Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disparitie!

Creat de darieglobur, 09 Martie 2008, 17:37:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

darieglobur

...und Sie fliegen doch!

StarDust

Doar trucaj video, nimic altceva... spectacol... (parerea mea...)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Khaarsha

Daca faza e pe bune, neregizata, atunci mi-e mai usor sa cred ca chiar a disparut decat ca a folosit trucuri de iluzionist.  :-)

lylyt_ice

nu vad sensul acestui topic...!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

Citatce spuneti
----Simplu: baiatu' e iluzionist.......... ! End of story !
---Am zis .
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

darieglobur

sensul e simplu...
intamplator cineva mi-a aratat acest clip si, vrand sa aflu si alte pareri, l-am propus si eu spre dezbatere.
primul lucru care-mi vine in minte e c-ar fi vorba de o "regie". totusi, la prima vedere, n-am cum sa-mi du seama daca-i vorba de o regie sau nu.
...und Sie fliegen doch!

darieglobur

Citat din: romulus din  09 Martie 2008, 19:06:53
----Simplu: baiatu' e iluzionist.......... ! End of story !
---Am zis .

pai, nu-i chiar asa de simplu...dar ar fi vorba, intr-adevar, doar de numarul unui iluzionist, e cam greu de gasit vreo explicatie rationala.
eu as spune ca problema care se pune colea este, asa cum a lasat sa se-nteleaga si khaarsha, daca aceasta chestie-i  regizata sau nu.
...und Sie fliegen doch!

lylyt_ice

Bine...si tu chiar crezi sau tinzi sa crezi ca baiatul asta dispare..? Acum pe bune, lasind gluma deoparte :evil:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

darieglobur

Citat din: lylyt_ice din  09 Martie 2008, 19:40:52
  Bine...si tu chiar crezi sau tinzi sa crezi ca baiatul asta dispare..? Acum pe bune, lasind gluma deoparte :evil:

hmm, atitudinea mea, in cazuri de genul asta, e una cam ca in versurile alea ale lu' arghezi: "vreau sa te pipai si sa urlu: <<este>>!", in sensul ca pentru a ma pronunta e musai sa fiu acolo.
...und Sie fliegen doch!

AnXiety

Hmmm ia uitati-va la umbra meselor la 0:50 si la 1:12. In 22 de secunde a coborat soarele? Tare Angel asta :))

Arckadii

Criss Angel am spus-o si o mai spun este un simplu scamator, iluzionist etc. El insusi a recunoscut chestia asta.
In plus, credeti ca cineva cu astfel de puteri, ar face emisiuni TV pentru bani?! SA fim seriosi.

Ark