Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vaci rapite? De cine? Si de ce?

Creat de jackie28t, 09 Martie 2006, 16:50:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Care credeti ca este adevarul despre animalele mutilate?

Au fost mutilate de extraterestrii
6 (46.2%)
Simple accidente
2 (15.4%)
Au fost mutilate de oameni
5 (38.5%)

Numărul total de membrii care au votat: 10

AdiM

Citat din: jackie28t din  05 August 2006, 23:03:21
Citat din: AdiM din  05 August 2006, 19:51:50Ar fi mai interesant daca ele ar vorbi despre ceva cu sens si utilitate.In rest, avem ce face si fara ele.
Pai intrebarea este:de ce exista aceste cazuri de bovine mutilate?
De cine sunt efectuate,de ce?Aici este tot misterul AdiM
Incearca sa-ti pui aceasta intrebare si incearca sa-ti dai un raspun.
In ufologie acest subiect a cazurilor de animale gasite mutilate intr-un mod foarte ciudat,diabolic si misterios...sunt cazuri serioase care lasa un semn de intrebare.Daca exista astfel de cazuri in zilele noastre cu animale, atunci inseamna ca situatia merge rau de tot,gandindune la ce ne vom putea astepta pe viitor.

Mai mult decit am scris deja nu am ce sa zic, deocamdata, pe tema vacilor rapite sau mutilate.
Vezi la http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,247.msg6495.html#msg6495

jackie28t

Da am citit AdiM.I-ti respect punctul tau de vedere.Numai ca inca sunt multe de citit si de investigat pana sa avem raspunsurile la cea ce cauta defapt.E bine totutsi...asta ne face sa trecem din nou la subiect si sa subliniez din nou,LOL

Asa cum am mai si precizat si in trecut.Din investigarile efectuate prin documentare si cu informatiile de la unii ex-insiders inplicati in asemenea cazuri as spune,repet:

Cazul vacilor mutilate sunt cazuri sensibile de discutat deoarece guvernul din umbra este implicat total.La inceput aceste cazuri erau efectuate de extraterestrii dar in zilele noastre sunt mai multe cazuri de vaci mutilate efectuate de MILABS decat de extraterestrii.Fortele secrete militare sunt implicate in aceste cazuri si lasa vacile la locul incidentului pentru a duce investigatorii in eroare si pentru a se da toata vina pe extraterestrii.
As cum se fac si cu cazurile de ''abductions'' folosind extraterestrii fabricati doar pentru inscenare.
Este o acoperire perfecta....de acea nu sunt dovezi si totul ramane un mister.

Linda Howe este un UFOLOG si un investigator cu experienta in cazurilor asa numite in ufolofie ''Cattle Mutilations'' si a dat un interviu la postul national de radio Coast to Coast.
Un interviu foarte interesant din mai multe puncte de vedere incluse si noi informatii.
Voi lasa doar o parte din trascript legat pe tema ''vaci mutilate'' si legatura la sursa originala pentru mai multe informatii.

Linda Howe

Citat din interviu:
(text tradus de colegul nostru Mihai_Tm)

Cea mai bizara ar putea fi a uni cal mutilat in Cripple Creek,Colorado in 1980.Calul a fost vazut in viata la ora 7 p.m. cu o zi in urma,cand a fost hranit.Era un cal sanatos si puternic avand varsta de 9 luni.dar ceva teribil s-a intamplat in acea noapte.Totusi,nici unul dintre cei trei caini din casa,care se aflau in dormitorul parintilor la doar 10 metri de tzarc,n-a latrat.Nimeni nu s-a trezit.Nimeni n-a auzit nici un zgomot.La ora 7 dimineatza in ziua urmatoare,calul zacea mort si mutilat nu departe de casa.Culoarea ochiului stang al calului era de un albastru metalic.Rectul calului a fost scos afara lasand in urma o gaura cu un diametru de 37.5 cm care se intindea 30 cm in interior.Politia si stapanul calului au examinat ranile.Seful politiei mi-a spus:N-am vazut niciodata ceva asemanator,nici urma de sange.Iar cand atingeai gaura ti se parea ca atingi o hartie,era asa uscata.

mai multe informatii le puteti gasi la sursa: http://www.coasttocoastam.com/shows/2006/07/27.html#l

Mihai_Tm

Unii zic ca bovinele sunt mutilate de greys,iar oamenii care sunt ,,abductatzi'' tot de greys ar fi,in urma unui pact facut de SUA sau altii cu ei.Ei ii lasa sa faca experimente pe oameni si in schimb primesc ceva,nu stiu,tehnologie sau alte chestii.Deja intram in SF :-),dar ar fi o probabilitate.Din punctul meu de vedere daca as fi atat de avansat n-as mai face un pact,dar cine stie care-i shpilu?

jackie28t

Pactul cu Ei este sa primim tehnologie avansata,este un pact murdar,in schimb ei vor ''Humans'' au nevoie de ei/noi pentru experimente de hibridizare si alte agende.Unele experimente care fac parte si cazuri de vaci mutilate sunt defapt experimente pentru hibridizare.Au nevoie de ztesuturi,sange si alte organe pentru asemenea experimente. 8-)

jackie28t

Un raport foarte interesant aparut recent.
Pentru cei ce sunt interesati de investigarea acestor cazuri,voi lasa legatura mai jos ce duce la sursa cu intreaga poveste.Se merita sa fie citit cu atentie pentru ca sunt multe lucruri informative.

