Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

Sa fie o artifice,sau un bitisor parfumat :?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Sidney

E interesanta....acum nu  ne  tine  in  sah si spune-ne  pls :-D
          Eu  recunosc.Nush :-D

DepthOfField

Eu parca sa recunosc poza asta de undeva  :roll:    e ceva MARE...
Dar inseamna ca nu e facuta de tine, daca e asa cum banuiesc eu... am ghicit acest aspect?  :roll:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

pri3st3ss

nu e mare
a fost mare :lol:
si da,ai dreptate,nu e facuta de mine..dak ai vedea fotografiile facute de mine,ai rade,sunt toate pline de ..."fantome" :lol:

DepthOfField

Ba cred ca tot mare e, dar ceva mai departe ... si poate mai putin luminoasa ..nu mai stiu cum ii spune... o sa ne spui tu  :wink:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Pai eu intrebasem daca fotografia ete facuta de tine dar nu primisem nici un raspuns.

Citat din: jackie28t din  21 Mai 2007, 23:13:58
Imaginea a fost fotografiata de tine?

Si dupa cate stiu regula din topic este de a se posta doar fotografii personale.
Dar ca sa nu se supere pri3st3ss cred ca e bine sa continuam la dezlegarea misterului. :-D
Pe viitor va rog sa puneti doar fotografii personale altfel topicul se va transforma in cu totul altceva si in acelasi timp vom avea si raspunsul final mai cu incredere.

pri3st3ss,
este vorba cumva despre ceva astronomic?

alx

pare a fi o fotografie alb-negru a ceva ce s-a dezintegrat in atmosfera terestra(mir?),sau e detaliu dintr-o cometa,fotografiata din spatiu...ziceam si eu...oricum imaginea imi aminteste de ceva...inca nu stiu ce...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

darkness

pri3st3ss

scuze,jackie,chiar nu am vazut ca ai intrebat si tu asta;

ceea ce reprezinta poza:
NASA's Hubble Space Telescope is providing astronomers with extraordinary views of comet 73P/Schwassmann-Wachmann 3, which is falling apart right before our eyes. Recent Hubble images have uncovered many more fragments than have been reported by ground-based observers. These observations provide an unprecedented opportunity to study the demise of a comet nucleus.Hubble caught two of the fragments, B and G, (top frames) shortly after large outbursts in activity. Hubble also photographed fragment C (not shown), which was less active. The resulting images reveal that a hierarchical destruction process is taking place, in which fragments are continuing to break into smaller chunks. Several dozen "mini-fragments" are found trailing behind each main fragment, probably associated with the ejection of house-sized chunks of surface material that can only be detected in these very sensitive and high-resolution Hubble images.

am ales aceasta fotografie pentru ca  seamana perfect cu ninsoarea sau cu ploaia...

FELICITARI CIUCIULETE,JACKIE SI ALX!!!!

jackie28t

Nu-i nici o problema  ''pri3st3ss''.A fost o ghicitoare interesanta.

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx