Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Misterele cercurilor din lanul de grau!

Creat de jackie28t, 22 Februarie 2006, 23:51:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

antoniu

este bine si asa ,sunteti pe aproape cu supozitiile,oricum secretul militar este bine pazit ......tema din proiectul 'FLOARE DE COLT"...de cum reactioneaza populatia la conditiile razboiului informational   prin cenzurarea voita si continua a surselor media de informare.....cum poate fi transformata informatia pura in stire cu semn schimbat in folosul unui ocupant, catre mesajul final de a nu mai opune rezistenta                   

spooky

Va propun, daca aveti informatii sa le postati... ca parca dvs. sunteti cel care se autocenzureaza... E un mare DACA.

CitatDaca si cu parca
se plimbau intr-o barca,
daca daca nu era
parca parca se-nneca.

Daca nu, sirul mesajelor ambigue care nu aduc nimic nou in aceste discutii si nu fac decat sa umple numarul de mesaje de pe forum, se va opri aici.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

antoniu

multumesc , ca mi-ati dat , prin reactiile dvs ,posibilitatea de a face cercetarea in domeniul monitorizarii unui grupului tinta omogen ca preocupari, necesara in perfectionarea continua a metodelor de lucru pe care le voi atasa la cursul meu. oricum nu voi mai posta pentru ca deja am multi prieteni aici cu cre voi comunica in privat.               cu consideratie prof. antoniu viorel butnaru

LupinThe3rd

Citat din: antoniu din  26 Februarie 2008, 16:22:36
prof. antoniu viorel butnaru
am citit site-ul dumneavoastra cu proiectul de agroecoturismului cultural crestin si am vazut ca suneti domn profesor si asociat la "CWRU Mandel Center , Cleveland, Ohio, U.S.A.". Dar nu am inteles de ce?

extrateresru_ro

oooooofffffff asa de multe intrebari,si lucruri nestiute..........e asa de simplu sa crezi.bine uneori nestiinta lucrurilor ne mai itetoseaza privirile.
daca acea fotografie ar fi un fals cum se face ca rusu ala avea fabar in 1967,de coduri binare  :-)
vati centrat umpic la discul pe care il tine in mana.
eu zic ca are ceva fals ca sa trezeasca suspiciuni,dar ce?
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

Citat din: antoniu din  24 Februarie 2008, 23:18:21
ca sa aflati misterul ,folositi cele sapte intrebari la care sa incercati singuri sa dati raspuns fara mimele culturale si presiunea ideilor celorlalti...esti in joc cu natura ,cu tine si cu strategiile celorlalti... ok da-ti singur raspunsul ..gandeste,mediteaza ,informeaza-te
    ex. de ce in lanurile de grau ...???????..............................................
de ce in lanurile de grau....findca zic eu,e mai pur.ISUS,a binecuvantat painea,a zis cai TRUPUL SAU.
ce poate fi mai........(pur)..........painea zic eu.din ce se face painea,din grau.
si de ce nu ar alege,et, sa transmita semnele,semnalele intr-un lan de grau.
de ce nu?

extrateresru_ro

Citat din: Shadowman din  25 Februarie 2008, 08:13:35
   Va multumesc pentru sfaturile si indicatiile pretioase !  :-D
  As prefera sa citesc raspunsuri pe acest topic.Ori pareri.Nu sfaturi si intrebari.
"Gindeste,mediteaza,informeaza-te..." Mda...
Ati gasit raspunsul,ati deslusit misterul folosind cele 7 intrebari ?  :roll:
Daca n-ati gasit raspunsul,va ajut eu cu inca 3...Exemplu:
  1.De ce cercuri si nu trapeze ?
  2.De ce nu se formeaza cercuri in leustean ori in culturile de sfecla ?
  3.De ce vara si nu primavara ?
1.pamantul e rotund. :wink:
2.findca........ :-)
3.findca primavara se recolta "ghiocei" 8-)

extrateresru_ro

secrete militare,diavolul cositor,hai ma fratilor mai degraba se par astea povesti decat faptul ca niste entitati extraterestre vor,comunica,cu noi.
daca priviti umpic fizica quantica,cata asemanare!
unele sunt formatii planetare.
unele sunt chakra.
hm,un cercetator mexican care studiaza fenomenul "cromp circle",a pus premiu pentru cine va face anul acesta un cerc,indentic,care a aparut acum 2 ani si reprezenta calendarul maya.

pri3st3ss

Citat din: extrateresru_ro din  27 Februarie 2008, 04:16:21

vati centrat umpic la discul pe care il tine in mana.

tu ne-ai atras atentia asupra discului,spuneai ca seamana foarte tare cu cel din lan,uite :

Citat din: extrateresru_ro din  13 Februarie 2008, 00:50:06
tratand de verificar informatia,se realizo o extranie similitudine intre acesta pictura si la formatiunea Crabwood,care a aparut in anglia pe 16 august 2002.
am pus amandoua fotografii,uitativa cu atentie ce tin in mana.cele 2 discuri sunt identice!

Citat din: extrateresru_ro din  27 Februarie 2008, 04:16:21

daca acea fotografie ar fi un fals cum se face ca rusu ala avea fabar in 1967,de coduri binare 

nu am cunostinte matematice prea mari,insa parca proful meu de mate mi-a spus in generala ca sistemul binar se folosea in china inca de prin 1300 toamna,iar in restul lumii s-a propagat,intr-adevar,mai tarziu....

