu mai avem ce discuta.Nu aþi citit din revizioniºti sau numai o leacã pe deasupra cã îi citaþi ºi greºit.
Daþi acolo pe google holocaust hoax ºi citiþi ºi mai gîndiþi-vã, cã vîd  cã la rãspunsuri rapide cu ºmecherii avocãþeºti unii vã pricepeþi.Dã-ne domne adresele alea ! Pãi ce sînt eu ? Cercetãtor? ªi dacã le pãstram ce era? Sînteþi puºi pe NU ca pionierii  îndoctrinaþi.
Sã þipi pe forum teoria oficialã ºi sã faci pe corectul nici nu e greu.
Oricum nu citeºte multã lume acest forum, la ce sã mã efortez.?
Cyber dog, mã doare-n kot de ce crezi tu.Io þi-am zis cã pe tonul ãsta nu discut.Nu propun nimic ºi puteþi sã vã bucuraþi crezînd cã sînteþi deºtepþi.
Mai cãutaþi acolo pe google cum v-am spus.Ce aºteptaþi ? Sã vinã unul sã vã explice în timp ce voi debitaþi obrãznicii ? Nu aþi putut sã citiþi nici Raportul Leuchter 1 ºi 2 în româneºte fãrã sã vã ia somnul de plictisealã.Aveþi chef de adevãr cum am eu sã ling sare.Vã ajunge ãla care vi se spune.
Oricum subiectul e Holocaustul Vaticanului, nu acela comis de nemþi.Nu am cunoºtinþã sã fi comis Vaticanul vreun holocaust.

Cyberdog

Citat din: Florin Croitoru din  07 Mai 2008, 23:11:50
Cyber dog, mã doare-n kot de ce crezi tu.Io þi-am zis cã pe tonul ãsta nu discut.Nu propun nimic ºi puteþi sã vã bucuraþi crezînd cã sînteþi deºtepþi.

Stimate domn Croitoru, atunci care este rostul interventiei dumneavoastra?  In alta ordine de idei, durerea in cot ( si nu in kot ) este extrem de suparatoare si va marturisesc ca nu am intentionat sa va provoc asemenea dureri.

Oricum subiectul e Holocaustul Vaticanului, nu acela comis de nemþi.  Nu am cunoºtinþã sã fi comis Vaticanul vreun holocaust.

In sfarsit, o afirmatie cu baza reala.  Subiectul acestui topic se refera la cu totul si cu totul altceva.  Notiunea de "holocaust" din titlul topicului nu are referire directa la exterminarea evreilor, ci face trimitere la genocidele comise in numele si sub obladuirea bisericii catolice, in special la cel comis in Croatia de catre ustashi impotriva crestinilor ortodocsi sarbi si totodata la implicarile iezuitilor in politica mondiala, cu consecinte uneori devastatoare.

Kymosabe

pãi dacã sînt penibil eu zic cã nu mai avem ce discuta.

Perfect de acord cu dv.

Citat din: Cyberdog din  07 Mai 2008, 23:58:28
Notiunea de "holocaust" din titlul topicului nu are referire directa la exterminarea evreilor, ci face trimitere la genocidele comise in numele si sub obladuirea bisericii catolice, in special la cel comis in Croatia de catre ustashi impotriva crestinilor ortodocsi sarbi si totodata la implicarile iezuitilor in politica mondiala, cu consecinte uneori devastatoare.

În ,,The Vatican's Holocaust'' , nu se vorbeºte doar despre crimele comise împotriva sârbilor ortodocºi , ci ºi despre cele împotriva  evreilor , musulmanilor ºi þiganilor .
Între 1941-1945 ustashii au ucis aproximativ 40.000 de evrei croaþi.

(Adam Smith)

Florin Croitoru

Noþiunea de holocaust este ceva foarte precis ºi nu e interpretabilã. Ea se referã doar la evrei.Nici
Israelul sau alte state nu recunosc vreun alt holocaust. Cuvîntul genocid nu e un sinonim.Holocaustul Vaticanului înseamnã un holocaust cauzat de Vatican evreilor sau mãcar participarea Vaticanului la holocaust.Vizitaþi puþin saiturile evreieºti.
Se poate vorbi ºi de crimele comise asupra altora ºi chiar despre genocide ( de ex genocidul armenilor comis de turci pe care statul turc ºi cel israelian nu îl recunosc) dar prin holocaust este desemnat ceva f clar ºi aceasta se referã doar la evrei.

