Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fenomenul Deja-vu

Creat de udar, 28 Martie 2006, 17:23:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHIP

@Lylyt ice
Depinde foarte mult si de interpretarea pe care o dam notiunii de puteri mentale.

lylyt_ice

Pentru mine puterea mentalului esta identica in expresie, cu puterea gandului pur,iar cand spun gand pur, m-a refer la divinitatea care este izvorul tuturor mentalurilor(gandurilor pure).Pe masura ce mentalurile se extind si se indeparteaza de centrul mental, isi pierd din puritatea initiala ,devenind in cele din urma aproape izolate in materie.prin aceasta experienta de exspansiune finala ,trecem noi in aceste momente.Unii dintre noi simt ca extensia a luat sfirsit si este timpul sa ne intoarcem la sursa,altii inca nu percep nimic,iar altii refuza reantoarcerea si lupta cu toate fortele sa ramina inclusi in materie,ne intelegind ca materiea inseamna moarte ,iar mentalul suprem inseamna ;IUBIRE,LUMINA,VAIATA ETERNA!
    CHIP... cam asta inteleg eu prin ;mental.....Si tare m-ar interesa si parerea ta.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Roswel

Se spune ca Deja-vu sunt amintiri din alta viata! :?

Rachetzell

sunt din ce in ce mai confuz fata de ceea ce mi se intampla.....huh....inca odata fenomenul deja-vu isi face simtita prezenta in viata mea......dupa chestia cu profa de latina pe care v-am prezentato pe pagina 6 ...ieri...o chesti f asemanatoare mi sa intamplat.....eram cu o foarte buna prietena intr-o zona centrala din botosani stand de vorba.....la un moment dat vine o alta cunostinta comuna shi intra in discutie cu prietena mea.....in acele momente eu ma uitam la lumea ce treace prin fata.Involuntar....am intors capul .Timp de 20-30 de secunde am stiu dinainte tot ce se va intampla...acele 2 prietene nu au mai avut cuvinte din momentul in care am inceput sa le spun exact tot ce trebuia sa se intample....adik....un om trebuia sa intre in farmacie.....e femeie trebuia sa iasa de pe o alee cu un bulldog in lesa....iar mai apoi o fata trebuia sa coboare niste scari...mai apoi urmand sa se uite in spate(din motive necunoscute)....sa dovedit a fi totul exact asa cum spusesem.....yo nu am dormit aseara deloc gandindu-ma la ce ar putea fi....pt mine e inexplicabil.....dak voi ma puteti ajuta cu ceva va rog din toata inima sa o faceti

calinahanna

@Rachetzel...

Invata sa controlezi chestia asta care ti se intampla, nu te mai mira.

Rayden

@Rachetzell

nu te speria, e kiar cool, esti super sensibila..si cum spunea si calinahanna incearca sa o controlezi..

mai anunta-ne si pe noi despre evolutie..

toti oamenii ar trebui sa posede astfel de "calitati" pentru ca zac in ei..in oamenii..sunt niste calitati latente insa unii ori nu cred in ele, ori li se pare prea SF..insa unii...le controleaza..le constientizeaza si le ..dezvolta.

so..relax..nothing to be scared..  :-D

Rachetzell

ms pt sfaturi....am sa incerc sa controlez de acum inainte ceea ce se intampla......multi spun k de acu nu o sa mai am acest deja-vu prezent in viata mea....cik dak spui altora se pierde efectul.Mi se pare o prostie....dak trebue sa se intample...se va intampla....asea k astept cu nerabdare sa reapara.....                   
Am uitat sa precizez un lucru...dupa parerea mea are legatura cu ceea ce mi se intampla.Cand eram mic...aprox in perioada 7-10 ani...am avut niste asea zise "puteri".Vorbind mai concret puteam sa "lipesc" de piele mea diverse lucruri...de la radiere...creioane...pana la chestii gen lingura.Chiar puteam sa "vindec" anumite dureri ale tatalui..(shi nu e nicio minciuna sau facatura...e purul adevar)foloseam aceasta abilitate de vindecator doar pe tatal meu shi pe mama mea.....dar din momentul in care am incercat...fara succes ...sa fac acelashi lucru pe un alt om...puterile s-au diminuat considerabil.....de atunci nu le mai simt prezenta....nu prea inteleg.Daca puteti sami explicati shi sami mai dati niste sfaturi.....va rog din toata inima. Si tot legat de chestii de astea.....am avut o intamplare destul de misto cu niste vise.O puteti gasi in thread-ul "Vise" in penultima shi ultima pagina...deasemenea astept explicatii shi sfaturi....dak puteti sa le oferiti desigur. Multumesc mult pentru ajutor!

calinahanna

@Rachetzell

Bun.
Uite care e parerea mea.
Ceea ce ti s-a intamplat nu este o "putere", este eventual un "har".
Dar Dumnezeu iti da, nu iti baga si in traista.