"Prima descriere cunoscutã a unui sistem de numeraþie binar a fost scrisã cândva între sec. VIII ºi IV Î.Hr. de cãtre matematicianul indian Pingala. .
În China anticã s-au folosit seturi complete de 8 trigrame ºi 64 hexagrame, corespunzând cu numere cu câte 3 respectiv 6 cifre binare. ªi în Africa se cunosc diverse combinaþii binare antice.
În anul 1605 Francis Bacon ºi-a imaginat un sistem de codificare a literelor alfabetului prin câte o secvenþã de cifre binare. El ºi-a dat seama cã, pentru codificare, se pot folosi nu numai cifrele binare, dar ºi orice alte obiecte cu 2 stãri, ca de exemplu clopote (bat sau nu bat), lumini, torþe º.a."

sursa : wikipedia

...asa ca stia de sistemul binar in 1967...

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

extrateresru_ro

Citat din: pri3st3ss din  28 Februarie 2008, 21:31:19

tu ne-ai atras atentia asupra discului,spuneai ca seamana foarte tare cu cel din lan,uite :

nu am cunostinte matematice prea mari,insa parca proful meu de mate mi-a spus in generala ca sistemul binar se folosea in china inca de prin 1300 toamna,iar in restul lumii s-a propagat,intr-adevar,mai tarziu....

"Prima descriere cunoscutã a unui sistem de numeraþie binar a fost scrisã cândva între sec. VIII ºi IV Î.Hr. de cãtre matematicianul indian Pingala. .
În China anticã s-au folosit seturi complete de 8 trigrame ºi 64 hexagrame, corespunzând cu numere cu câte 3 respectiv 6 cifre binare. ªi în Africa se cunosc diverse combinaþii binare antice.
În anul 1605 Francis Bacon ºi-a imaginat un sistem de codificare a literelor alfabetului prin câte o secvenþã de cifre binare. El ºi-a dat seama cã, pentru codificare, se pot folosi nu numai cifrele binare, dar ºi orice alte obiecte cu 2 stãri, ca de exemplu clopote (bat sau nu bat), lumini, torþe º.a."

sursa : wikipedia

...asa ca stia de sistemul binar in 1967...

bun......dar daca acesta scriere binara sau cum i se mai spune e asa veche.........de ce am aflat asa tarziu de ea................de ce nu am evoluat cu ea..........etc.........si care e scopul ei de apare acum ,peste tot..............ca si internetu!

alx

Citat din: extrateresru_ro din  28 Februarie 2008, 23:31:01
   bun......dar daca acesta scriere binara sau cum i se mai spune e asa veche.........de ce am aflat asa tarziu de ea................de ce nu am evoluat cu ea..........etc.........si care e scopul ei de apare acum ,peste tot..............ca si internetu!

pai in primul rand INTERNETUL E ''CREATIA''ACESTEI TEHNOLOGII...toate calculatoarele folosesc limbajul binar...daca tu ai aflat tarziu de el...e vina ta...imi aduc aminte ca in vremurile ''dinainte de 89''  se preda prin generala si ceva legat de limbajul binar...este foarte greu,ca om,sa te exprimi binar,adica ceva de genul   0010011001111001,nu crezi?   asta explica de ce unii ''trag'' toata ziua de limbajul binar,si habar nu au de asta...
   scopul...cred ca nu mai trebuie sa il explic...deja am cam facut-o...

daca doresti sa afli mai multe,consulta: http://nostalgia.wikipedia.org/wiki/Machine_language
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

extrateresru_ro

Citat din: alx din  29 Februarie 2008, 00:02:10
pai in primul rand INTERNETUL E ''CREATIA''ACESTEI TEHNOLOGII...toate calculatoarele folosesc limbajul binar...daca tu ai aflat tarziu de el...e vina ta...imi aduc aminte ca in vremurile ''dinainte de 89''  se preda prin generala si ceva legat de limbajul binar...este foarte greu,ca om,sa te exprimi binar,adica ceva de genul   0010011001111001,nu crezi?   asta explica de ce unii ''trag'' toata ziua de limbajul binar,si habar nu au de asta...
   scopul...cred ca nu mai trebuie sa il explic...deja am cam facut-o...

daca doresti sa afli mai multe,consulta: http://nostalgia.wikipedia.org/wiki/Machine_language
asta e am aflat mai tarziu ca tine dar nici tu nu ai inteles ce am vrut sa spun

extrateresru_ro

StarDust

Citat din: extrateresru_ro din  24 Iunie 2008, 08:35:44
a inceput sezonul "crop circle"2008.la noi in tara nu sa semnalat nimic, inca?
Un posibil raspuns. la noi in tara sunt f. putine persoane dispuse sa-si piarda vremea(noptile) cu facut-ul cercurilor.poate le vine ideea mai spre toamna... :D
Parerea mea!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

extrateresru_ro

Daca cineva are ceva de spus sa spuna.Se pare ca aceasta minunatie,  are dea face cu un ciclu al planetei Venus ce se termina pe 21 martie 2013 si este realationat, cu un desen aparut in venezuela.Semnul,crop circle,a aparut pe 17 iulie 2008.

http://www.cropcircleconnector.com/2008/westwoods/westwoods2008.html