Cyberdog

Citat din: Kymosabe din  08 Mai 2008, 00:59:06

În ,,The Vatican's Holocaust'' , nu se vorbeºte doar despre crimele comise împotriva sârbilor ortodocºi , ci ºi despre cele împotriva  evreilor , musulmanilor ºi þiganilor .
Între 1941-1945 ustashii au ucis aproximativ 40.000 de evrei croaþi.

Afirmatia mea are referire directa la continutul articolului care a facut baza acestui topic. Spre exemplu:
"Estimates of the number of victims [of the Vatican's Holocaust in Croatia in the 1940s] exceed a million.  This is probably a realistic figure.  Yugoslavia in its war crimes trials estimated that from 700,000 to 900,000 victims were 'tortured and put to death...[in] the two dozen concentration camps' within Croatia, and tens of thousands never reached the camps.  Many were Jews, but most were Serbians of Orthodox faith who were give the choice of conversion to Roman Catholicism or death. "

Kymosabe

Citat din: Cyberdog din  08 Mai 2008, 16:10:23
Afirmatia mea are referire directa la continutul articolului care a facut baza acestui topic. Spre exemplu:
"Estimates of the number of victims [of the Vatican's Holocaust in Croatia in the 1940s] exceed a million.  This is probably a realistic figure.  Yugoslavia in its war crimes trials estimated that from 700,000 to 900,000 victims were 'tortured and put to death...[in] the two dozen concentration camps' within Croatia, and tens of thousands never reached the camps.  Many were Jews, but most were Serbians of Orthodox faith who were give the choice of conversion to Roman Catholicism or death. "

Articolul sau ceea ce a postat Ronin este doar un fragment care face trimitere la cartea lui Avro Manhattan ,,The Vatican's Holocaust. Holocaust in Yugoslavia'' .

(Adam Smith)

Florin Croitoru

Bine cã scrii englezeºte Cyber dog cã prea sunã gogonat pe româneºte. 1.000.000 de evrei uciºi în Croaþia în 1940Deci ar mai fi de adãugat aici........Ceva dovezi ?
Dacã i-au convertit ca sã-i scape de lagãr sînt acum acuzaþi cã de ce i-au convertit ? Dar dacã le refuzau convertirea ?
Pãi, chiar în acest articol nu se afirmã cã Vaticanul ar fi comis holocaust.

Kymosabe

Citat din: Florin Croitoru din  08 Mai 2008, 19:55:52
Bine cã scrii englezeºte Cyber dog cã prea sunã gogonat pe româneºte. 1.000.000 de evrei uciºi în Croaþia în 1940Deci ar mai fi de adãugat aici........Ceva dovezi ?

Este vorba de aproximativ 1.000.000 de victime , din care doar 40.000 erau evrei . Marea majoritate erau sârbi ortodocºi .
(Adam Smith)

Florin Croitoru

oricum asta nu intrã la holocaust; acolo sînt numai victimele evreieºti.Ei de altfel au introdus ºi acest cuvînt.În ce priveºte acest genocid asupra sîrbilor: nu am auzit de el.Cu ce e implicat Vaticanul? Cine ºi cum a dovedit genocidul?

Cyberdog

Citat din: Florin Croitoru din  08 Mai 2008, 19:55:52
Bine cã scrii englezeºte Cyber dog  ...

Domnule Croitoru Florin!
Va rog insistent sa cititi articolul postat de Ronin, care a stat la baza acestei discutii.  Observ ca nu ati avut binevointa sa-l cititi sau ca nu aveti cunostintele de limba necesare.  Daca nu le aveti si nu ati inteles despre ce este vorba, nu pricep ce comentati?!
De ce scriu in engleza?  Pai, am dat doar un citat din articolul original, este pus intre ghilimele, stimabile!