Cred ca ar fi mai bine daca ai cerceta singur fenomenele de care ai avut parte. Forumul e plin de explicatii (si nu numai asta, mai sunt si alte forumuri, unele chiar mai detaliate), daca insa nu intelegi nimic citind posturile din aceste forumuri, probabil ca trebuie sa te documentezi ceva mai mult si mai .. "temeinic". Si nu uita, teoria e super, practica ne omoara... Toceala fara exercitii nu isi are rostul.
Incearca sa fii mai atent la tine, la ceea ce ti se intampla... Intoarce-te din drum, de unde ai plecat si vezi ce s-a intamplat de nu se mai "intampla"...

Fii obiectiv si rece, si nu uita de bunul simt.
Sunt convinsa ca te vei regasi.

BittersWeet

de cand am dat de forumul asta am citit aproape toate topicurile din categ. asta cu paranormalul si m-am gandit ca ce o sa scriu aici se incadreaza in m multe categorii insa n-are sens sa dau copy/paste..  :-D
De exemplu, noaptea, dupa ce visez ce o sa se intample ca sa zic asa  :lol: brusc imi apare o imagine in care eu sunt in pat , in fund cu lumina stinsa si urlu .. dupa asta ma trezesc si pur si simplu ma simt ff obosita ca si cum nu as fi dormit.. Peste vreo 2 zile *cel mult* se intampla tot , cu amanunte insa ce e culmea este faptul ca dimineata nu imi aduc aminte decat ff vag de vis.Cand se intampla,totul este clar.
Un alt tip de vis care este ff groaznic si nu stiu in ce cat se incadreaza,probabil ca tot deja vu.Cand se intampla vreun accident cu multi morti,sau cand pur si simplu mor multe persoane(de ex accidentul din mai 2004, sau unul mai recent cand autobuzul cu nuntasi a fost lovit de tren) ma trezesc exact la aceeasi ora si nu mai pot adormi.De la o vreme mi-am dat seama de ce se intampla asta si este groaznic, pt ca dimineata aflu de la TV ce s-a intamplat si corespunde perfect cu ceea ce visez..Visez ca ma aflu in autobuzul respectiv,de ex, si trupul meu nu este,e numai sufletul.. si le vad fetele speriate ale oamenilor, dupa care este o lumina si peste tot sange,tipete,oameni disperati.Ceea ce simt dimineata este infiorator,un sentiment de neputinta,ca as fi putut sa ma trezesc mai devreme si nu stiu.. sa fi simtit ceva si sa ii fi anuntat.
Asta nu e singurul lucru..Cand sunt singura sau incerc sa adorm simt cum cineva ma urmareste.Nu imi este frica de acel "cineva".Lucru ciudat.
M-am obisnuit cu chestiile astea inca de pe la 5 ani cred,caci si mama are aceleasi vise,premonitii etc. numai ca la ea sunt mai accentuate,le simte cu mult timp inainte.(2 luni..).E bine ca am cu cine sa vb,insa uneori ca sa nu ma sperie nu spune tot.
Cand eram mai mica puteam sa mut lucruri cu gandul,ma uitam la lustra cand stateam in pat si mi-o imaginam invartindu-se, iar acest lucru se intampla incet incet..
Am unele vise care se repeta,in care eu sunt prinsa intr-o gradina veche,eu fiind imbracata cu o rochie antica (k pe vremuri..) si nu pot sa scap, vreau sa scap si alunec pe garduri , si pana la urma simt cum ma sufoc.Atunci ma trezesc transpirata (chiar daca e ger ..)
Oricum,astea nu sunt singurele lucruri pe care le patesc insa de moment nu prea mai am timp sa scriu.
Colegele mele ma cred nebuna , si ca lucrez cu satana sau asa ceva  :lol: :lol:.
Astept un raspuns sau asa ceva.

