Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta nume de flori, sanatate,fericire,curaj,lumina si implinirea tuturor dorintelor!!!!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

Va urez la toti un paste linistit alaturi de cei dragi.
Sa ne revedem sanatosi si bucurosi.Numai bine.

Max C.

Lumina si iubire va doresc de Sfintele Sarbatori Pascale!  :star:

Arckadii

Dumnezeu sa va incalzeasca sufletele si sa va lumineze cararile. Pacea Lui sa se coboare asupra voastra si sa va umple inimile si trupurile de iubire.
Paste fericit dragii mei. Dumnezeu sa fie cu voi!
Arckadii

toma

Sarbatori fericite. Sa aveti parte de lumina si belsug, in liniste si pace.
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

jackie28t

Hei toma.
Frumos iepurasul.Am facut un print la imagine si l-am dat la nepotel sa-l coloreze. :-D
Sarbatori fericite si tie.

ryn

Sarbatori fericite tuturor! Si dupa cum spunea un bun prietende-al meu: "Doamne-ajuta! Paste fericit!"

Sidney

Cele mai sincere urari de sanatate, zile senine si multe bucurii de Sfintele Sarbatori !

Unidentified

Iar am importat din afara porcarii din astea cu iepurasi si toate cele...dar nu asta e important  :-D
Hai La multi ani si Paste fericit !

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

alx

Sfintele Sarbatori de Paste sa va gaseasca in pace,liniste si armonie,sa va dea puterea de merge inainte pe drumul pe care l-ati ales,si mai ales sa nu uitati ca celebram UN OM SFANT,FIU AL LUI DUMNEZEU,care s-a jertfit pentru noi.
   HRISTOS A INVIAT!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

pri3st3ss

E-n somn de salcii un vis de rastignire
si plans de miei pe plaiuri cu verdeata.
Hristos sa va aduca lumina si iubire,
in noaptea renuntarii la moarte pentru viata!!!

PASTE FERICIT!!
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Arckadii

Dreamy

Fie ca lumina Invierii
Sa va lumineze pasii, in pace, sanatate si iubire!

PASTE FERICIT!!!

Arckadii

lylyt_ice a zis:

CitatPASTE FERICIT,TUTUROR! DUMNEZEU a spus:Cine m-a cauta ,m-a va gasii!...Celui care bate la usa i se va deschide!(si a mai spus...si):La sfirsitul timpului ,multi(e) dintr-e fii si fiicele voastre vor primii harul de a proorocii si multi dintr-e batrini ,vor avea vise care se vor adeverii si numai cei care vor avea vise care se vor adeverii,sint de la mine,cele care nu se adeveresc nu sint de la mine,ci sint scorneli mincinoase!!!Tot in BIBLIE sta scris,ca aproape de sfirsitul timpului ,toti prooroci si sfinti si toti cei care au murit in Cristos,vor coborii printre oameni ,sa le arate drumul spre Dragoste si Lumina=spre DUMNEZEUL NOSTRU.           

mesaj mutat aici din cauza nepotrivirii cu topicul.
Ark