Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fenomenul Deja-vu

Creat de udar, 28 Martie 2006, 17:23:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

Fenomenul deja-vu,nu exista,lafel cum nu exista nici trecut,viitor si spatiu.Asa zisul fenomen este numai un moment de luciditate si de concordanta intre mental si constiinta care sugereaza existenta materiei.Cu alte cuvinte punctul O,intre trecut si viitor,unde totul se prtrece in prezent.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Dreamy

Citat din: lylyt_ice din  08 Iunie 2007, 10:03:22
Fenomenul deja-vu,nu exista,lafel cum nu exista nici trecut,viitor si spatiu.Asa zisul fenomen este numai un moment de luciditate si de concordanta intre mental si constiinta care sugereaza existenta materiei.Cu alte cuvinte punctul O,intre trecut si viitor,unde totul se prtrece in prezent.

lylyt_ice e o idee, insa la care prezent ne referim??
Al nostru, al parintilor nostri, al bunicilor, strabunicilor sau al nepotilor si stranepotilor???

Sidney

Probabil  se  refera  la  o  bucla atemporala....

Sidney

Imi  amintesc  de  un  serial.... in  care  membrii echipajului  jucau  carti
si  aveau  toti un  deja  vu..  apoi  si-au  dat  seama  ca  treceau  printr-o  falie  spatio  temporala  care  se  tot  repeta..
Acum   sentimentul  de  deja  vu  nu este  o  prezicatorie.Singura  chestie  pe  care  poti  sa  o  spui  este "i  remember  this  part" DAca  cineva  iti  da  o  palma  peste  ceafa  :-Dla  un  interogatoriu tot  nu  vei  resusui  sa  spui  ce  se  va  intimpla  mai  departe  :situatia  imi  pare  cunoscuta' .Macar  vre0  10  sec  in  viitor.Pentru  ca   sentimentul  presupune  "ceva " in  capisonul  tau si
nicidecum  ca  esti mare  prezicator...

Ronin

Pt. cei care m-au intrebat...am spus...NU cred ca deja vu merita multa cerneala... daca noi credem intr-o viata anterioara sau viitoare...atunci poate ne gandim ca da... dar hai sa luam totul mai usor... eu spuneam ca mintea este centrul nostru de comanda care inca are multe 'secrete'... deja vu...special prin subconstient...acea 'magazie' unde depozitam totul... legat cu ...situatii, persoane, imagini, etc... ne da acel sentiment de deja vu...
Despre religie... eu nu percep religia prin 'crede si nu cerceta'...si nici prin interpretarea celor care se considera calificati...!!! sunt o persoana libera (de sex M) inzestrata (de Dumnezeu cred eu...) cu ratiune si logica...pe care incerc sa le folosesc pentru a cunoaste ...adevarul... de el depinde (parerea mea) viitorul meu ca persoana ...
Daca nu ati inteles logica mea cu religia...va invit sa studiati religia de prin sec.1 pna in ziua de azi...pentru a intelege legatura ei cu politica... care prin executiv...poate influenta viata unei natiuni sau planete... si cum site- ul asta este despre OZN-uri.... si daca NASA este 'institutia' care se ocupa cu studiul universului...mai cautati si o sa gasiti povestiri interesante despre cei care compun si ocupa functii importante acolo...de ce..?!
Iezuitii... cand vorbim de ei...le spunem ca-i compatimim... istoria...daca ati citit ce am spus de suprimarea ordinului si 'inghetarea' legaturilor cu USA...pan' la R. Ronald (US President)...ati intelege ca nu vorbesc aiurea... astia se ocupa cu altceva si nu cu impartitul de colaci... politica-informatii-armata-banci-...etc... la nivelul cel mai inalt... daca vrei dovezi...nu le am decat prin regula dominoului... pune cap la cap ceea ce ai...si vei intelege more... circumstantele nu mint... si vezi 'definitia' conspiratiei...
De aia zic eu...be good with them... de ce..suntem toti oameni ....dar cineva straniu !!! a reusit sa ne manipuleze in asa hal incat ne omoram unii pe altii...cine castiga...???
Hai sa 'detectam' inamicul' nr.1...in carne si oase... si dela (prin) el vom detecta si pe cel care ne este superior prin constructie si natura...........!!!
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Dreamy

Ronin...BRAVOOOOOOOOO, cat patos, cata daruire, insa tot nu inteleg unde e legatura cu subiectul topicului???
Sincer,... "MAGAZIA" mea nu poate face conexiunea!!!! :|

lylyt_ice

Asa de simplu nu se poate explica...in cateva cuvinte,dar am sa incerc...Gradele de rudenie si persoanele de care suntem legati in trecut si viitor nu au nici o legatura cu mentalul individual.toate aceste efecte pe care "noi "le traducem ca realitate,sunt de fapt productul GINDULUI "CUIVA"care se afla in afare realitatii noastre si in acelas timp o include.Dupa cum se stie, creerul uman,lucreaza numai pentru a realiza existenta dimensiunii a III-a,inclusa in timp si spatiu.Mentalul, este liber si cuprinde toate dimensiunile,pentru ca el vine si este legat direct la sursa de gandire suprema(DUMNEZEU).odata cu moartea fizica mentalul se elibereaza de materie ,timp,si spatiu ,dar este inca legat de suflet,de aceea nu este inca liber sa se intoarca total la sursa suprema care l-a creeat iar procesul de eliberare continua......acelas lucru se petrece cu toate mentalurile;frati, bunici,copii ,cunostiinte...etc.In momentul in care toti se elibereaza de corpurile;material,astral si eteric se intorc la sursa de gandire suprema,omogenizindu-se cu aceasta intr-un tot unitar,cu alte cuvinte suntem toti de fapt unul.Tot ceea ce luam noi drept realitate este de fapt un gand spontan al cuiva (DUMNEZEU).Stiu ca ...prea bine nu m-am exprimat eu ,pentru ca este si complicat,dar sint multe surse unde v-a puteti documenta daca vreti sa acceptati ideea despre care v-am vorbit...     Cel mai simplu exemplu este modul de functionare al unui compiuter.....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ronin