Evia

offff
ce mai umbli noaptea afara din corpul tau.Mai rau ..si in viitor.
Deja-vu-ul mai are si o alta "fateta"...chiar daca realizezi ce se intimpla , si iti amintesti ca urmeaza sa se intimple ceva rau...nu ai sa poti opri nimic
in viata sunt lucruri care pot fi schimbate si care nu.

Cosmarurile  sunt probabil...amintiri(sper ca din trecut)....

Ai ceva de terminat....sau te-a ingrozit ceva teribil....
Si eu aveam un vis/cosmar care se repeta si culmea eram imbracata intr-o rochie alba....
totdeauna se sfirsea cind aproape ma "prindea monstrul"...incit eram convinsa ca visul se termina prost
am fost invatata ca atunci cind am visul din nou sa imi spun ""aaaa ...iar visez"
iar dupa un timp a aincetat.
Iar dupa un alt timp :) a avut si un final...in care eu cistigam:))
Nu toata lumea care e diferita de "turma" e nebuna
crede-ma

lylyt_ice

BittersWeet,nu trebue sa iei in seama ce spun altii...pentru ca nu i asa ,tu nu lucrezi cu satana ci din contra ,ai un dar foarte valoros pe care l-ai primit de la Dumnezeu atit tu cit si mama ta, voi faceti parte dintre oamenii care percep anumite schimbari la nivel spiritual .cu timpul acesti oameni devin din ce in ce mai evoluati si nr lor se multiplica.In general oamenii cu aceste calitati nu cunosc sentimentul de frica si urasc ce-i rau si minciuna...numai atingind un anumit nivel spiritual incep sa-si faca aparitia aceste "puteri" .Stiu ca spui adevarul din suflet, asta simt iar cind cineva incearca sa-si atribuie anumite calitati neavindu-le simt si asta.Ca la sfirsitul timpului se vor naste oameni care se vor identifica f.usor cu noua fregventa si vor avea vise si vor prufetii, asta ne este relevat si in BIBLIE .Acest lucru se petrece cu voi doua; tu si mama ta si sa fiti mindre de acest lucru...ginditi pozitiv si uriti tot ce este rau .iar cu timpul veti observa o amplificare  foarte vizibila a acestor asa zise puteri .fiti pe faza ...si CU DUMNEZEU INAINTE !!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Shadowman

Citat din: BittersWeet din  20 August 2007, 20:37:04
Cand eram mai mica puteam sa mut lucruri cu gandul,ma uitam la lustra cand stateam in pat si mi-o imaginam invartindu-se, iar acest lucru se intampla incet incet..
Ai reusit sa muti si alte obiecte "cu gindul"...? Nu de alta,dar lustrele sunt obiecte  foarte sensibile la tropaitul vecinilor,trecerea camioanelor,tramvaielor,trenurilor...Iti amintesti de cite ori ai repetat experientele...?
"Prevestesti" ,in majoritatea cazurilor,lucruri neplacute...? Sau poti prevesti si momentele fericite din viata ta sau a altora...?
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

lylyt_ice

Shadow,stai linistit ca nu a invirtit nimic...si tu daca fixezi cu privirea lustra din camera,dupa cel mult 3 min,ai impresia ca se misca sau se invirteste ,foarte multi numesc acest fenomen pshiho-optic "TELE CHINEZA "Numai in cazul ca martori oculari atesta la modul serios ca au perceput aceste miscari produse prin concentrare de un individ se poate vorbii de un posibil efect real,dar mai intii trebuiesc excluse alte motive;trepidatii ,miscari de aer ...Bla bla bla...

baguvix

Uitati-va la filmul Deja Vu e chiar foarte interesant si sincer pe mine m-a emotionat  :lol: nu va spun foarte multe dar dupa titlu va datzi voi seama ...
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

BittersWeet

stau la curte..deci de vecini nu ar putea fi vb.Eram cu verisoara mea de vreo 8 ani si mi-a spus "uau e cutremur! ce se intamplaa??" insa pe la TV si asa nu s-a zis de niciunul..   :oops:visez si una si alta in general lucruri rele tocmai de asta mam saturat rau de tot .. :cry: