Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

film antiislam

Creat de baguvix, 28 Martie 2008, 18:33:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baguvix

Filmul antiislam al unui deputat olandez de extrema-dreapta a fost difuzat astazi, chiar daca oficialii olandezi si-au exprimat opozitia, ingrijorati de o criza internationala similara celei dupa publicarea caricaturilor cu Mohamed, informeaza NewsIn.

Asa cum a anuntat din noiembrie, Geert Wilders, in varsta de 44 de ani, a difuzat pe YouTube un scurt-metraj de 17 minute, pentru a demostra ceea ce el numeste caracterul "fascist" al Coranului.

Filmul "Fitna" (in limba araba inseamna discordie in cadrul islamului) prezinta imagini violente cu atentatele din New York si Madrid, executii in tari musulmane care nu sunt identificate si o lecturare a unor versete din Coran care justifica in general pedepse exemplare pentru cei care nu sunt musulmani.
Fragmente din film, care au intre doua si zece minute, au fost vazute deja de mii de persoane pe YouTube, multe dintre ele au postat comentarii si inregistrari video ostile lui Geert Wilders. Altii insa si-au exprimat sustinerea pentru acest politician.

YouTube a publuicat un mesaj care spune ca unele dintre scenele filmului pot fi ofensatoare si nu sunt recomandate minorilor. Site-ul cere ca utilizatorii sa confirme ca sunt majori inainte de a vedea scurt-metrajul.

In ianuarie si februarie 2006, publicarea de catre un cotidian danez a unor caricaturi cu profetul Mahomed a provocat un val de furie si violente in lumea musulmana.

Olanda a ridicat deja nivelul de alerta terorista, iar mai multe state musulmane si-au exprimat idignarea

sursa:9AM

link-uri :
http://youtube.com/watch?v=bCrCsTMokTU
http://youtube.com/watch?v=EU70GqQCCRg
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

Urban

Anti-islam ....oare cine ar fi avut interesul sa faca un film anti-islam ?
Ar trebui facut un film si cu bombardarea civililor din Irak, cu zecile de cadavre ale copiilor ucisi acolo....cu torturarea civililor in bazele americane din Golf....etc etc...
http://www.youtube.com/watch?v=e0zWRYUphH8

Urban

Lone Ranger

Ai shi tu dreptate, Urban, dar parca shi olandezul ~asta are... Violentza peste tot. La fel shi intolerantza...
Chiar nu am niciun chef sa vina vreun binladen sa-mi spuna sa ma tund, sa-mi pun turban, sa nu mai beau vin etc. Fara carne de porc as mai putea trai, recunosc (prefer carnea de vaca), dar în rest.... Anyway, nu "regimul" este partea cea mai neplacuta a Islamului....
On the other hand, am avut o colega de redactzie turcoaica. Dragutza shi inteligenta. Zau ca nu mi-o pot imagina cu cîrpa pe fatza! Shi nici pe regina Rania a Iordaniei (foarte dragalasha!) care, pe deasupra, mai e maritata cu un urmash al lui Mahommed. Osama &Co sunt dushi cu cercu' rau de tot!

Urban

Campania anti-terorism initiata de Bush este modalitatea prin care USA poate folosi violenta si forta pentru a-si impune punctul de vedere si nu numai, in zone strategice.
Am zis si o repet....pamantul arab are o istorie de peste 6-7000 de ani vechime, primii medici, primii cercetatori si primii savanti pamantul arab i-a dat....matematica, literatura si asa mai departe...cand arabii faceau operatii americanii se stergeau cu frunze la cur...
Ca au ajuns asa...asta e din cauza conducatorilor...ca de, pestele de la cap se impute.
Acum cu ocazia Summit-ului lu' Peste, ca tot veni vorba de politica....cati au habar de ce se tine summitul asta....?

Se tine pentru a se ajunge la o decizie finala in problema amplasarii bazelor antiracheta la granitele aliantei....sau mai pe scurt se decide si se traseaza linia de separare pentru pregatirea si inceperea ostilitatilor intr-un mod oficial...

antoniu

cine nu vrea si ii este frica de NATO ???????

Lone Ranger

Pe Reuters, de la Vatican:

Muslims more numerous than Catholics: Vatican
Sun Mar 30, 2008 2:29pm BST 
VATICAN CITY (Reuters) - Islam has overtaken Roman Catholicism as the biggest single religious denomination in the world, the Vatican said on Sunday.

Monsignor Vittorio Formenti, who compiled the Vatican's newly-released 2008 yearbook of statistics, said Muslims made up 19.2 percent of the world's population and Catholics 17.4 percent.

"For the first time in history we are no longer at the top: the Muslims have overtaken us," Formenti told Vatican newspaper L'Osservatore Romano in an interview, saying the data referred to 2006.

He said that if all Christian groups were considered, including Orthodox churches, Anglicans and Protestants, then Christians made up 33 percent of the world's population -- or about 2 billion people.

The Vatican recently put the number of Catholics in the world at 1.13 billion people. It did not provide a figure for Muslims, generally estimated at around 1.3 billion.

Formenti said that while the number of Catholics as a proportion of the world's population was fairly stable, the percentage of Muslims was growing because of higher birth rates.

He said the data on Muslim populations had been compiled by individual countries and then released by the United Nations, adding the Vatican could only vouch for its own statistics.

(Reporting by Silvia Aloisi; editing by Andrew Roche)

Pentru conformitate, postez shi linkul:
http://uk.reuters.com/article/topNews/idUKL3068682420080330

Arckadii

"Somnul ratiunii naste monstrii". Asta spunea Goya acum ceva vreme. Si cata dreptate avea.
Ce oameni idioti. Unul lanseaza o carte sau un film bomba in care ataca o religie. Intamplarea face ca el sa aiba o functie importanta intr-un stat. Alti idioti care se ataca ii sar in cap si ameninta tara respectiva cu bombe si alte articole explozive. Astia primii cresc nivelul de alerta. Adica ridica un ac pe o scara colorata... Amenintari peste amenintari. Pana la urma, daca nu exista revolte izolate (de obicei avand loc in tara de bastina a fiecaruia dintre participantii la cearta si rezultand cu ciocnirea cu fortele de ordine) nu se intampla nimic.
Nu v-ati saturat de asemenea ipocrizii? Chiar crede cineva ca Dumnezeu/Allah(orice alt nume de divinitate suprema, ca tot unul singur este) se supara ca x-ulescu a facut misto de El sau de ce cred enoriasii? Oamenii sunt tare prosti cateodata.

Ark