Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN in Turcia?

Creat de dbd, 30 Iunie 2007, 13:03:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dbd

http://www.youtube.com/watch?v=k5W3buftf9o&NR=1
ce ziceti de asta ? ce paote fi ? Rog Paul Dorneanu sa-l priveasca neaparat, iar daca doreste traducerea la ce se comenteaza sa-mi spui.
bafta

DeReLiCt

Da... intr-adevar un fenomenal balon meteorologic  :-D :ufo: :ufo: :ufo:
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

lylyt_ice

Ce e zburlitania asta (?)parca sunt o multime de balonase legate impreuna si mai au ceva agatat de ele,in orice caz ceva facut de oameni!?!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

dbd

vad ca nu comenteaza nimeni care ar avea idee...

Marius MMG

Citat din: dbd din  30 Iunie 2007, 13:03:36
http://www.youtube.com/watch?v=k5W3buftf9o&NR=1
ce ziceti de asta ? ce paote fi ? Rog Paul Dorneanu sa-l priveasca neaparat, iar daca doreste traducerea la ce se comenteaza sa-mi spui.
bafta
Parerea mea: Un balon argintiu ce reflecta razele soarelui. Vad ca are si ceva agatat de el.

alx

Citat din: dbd din  11 Iulie 2007, 02:17:12
vad ca nu comenteaza nimeni care ar avea idee...

bine ai venit pe forum...asta in primul rand.
in al doilea rand,ce e cu remarca asta pe care ai facut-o?  cine crezi tu ca ar avea idee?  sau cel care spune ca acolo e un ozn are ''idee''?
   eu nu am idee,dar cred (la fel ca ceilalti) ca e vorba de un balon meteorologic,agatat(involuntar) de varful unui copac,si miscat de vant.
   interesant la aceste secvente este faptul ca desi au avut tot timpul la dispozitie,o pozitie fixa,nu exista nici un cadru cat de cat clar...ce sa insemne asta?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

dbd

bine v-am gasit...urmaresc de 3 ani forumul rufon...
exact cel mai probabil pare a fi un balon...