dreamy... magazia de care vorbeam este de fapt una in care se pastreaza arhiva...
Legatura cu topicul... daca te referi la iezuiti... raspunsul este simplu... daca ai fi trait din sec. 3 pana prin sec. 6-7...si ai fi murit ARS(a) PE RUG...intr-o piata in fata copiilor tai....si ai fi reusit sa inviezi prin sec. 20-21 (azi)...chiar ai fi avut sentimentul de deja vu... de ce ???...anii sunt diferiti dar regizorii sunt aceiasi... si inca suntem la debut...daca esti suficient de tanar(a) cred ca sentimentul de deja vu se va adancii... in urmatorii ani...!!!

Sper sa intelegi.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Rachetzell

si mie mi sa intamplat sa ma confrunt cu acest fenomen.......am avut un vis unde pur si simplu am auzit ce a spus profa' de latina...la ora(asta dupa vreo 2 sap...dupa ce uitasem visul)..vine momentul in care se intampla aceeasi secventa din vis.....erau identice.....ce ma socat pe moment este faptul k....involuntar...am spus exact ceea ce a spus si profa'(o fraza kilometrica in latina...limba kre nu o indragesc shi nu o studiez aproape deloc)....pur shi simplu rosteam aceleasi cuvinte impreuna.....fara sa fi citit de undeva..repet.....involuntar(avand in vedere k fraza era citata de profesoara din memorie).....  :? :? :? :? :? :? :?

pescarusul

Deja vu este fenomenul de cunoastere a viitorului prin vis...Nu constientizam acest lucru si de aceea avem impresia ca am mai trait ,,momentul respectiv,,.Ne-am nascut cu aceasta capacitate si putere,de fapt avem mult mai mosteniri ingropate undeva in subconstientul fiecarui individ,doar ca zac undeva amortite asteptand ca noi sa fim pregatiti si sa avem puterea de ale destepta...
Acesta este fenomenul ,,deja-vu,, explicat pe scurt...
Voi reveni asupra acestui subiect cu trairi personale.
Pescarusul

lylyt_ice

Da Pescarus aceeas parere am si eu...sint sigura ca majoritatea oamenilor au avut mai mult sau mai putin de-a face cu acest fenomen si chiar ,(dedubtare ,sincronicitate...)numai ca unii nu le au remarcat.Sint deasemenea convinsa,ca aceste efecte ,in ultimii ani s-au amplificat remarcabil la nivel global si asta mai ales in rindurile noilor generatii,incepind cam de prin anii 60.Deja sunt cazuri foarte elogvente inregistrate la copii foarte mici,care au prezentat In fata oamenilor de stiinta in Rusia si China,ca au puteri;hipnotice,telechinetice,telepatice...asa numitii copii, indigo si cristal .

CHIP

@lylyt ice
Cred ca acest fenomen poate apartine tuturor si nu doar copiilor cu capacitati paranormale native,iar cel mai important este ca acest fenomen sa fie util fiecaruia in masura in care poate fi explicat si descifrat.

lylyt_ice

Exact acelas lucru am spus mai inainte (daca ai citit cu atentie?),eu sint convinsa de faptul ca majoritatea oamenilor au aceste puteri,numai ca multi nu si-au dat seama de ele,dar in ultimii ani ,aceste afecte s-au amplificat vizibil si spontan mai ales la noile generatii si la copii.Cu alte cuvinte vreau sa scot in evidenta faptul ca o anumita evolutie rapida la nivel mental se produce de fapt sub ochii nostrii, chiar daca multi cercetatori tind in continuare sa musamalizeze si sa pastreza totul sub tacere gasind pentru fiecare efect ,raspunsuri ridicole.

CHIP

Si nu crezi ca acest fenomen a apartinut omului din totdeauna?

lylyt_ice

Sigur ca eu cred a toate fenomenele pe care noi acum le clasificam la categoria "PARANORMAL"cu mii de ani in urma au fost parte integrala din viata oamenilor,dar cu cit fregventa in care n-e desfasuram activitatea a scazut cu atit mai mult si puterile mentale.De catva timp insa,fregventa este din nou in crestere de aceea au inceput si la oameni sa se faca din ce in ce mai mult observate aceste efecte.Eu persunal cred ca...de ex.poporul Maya.a fost f.dezvoltat in aceasta dirctie de aceea ei nu foloseau prea mult scrierea decit,puntru a lasa mesaje importante lumilor viitoare,iar teleportarea era pentru ei ceva normal,telepatia lafel.de aceea eu mai tind sa cred ca ei primeau energie puzitiva si informatii de la sursa suprema,pe cind noi suntem ca intr-o temnita creata de cineva :evil:aceasta temnita fiind un fel de MATRIX in jurul terei care nu ne mai permite contactul cu sursa suprema,iar de cind Fregventa a inceput sa creasca unii dintre noi au din cind in cind posibilitatea de a depasii acest Matrix .