"We Couldn't Touch The Cows Because There Was Electricity"

http://www.ufocasebook.com/quim.html

sxn_b

Sper sa nu deschid un subiect deja deschis dar n-am mai gasit pe nicaieri.

Din anii '60, foarte multe animale au fost gasite moarte pe camp, cu corpurile mutilate. Aceasta este o problema globala.
Semnele gasite pe animale nu pot fi puse pe seama pradatorilor cum ar fi lupii sau coiotii.
In multe cazuri aceste mutilari se petrec in tacere, pe timpul noptii.
Inciziile si scoaterea organelor se face cu o precizie chirurgicala, in unele cazuri exista urme de cauterizare de-a lungul liniilor inciziilor ceea ce i-a determinat pe investigatori sa creada ca s-a folosit un tip de dispozitiv de taiere cu ajutorul unor temperaturi foarte mari, ceva in genul laserului.
Oasele sunt taiate cu mare precizie fara fragmente de os in jurul taieturii.
Corpul animalului este golit total de sange, totusi nu se gaseste nici o urma de sange, nici un semn de impotrivire, de lupta, si nici o urma de picior in jur.
Mutilarile tipice de vite prezinta o incizie mare de forma ovala langa falca si in cele mai multe cazuri maxilarul lipseste cu totul, iar limba este scoasa cu o incizie adanca pana in adancul gatului. Se observa deasemenea ca lipseste cel putin un glob ocular, ugerele vacilor lipsesc in cele mai multe cazuri iar organele sexuale ale ambelor sexe sunt aproape intotdeauna lipsa.
OZN-uri si elicoptere ciudate negre si nemarcate sunt vazute in apropierea acestor incidente de mutilare. Exista foarte multe rapoarte despre observatii de OZN-uri care ridicau animalele de la sol.
Multi intreaba: "Daca sunt facute de OZN-uri, atunci de ce sunt interesati numai de vite?" S-a presupus ca sangele de vita este similar cu cel al omului si ca ar putea fi folosit in laborator pentru a se creea plasma umana si astfel extraterestrii, prin studiul vitelor pot afla mai multe despre oameni!... Probabil, si in mod sigur este ceva mult mai mult decat faptul ca ar avea nevoie de sange.
Alte mutilari de animale sunt puse pe seama unui animal ciudat care se presupune a fi deorigine extraterestra, numit chupacabra. Victimele animale sunt gasite cu o gaura in gat si cu sangele supt. Aceste cazuri sunt specifice tarilor din America de Sud.

PS: Eu am votat prima varianta.  :-)

xennon_2000

Suucces cu subiectul! :-D....interesant!din cate am citit 80% din cazuri au ramas neelucidate....taieturile sunt facute in majoritatea lor, foarte fine cu un "laser care le intrece pe toate", iar motivul clar...prelevare de organe!

xennon_2000

Care este interesul?

OZN-uri si elicoptere ciudate negre si nemarcate sunt vazute in apropierea acestor incidente de
mutilare. Exista foarte multe rapoarte despre observatii de OZN-uri care ridicau animalele de la sol.

Multi intreba: "Daca sunt facute de OZN-uri, atunci de ce sunt interesati numai de vite?" S-a presupus ca sangele de vita este similar cu cel al omului si ca ar putea fi folosit in laborator pentru a se creea plasma umana si astfel extraterestrii, prin studiul vitelor pot afla mai multe despre oameni!... Probabil, si in mod sigur este ceva mult mai mult decat faptul ca ar avea nevoie de sange.

Alte mutilari de animale sunt puse pe seama unui animal ciudat care se presupune a fi deorigine extraterestra, numit chupacabra. Victimele animale sunt gasite cu o gaura in gat si cu sangele supt. Aceste cazuri sunt specifice tarilor din America de Sud.

calinahanna

@SXN_B

E si un film, pe care consider ca ar trebui sa il vezi.. su numeste "The Village"... iti vei explica mai multe.

jackie28t

jackie28t

Apropo de vaci rapite si gasite mutilate.
Va invit sa vedeti un scurt video aparut nu de mult pe internet in care o vaca este rapita de catre o nava extraterestra.
Filmul l-am atasat pe o pagina separata in websitul meu cu un mic sondaj de votare.Pare chiar interesant sa privesti acele voturi anonime. :-D LOL

Atentie filmul pe care a-l veti viziona de pe legatura de mai jos este clasificat de experti in analizari de video ca un HOAX bine facut.
Link direct catre film aici: http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27473381&cr=1

udar

e foarte bine realizat... nu prea imi dau seama cum, dar e bine realizat...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

alx

@jackie28t   exista vreo posibilitate de avedea filmul asta la o caliatate mai buna?  alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

ca am cateva idei despre cum se poate realiza un filmulet identic? cu acesta,pe statia de editare video proprie.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

xennon_2000

aLX...daca spui ca ai aparatura...dc nu partricipi la sectiunea "falsuri", sau concurs ozn....3D?