Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Este Lumina de pasti de la Ierusalim de la DUMNEZEU ?

Creat de nelu28, 01 Martie 2008, 09:23:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nelu28

http://www.ortodoxtv.com/filme-video/sfanta-lumina.php

Daca citim cu atentie Apocalipsa 13 cu vers 13 (atentie la nr 13)vedem ca Satan poate face sa cada foc din cer ptr a insela oamenii!

Apocalipsa 13:13 Sãvârºea semne mari, pânã acolo cã fãcea chiar sã se pogoare foc din cer pe pãmânt, în faþa oamenilor.14  ªi amãgea pe locuitorii pãmântului prin semnele pe care i se dãduse sã le facã în faþa fiarei. Ea a zis locuitorilor pãmântului sã facã o icoanã fiarei, care avea rana de sabie ºi trãia.

Urban

Intrebarea 1
De cat timp coboara lumina de Paste la Ierusalim ?
Si daca stiti si raspunsul aduceti si o dovada in sensul asta...

Intrebarea 2
Israelul e Stat de vreo 40 si ceva de ani....pe vremea cand nu exista ca Stat, aparea lumina ?

Multumesc anticipat

antoniu

unii cred altii nu cred ,......doua laturi opozabile in patratul logic...si care este problema... bipolaritatea este normala ,fireasca si in fizic , in chimic,in biologic si social......

nelu28

Citatunii cred altii nu cred ,......doua laturi opozabile in patratul logic...si care este problema... bipolaritatea este normala ,fireasca si in fizic , in chimic,in biologic si social......

daca o luam asa ,atunci unii cred in mos craciun si altii nu cred!

problema se pune ,daca este o inselare sau nu ?

si daca este Lumina adevarata ,care este scopul si efectele benefice pe care acesta Lumina o are asupra crestinismului ?(IN AFARA DE TURISM ,SI RECLAMA LA CRETINISM )

ma refer in special la cel al trairii unei vietii mai morale a celor care se bucura de aparitia Luminii!

romulus

Citatefectele benefice pe care acesta Lumina o are asupra crestinismului
----Exact ......
----Este o naivitate sa crezi ca Dumnezeu aduce personal lumina in acea pestera in noaptea Invierii. Cu siguranta ca este o figura de stil - ca sa zic asa -  o parabola. Principalul scop al acelei manifestari este acela de a pastra vie in memoria colectiva notiunea de Lumina, care este indisolubil legata de Cel care propovaduia IUBIREA: aduceti-va amine " .....Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat...... " ! Aceeasi semnificatie are si lumina care se tine aprinsa la capataiul unui muribund : sa-i reaminteasca acestuia sa urmeze calea Luminii.....
----Cat despre cei care merg acolo convinsi fiind de veridicitatea fenomenului, de ce sa nu-i lasam sa creada ?
---Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

nelu28

CitatCat despre cei care merg acolo convinsi fiind de veridicitatea fenomenului, de ce sa nu-i lasam sa creada ?
---Howgh !

si ce zici atunci de profetia din APOC 13;13....cu privire la marea inselaciune pe care o face "ingerul luminii ,zis lucifer ...care poate face acesta asa zis lucrare ?!

si precis lucifer are un scop precis ,de a insela omenirea cu acesta lucrare ...

Arckadii

Cu toata stima si cu tot respectul pentru Biserica, Armata si toate celelalte organizatii implicate in ritualul de preluare a luminii izvorate din senin tin sa fac anumite precizari si speculatii.
Precum povestea parintele Cleopa, acolo sunt adunati si evrei si catolici si ortodocsi si armata si si si...
Si totusi, desi preotii sunt controlati, ei intra SINGURI in camera de unde izvoraste lumina...si ies cu lumanarile aprinse.
Poate suna vulgar, dar o bricheta intra foarte usor in fund...acolo cred ca nu a stat nimeni sa ii controleze...
Ce sa zic, o fi pe bune, insa nu vad sensul...si nu cred ca Dumnezeu e atat de pueril in manifestare...

Ark

dj_italo2001

Sunt convins ca folosind o tehnologie ceva mai avansata ca a noastra (sa zicem 40-50 ani in viitor) poate pacali orice instrument de masura actual.E ca si cum ai incerca sa inteceptezi un semnal radio in domeniul undelor ultrascurte modulate in frecventa(FM) folosind receptoare AM (cu modulatie in amplitudine) ce lucreza in domeniul undelor scurte, medii si lungi.Cred ca este posibil ca o rasa de E.T. sa isi fi bagat "coada" in treaba asta.D.p.d.v. tehnologic pentru ei este o bagatela.